Anoniman
|
Hvala vam drage moje, nekako kao da sam se i navikla da lijezem 12-01 h i da ustajem 4.30-5.30, ali poludih ujutru od dosade, mraka, ni auto da cujem, svi uveliko hrcu, a ova moja orna za igranje . Nego sve se nadam sad svekrvi da ce doci, trebala bi pocetkom decembra, pa eto meni odmora, samo sto duze da ostane. Ona rijetko dodje ali kad dodje ne da nikome Ani prici, ona joj kuva, hrani je, nosa, igra se, ma milina (da ne kazete kako sam odvratna majka , ja to milina kazem zbog zene, zena uziva ). Pije caj od luka i jabuke vec deset dana i obozava ga, cak vise od vocnog , ovaj od sljeza nece, mada ja joj uguram spricom, nece milom, hoce silom , kamilica mi je na radijatoru, stavljam masne obloge, a ona i dalje kaslje, ali samo kad spava, po danu se nikad ne zakaslje i to bas kao da je uhvati napad suvog kaslja pa po par minuta kaslje. I ja sam mislila da je do prostorije, imate li jos neki savjet kako "ovlaziti" prostoriju. Amela nemoj ti sad nama tako, samo da ga zagrlis, uh, uh. Tako ste i grljenjem i Saru dobili, a? Kako rode kod vas lijepu djecu donose . Je li neko za palacinke, imamo slatke, slane, za veliku i za malu raju, pa bujrum
|