|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  178 179 [180] 181 182   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
25.11.2010 15:13:04   
Anoniman
Mi smo danas malo setali samo iz auta u autouser posted image do carsije trazila mu obucu malo dublje ko cipele,Odem do radnje jedne djecija obuca nema bruser posted image ima 20,i 19 veci nema br.ima 24.pa nadalje.Mi nosimo 20,21.zavisi od modela.Reko imas li,21br.on zblehnutauser posted image gleda u meene pa ce zar nosi tako mali br.reko ne nenosi on nosi br 20 user posted image user posted image al ja trazim jedan br.veci komotnijiuser posted image
Kaze nema,sve radnje obisla koje su radile 2treca nije radila nema isto.I opet nas komentar doceko zar tako mali br.nosi joj boze pitanja reko sta je cudno nista kaze nista.sve br.od 23 pa nadalje....
Nadam se da cemo u ovoj trecoj radnji nac,koja danas nije radilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4476
25.11.2010 15:22:23   
Anoniman
Felix jeste li gledali u BBI u onoj radnji gdje ima djecijih cipela, Pavle imaju sigurno 20, jer smo mi kupili i 19 user posted image , meni su pravo lijepi modeli, dobar je đon i ulozak, a nisu skupi. A ako si spremna i vise novca dati ciciban ima isto tako male modele, a geox imamo 21broj, za manje ne znam da li imaju user posted image . Nadam se da sam pomogla user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4477
25.11.2010 15:30:16   
Anoniman
aaa,,odakle si tiuser posted image ja nisam iz sarajeva.....
Ma sinoc sam bila u gostima kod kume pa smo se dogovorile da odemo jedan dan u Doboj dole ima lijepa djecica radnja obuce i svih dr.stvari pa cemo dole otici a cjene povoljneuser posted image .....
Hvala milauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4478
25.11.2010 15:36:15   
amela2208
felix , nenci jelena, aida, rose87 bebacha i sve ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj ja evo svojoj dajem piletınu da jede ı vıdım ona se nesto okrece kad ona ızbacuje krıjucı od meneuser posted image user posted image user posted image koja je to lopuzauser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4479
25.11.2010 15:36:23   
Nenci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pozdrav drage moje zenice sve!
Cestitamo mali rodjendanko Nanetu dragomuser posted image

Cestitamo i prvi rodjendan Majdi dragoj user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4480
25.11.2010 15:37:42   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image amelaaa

(odgovor članu Nenci)
  Neposredna veza do poruke: 4481
25.11.2010 15:37:43   
Nenci
Amelaaaa user posted image , kako ste vas dvije pozelila sam vas

Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4482
25.11.2010 15:39:35   
Nenci
JelenaT kako nam je Ana slatka user posted image

Vidim tema tute user posted image
Mi sjedimo svako jutro na tuti, nekad piskimo , ponekad i kakimo a nekad samo sjedimo user posted image .  Bitno mi je bilo da se navikne , da hoce da sjedi na njoj user posted image

Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4483
25.11.2010 15:39:38   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Nenci

Amelaaaa user posted image , kako ste vas dvije pozelila sam vas

pozeljelı smo ı vas dvoje, dobro smo po malo nervoznı alı dobro. sta ıma kod vas kako ste , kako malı V
felix sad je pratımuser posted image user posted image user posted image ne moze to tako

Sara&Mohammad

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4484
25.11.2010 15:41:04   
Anoniman
samo prati heheh anel je ruckio i spava kad ustane ceka ga voceuser posted image user posted image nije neki ljubitelj al mama mu spalamuti sa keksolinom ili karmelinom i pojede tako svo voce inace samo nevoli nikakooo.Na mene je ja ga mogu jest a i nemoram ......

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 4485
25.11.2010 15:42:48   
Nenci
Amela, dobri smo ovih dana. ....
Mada mu danas lije iz usta i vidim gornja dvojka samo sto nije krenula... uhh valjda nece problemi opet

Malo je poremetio spavanje, dosad je u pola 10 vec spavao cvrsto a zadnje 3 veceri budan do 11 i place a nece da spava....user posted image
Valjda ce se vratiti na staro...

Dobrodoslica novim clanicama user posted image

Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

Neposredna veza do poruke: 4486
25.11.2010 15:47:16   
amela2208
Nenci pa zar vec dvojke pocele kod vas??? Kod nas gornje jedınıce se vıde evo nekolıko dana alı ıh nema jos da probıju, samo ız jedne jedınıce nesto kao ıgla ızaslo juce alı zuba jos nema.
İ moja se budila sinoc, u 2 sata smo se nosalı po kucı ı pjevalıuser posted image
Felıx ja svojoj malo pılatıne pa cu jabuku sa keksom jos da joj dam, gledala sam A slıke presladak je masAllah

Sara&Mohammad

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4487
25.11.2010 15:54:41   
bebacha
evo i nas.danas nam je puni 5 mjesciuser posted image user posted image user posted image user posted image moj miki sinoc imao temp,nije uopste visoku,do 37,6.al me opet bilo zabrinulo,ja opet pripisujem zubicima.
ja sam nesto fuj raspolozena,al bice bolje.
amella mala je ko lutkica,kosica je vauuu
zana nasoj drugarici Majdi punoooooo srece,nadam se da se lijepo provodi za rodendan.
ostale punoooo pozdrava.
felix koja je to prodavnica u Doboju

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 4488
25.11.2010 16:00:32   
Anoniman
Joj felix user posted image , kako si rekla čaršija ja odnijela na Sarajevo user posted image , pogotovo sto na čaršiji ima radnja gdje ima obuće dječije user posted image . Stvarno sam pukla.

Srecni i mali i veliki rodjendani user posted image

Nama gornje jedinice samo sto nisu izgleda, desni joj modrocrvene i strasnoooo otekle, ali ona je hvala Bogu dobro, malo kenkava, ali nista strasno user posted image . Nas drug koji se rodio isti dan kao Ana ima osam zuba vec nekih mjesec dana i prije dvije sedmice prohodao, a moja ljenguza kao da ima crnogorskih gena user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 25.11.2010 16:02:16 >

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4489
25.11.2010 16:46:56   
lekica83
evo i mi malo da se javimo..
Sretni mali i veliki rodjosi user posted image user posted image
a bolesnim bebicama zelimo da sto prije ozdrave..
Nije nas bilo par dana, ja vadila zub, umnjak, uhhh zdrav ali ruzno narastao jer nema prostora i moradoh ga izvaditi, ne boli ali je pravoo ruzan osjecaj.
Idem malo da vas citam pa spremanje,idemo u skitnju malo na kafu kod moje majke user posted image

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4490
25.11.2010 17:12:08   
aida.

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Pokusaj prvo draga bez secera kamilicu, a ovo za kremu, dobro joj namazi cmar kremicom i malo izmasiraj, nama je to pomagalo, mada sam ja stavila i toplomjer par puta, nisam pobornik toplomjera ali mjerim joj i temperaturu u guzu pa se nikad nije pobunila ni sekunde.

isto radim potpuno...
potpisujem od-do user posted image

Da se pohvalimo da smo se mi ustaliil sa stolicom... ne smijem puno da hvalim user posted image

Paaa Majdi nam roooodjendaaaan... Ljepotici sve naaaajbolje zelimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

teta amelaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebi i princezi user posted image

felix Anel bas ima malu nogu, Erol nosi 18-19 user posted image user posted image nogato djete na cacu user posted image mm nosi 47 jedino starke i martinke moze nac user posted image

UH kako sam ja sinoc planula, napravila spinat sa mrkvom i zumancetom Erolu dok sam i nama pravila rucak, ma izmucio me koliko je kenjko dok sam pravila i taman da ga nahranim, dva zalogaja i rukom udari u zdjelicu koju sam u tuci drzala i sve zeleno ode po bez boje tepihu user posted image user posted image i od huje govorim djetetu samo se sklonij dok me huja prodje ko da on zna.. samo se smije meni sto sam planula user posted image

Ja sam nasla promocije da radim privremeno dok ne izganjam nesto ozbiljnije (sto je u tijeku) tako da sam bas happy user posted image sutra radim user posted image user posted image od 14-20... uh ima da crknem... prijateljica ce ga cuvat do pola 4 kad mama krene s posla pokupit ce ga i cuvat... user posted image a ja ne mogu da sjedim u kuci vise, jebem ti kucu... Nisam ja rodjenda za domacice nikako... Hocu medju svijet user posted image user posted image user posted image

Ostalim user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4491
25.11.2010 17:15:53   
Nenci
Amela mi smo to malo na preskoke user posted image , sto se tice zubica.
Imamo dvije jedinice dole, a gore dvojku i jedinicu user posted image
A sad nam krece dvojka lijeva gornja

Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 4492
25.11.2010 17:17:02   
bebacha
hejjjjjj,pa potpuno me ignorisesuser posted image user posted image user posted image pa kako ja neznam novosti.kako,gdje,a kakav ce biti stalni.salji pp

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4493
25.11.2010 17:22:35   
aida.
necu da pricam da se ne izjaloviuser posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4494
25.11.2010 17:25:09   
bebacha
hehehehe a kakve promocije,tel ono sto si pricala il nesto drugo

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4495
25.11.2010 17:25:38   
aida.
za lenor

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4496
25.11.2010 17:27:48   
bebacha
e super.nek ti je sa srecom.jel svaki dan radis

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4497
25.11.2010 17:28:41   
rose
evo i nas na ovoj temi prvi put...mojoj princezici je 12 dana (u dobar cas i brz sat sto kaze moja sveki) user posted image puno stranica ima ne mogu iscitavati ali nadam se da cu se snaci user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4498
25.11.2010 17:32:59   
Nenci
rose cestitam na bebici i dobrodosla user posted image

aida. cestitke za posao user posted image

Onaj moj svrco nece da spava , probala ga uspavati u 5 kad je trebalo da spava, ma nema sanse , samo bi skakao po krevetu, na kraju me podje ujedati za bradavicu i smijati se i odustala sam od uspavljivanja.....user posted image .

Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 4499
25.11.2010 17:33:37   
amela2208
IZVORNA PORUKA: rose

evo i nas na ovoj temi prvi put...mojoj princezici je 12 dana (u dobar cas i brz sat sto kaze moja sveki) user posted image puno stranica ima ne mogu iscitavati ali nadam se da cu se snaci user posted image

rose dobro nam doslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ujedno da cestitam rodjenje princezeuser posted image user posted image user posted image nek ti je ziva i zdrava i da poraste bez grceva, temperature i bolnih zubicauser posted image
aida srecno na posluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 25.11.2010 17:34:26 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 4500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  178 179 [180] 181 182   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  178 179 [180] 181 182   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *