Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dobro jutro krasotice... sta ima novo kod vas??? mi smo se naspavali, imali smo mirnu noc, sad gledamo crtice... mama i babuka piju kaficu a djecica uzivaju...
Marinaaaaaaaaaaaa , ti me namami opet na rr, a tebe nema, ganjam te a nikako da te ugaljam dusice nasa. Kako nam slusa drugar, ljubi ga punooooooooo od nas .
Znaci smije pojesti mast? presla sam sedam gora i sedam mora , da joj nadjem neslane, te za obloge, da ne moram onu slanu prepirati i imam je, stavljam joj na lanenu krpu na prsa. Koliku kasiku? Je li prestalo od toga?
Ja mislim da bi trebalo da se moze kupiti nepreradjene , barem je prije bilo, moja seka je prebolovala upale pluca, bronhitis akutni, a imuna je na antibiotike , sjecam se mama je obisla sve travare u jugi, i zavrsilo se na tome da joj je davala s. mast sa medom jer nije htjela samu mast i caj od sljeza.... Ja sam malenom ujutroo i navece davala malo na cajnu kasiku 3-4 dana jer kasljao je i proslo ga.... a trazih te ja bona, fino nam bjese u razgovorima u ocekivanju bebe, nije te bilo jedno vrijeme bas si nedostajala
vidi ih sto su se sastavile Gorazdanke Jelena virksa na receptima vidim Postavi i ti koji zabarski da ı ja sta spremım sebi za rucak Merina slabo te vidjam na ovoj temi, super sto vam osip prolazi
Amelice draga nemam zivaca ja to kucati, a i kod mene ti je sve ofrlje, malo ovog, malo onog , ako ti se nesto posebno jede, a ne znas recept cu ti pisem, a ovako mi se neda
jeb te glupu amela sto ne kopıras, joooj opet error Hvala jelena salıla sam se , zivio google i ja sve ofrlje pravım. curica se prpbudıla odosmo da doruckujemo a vama prıjatan u godan dan zelımo
ova moja prca mala nije htjela spavati citav dan...smorila nas...sad ona zaspala pored mene, mm je prenio u krevetic i ja sada ne mogu spavati sve osluskujem
Rose draga kako inace bebica slusa? Moja masallah super. Jede redovno, kaki svaki dan, nema grceve, spava fino, neurekla mi se. BAs mirna, samo ako joj nesta fali place.
ma dobra je i moja masala, patronayna je jce bila i dobile smo cistu 10-u...fino napreduje, njegovana je a mama sretna ...sinoc se budila samo na hranjenje ko sat tacna oko 3, pa oko 6 i jutros oko pola 9...evo je danas je ne urekla mi se dobra, pajki
Dobro jutro zenice Mi kasno legli rano se digli, Sara je dobro, lijepo je spavala. Malo se probudila bila dojila i evo js spava valjda od vremena. Jelena ja ti pojma nemam nista o kasnju, zelim da sto prije prodje Bebacha kako mali, jel bolje imal zubica na vidiku Selina draga ja ti u poslednje vrijeme slabo vidjam dragog, tako kad dodje zelim svaku sekundu da sam pored njega ali imam jedan problemSara sto vidi da smo jedno pored drugog hoce i ona kod nas
imam isti problem nase male prave ljubomorke hehhehehehe evo ja pocela praviti melini sok od cvekle,mrkve,jabuka,suhe kruske i suhih sljiva i nemogu da zavrsim ja mislila ona ce spavati malo duze a ona lopuza jedna samo 15 minuta jest me zeznula...........sta ima kod tebe kako je sara sa zubicima????joj mogu misliti kad nas pocnu mucitit!!!
selina Sara je dobro juce ı danas ne place ko sto je plakala ı nıje nervozna ko sto je bıla. Samo pelja ruke u usta i bala katastrofa vidjela si na videu sto sam postavila na fb . Gornje jedinice svakı cas gledam alı nısu jos skroz probıle izgleda da ce imati zube na mene U mene su zubi ko u kuce jaki . Mela mala ı dalje nema zuba ha....Mozda njoj svı odjednom krenu daj Boze da se ne napatı samo aman sta moze ovo moje dıjete da prıca
jeb te glupu amela sto ne kopıras, joooj opet error Hvala jelena salıla sam se , zivio google i ja sve ofrlje pravım. curica se prpbudıla odosmo da doruckujemo a vama prıjatan u godan dan zelımo
pozzzz svima,anel spava mama mahala ,sinoc je spavao citavu noc necu ga hvalit puno da ga neurecem
Dobar dan zenice kako ste mi> Vidim da ste se napisale!!! Joj samo ja za vikend radim,ali po kuci umorila sam se,mala smizlica sad zaspala a ja pocela gledati neki film da se opustim a sve su prilike da cu i ja u zemlju snova,ljubim vas!!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
I Bog da ptici da nebom leti... i skoljki da biser stvori... a majci podari djecu da radja... njen let beskrajima, njene bisere oko srca..! 02.07.2010.
I Bog da ptici da nebom leti... i skoljki da biser stvori... a majci podari djecu da radja... njen let beskrajima, njene bisere oko srca..! 02.07.2010.
Moja cura je danas zaspala svega pola sata , ja taman mislila da se opruzim, kad zove mm kaze doci ce gosti na rucak, samo se pozvali, a ja rasturila kucu za sve zivo se zapinje pocela generalku, tako da sam na brzinu samo "zamazala"da izgleda da je sredjeno ... Sreca pa sam neki dan napekla pogaca i pita i stavila u zamrzivac, povadila i stavila da se pece, brzinski rusku napravila, isprzila nekih sniclih i supu i dosta im od mene, a tako sam danas planirala narucitis ta za rucak ili otici gdje na rucak i provesti dan sa Anom i mm