Leena
|
Evo, samo da se javnem, Esmic jutros nekakva mazava, ne da mi 5 min slobodno , evo i sad mi cacka leđa, valjda ce joj biti zanimljiva do kraja posta Ne stigoh vas procitati, kuca mi je kao da je pala bomba, a sinoc smo bili na prvom rođendanu dainicine princeze, pa vam moram ispricati kako nam je bilo:) Sve curice i mame su morale doci obučene na tufnice, a tate i djecaci na prugice (tufnica ni za lijeka, Esma je imala, a ja posudila od tetke ), stan je bio prugast i tackast sa likovima mickey i minnie mouse, preeeeslatko:), slavljenica je bila u kmbinaciji prugice-tackice, kuca puuuna balona i raznih masnica, ma diiivno:). STo je najbitnije sva djecica su slusala. Slavljenica je malo bježala kumi kad je na red doslo sisanje, ali je i to bilo simpaticno:). Ona i Esma su se malo pocupale za kosu oko taje/daje, obje hoce u krilo, pa da ga ljube, a mm se samo smije, sve mu "krivo" hihihi:) Bile su dvije tortice, jedna Minnie i jedna tackasta, moram vam staviti sliku kad uspijem od Esme, pa da vidite... Ma sve je bilo toliko divno, da vam ne znam ni prepricati:) Mi smo slavljenici kupili lancic sa privjeskom klauna (zato sto voli klauncice), a da bi joj i sada bio poklon zanimljiv, kupili smo joj Doru koja ima prazan ruksak i lancic stavili u ruksak, a mm je doru uveo za ruku i rekao Deici da je dosla s nama i da joj je donijela poklon:) Eto, dosadila joj leđa Ljuuuuubim i citam vas kad esma zaspi:))))
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|