|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  179 180 [181] 182 183   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
25.11.2010 19:23:04   
rose
hvala na dobrodoslici user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 4501
25.11.2010 19:34:50   
aida.
jos jednoj rose dobrodoslica user posted image

bebacha sretan vam mali rodjendan, zaboravih... da ne mislis da se ljutimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 4502
25.11.2010 21:11:57   
Anoniman
Rose dobrodosla user posted image , cestitamo na bebici user posted image

Aida srecno na poslu user posted image

Bebacha cestitamo mali rodjendan, a danas sam sa Amelom "online"gledala slike tvojih andjelcica na fb, prave su secerlame user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 4503
25.11.2010 21:31:19   
amela2208
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Rose dobrodosla user posted image , cestitamo na bebici user posted image

Aida srecno na poslu user posted image

Bebacha cestitamo mali rodjendan, a danas sam sa Amelom "online"gledala slike tvojih andjelcica na fb, prave su secerlame user posted image user posted image

hihihihi ja sam to vec reklauser posted image Dosla svekrva Jelena alı je bolesna uzas ne mogu da se mrdnem.
bebacha sretan malı rodjendan
user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4504
25.11.2010 21:34:44   
Anoniman
Boze oprosti, sad ti njoj treba da pomognes, a ne oma tebi user posted image , a ti je hvalila danas user posted image

Ps. nadam se da nije nista ozbiljno i da ce biti ok.

Neposredna veza do poruke: 4505
25.11.2010 21:44:19   
amela2208
ma jok svekrva sam jauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4506
25.11.2010 21:45:17   
Anoniman
hahahahhahahahaha, stvarno se vidi da spa prirodna plavusa, da li je od nespavanja ili mi pamet iscurila totalno user posted image

Neposredna veza do poruke: 4507
   [Obrisana poruka]
25.11.2010 21:48:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4508
25.11.2010 21:48:43   
amela2208
mozda od nesanıceuser posted image user posted image mene grıp uhvatıo bas lose

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4509
25.11.2010 21:53:19   
Anoniman
Iman user posted image user posted image user posted image user posted image za kaku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dusa slatka, mogu misliti kako se olaksala, proci ce i grcici brzo, ljubi nam je user posted image

Amela brzo ozdravljenje zelimo, bices to ok nece grom u ljubicice user posted image . Ljubimo teeeeeeee

Neposredna veza do poruke: 4510
25.11.2010 22:00:48   
amela2208
iman bravo sto ste istovarili tovaruser posted image user posted image user posted image Zar kecap smeta bebıuser posted image user posted image a sam se bas cuvala sa hranom alı ona je uvıjek ımala grcıce tako da mozda nıje od kecapa...
jelena ı ostale user posted image ja sam stvarno smorena. odoh u prnje i prıjatno vam spavanje

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4511
25.11.2010 22:02:47   
Leena
Ja samo brzinski, opet sam morna, sto kaze Jelena, bas za nervnog sloma... Ja sam toliko kukala i oko tog buđenja da sada mm ustaje svu noc, a ja ujutro nju dignem i s njom se igra da on odspava... Ali da mi se rijesiti i ove selidbe vise... Nikad kraja, cini se...

Majdice, čupo mala, sretaaaaan rođendančić, da nam budeš živa, zdrava i sretna još barem 100 rođendana!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rose, dobro nam dosleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iman, ljubimo i mi vas puuuuuno!!!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4512
26.11.2010 1:02:58   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: Iman83

Joj, daj mi recite šta da radimo za kaku, neće pa neće! Probudila se jutros u 5h, stenje li stenje a ništa!!! Baš mi je žao, sinoć je jedva zaspala od stomačića!

I moj cvjetak ima problema..Masaza stomacica, guranje nozica prema stomacicu i onda lijepo okreni bebu na desnu stanu i ona ce pustati gasove step by step..
Drzi je uspravno, namjesti si film i tapsaj je po ledima. Okreni je da lezi na stomacicu..
Ne bih ti savjetovala kamilicu ako dojis, posebno ne zasecerenu jer svaki dodatni secer uzima kalcij iz kostiju. Znam da ti je tesko ali..Pazi i ti sta jedes. Zacinjenu hranu, gazirane sokove, agrume izbjegavaj zbog bebe..Drzim ti palceve. Bice bolje aBd.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4513
26.11.2010 1:04:46   
Mjeseceva Pratilja
P.S. Moras biti ustrajna. Kada vidis da joj tesko kada radis vjezbe sa nozicama, predi na masazu stomacica..Kombinuj kako njoj odgovara.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 4514
26.11.2010 8:19:29   
lilix
jutro,
joj mene izludi ova moja konekcija, brža je bila čak i 96-te , nikad otvoriti stranicu
Iman za kakicu , a koristite li šta za grčiće, kapi ili čaj ? mi nismo imali puno grčića ali sam joj povremeno pravila plantex čaj, doduše to sam joj davala radi dodatnog unosa tekućine jer ništa drugo nije htjela da pije
jelena T jutros si mi naumpala čim sam oči otvorila , i ova moja šmizlica polako prelazi u ranoranioce , nadam se ipak da se nećemo ugledati u potpunosti na vas
Leena je li to selidba još nije gotova , baš vam se oteglo...a šta je to s Esmom je li se to i ona budi noću, ova moja se nekad zna i po 9x probuditi , ne znam šta da radim s njom

čini mi se da ima i novih bebica pa i od mene svima iskrena dobrodošlica
a poseban pozdrav ide za "stare" mame i bebice

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

Neposredna veza do poruke: 4515
26.11.2010 8:19:35   
bebacha
jutro.joj ja cu izludit.sinoc opet djete mi vrelo,ja sigurna da je temp preko 38,izmjerim a ona 36,5.zubici zezaju opasno,jutros imao proliv.sinoc jedva zaspao.izmasirala mu desne,stavila gel i kapi i nekako se smirio.iz usta liju vodopadiuser posted image user posted image
ja sam danas nesto nikakva al bice bolje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 4516
26.11.2010 8:29:11   
Anoniman
Jutro drage nase user posted image
Lilix nadam se da se necete ugledati na nas, nikom ne bih pozeljela user posted image , neke bebe jos se nisu probudile, a mi vec dva obroka imale, jos malo i uzina user posted image , pa mozete zamisliti od kad je budna, tj od kad smo budneee user posted image . A danas ako zaspi sat vremena cijeli dan ja cu biti presrecnauser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4517
26.11.2010 9:51:51   
samedi
UHh morams evratiti dvije stranice da vas procitam user posted image
Mjeseceva pratilja,tek sad skontah ko si user posted image
Selina,kako ste danas? Jel raspoloxenje bolje?
Leena,kako je u novom stanu sad,jeste li se navikli?Bas vam se oteglo to preseljenje...Kako nam je Esmica podnijela promjenu?
Iman,kako je saad s kakicom? Jesi li joj davala caj? Nadam se da ste to rijesile ...
Lilix,jel to i B.ustaje po noci,i moja je sinoc dernek pravila od pola jedan do pola dva,samo nesto cvili a ne budi se,a bali stalno...
Jelena,tvoja mala ranoranilac user posted image i moja se probudi oko 5-6 popije malo mllijeka i zaspi do 8 user posted image
Rose,kako je maleni,nadam se da nije bilo vise ture user posted image
Aida jeste li se nahodali juce? I kod nas je bio lijep dan ali ipak hladan vjetar,nisam je smjela izvestti user posted image
Felix user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mala nejelica je jos nejelica,uspijem joj nekad podvaliti da sta pojede ali mlijeko sad pije maximum 90ml odjednom i to mozda 4* dnevno,nece pa nece,trenira mami zivce!!! Kako je Anelko?
Amela kako je cupica,jel izbio koji zubic? Isto pitanje i za Nenci?
Bebacha,cestitamo mali rodjendan user posted image user posted image user posted image i vi bas deverate s tim zubicima,kako je prosla noc,ima li ture?
Lekice,i ja sam prosli petak izvadila zub,peticu,jos me rana boli user posted image
Rose,dobrodosle nam ti i tvoja bebica,pricaj nam kako je proslo,kako se osjecas i kako je bebica?
Iman,tek sad procitah da je kakila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne zamjeri user posted image
Izvinite na greskama,odoh praviti rucak pa se cujemo.. user posted image user posted image
user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4518
26.11.2010 11:15:23   
rose 87
dan user posted image
mi smo se danas naspavali,konacno,jutros smo spavali do pola 9,nikad nije tako dugo spavao ali valjda se i on izmorio dusa moja,samo sad nece nista da jede,zub cini mi se samo sto nije izasao,vidi se ali jos uvijek nije izbio,pa je i zbog toga nervozan
samedi tvoja user posted image jos nejelica,uh nije ti lako,ja cini mi se ludim kad dodje vrijeme da jede a on nece ni usta da otvori,user posted image user posted image nadam se da ce nam se brzo projesti
bebacha sta je s tobom,i nas su puno mucili zubici a izgleda da ce opet tako user posted image
leena cestitamo selidbu user posted image user posted image tek sad
rose dobro dosla user posted image
aida cestitam na poslu,uh i meni nekad dodje da pocnem bilo sta da radim,jer sam navikla i fali mi ponekad ta obaveza i druzenje
amela nadam se da si bolje,jeli se pojavio vise taj zubic
svima saljemo veliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4519
26.11.2010 11:16:13   
Leena
Dobro jutro, drage moje!

Lilix, Samedi, ma tu smo mi, samo jos ima puuuno stvari za otpakovati, a kako smo onda u zurbi selili, sve je spakovano da Bog dragi sacuva, bez ikakvog reda, pa sve to treba prati, slagati... ma joj. Proci ce. Opet su to slatke muke, barem sam u svom stanu napokon:)

Ostale, ljubim vaaas, esma spava pored mene, pa je budi tipkanje, javim se kasnije:)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4520
26.11.2010 11:16:52   
Leena
Rose 87, hvalauser posted image user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 4521
26.11.2010 11:27:09   
amela2208
dobro jutro ı od nas
mı smo odavno ustali ali nismo imalı vremena za kompjuteruser posted image user posted image user posted image user posted image
Rose87 jos nije skroz izasao zub, stvarno sporo izlaze ovı gornjı zubı. Vi sta mi radite je l prosla tura jestel bolje
Leena sereno selidbauser posted image user posted image user posted image user posted image pubi malu kopıju
ostale zeniceuser posted image user posted image user posted image user posted image
dje nam je niina nema je evo 2 danauser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 4522
26.11.2010 11:31:17   
Anoniman
dobro jutro generacijo

sretan 11 mali rodjendan drugu Edahu i ako Bog da, da 1. rodjendan doceka u zdravlju i veselju... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4523
26.11.2010 11:31:18   
rose 87
dobro smo hB ture nema sto je najbitnije,muce nas zubici,nista ne jede,ali doji cesto pa me to tjesi,i nama sporo nicu zubi,sad je user posted image mislim 4-ka,tako bi trebalo,zub je bas veliki,a ja jedva dodjem do njega da mu namazem kapima,ali hajde proce i touser posted image

Neposredna veza do poruke: 4524
26.11.2010 11:32:50   
rose 87
IZVORNA PORUKA: Bambi09

dobro jutro generacijo

sretan 11 mali rodjendan drugu Edahu i ako Bog da, da 1. rodjendan doceka u zdravlju i veselju... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajjj duso hvala,pa ja i zaboravila uz sve sto nam se desavalouser posted image user posted image user posted image user posted image a joj pa bas jos jedan mjesec,pripremate li vi slavlje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  179 180 [181] 182 183   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  179 180 [181] 182 183   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *