Leena
|
Drage moje, Bas ste mi falile ovih dana... Ja selim jos uvijek, mislim kuci smo, samo neke stvari su mi jos ostale kod mame, a i kuca je jos puna kofera i paketa raznih za otpakovati... Iman, A. je bolje, ali sam sutradan ja povracala i ne znamo sta je bilo, rucali smo taj dan kod mame, da je do jela, bilo bi i njima svima, a samo nas dvoje, hvala Bogu, Esmi nije preslo sta god da je bilo, a i mi smo se oboje brzo oporavili... Esma je juce od 3 do 5 popodne samo plakala, ali smo onda otisli na kafu kod mojih i k'o da smo je isljucili... Vjerovatno djetetu i oni fale, ja juce nisam radila, pa ih nije vidjela cijeli dan... Inace, dobro se navikla i na sobicu i krevetic i jos joj mm stavio ljuljasku u sobu, pa je malo ljuljamo i smije se na glas, dusica moja:) Inace, krepana sam, a posla preko glave i u kuci i na poslu... A i net. mi kuci ne radi nesto, danas bi trebali doci oni iz telecoma (peti put! ) da poprave... Iman, ja cu najvjerovatnije morati u decembru na teren 2 dana, nesto snimamo, pogađaj gdje , pa ce i A. uzeti 2 slobodna dana i eto nas sve troje, ako Bog da! Jedva cekam da vidim Imancicu da gnjaviiiim! A posto su meni ta snimanja ponedjeljkom i utorkom, kontam mozda da smo mogli i u petak, pa da budemo 4 dana tu:) Lilix, ljubi cupu malog puuuuno! Ostale, pusu vam veliku saljem i nadam se da ce danas napokon taj net srediti, pa da cu se redovno javljati i citati
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|