|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
27.11.2010 10:12:08   
Anoniman
dobro jutro krasotice... sta ima novo kod vas???
mi smo se naspavali, imali smo mirnu noc, sad gledamo crtice... mama i babuka piju kaficu a djecica uzivaju...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4576
27.11.2010 10:14:02   
Anoniman
Jutro Bambi user posted image , sve hocu da ti kazem da si moja zemljakinjia, i ja sam iz Gorazda i zato si mi pooosebno draga user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4577
27.11.2010 10:19:09   
Anoniman
eeeeeeeeeeee cuj tooooooooo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gdje si zivjela u GZ-u? mozda se znamo... koje si god?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4578
27.11.2010 10:24:47   
Anoniman
Na povrsnici imamo kucu, a tamo kod aldija na stanici one zgrade na dva sprata stan. Moji su i sada tamo, cesto dodjemo i mi user posted image . '84 sam ja, ti?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4579
27.11.2010 10:27:05   
Anoniman
Vidim ti sad na profilu da si '78, ne znamo se sigurno, ali ako si isla u Nikolu Teslu  mozda si znala moju sestru ona je '77

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4580
27.11.2010 10:30:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Marinaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti me namami opet na rr, a tebe nema, ganjam te a nikako da te ugaljam dusice nasa. Kako nam slusa drugar, ljubi ga punooooooooo od nas user posted image .

Znaci smije pojesti mast? presla sam sedam gora i sedam mora user posted image , da joj nadjem neslane, te za obloge, da ne moram onu slanu prepirati i imam je, stavljam joj na lanenu krpu na prsa. Koliku kasiku? Je li prestalo od toga?

Ja mislim da bi trebalo da se moze kupiti nepreradjene , barem je prije bilo, moja seka je prebolovala upale pluca, bronhitis akutni, a imuna je na antibiotike , sjecam se mama je obisla sve travare u jugi, i zavrsilo se na tome da joj je davala s. mast sa medom jer nije htjela samu mast i caj od sljeza....
Ja sam malenom ujutroo i navece davala malo na cajnu kasiku 3-4 dana jer kasljao je i proslo ga....
a trazih te ja bona, fino nam bjese u razgovorima u ocekivanju bebe, nije te bilo jedno vrijeme bas si nedostajala

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4581
27.11.2010 10:34:09   
amela2208
vidi ih sto su se sastavile Gorazdankeuser posted image user posted image user posted image  
Jelena virksa na receptima vidim
Postavi i ti koji zabarski da ı ja sta spremım sebi za rucakuser posted image user posted image user posted image user posted image
Merina slabo te vidjam na ovoj temi, super sto vam osip prolazi

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4582
27.11.2010 10:37:48   
Anoniman
Marince hvala za info, imas pp user posted image

Amelice draga nemam zivaca ja to kucati, a i kod mene ti je sve ofrlje, malo ovog, malo onog user posted image , ako ti se nesto posebno jede, a ne znas recept cu ti pisem, a ovako mi se neda user posted image

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 4583
27.11.2010 10:44:01   
amela2208
jebuser posted image te glupu amela sto ne  kopıras, joooj opet erroruser posted image user posted image user posted image
Hvala jelena salıla sam seuser posted image , zivio google i ja sve ofrlje pravım.
curica se prpbudıla odosmo da doruckujemo
a vama prıjatan u godan dan zelımo

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4584
27.11.2010 10:48:12   
Anoniman
Amelaaa nemoj mi reci da to od sinoc spavala do sadaaaaa user posted image ? Ako jeste svaka cast user posted image

Neposredna veza do poruke: 4585
27.11.2010 10:50:32   
amela2208

jeste alı budıla se 2-3 put da dojı ı kasno je legla

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4586
27.11.2010 11:50:07   
rose
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

IZVORNA PORUKA: rose

ova moja prca mala nije htjela spavati citav dan...smorila nas...sad ona zaspala pored mene, mm je prenio u krevetic i ja sada ne mogu spavati sve osluskujem user posted image

Rose draga kako inace bebica slusa? Moja masallah super. Jede redovno, kaki svaki dan, nema grceve, spava fino, neurekla mi se. BAs mirna, samo ako joj nesta fali place.

ma dobra je i moja masala, patronayna je jce bila i dobile smo cistu 10-u...fino napreduje, njegovana je a mama sretna user posted image ...sinoc se budila samo na hranjenje ko sat tacna oko 3, pa oko 6 i jutros oko pola 9...evo je danas je ne urekla mi se dobra, pajki user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 4587
27.11.2010 11:50:48   
selina

IZVORNA PORUKA: amela2208

Dobro jutro zeniceuser posted image
Mi kasno legli rano se digli, Sara je dobro, lijepo je spavala. Malo se probudila bila dojila i evo js spava valjda od vremena.
Jelena ja ti pojma nemam nista o kasnju, zelim da sto prije  prodjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bebacha kako mali, jel bolje imal zubica na vidikuuser posted image
Selina draga ja ti u poslednje vrijeme slabo vidjam dragog, tako kad dodje zelim svaku sekundu da sam pored njega ali imam jedan problemuser posted image user posted image user posted image user posted image Sara sto vidi da smo jedno pored drugog hoce i ona kod nasuser posted image user posted image user posted image

imam isti problem nase male prave ljubomorke hehhehehehe evo ja pocela praviti melini sok od cvekle,mrkve,jabuka,suhe kruske i suhih sljiva i nemogu da zavrsim ja mislila ona ce spavati malo duze a ona lopuza jedna samo 15 minuta jest me zeznula...........sta ima kod tebe kako je sara sa zubicima????joj mogu misliti kad nas pocnu mucitit!!!

Neposredna veza do poruke: 4588
27.11.2010 12:11:42   
amela2208
selina Sara je dobro juce ı danas ne place ko sto je plakala ı nıje nervozna ko sto je bıla. Samo pelja ruke u usta i bala katastrofa vidjela si na videu sto sam postavila na fbuser posted image . Gornje jedinice svakı cas gledam alı nısu jos skroz probıle izgleda da ce imati  zube na meneuser posted image U mene su zubi ko u kuce jakiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mela mala ı dalje nema zuba ha....Mozda njoj svı odjednom krenuuser posted image user posted image user posted image daj Boze da se ne napatı samo
aman sta moze ovo moje dıjete da prıcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4589
27.11.2010 13:40:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: amela2208

jebuser posted image te glupu amela sto ne  kopıras, joooj opet erroruser posted image user posted image user posted image
Hvala jelena salıla sam seuser posted image , zivio google i ja sve ofrlje pravım.
curica se prpbudıla odosmo da doruckujemo
a vama prıjatan u godan dan zelımo
user posted image user posted image user posted image user posted image
pozzzz svima,anel spava mama mahalauser posted image ,sinoc je spavao citavu noc necu ga hvalit puno da ga neurecemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4590
27.11.2010 13:58:27   
Niina
eh amela amela....do danas nisam znala da je MSN tako komplokovan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4591
27.11.2010 13:59:38   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Niina

eh amela amela....do danas nisam znala da je MSN tako komplokovan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni ja, sad novi instaliramuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4592
27.11.2010 14:02:01   
Niina
deder draga..nesto tu nevalja sto bi se reklo..nesto je trulo u toj zemlji Danskoj(mislim MSN-u)...user posted image user posted image user posted image user posted image  

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

Neposredna veza do poruke: 4593
27.11.2010 14:03:38   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Niinauser posted image

deder draga..nesto tu nevalja sto bi se reklo..nesto je trulo u toj zemlji Danskoj(mislim MSN-u)...user posted image user posted image user posted image user posted image  

samo ti zezajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne diraj mi profesiju u sred se nje......user posted image
nego vd t da ti se nje covjek probudouser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 27.11.2010 14:10:28 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4594
27.11.2010 14:11:48   
samedi
Dobar dan zenice kako ste mi> Vidim da ste se napisale!!! Joj samo ja za vikend radim,ali po kuci user posted image umorila sam se,mala smizlica sad zaspala a ja pocela gledati neki film da se opustim a sve su prilike da cu i ja u zemlju snova,ljubim vas!!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

Neposredna veza do poruke: 4595
27.11.2010 14:28:26   
amela2208
samedi mogla si jednu popodnevsku kaficu skuhat ipak mladja siuser posted image user posted image user posted image
Od ove niina nema poslauser posted image user posted image Pozvala sam te ponovo i istalirala msn user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4596
27.11.2010 14:28:29   
š t a
puseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4597
27.11.2010 14:29:11   
š t a
mrzim msn užasan jeeeeeeeeeeeeeeee fejs mi je ok

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 4598
27.11.2010 14:34:35   
amela2208
IZVORNA PORUKA: š t a

mrzim msn užasan jeeeeeeeeeeeeeeee fejs mi je ok

ma ja isntalirala neki novi msn glupavi jedva sam se snalazıla na njega...Pusa i tebiuser posted image user posted image user posted image
samedi spora si
ovo moje dıjete jede maramice papırneuser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 4599
27.11.2010 16:03:18   
Anoniman
Moja cura je danas zaspala svega pola sata user posted image , ja taman mislila da se opruzim, kad zove mm kaze doci ce gosti na rucak, samo se pozvali, a ja rasturila kucu za sve zivo se zapinje pocela generalku, tako da sam na brzinu samo "zamazala"da izgleda da je sredjeno user posted image ... Sreca pa sam neki dan napekla pogaca i pita i stavila u zamrzivac, povadila i stavila da se pece, brzinski rusku napravila, isprzila nekih sniclih i supu i dosta im od mene, a tako sam danas planirala narucitis ta za rucak ili otici gdje na rucak i provesti dan sa Anom i mm user posted image

Neposredna veza do poruke: 4600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *