|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
24.11.2010 12:05:07   
Anoniman
Bebacha evo ovu mozes za laku noc

http://www.hipp.ba/mlijecne-kasice/69-gotova-mlijena-kaica-jabuka-s-komoraem-za-laku-no.html

Nina sto se tice tute ja sam je od nekih sest i po pocela stavljati, cim je umjela sama da sjedi da se ne pretura. Prvo sam pocela ujutru, dam joj da doruckuje i onda sebi skuvam kafu, stavim nju na tutu, upalim joj crtani i pijem kafu i sjedim pored nje, posto ona meni svako jutro posle dorucka kaki svaki put nam je bio uspjesan. Tako sam gotovo svaki dan, to sam radila reko cisto da se navikne da sjedi na njoj, onda posto ona kad hoce da kaki pocne da stenje i ako joj nije cvrsta stolica ja sam je na brzinu skidala i stavljala na tutu i sad smo dosli u fazu da bas u rijetkim situacijama hoce da kaki u pelenu, obicno pocne da se buni i kao sama sebe hoce da skine.

(odgovor članu Niina)
  Neposredna veza do poruke: 4426
24.11.2010 12:06:39   
bebacha
probat cemo onda nju na kasikicu pa cemo vidjet.nadam se da ce biti kod nas u Dm-u.cini mi se da je nisam vidjela

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4427
24.11.2010 12:11:55   
amela2208
samedı, rose87, bebacha i sve ostale kojıma su user posted image user posted image user posted image user posted image bolesne saljemo puno toplıhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Meni sve to lıcı na zube sto pısete.
Rose87 draga cıtam od pocetka kako se muciteuser posted image user posted image user posted image drago mı je da ste bar malo bolje ı da je bar malo tura sısla
nanetu srecan 11 mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jelena hocu ı ja da naucım svoju na tutu, kako to radıs objasnı nam malo

Sara&Mohammad

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4428
24.11.2010 12:12:53   
Anoniman
Ja sam je u Sa u DM-u kupovala, a bude i u vecnim trznim centrima, ne znam odakle si imas li i jedan blizu.
Ja sam 90% namirnica uvela ranije, ali sve u dogovoru sa nutricionistom i hvala Bogu moje dijete em napreduje em sve voli da jede, nema ni jedna namirnica da je ona nece.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4429
24.11.2010 12:21:32   
Anoniman
Amela draga nemas tu nikakvo umjece, skines je, stavis na tutu i das joj nesto da se zamajava da bi sjedila user posted image i ja sjedim pored njeuser posted image . Nije ni Ana naucila na tutu, vec samo hoce da kaki u 90% slucajeva na tutu, piski redovno u pelenu i piskice jos sigurno user posted image , zato sto je jos mala pa piska svako malo, nije jos sve formirano da ona moze do kraja da isprazni mjehur pa bude npr sat vremena "mirna". 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4430
24.11.2010 12:26:05   
Anoniman
Bez glutena je griz, jer je kao nesto preradjen, ne razumijem se bas.

ima i ovaj milupin u dm-u da se kupi i njega smo koristili

user posted image

vidis na dnu pise da je gluten free

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4431
24.11.2010 12:29:45   
amela2208
ja joj jos nısam kupıla tutu a hocu da je ucım da kakı na njojuser posted image user posted image user posted image user posted image Cisto sumnjam da ce ona sjedetı ı cekatı da g.... dodjeuser posted image user posted image user posted image Ona kad dojı ne moze mırno sjedet a kamolı na tutu al probat cemo
Niina pokusavam evo dva dana da je naucım sta znacı NE , ali bez uspjeha nenenenennenenenee ı opet ne ona se ljutı jos pokazuje prstom kao ono "sta se deres". Evo je krıvı se

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4432
24.11.2010 12:32:00   
bebacha
kod nas nema ni u jednom marketu nista osim Lino proizvoda.samo u Dm.u-pa cu danas pogledat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4433
24.11.2010 12:36:22   
Anoniman
Zato ovaj moj harambasa meni kaze ne, ne i jos mi prstom maše ispred nosa user posted image . Bolje Amela da ne zna sta znaci NE, nego da tebi govori ne, ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4434
24.11.2010 12:36:31   
dubravka01
Drage moje evo i mene ,

Od jutros hocu da virnem i da se javim,
vidim da nam ima bolesnih user posted image svima želimo da što prije budu bolje

Kod nas od jučer curi nosić :( pomalo ali primjetno, isto tako mu curi "vodica" na usta a i kihne s vremena na vrijeme..
ture nema hBogu ali ne znam zasto je sve ovo procurilo.
Nisu zubi user posted image user posted image tek nam je 2 puna mjesca?

Ljubimo sve user posted image i pozzz mamice a zelimo svim bolesnim da brzoooo ozdrave

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 4435
24.11.2010 12:41:47   
bebacha
ovaj moj je s dva mjesca poceo vurit na usta i evo,sa 5 mjesci,lijeva mu iz ustauser posted image user posted image
eh sto se sad ismija,pa nek mi neko opet kaze da beba s 5 mjesci nista nezna.pripremila ja njemu kasicu i dajem mu kasikom a on sam ushicen,i ja uzmem kasiku i krenem prema svojim ustima a on se pocne smijat ko lud,onda dadnem njemu,pa se jos vise smije.joj jest mi bio sladak.

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 4436
24.11.2010 12:45:05   
amela2208
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zato ovaj moj harambasa meni kaze ne, ne i jos mi prstom maše ispred nosa user posted image . Bolje Amela da ne zna sta znaci NE, nego da tebi govori ne, ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hihi pocela je i moja neeeeeeeeeeeeeeeeeee, pokusava da me ımııtıra valjdauser posted image user posted image user posted image
Sad sam joj mazala gel po zubıcıma i napıpala sam malu ıglıcu user posted image user posted image alı nıje jos ızasao skroz. Zato je dusa moja ovakauser posted image user posted image Evo je zaspa
dubravka 01 mıslım da je rano za zubıce mada sve je moguce...

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4437
24.11.2010 15:28:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: samedi

Draga Bambi,jos malo pa eto i prvog rodjendanka user posted image user posted image user posted image

Ne znam sta da ti kazem,ona meni uvijek slabo jede,juce je popila svega tri flasice mlijeka po 120ml i to jedva i pojela malo kasice,mozda 6-7 kasicica,daj Boze da su zubici u pitanju a da nije nesto ozbiljnije,mada ja ih ne vidim jos,nema ih na vidiku jos uvijek.
Dusa moja,pocela je govoriti da-da,da-da i stalno to ponavlja,sveki navija da je to deda deda user posted image a ja mislim da to nije jos ona prava prva rijec user posted image I bali puno,napuci usnice i oponasa auto brrrr,bbbb i sve popljuje user posted image

Rose draga,uh kod vas frka,eto mozda si procitala sta je bilo Idachi i njenom Imiju,ta trodnevna groznica izgleda zavladala pravouser posted image user posted image user posted image Bas mi je zao sto ste se napatili tako,dusa draga,kako je sad,ima li ture?

ovo su 100% zubici... tako izvlaci zubice... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vam za cestitke...

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 4438
   [Obrisana poruka]
24.11.2010 16:15:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4439
24.11.2010 16:17:48   
aida.

IZVORNA PORUKA: bebacha

kod nas nema ni u jednom marketu nista osim Lino proizvoda.samo u Dm.u-pa cu danas pogledat

Ima u drakstoru user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4440
24.11.2010 16:51:10   
Nana84
Htjela bih vam se pridružiti: moja curica se zove Mia i danas joj je mjesec dana user posted image Rođena je sa 4030 gr i 49 cm, iz bolnice izašla sa 3770 gr a sada ima 5 kg user posted image i 55 cm je duga. Doji i jede ko velikauser posted image na početku smo imali problema sa grčevima, ali to popušta jer joj dajem čaja od kamilice i kima a ponekad i espumisan kapi. U bolnici sam bila 3 dana i imala sam problema s dojenjem jer mi je 1. dijete i nisam imala iskustva a nisam se ni informisala dovoljno o dojenju. Ja sam se fokusirala na porodjaj i to je bilo totoalno pogrešno. Sestre u bolnici su onako, jedne žele pomoći dok druge ne. Ja sam bila očajna, čak mi se dojka bila i upalila ali sreća jedna sestra mi je pomogla tako da sam uspjela da naučim i da uspostavim dojenje sa svojom bebom.
Sve mame pozdravljam user posted image user posted image

24.10.2010. se rodila naša Mia :O)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4441
24.11.2010 17:01:22   
Anoniman
Iman draga jesi joj pokusala malo kremice staviti? Nama je to pomagalo, mada smo samo par puta stavljali.
Pozdrav Nana user posted image

Ljubni to malo beMbelo user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 24.11.2010 17:02:44 >

(odgovor članu Nana84)
  Neposredna veza do poruke: 4442
24.11.2010 17:06:04   
amela2208
nana84 dobro nam doslauser posted image user posted image user posted image user posted image mashAlah bebica je pravo napredna nek tı je ziva i zdrava.
Zamıjenı potpis saduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iman slabo nesto brojıs one zıvootinje na cık pogodiuser posted image user posted image user posted image user posted image sretno na kontrolı kukova
aida jelena i ostale po ko zna kojı putuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4443
24.11.2010 17:39:50   
Anoniman
Amlice draga ti kao kakva svekrva user posted image , sve primjetis user posted image

Neposredna veza do poruke: 4444
24.11.2010 17:43:45   
amela2208
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Amlice draga ti kao kakva svekrva user posted image , sve primjetis user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sta cu u jednu ruku saru u drugu lap top i eto. rucak gotov, kuca pospremljena, ne uci mi se pa sam non stop na rr

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4445
24.11.2010 17:51:35   
samedi

IZVORNA PORUKA: Bambi09

IZVORNA PORUKA: samedi

Draga Bambi,jos malo pa eto i prvog rodjendanka user posted image user posted image user posted image

Ne znam sta da ti kazem,ona meni uvijek slabo jede,juce je popila svega tri flasice mlijeka po 120ml i to jedva i pojela malo kasice,mozda 6-7 kasicica,daj Boze da su zubici u pitanju a da nije nesto ozbiljnije,mada ja ih ne vidim jos,nema ih na vidiku jos uvijek.
Dusa moja,pocela je govoriti da-da,da-da i stalno to ponavlja,sveki navija da je to deda deda user posted image a ja mislim da to nije jos ona prava prva rijec user posted image I bali puno,napuci usnice i oponasa auto brrrr,bbbb i sve popljuje user posted image

Rose draga,uh kod vas frka,eto mozda si procitala sta je bilo Idachi i njenom Imiju,ta trodnevna groznica izgleda zavladala pravouser posted image user posted image user posted image Bas mi je zao sto ste se napatili tako,dusa draga,kako je sad,ima li ture?

ovo su 100% zubici... tako izvlaci zubice...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vam za cestitke...

eh sto me obradova user posted image user posted image user posted image

Iman,moja upravo kaki,danas cetvrti put user posted image

Nana84,welcome user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4446
24.11.2010 18:09:47   
Anoniman
Od sad te zovemo Amela multipraktik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4447
24.11.2010 22:49:53   
idacha
dobro vece, zenice...
evo, da se konacno javimo sa rijecima 'sve je, hB, ok''... ponovo disem punim plucima...
Rose, mila, naoruzaj se strpljenjem i ne ukljucuj nikakve antibiotike i gluposti... ocekuj zestoke temperature i doooobro ih prati, jer skoce za 10-15 min cak 1-1,5 stepen, da ne povjerujes.. znaci sa 37 skace na 39,5.. nama je upocetku pomagao paracetamol sirup, ali cini mi se vec drugitreci dan, pa do kraja smo morai stavljati voltaren cepice jer NISTA drugo nije pomagalo, ni sirup, ni tusiranje, ni obloge, ma nista.. zao mi je sto vas nije obisao taj virus, ali eto... da znas da nije strasno... temp ce nestati jednako iznenada kako se i pojavila i tada ce poceti osip.. puno poljubaca tebi i bebarici, da vam sto lakse prodju naredni dani...
Jelena, user posted image user posted image bravo za Anicu i tebe.. svaka ti cast, Bogami, neka je ucis.. i ja planiram aBd Imija uskoro poceti po malo stavljati na tutu, cisto da razvije taj osjecaj i stekne kakvu-takvu naviku... ljubimo vas puno
Amela, znaci i ti dobila svog komandira user posted image user posted image neka, neka, cupe male.. volim ja kad su curice zeznute :) bas zato sto su curice, a borbene.. poljubac i za vas
samedi, user posted image user posted image ljubimo ljubicicu malenu.. nadam se da ce vam ova noc biti mirnija od sinocne... a i ja vjerujem da su zubici u pitanju, vidjeces uostalom i sama..
Iman, mila, kako ste nam vi? jesi li isla ginekolu za ono sto si pominjala neki dan-kvrgicu? nadam se da je proslo...
kako nam je Mancica malena? veliki poljubac za vas dvije ljepotice..
bebacha, mila, i vama velika pusaaaaa... nadam se da su djecica bolje i da su ozdravili...
Bambi, cestitamo Nanetu posljednji nali rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo vas puuuno
lilix, cestitke na tituli :) mashallah, sirite se :) :) :) kako tvoji pilici?
aida., user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne sikiraj mi druga, ubicu te user posted image user posted image user posted image user posted image kako ste nam, sta radite, skitate li gdje?

Za NG, mi necemo nigdje najvjerovatnije... Nekako, ovo je rpva NG sa Imijem, i zelim da je provedemo na stroje sami, pa spavajuci-spavajuci :) i proslu NG sam bla trudna i mm  ja sami bili kuci i slavili ko pravi.. poslije bas kazem ''da nam je ko bio ispred vrata mislio bi da nas je bilo 15, a ne samo nas dvoje'' user posted image user posted image tako da cemo i ove MG po istom sistemu...

jaaaaaaao, ja se neizmjerno radujem kicenju jelke, ne mozete ni da zamislite... nisam kitila jelku ne pamtim od kada, a ove godine kitimouser posted image user posted image user posted image user posted image gora sam od svakog djeteta po tom pitanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4448
24.11.2010 22:52:11   
amela2208
IZVORNA PORUKA: idacha
dobro vece, zenice...
evo, da se konacno javimo sa rijecima 'sve je, hB, ok''... ponovo disem punim plucima...

e ovo sve mi jedva cekamo da cujemouser posted image user posted image user posted image user posted image Super sto ste nam dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image velıka ppusa ı za vas od nas

Sara&Mohammad

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4449
24.11.2010 22:53:43   
idacha
hvala, mila, zaista.... bas smo se napatili, ali hB sve je iza nas...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 4450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *