Leena
|
Evo, popravise net Iman, radujem se zamijeni, jupiiii:) Nana, dobrodosle ! Djevojcica ima PRELIJEPO ime, vjerovala ili ne, ja od malena govorim da ce mi se kcerka zvati Mia, problem je sto sam naisla na mm koji je isto imao omiljeno ime, a kako smo oboje mazge tvrdoglave jedini kompromis je bio odustati od oba , nazalost:). Onda sam ja htjela Lena, ali je mm ovaj put pobijedio, jer smo sklopili dogovor da on daje ime ako bude djevojcica, a ja ako bude djecak, i, imali smo srece, jer ja nisam smislila musko ime . Ali, bas sam nedavno nekome govorila, djeca se rađaju sa imenom, kad je mm predložio Esma, meni je bilo ok, ali ne bas onako kako sam htjela, ali čim sam je vidjela, ona je baš Esma, nikako se ne bi mogla zvati drugačije... Idacha, bas mi je zao sto si se nasekirala oko tog secera, ali, hvala Bogu, da je sve ok, ljubi nam drugara:) Amela, ljubi mi original
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|