|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  181 182 [183] 184 185   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
26.11.2010 22:25:23   
rose
ova moja prca mala nije htjela spavati citav dan...smorila nas...sad ona zaspala pored mene, mm je prenio u krevetic i ja sada ne mogu spavati sve osluskujem user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4551
26.11.2010 23:06:24   
Anoniman
Moja Ana je jutros u pola pet ustala i zaspala veceras u pola osam, bec zekunde sna cijeli dan user posted image , a mama velika spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavalicaaaa user posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 4552
26.11.2010 23:16:00   
Leena
joj, jelena, i ja sam bas spavalica, bas mi je zao sto ti Anci ne spava... mene izludi kada Esma ne spava, ali bas izludi, trudim se biti ok, ali me nervoza ubi...

Iman, hahahahaha, ismijah se sada ovom "iman, ne svekrvu",oplakah, samo te zamislih kako dizes strinu hahahahahahahah:D

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4553
26.11.2010 23:24:18   
selina
joj hocu da puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oludim ja napisem post ono error

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 4554
26.11.2010 23:30:09   
selina
evo ponovo valjda prodje eh ovako user posted image user posted image user posted image

gdje ste drage moje kako ste nam vi i vase bebice????

mi smo masallah dobro meliona se danas umorila cijeli dan bila u setnji i tako da je jedva cekala da zaspi

jelena bas mi je zao sto se tako mucite oko spavanja svaka ti cast kad izdrzis pa jel mala bas nema ni odnevsko spavanje jer bas bas rano ustaje???!!!
moja melina nikad od kako je se rodila nije ranije ustala od 8 h a prije dok je manja bila i dok je dojila znala je spavti samnom do 10h ah to su bili lijepi dani user posted image

leena mala ti je ko secer neurekla se kuc kuc

samedi mila cuvaj svoje pilence nije ona vse bas tako mala ipak je i njoj 6 mjeseci sad ce ona tebe svakim danom sve vise iznenadjivati vjeruj mi pricam iz iskustva znala sam da navecer zaspim i ujutru kad se probudim moja melina zna nesto novo zato otvori 6 tere oci

ostalim mama i bebama user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4555
26.11.2010 23:31:38   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: rose

ova moja prca mala nije htjela spavati citav dan...smorila nas...sad ona zaspala pored mene, mm je prenio u krevetic i ja sada ne mogu spavati sve osluskujem user posted image

Rose draga kako inace bebica slusa? Moja masallah super. Jede redovno, kaki svaki dan, nema grceve, spava fino, neurekla mi se. BAs mirna, samo ako joj nesta fali place.

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 4556
27.11.2010 0:02:20   
Nenci
Evo i nas da se javimo user posted image
Danas nam lije iz usta...., i on kako mu puna usta pljuvacke sve puse i pljuje na sve strane, sva budem mokra od njega....ma haos
Jutros se budio u pola 9, spavao od 12 do pola 2 i kasnije ga nisam vise stavljala da spava da ne bude opet haos uvece. Reko da i ovako probamo. zaspao je u 9 pa vidjecemo kako cemo proci....
Jelena bas mi je zao sto lopovica nece da spava po danu i jos tako rano ustaje....
Amela gledala sam tio Grrr,brrrr.... slatka je skroz user posted image
Samedi ne sekiraj, i mi smo se prvi put isprepadali kad nam je V pao,ja nisam mogla disat kako treba cio dan al bebiju nije bilo nista hvala dragom Bogu sto rece pedijatrica -ma zilavi su oni-,  uh
Sada V kad je u krevetcu stalno ustaje na noge i onda se ljulja i drzi rukama za ogradu.... cim se probudi odmah na noge.... ja samo cekam kad ce se udarit glavom il jos gore zube da razbije o onu ogradu....user posted image

Pusa svim bebarama i mamama user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 4557
27.11.2010 0:05:16   
amela2208
dobro vece tj. laku noc vam zelım svıma
selına tebe ne pozdravljamuser posted image user posted image user posted image
nenci jesıl vıdjela mamınog goluba-laku noc
prijatno spavanje odoh da zagrlım covjeka dok se nıje sara probudıla

Sara&Mohammad

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4558
27.11.2010 0:09:27   
selina

IZVORNA PORUKA: amela2208

dobro vece tj. laku noc vam zelım svıma
selına tebe ne pozdravljamuser posted image user posted image user posted image
nenci jesıl vıdjela mamınog goluba-laku noc
prijatno spavanje odoh da zagrlım covjeka dok se nıje sara probudıla

ja mislila ti njega grlila pa sad dosla sa nama da budes user posted image user posted image user posted image nema veze mi tebe pozdravljamo user posted image

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 4559
27.11.2010 0:17:09   
aida.
samo da vam mahnem danas nisam radila nije bila dosla roba sutra radim od 10 do 4 mama ce cuvat erola... ev ja premorena imala neko sjelo "na brzinu" malo se i popi a ne znam kako cu sutra ustat user posted image
MaminaBeba zao mi sto si umorna user posted image ljubim te mila pisat cu sutra malo vise sad odoh oprat sudje i pokusat drinjat... Erol je ok, slusa mamu svoju...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4560
27.11.2010 7:33:26   
Meri29
Da ljubimo i zagrlimo nase drugove i drugarice i da vam se puno zahvalimo na cestitkama. Sve je super proslo, najvaznije je da je Majda uzivala user posted image user posted image Cekamo vas na drugoj temi user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4561
27.11.2010 7:52:29   
Anoniman
Jutro drage nase user posted image

Mi smo jutros spavali do 5.15, napredujemoooo user posted image user posted image user posted image user posted image , mada je mama razocarana, nadala sam se da ce bar do sedam s obzirom da juce nije htjela zaspati nikako.

Drage mame, ove kojima djeca spavaju do sedam, osam, devet itd hocete da se mijenjamo malo user posted image user posted image user posted image user posted image , zavidim vam na snu user posted image

Nocas mi anuska cijelu noc kasljala, suvo. Imate li neki lijek, savjet za suvi kasalj?

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 4562
27.11.2010 8:45:48   
bebacha
taj kasalj sad treba sazrit a najbolji lijek je sljedece:4 jabuke prepolovi,4 glavice luka oguli,prelij vodom i kad prokuha kuhaj jos 7-8 minuta,procjedi i nek pije koliko hoce,mozes joj pomjesat i sa sokom ako nece samo.
a da joj se smiri kasalj 250gr smedeg secera i 8 listova lovora samo prekrij vodom o prokuhaj,procjedi i dajo joj 3 puta dnevno po kasikicu.nekon ce djelovato da to nije dobro za bebe,al meni je bolje ovo nego antibiotik i inhalacije

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4563
27.11.2010 9:18:15   
amela2208
Dobro jutro zeniceuser posted image
Mi kasno legli rano se digli, Sara je dobro, lijepo je spavala. Malo se probudila bila dojila i evo js spava valjda od vremena.
Jelena ja ti pojma nemam nista o kasnju, zelim da sto prije  prodjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bebacha kako mali, jel bolje imal zubica na vidikuuser posted image
Selina draga ja ti u poslednje vrijeme slabo vidjam dragog, tako kad dodje zelim svaku sekundu da sam pored njega ali imam jedan problemuser posted image user posted image user posted image user posted image Sara sto vidi da smo jedno pored drugog hoce i ona kod nasuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4564
27.11.2010 9:31:25   
rose 87
jutro zene
mi smo i ovo jutro spavali do 8 h,cini mi se da sam previse naspavana sad user posted image user posted image user posted image
jelena prebaci malenu kod mene slobodno,ja sam navikla na ranoranioce,ali ovaj moj otkako puza i dize se i hoda okolo,poceo polako da produzuje spavanje a mami neobicno
meri user posted image user posted image user posted image user posted image drago mi je da vam je bilo lijepo,eto i nas za mjesec aBd tamo na tu temu
amela draga fino ti svojoj djevojcici kazi da joj zelis dati bracu ili seku,spavace ona user posted image user posted image user posted image ,ma vidjeces

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

Neposredna veza do poruke: 4565
27.11.2010 9:37:12   
lilix
jutro....
eno moja Beri još spava, ne mogu da vjerujem, al zato joj se braco jutros nadigao ko kokoš user posted image , helem od rane zore smo na nogama, ne da se meni nešto ovih dana naspavati user posted image
jelenaT nadam se da će tvoja mala lopužica uskoro da zavoli spavanje ( možda kad krene u školu ili vrtić user posted image user posted image ); ma bez zeze ozbiljno iskreno se nadam da ćete ubrzo da se naspavate; a prije nego pođete "liječiti" taj kašalj probaj malo više da osvježiš sobu u kojoj spava, možda joj je samo zrak isušio grlo pa je iritira na kašalj; a ako se nastavi imaš ovaj recept od bebache, s tim da to moj benjo nikada nije htjeo ni da okusi, a takođe ti je isto dobar i čaj od korjene bijelog šljeza, jako brzo pomogne
samedi i meni juče B samo što nije pala s kreveta, u sekundi sam je uhvatila, baš su mi se noge odsjekle
rose mi sa zakašnjenjem čestitamo velikom braci mali rođendan user posted image , još malo pa eto i velikog user posted image

eno i Beri se javlja ....

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

Neposredna veza do poruke: 4566
27.11.2010 9:38:25   
amela2208
IZVORNA PORUKA: rose 87
amela draga fino ti svojoj djevojcici kazi da joj zelis dati bracu ili seku,spavace ona user posted image user posted image user posted image ,ma vidjeces
znala sam ja da cete me pogresno shvatituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja sam rekla samo da grlim cojka nista viseuser posted image user posted image user posted image joj kako ımate pokvarenu mastu
lilix jutro i tebiuser posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 27.11.2010 9:40:08 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 4567
27.11.2010 9:48:02   
lilix
IZVORNA PORUKA: amela2208

lilix jutro i tebiuser posted image

user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

Neposredna veza do poruke: 4568
27.11.2010 9:53:08   
Anoniman
Hvala vam drage moje, nekako kao da sam se i navikla da lijezem 12-01 h i da ustajem 4.30-5.30, ali poludih ujutru od dosade, mraka, ni auto da cujem, svi uveliko hrcu, a ova moja orna za igranje user posted image . Nego sve se nadam sad svekrvi da ce doci, trebala bi pocetkom decembra, pa eto meni odmora, samo sto duze da ostane. Ona rijetko dodje ali kad dodje ne da nikome Ani prici, ona joj kuva, hrani je, nosa, igra se, ma milina (da ne kazete kako sam odvratna majka user posted image , ja to milina kazem zbog zene, zena uziva user posted image ).
Pije caj od luka i jabuke vec deset dana i obozava ga, cak vise od vocnog user posted image , ovaj od sljeza nece, mada ja joj uguram spricom, nece milom, hoce silom user posted image , kamilica mi je na radijatoru, stavljam masne obloge, a ona i dalje kaslje, ali samo kad spava, po danu se nikad ne zakaslje i to bas kao da je uhvati napad suvog kaslja pa po par minuta kaslje. I ja sam mislila da je do prostorije, imate li jos neki savjet kako "ovlaziti"user posted image prostoriju.

Amela nemoj ti sad nama tako, samo da ga zagrlis, uh, uh. Tako ste i grljenjem i Saru dobili, a? Kako rode kod vas lijepu djecu donose user posted image .

Je li neko za palacinke, imamo slatke, slane, za veliku i za malu raju, pa bujrum user posted image

Neposredna veza do poruke: 4569
27.11.2010 9:57:22   
amela2208
Kako sam ja fina necu da pricam o svemu i svacemu user posted image user posted image a one navalile.... Bozeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Trenutno nisa spremna za drugo ama bas nikako, a ja sam velika maza i svaki cas bi da se mazim i da gnjavim mmuser posted image user posted image user posted image user posted image al njega nema nocas ce opet kasno dociuser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4570
27.11.2010 9:59:40   
Anoniman
Pa sacekaj muza Amela, ne znam jesam li ja luda ili ne, ali ja kad znam da ce moj bojan doci pa i u cetiri sata noci ja ga cekam, a zbog opisa posla non stop je na putu i cesto kasno dodje, jednostavno navikla sam da zajedno legnemo, koliko god umorna bila ja ga cekam user posted image

Neposredna veza do poruke: 4571
27.11.2010 10:00:43   
Anoniman
I ja tako ćetri sata ćamim ćekajući... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4572
27.11.2010 10:02:47   
amela2208
Cekam ga ı ja vecınom , recımo prıje neku noc sam bıla premorena,nenaspavana i bolesna tako da sam zaspala cekajucı ga.

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4573
27.11.2010 10:06:17   
Anoniman
Jutro maloj i velikoj raji, nas je snijeg zatrpao fino, ali ipak sam juce malo izletila sa Adrianom napolju, prvi snijeg ....ne znam jeli do zraka ili cega ali nocas se budio samo jednom, ne pamtim kad sam se ovako fino naspavala...Osip nam se skoro citav povukao i ja jos uvijek mislim da je to zbog zubica bilo, mada dr kaze nema sanse ali eto dobili smo 2 gornja. pa sad kad me ujede suze mi na oci krenu....

Jelena vidim malena ti kaslje, moj je jedno vrijeme kasljao, na pregledu dr kaze nema slajma sve super ali ja cim bi ga napolje izvela nije se smirivao, bas mi nekako cudno bilo....Par dana sam mu davala malo na kasicicu nepreradjene svinjske masti i proslo sad je hb super....
Velika pusa za sve bebarice

Neposredna veza do poruke: 4574
27.11.2010 10:10:27   
Anoniman
Marinaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti me namami opet na rr, a tebe nema, ganjam te a nikako da te ugaljam dusice nasa. Kako nam slusa drugar, ljubi ga punooooooooo od nas user posted image .

Znaci smije pojesti mast? presla sam sedam gora i sedam mora user posted image , da joj nadjem neslane, te za obloge, da ne moram onu slanu prepirati i imam je, stavljam joj na lanenu krpu na prsa. Koliku kasiku? Je li prestalo od toga?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  181 182 [183] 184 185   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  181 182 [183] 184 185   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *