Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo danas malo setali samo iz auta u auto do carsije trazila mu obucu malo dublje ko cipele,Odem do radnje jedne djecija obuca nema br ima 20,i 19 veci nema br.ima 24.pa nadalje.Mi nosimo 20,21.zavisi od modela.Reko imas li,21br.on zblehnuta gleda u meene pa ce zar nosi tako mali br.reko ne nenosi on nosi br 20 al ja trazim jedan br.veci komotniji Kaze nema,sve radnje obisla koje su radile 2treca nije radila nema isto.I opet nas komentar doceko zar tako mali br.nosi joj boze pitanja reko sta je cudno nista kaze nista.sve br.od 23 pa nadalje.... Nadam se da cemo u ovoj trecoj radnji nac,koja danas nije radila
Felix jeste li gledali u BBI u onoj radnji gdje ima djecijih cipela, Pavle imaju sigurno 20, jer smo mi kupili i 19 , meni su pravo lijepi modeli, dobar je đon i ulozak, a nisu skupi. A ako si spremna i vise novca dati ciciban ima isto tako male modele, a geox imamo 21broj, za manje ne znam da li imaju . Nadam se da sam pomogla
aaa,,odakle si ti ja nisam iz sarajeva..... Ma sinoc sam bila u gostima kod kume pa smo se dogovorile da odemo jedan dan u Doboj dole ima lijepa djecica radnja obuce i svih dr.stvari pa cemo dole otici a cjene povoljne ..... Hvala mila
felix , nenci jelena, aida, rose87 bebacha i sve ostale joj ja evo svojoj dajem piletınu da jede ı vıdım ona se nesto okrece kad ona ızbacuje krıjucı od mene koja je to lopuza
Vidim tema tute Mi sjedimo svako jutro na tuti, nekad piskimo , ponekad i kakimo a nekad samo sjedimo . Bitno mi je bilo da se navikne , da hoce da sjedi na njoj
samo prati heheh anel je ruckio i spava kad ustane ceka ga voce nije neki ljubitelj al mama mu spalamuti sa keksolinom ili karmelinom i pojede tako svo voce inace samo nevoli nikakooo.Na mene je ja ga mogu jest a i nemoram ......
Amela, dobri smo ovih dana. .... Mada mu danas lije iz usta i vidim gornja dvojka samo sto nije krenula... uhh valjda nece problemi opet
Malo je poremetio spavanje, dosad je u pola 10 vec spavao cvrsto a zadnje 3 veceri budan do 11 i place a nece da spava.... Valjda ce se vratiti na staro...
Dobrodoslica novim clanicama
Nenci pa zar vec dvojke pocele kod vas??? Kod nas gornje jedınıce se vıde evo nekolıko dana alı ıh nema jos da probıju, samo ız jedne jedınıce nesto kao ıgla ızaslo juce alı zuba jos nema. İ moja se budila sinoc, u 2 sata smo se nosalı po kucı ı pjevalı Felıx ja svojoj malo pılatıne pa cu jabuku sa keksom jos da joj dam, gledala sam A slıke presladak je masAllah
evo i nas.danas nam je puni 5 mjesci moj miki sinoc imao temp,nije uopste visoku,do 37,6.al me opet bilo zabrinulo,ja opet pripisujem zubicima. ja sam nesto fuj raspolozena,al bice bolje. amella mala je ko lutkica,kosica je vauuu zana nasoj drugarici Majdi punoooooo srece,nadam se da se lijepo provodi za rodendan. ostale punoooo pozdrava. felix koja je to prodavnica u Doboju
Joj felix , kako si rekla čaršija ja odnijela na Sarajevo , pogotovo sto na čaršiji ima radnja gdje ima obuće dječije . Stvarno sam pukla.
Srecni i mali i veliki rodjendani
Nama gornje jedinice samo sto nisu izgleda, desni joj modrocrvene i strasnoooo otekle, ali ona je hvala Bogu dobro, malo kenkava, ali nista strasno . Nas drug koji se rodio isti dan kao Ana ima osam zuba vec nekih mjesec dana i prije dvije sedmice prohodao, a moja ljenguza kao da ima crnogorskih gena
< Poruku je uredio jelenaT -- 25.11.2010 16:02:16 >
evo i mi malo da se javimo.. Sretni mali i veliki rodjosi a bolesnim bebicama zelimo da sto prije ozdrave.. Nije nas bilo par dana, ja vadila zub, umnjak, uhhh zdrav ali ruzno narastao jer nema prostora i moradoh ga izvaditi, ne boli ali je pravoo ruzan osjecaj. Idem malo da vas citam pa spremanje,idemo u skitnju malo na kafu kod moje majke
Pokusaj prvo draga bez secera kamilicu, a ovo za kremu, dobro joj namazi cmar kremicom i malo izmasiraj, nama je to pomagalo, mada sam ja stavila i toplomjer par puta, nisam pobornik toplomjera ali mjerim joj i temperaturu u guzu pa se nikad nije pobunila ni sekunde.
isto radim potpuno... potpisujem od-do
Da se pohvalimo da smo se mi ustaliil sa stolicom... ne smijem puno da hvalim
Paaa Majdi nam roooodjendaaaan... Ljepotici sve naaaajbolje zelimo
teta amelaaaa tebi i princezi
felix Anel bas ima malu nogu, Erol nosi 18-19 nogato djete na cacu mm nosi 47 jedino starke i martinke moze nac
UH kako sam ja sinoc planula, napravila spinat sa mrkvom i zumancetom Erolu dok sam i nama pravila rucak, ma izmucio me koliko je kenjko dok sam pravila i taman da ga nahranim, dva zalogaja i rukom udari u zdjelicu koju sam u tuci drzala i sve zeleno ode po bez boje tepihu i od huje govorim djetetu samo se sklonij dok me huja prodje ko da on zna.. samo se smije meni sto sam planula
Ja sam nasla promocije da radim privremeno dok ne izganjam nesto ozbiljnije (sto je u tijeku) tako da sam bas happy sutra radim od 14-20... uh ima da crknem... prijateljica ce ga cuvat do pola 4 kad mama krene s posla pokupit ce ga i cuvat... a ja ne mogu da sjedim u kuci vise, jebem ti kucu... Nisam ja rodjenda za domacice nikako... Hocu medju svijet
evo i nas na ovoj temi prvi put...mojoj princezici je 12 dana (u dobar cas i brz sat sto kaze moja sveki) puno stranica ima ne mogu iscitavati ali nadam se da cu se snaci
Onaj moj svrco nece da spava , probala ga uspavati u 5 kad je trebalo da spava, ma nema sanse , samo bi skakao po krevetu, na kraju me podje ujedati za bradavicu i smijati se i odustala sam od uspavljivanja..... .
< Poruku je uredio amela2208 -- 25.11.2010 17:34:26 >