Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
IZVORNA PORUKA: amela2208 jelena pa tı hoces ı da spavas ı da kahvenıses e ne more to tako
Jooooj da jesam, bili nam neki gosti, do jedan sjedili
Kako nam je Sara sada?
evo je cupa mı kosu, grebe me, mala nesto brblja dobro je curı joj nos po malo.Svudje bı ona da zabıje nos stvarno je ne snosljıva postala. Sta radı Anuşka mala?
Anuska spava, hvala Bogu zdravo je, evo cijeli dan zovem da joj zakazem kontrolu sluha, trebali sutra pa doktor na putu i evo sad dogovorih tek u ponedjeljak. Zajebava i ova moja, nece minute mirna, priča kao navijena, sad joj je glavna riječ "dosta", inace kad kakav belaj napravi ja imam obicaj reci dosta je više, i sad dijete po cijeli dan ponavlja dosta, a da ne pricam kako mi maše prstom ispred nosa i govori "ne, ne". Tacno zna sta smije meni, a sta tati. ja joj nedam da dira salter od svjetla, a mm da. i kad je ja nosim i skonta salter samo tuzno pogleda i kaze ne, ne, ali zato cim mm dodje pruza mu ruke da je uzme i onda rukama pokazuje na salter. Zaebant mamin
joooj ı moj muz joj popusta a ja manje. Sto kaze moja mama danasnja djeca se radjaju sa fakultetom a ja cu stvarno da ostanem bez kose ne znam sta joj je odoh da je ızvedem vanı malo ako bude htjela. iman hvala za pp
Oooooooooooo cestitamo ponosnoj tetkiciii sad vam je veselo pravo Malo sam se smirila,al me sad glava rastura najvjerovatnije cu popiti kakvu tableticu i na spavanjac,Nejra je vec zaspala.Hvala Bogu nije vise povracala,ali nece da jede,hapicu nije htjela,malo mlijeka i to je to,ma navikla sam vec
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
samedi moja mila bas su te izvozali,zao mi je ma ovi dok.su svi svinje jedne eto sta ....sram ih,bilo......nego sigurno si malu pretrpala jelom pa je zato povratila,nije mi se to jednom desilo sa anelom trpam,trpam u njega dok nepovrati dok nisam skontala gdje mu je granica,nebrini mila Samo,neka im posao ispadne iz ruku eto,kako rade kao da moraju kao da ih tko sili da rade taj,posao kad neznaju da prvo saslusaju osobu pa tek onda da govore misljenje..... Uhfg.
Eh evo i mene sa malko boljim raspolozenjem danas Malo smo izlazili pa sam dosla sebi... a ja izlaska mi u 21 u kuci felix bila sam ti u komsiluku, isli do Jelaha provozali se na kafu Erola ostavila kod mame,.. Kod nje dobar, slusa, skontala sam da je nervozan jer nije naviko u kuci bit mahalusa mamina
Eh, da vas pitam, sta vi kontate za Novu godinu s obzirom na bebe prvobitno ja sam se pomirila bila sa cinjenicom da ove godine sjedim kuci, a sad nekoliko poziva imamo, al ne mogu bebija vodit... Morala bih ga ostait s mamom, dakle, primorat starce da kod kuce sjede bas sam neodlucna dal ici ili ne ici... A sad u subotu cu ga ostavit kod mame da noci nek vjezba... mm i ja stalno negdje zujimo pa ako kad zatreba da moze nocit kod nene a ne znam kako cu, dusha me boli, al moram ga navikavat...
samedi moja mila bas su te izvozali,zao mi je ma ovi dok.su svi svinje jedne eto sta ....sram ih,bilo......nego sigurno si malu pretrpala jelom pa je zato povratila,nije mi se to jednom desilo sa anelom trpam,trpam u njega dok nepovrati dok nisam skontala gdje mu je granica,nebrini mila Samo,neka im posao ispadne iz ruku eto,kako rade kao da moraju kao da ih tko sili da rade taj,posao kad neznaju da prvo saslusaju osobu pa tek onda da govore misljenje..... Uhfg.
bas tako,pravo si sve shvatila Evo je opet sad zaspala,a prije toga je nesto kenjkala dva sata,nikako joj ugoditi,nije htjela nista osim pola sokica da popije. Nesto mi neobicno sto "ovako kasnno" zaspi u zadnje vrijeme,doskora je najkasnije bila budna do 6h a sad se prolopovila...
Jelena,glava je prosla nakon dobre ture spavanjca,od 3-5 Kako nam je Anushka i Anelko???? A gdje nam je Idacha?
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
veceeeeee..........mi se evo vratili iz setnje nisam mogla vise u kuci, moja N je uzivala...jadno diejte konacno se kotarisalo kuce a ja sam uzivala..svjaz zrak...ma zrakkk...uh i tek kad smo krenuli doma podje kisica sipiti...zene prodisala sam punim plucima..huh
Meni je prva beba i radim to s gazama ali mi se bas i ne čine nešto posebno praktičnim zbog onih konaca od kojih su pravljenje a kako maleni svakim danom sve vise hvata sve rukicama ti konci se znaju izvuci pa me strah da ne strpa u usta.
Idemo se sad hraniti i javit cemo vam se opet kad budemo imali prilku... Pusa svima
Lijepi pozdrav i tebi. Dobro nam dosla. I moja curica bljucka, povraca. Kupila sam paketic maramica koje se izvlace odozgo tako da je prakticno i kuci i vanka.
hej drage zenice,kako ste mi? Ja izvadila zub pa sam nesto fuj,ali je dobro da lpovcic slusa malo bolje. Evo je,drzim je u jednoj ruci a drugom tipkam. I moja je od prekjuce pocela sjediti a od puzanja izgleda nece biti nista Opet nece mlikeka,hoce sve ostalo ali mlijeka nece,ma dobro je dok ista hoce veliki pozzz
Bravo za curicu! Moja dusica se vec naginje naprijed jako mnogo kada je drzim u narucju, a kada lezi pocne ispravljati grudni kos kao da se zeli ispraviti. Rekose mi da se priprema za sjedenje. Zvuci mi rano. Imam prijateljicu ciji je sin od moje curice stariji tacno 14 dana i vec sjedi..Isto je radio kao i A.M. Samedi, ranu od vadenja zuba mozes ispirati cajem od kadulje. Pomaze.
Evo i mene opet,ne stignem bas tako cesto tipkati ali vas čitam ;)
Prije svega hvala na odgovoru za ove krpice kod bljuckanja... i ja bogami isjekoh pelenu pa sad imam 4 nove (a bit ce ih jos) koje mogu da odkuham i peglam do mile volje :)
Danas sam nesto nikakva, kod nas se nebo skoro sastavilo sa zemljom,kisa pada sve je sivo - kao da je 16h vec, a meni jos jucer dosla i - prva poslije poroda (nakon 2 mj.) Imala termin za kontrolu kod ginića u srijedu,sad mi se valja odjavt dok ne ode.
E da vas još pitam, mali znaci ima 2 mj. prije par dana ga onako spustim u lezeci polozaj-najnormalnije, kad on i ručice i nogice u zrak i počne stenjati pa se sav zacrveni ja ga brzo uzmem al sam se prepala..elem jucer je to ponovio mm ovaj se izbezumio..jel mozda neka od vas imala slicne situacije sa svojim ili da i neko zna šta bi moglo biti??
Svim malim i velikim što su bolesni želimo da sto prije ozdrave Sve mamice pozdravljamo i saljemo puse
Ja se sigurno javljam sa zakasnjenjem no zelim da znas da sam i ja tu za tebe i tvoju bebu. Ne bi trebalo biti nista opasno. Meni lici na probleme sa gasovima. Udobno se smjestite, masiraj mu stomacic u pravcu kazaljke na sate, ili se malo igrajte njegovim nozicama povlaceci ih natrag prema korijenu i onda malo pritisnes pa ispocetka..Pa malo kruzite, pjevusite..Bice to ok aBd.
Samedi, sretno na kontrolici! Javi mi za šum, molim te! Nadam se da će ako Bog da sve biti u redu! Mi sa 3 mjeseca idemo na kontrolu pedijatru i molim Boga da sve bude u redu ako Bog da!
Evo moja cura jos uvijek spava,a mama odmara! Divota, danas ni rucak ne moram praviti, idemo kod sveki na rucak.. !
Imam jedno pitance(ja uvijek imam pitance ): Jeste li vi sa svojim bebicama dok su bile male(mjesec,dva) radile kakve vjezbe s ručicama i nožicama? Ja sa Iman ponekad vježbam nožicama(slično kao da vozi biciklo)al me jućer svekrva pita vježbam li i sa ručicama, a ja kontala da ne treba....
Evo budise princeza. ljubimo vas!
Mi nismo radili vjezbice do neki dan u Kairu kada je svekar trenirao A.M bas kako si opisala..Kao da vozi biciklo. Super je! Poslije toga je lijepo okrenuo na desnu stranu, i nema problema sa gasovima. Radio je i sa rucicama..Ali otima se lopov!