|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  184 185 [186] 187 188   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
28.11.2010 18:01:13   
selina

IZVORNA PORUKA: amela2208

izbrisi ga...

izbrisala sam draga ma nije problem moze se desiti,nije mi muz ljubomoran user posted image

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 4626
28.11.2010 20:17:27   
amela2208
IZVORNA PORUKA: selina

IZVORNA PORUKA: amela2208

izbrisi ga...

izbrisala sam draga ma nije problem moze se desiti,nije mi muz ljubomoran user posted image

tako bi ti bilo i da jesteuser posted image user posted image mozda te pomıjesao sa onom mojom drugom S.... D....user posted image jer nju on zna.

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4627
28.11.2010 20:21:14   
Anoniman
Djevojke (ruzno mi nekako zvuci zeneuser posted image ) sta se radi kod vas? Zive li ste? Vidim tiho danas?

Sta nam je sa idachom, nema je user posted image

Neposredna veza do poruke: 4628
28.11.2010 20:35:22   
samedi
Jelena,meni odgovara Hej zenice moje kako ste mi? user posted image
Ja cijeli dan danas nesto radim po kuci premjestam cistim slazem i sl.a Nejra je pravo nervozna i nece da spava,danas je skroz malo spavala i vecears je zaspala u 6 i probudila se u 7,opet nece mlijeka da pije ma haos ne znam kakva me noc ceka ...
Jeste mi vi dobro? Idacha se ne javlja,da nije pobjegla u Sa? user posted image
Ljubim djecicu slatku@@@

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4629
28.11.2010 20:40:06   
amela2208
mahanje od nas za vas dvıjeuser posted image user posted image user posted image
mı smo danas malo ucılı malo ımalı goste ı evo sad dojımouser posted image user posted image
Ja sam ustala loseg raspolozenja sad sam dobrouser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4630
28.11.2010 20:41:38   
samedi
Evo sad citam,kod nas izgleda na RR epidemija nespavanja djece user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

Neposredna veza do poruke: 4631
28.11.2010 21:06:01   
amela2208
ja sam sad na fb prihvatila 2 zene-malde-djevojkeuser posted image user posted image jednu sam ukontala valjda user posted image user posted image user posted image a ovu A.T 89 godiste nisam. Ako vas ima javite seuser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4632
28.11.2010 21:09:06   
bebacha
zo je Mamina Beba

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 4633
28.11.2010 21:12:29   
bebacha
e treba mi hitnoooo savjet
malo prije sam presvlacila Alena i primjetim da mu se po stomaku i ledima nesto osulo,ko crvene tackice al kad predes rukom nista se ne osjeti.nista nije novo jeo,nepije nikakav sirup,nisam promjenila omeksivac,nema temp.prije par dan je imao temp al nije isla preko 37,5.nema nogdje drugo po tjelu.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4634
28.11.2010 21:21:41   
Anoniman
Bebacha da nije po rubu pelene, po onom dijelu gdje pelena dodje?

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4635
28.11.2010 21:23:49   
bebacha
tu je najvise al ima po cjelom stomaku,ledima i oko vrata

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4636
28.11.2010 21:25:19   
Anoniman
da se nije bio oznoji, zna tako od znoja, a pogotovo sto ti najvise po rubu pelena, tu mu najvise uz tijelo i najtoplije.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4637
28.11.2010 21:30:43   
amela2208
jelena ımas pozıv na fbuser posted image user posted image user posted image user posted image
bebechauser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4638
28.11.2010 21:32:09   
bebacha
kontam da moze biti i od toga.jer smo dosli iz setnje a on spavo i samo sam ga ostavila onako u jaknici i kapi.mozda mu bilo pretoplouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4639
28.11.2010 21:39:49   
Anoniman
Poziva nema user posted image , dok dodje do mene na Pfaliće nacekacu se ja user posted image

Bebacha sigurno je to, meni se jednom tako ani desilo ljetos, bili kod moje kume koja pedijatar i ona mi rekla da je ne kupam da ce se samo povuci, ja sam je kupala i povuko se user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4640
28.11.2010 21:41:17   
Anoniman
Bebacha hajde ti u jakni i kapi spavaj user posted image , hoces li se ti osafunjati, a? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4641
28.11.2010 21:42:47   
bebacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma znam da sam pogrijesila al bio nervozan prije pa reko nek ospava.ciini mi se da se pomalo povlaci al nemogu ga sad skidat da provjerim jer spava

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4642
28.11.2010 21:47:57   
amela2208
zene prıjatna vam noc ı laku noc. Odoh ja da ucımuser posted image
Nenci, leenauser posted image user posted image user posted image vidim virkate

Sara&Mohammad

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4643
28.11.2010 21:49:02   
Nenci
Caos!
Evo i mi da prijavimo grozan dan danas.....user posted image
Nervoza...nespavanje.....zubi......keknjav.....
A i ja bas nisam bila bog zna kakva....

Nadam se da je sutra bolji dan.....user posted image

Amela, JelenaT, selina,aida., lekice... i ostale user posted image user posted image user posted image
Ljubite bebare...

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4644
28.11.2010 21:50:42   
Anoniman
Stigao poziv Amela.
Nenci pisem ti ppuser posted image

(odgovor članu Nenci)
  Neposredna veza do poruke: 4645
28.11.2010 21:51:22   
Nenci
Amela user posted image , laku noc i tebi...

aida. cestitam na uspjesnom prvom radnom danu..

Leena taj rodjendan je bas bio super izgleda po tvom opisu

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4646
28.11.2010 22:30:52   
aida.

IZVORNA PORUKA: rose 87

jutro,jesmo to mi prvi ustali,user posted image user posted image user posted image uh vrijeme je samo za spavanja,a moj E. jutros u pola 7 ustao,zubi ga uzasno muce,nece da jede,samo doji,a bas sam planirala kad napuni 11mj. da pocnemo polako sa izbacivanjem podoja a on se vratio ko da je beba mala svako malo dojiuser posted image user posted image
za spavanje sam ja vec pisala da spava na stomaku mozda od 15-tog dana,mada on je bio cvrst i krupan kad se rodio,tako da kad sam vidjela da fino dize glavu,ostavljala sam ga da spava na stomacicu
aida user posted image user posted image user posted image znaci bio je uspjesan radni dan,dodjes nam virtuelnu kaficu i kolace da nas pocastisuser posted image
nenci neznam zasto nebi mogla,mi isto izbacujemo trece spavanje(imamo 3 zato sto spava po pola sata-satuser posted image )bude mi malo nervozan ali izdrzimo,da nisam tako radila mislim da bi on i dalje kao beba isao na spavanje u 7 a budio se u pola 5,nego sam to polako pomijerala do 9 i sad spava do 6-7h
iman user posted image user posted image user posted image ismija se,i kod mene na brzinu samo argeta ima i meza,doduse rijetko pravimo rucak za goste
veliki user posted image user posted image svima

user posted image
user posted image

evo rose jesam ispostovala user posted image valja mi i danas sam bila dobra user posted image

idacha virka user posted image user posted image javi se zeno brinemo se... cijeli dan hocu da ti posaljem sms i ne stigoh...user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 4647
28.11.2010 22:45:33   
idacha
evo meneeeeeeeeeee user posted image sve je super, sve je ok, hvala Bogu.... citala sam vas ovih dana, ali je vazda bila neka trka frka, pa nisam stigla pisati... mm je dosao u srijedu, nije radio cet i pet, tako da smo svo vrijeme provodili zajedno..

kod nas se sve fino smirilo, opet smo oni stari, hvala dragom Bogu.. u petak sam isla u firmu sa namjerom da kazem direktoru da sam OPET trudna... povela sam i Imrana kao paravan iliti stit, da me ne baci sa drugog sprata.. tresla sam se ko prut, tooooliko me je stid bilo... i pored svega toga, nisam uspjela da mu kazem, jer se nije ni vratio u firmu sa sastanka opstini... user posted image user posted image zao mi je sto nisam uspjlea da mu kazem, jer sam u tolikom grcu zbog toga, da je nevjerovatno... ne mogu imati nikakve negativne posljedice, obzirom da imam ug na neodredjeno, ali opet me je toliko stid da ne mogu opisati... eto, valja mi se opet tresti dok mu ne kazem.. a direktor mi je extra lik, mlad, saljivdzija i sve super, ali je meni opet neopisivo neugodno..

aida., user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, mala, rasturi ti to.. vidim ja da si ti zena od akcije... svaka cast i neka je sa srecom u buduce.. daBogda imala trostruke dnevnice...bar user posted image vjerujem da ti Erol nedostaje i da ti je cudno bez njega, ali veliki je on vec, a i to sve je za vase dobro... ljubim vas mnogo mnogo mnogo....
bebacha, opisala si osip BAS kakav je nas mucio... sitan, tackast, ne osjeti se pod rukom, po stomaku i ledjima, iza usiju i po obrazima i celu.. kod nas na rukicama, nogicama i guzani nije bilo.. eto, ispade da je taj famozni 3dnevni virus, mada je meni licilo na neku alergiju, najprije na znoj, jer se netom prije dobro preznojio... kako god, nadam se da su pilici zdravo i dobro... veliki kiss za sve vas..
necu da nabrajam, ma svima saljem veliki poljubac, ........

inace, ja sam dobro sto se tice user posted image .. nevjerovatno, trebala sam otici na pregled 26og i zaboravila, necete vjerovati... tako da sam se zakazala za sutra, aBd, pa javljam novosti... presretna sam sto je mm konacno popustio pred mojim konstantnim pomagaisanjem sto se tice muskog imena, ako bude muskic, tako da definitivno imamo imena i za curicu i za djecakauser posted image user posted image user posted image user posted image
kontam, kolika je razlika ove i trudnoce sa Imijem.. znala sam koliko dana sam trudna, a sada vjerujte da ne znam tacno koja sam nedjelja.. vjerovatno st je i sami pocetak, a i Imi je trenutno centar mog svijeta... :)

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4648
28.11.2010 22:45:36   
Anoniman
Je li moze za mene jacobs milka kaFUćino, a kolače preskacem user posted image ?!

Idachaaaaaaaaaaaaaaaaaaa javi se nemoj da te bijemo, mi se brinemo, a ti samo virkas user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 4649
28.11.2010 22:49:35   
idacha
ma ljubim ja vas milon milionaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

nemojte zamjeriti, Bogami pominjem vas svaki dan bar jednom.. cak mi ''stvarne'' drugarice prebacuju, kazu ''ti i tvoje virtuelne drugarice, totalno si nas zanmerila''... user posted image user posted image user posted image user posted image
aida., Jelena, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  184 185 [186] 187 188   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  184 185 [186] 187 188   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *