|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
23.11.2010 13:01:13   
Anoniman
Čestitamooooo tetka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 4376
23.11.2010 13:03:43   
Niina
IZVORNA PORUKA: aida.

IZVORNA PORUKA: lilix

user posted image user posted image user posted image user posted image
drage moje, kući nemam net trenutno, pa vas na žalost ne pretim ovih dana, samo da vam javnem da sam juče postala ponosna tetka jednog malog čupe user posted image

user posted image user posted image user posted image cestitam tetka user posted image

pridruzujem se cestitkamaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4377
23.11.2010 13:05:54   
amela2208
IZVORNA PORUKA: lilix

user posted image user posted image user posted image user posted image
drage moje, kući nemam net trenutno, pa vas na žalost ne pretim ovih dana, samo da vam javnem da sam juče postala ponosna tetka jednog malog čupe user posted image

cestitamo tetki i cupinim roditeljimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 4378
23.11.2010 13:12:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: amela2208
jelena pa tı hoces ı da spavas ı da kahvenıses e ne more to takouser posted image user posted image user posted image

Jooooj da jesam, bili nam neki gosti, do jedan sjediliuser posted image

Kako nam je Sara sada?

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 4379
   [Obrisana poruka]
23.11.2010 13:15:29   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 4380
23.11.2010 13:17:00   
amela2208
IZVORNA PORUKA: jelenaT

IZVORNA PORUKA: amela2208
jelena pa tı hoces ı da spavas ı da kahvenıses e ne more to takouser posted image user posted image user posted image

Jooooj da jesam, bili nam neki gosti, do jedan sjediliuser posted image

Kako nam je Sara sada?

evo je cupa mı kosu, grebe me, malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nesto brbljauser posted image user posted image user posted image dobro je curı joj nos po malo.Svudje bı ona da zabıje nos stvarno je ne snosljıva postala.
Sta radı Anuşka mala?

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4381
23.11.2010 13:31:50   
Anoniman
Anuska spava, hvala Bogu zdravo je, evo cijeli dan zovem da joj zakazem kontrolu sluha, trebali sutra pa doktor na putu i evo sad dogovorih tek u ponedjeljak. Zajebava i ova moja, nece minute mirna, priča kao navijena, sad joj je glavna riječ "dosta", inace kad kakav belaj napravi ja imam obicaj reci dosta je više, i sad dijete po cijeli dan ponavlja dosta, a da ne pricam kako mi maše prstom ispred nosa i govori "ne, ne". Tacno zna sta smije meni, a sta tati. ja joj nedam da dira salter od svjetla, a mm da. i kad je ja nosim i skonta salter samo tuzno pogleda i kaze ne, ne, ali zato cim mm dodje pruza mu ruke da je uzme i onda rukama pokazuje na salter. Zaebant mamin user posted image

Neposredna veza do poruke: 4382
23.11.2010 13:42:57   
amela2208
joooj ı moj muz joj popusta a ja manje.  Sto kaze moja mama danasnja djeca se radjaju sa fakultetomuser posted image user posted image user posted image a ja cu stvarno da ostanem bez koseuser posted image user posted image ne znam sta joj je user posted image user posted image user posted image odoh da je ızvedem vanı malo ako bude htjela.
iman hvala za ppuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4383
23.11.2010 14:17:51   
samedi
Oooooooooooo cestitamo ponosnoj tetkiciii user posted image user posted image user posted image sad vam user posted image je veselo pravo user posted image user posted image user posted image Malo sam se smirila,al me sad glava rastura najvjerovatnije cu popiti kakvu tableticu i na spavanjac,Nejra je vec zaspala.Hvala Bogu nije vise povracala,ali nece da jede,hapicu nije htjela,malo mlijeka i to je to,ma navikla sam vec user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

Neposredna veza do poruke: 4384
23.11.2010 19:15:07   
Anoniman
Samedi prodje li glava? Sta nam radi princezica?

Ljubimo je user posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 4385
23.11.2010 19:46:40   
Anoniman
samedi moja milauser posted image bas su te izvozali,zao mi je ma ovi dok.su svi svinje jedne eto stauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sram ih,bilo......nego sigurno si malu pretrpala jelom pa je zato povratila,nije mi se to jednom desilo sa anelom trpam,trpam u njega dok nepovrati dok nisam skontala gdje mu je granica,nebrini milauser posted image
Samo,neka im posao ispadne iz ruku eto,kako rade kao da moraju kao da ih tko sili da rade taj,posao kad neznaju da prvo saslusaju osobu pa tek onda da govore misljenje.....
Uhfg.user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 4386
23.11.2010 21:11:55   
aida.
Eh evo i mene sa malko boljim raspolozenjem danas user posted image Malo smo izlazili pa sam dosla sebi... a ja izlaska mi u 21 u kuci user posted image user posted image user posted image felix bila sam ti u komsiluku, isli do Jelaha provozali se na kafu user posted image Erola ostavila kod mame,.. Kod nje dobar, slusa, skontala sam da je nervozan jer nije naviko u kuci bit mahalusa mamina user posted image

Eh, da vas pitam, sta vi kontate za Novu godinu s obzirom na bebeuser posted image prvobitno ja sam se pomirila bila sa cinjenicom da ove godine sjedim kuci, a sad nekoliko poziva imamo, al ne mogu bebija vodit... Morala bih ga ostait s mamom, dakle, primorat starce da kod kuce sjede user posted image bas sam neodlucna dal ici ili ne ici... A sad u subotu cu ga ostavit kod mame da noci nek vjezba... mm i ja stalno negdje zujimo pa ako kad zatreba da moze nocit kod nene user posted image a ne znam kako cu, dusha me boli, al moram ga navikavat...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4387
23.11.2010 21:15:34   
samedi

IZVORNA PORUKA: felix

samedi moja milauser posted image bas su te izvozali,zao mi je ma ovi dok.su svi svinje jedne eto stauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sram ih,bilo......nego sigurno si malu pretrpala jelom pa je zato povratila,nije mi se to jednom desilo sa anelom trpam,trpam u njega dok nepovrati dok nisam skontala gdje mu je granica,nebrini milauser posted image
Samo,neka im posao ispadne iz ruku eto,kako rade kao da moraju kao da ih tko sili da rade taj,posao kad neznaju da prvo saslusaju osobu pa tek onda da govore misljenje.....
Uhfg.user posted image

bas tako,pravo si sve shvatila user posted image user posted image user posted image Evo je opet sad zaspala,a prije toga je nesto kenjkala dva sata,nikako joj ugoditi,nije htjela nista osim pola sokica da popije. Nesto mi neobicno sto "ovako kasnno" zaspi u zadnje vrijeme,doskora je najkasnije bila budna do 6h a sad se prolopovila...

Jelena,glava je prosla nakon dobre ture spavanjca,od 3-5 user posted image user posted image user posted image
Kako nam je Anushka i Anelko???? A gdje nam je Idacha?

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4388
23.11.2010 21:20:43   
aida.
idacha vjerovatno nema kad user posted image odmara trudnica nasa user posted image uglavnom Imi je ok, nema ture, nema alergije... pisala mi je poruku..

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4389
23.11.2010 21:39:12   
Niina
veceeeeee..........mi se evo vratili iz setnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisam mogla vise u kuci, moja N je uzivala...jadno diejte konacno se kotarisalo kuceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ja sam uzivala..svjaz zrak...ma zrakkk...uh i tek kad smo krenuli doma podje kisica sipiti...zene prodisala sam punim plucima..huh

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4390
   [Obrisana poruka]
23.11.2010 21:51:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Niina)
  Neposredna veza do poruke: 4391
   [Obrisana poruka]
23.11.2010 21:52:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 4392
23.11.2010 23:33:05   
Anoniman
Nije valjda da ste već user posted image u krevet?

Neposredna veza do poruke: 4393
23.11.2010 23:36:34   
aida.
Nismo nas dvije... Hahhahah dok "izlajkamo" bebe i psa jedna drugoj user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4394
23.11.2010 23:41:18   
Anoniman
Hahaha user posted image , svaka mi je prelijepa, sramota me da svaku komentarisem...
Erol je andjelak pravi user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 4395
24.11.2010 0:20:31   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: dubravka01

Prvo da pozdravimo sve od 0-1

Mi smo novi ovdje, danas nam je dva mjeseca,dojimo se i za sad se super slazemo.

Pitanje za mame, nadam se da nije glupo, čime vi brišete svoje bebe,ono poslije bljuckanja,pljuvačke i tako to??

Meni je prva beba i radim to s gazama ali mi se bas i ne čine nešto posebno praktičnim zbog onih konaca od kojih su pravljenje a kako maleni svakim danom sve vise hvata sve rukicama ti konci se znaju izvuci pa me strah da ne strpa u usta.

Idemo se sad hraniti i javit cemo vam se opet kad budemo imali prilku...
Pusa svima

Lijepi pozdrav i tebi. Dobro nam dosla. I moja curica bljucka, povraca. Kupila sam paketic maramica koje se izvlace odozgo tako da je prakticno i kuci i vanka. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 4396
24.11.2010 0:26:44   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: samedi

hej drage zenice,kako ste mi? Ja izvadila zub pa sam nesto fuj,ali je dobro da lpovcic slusa malo bolje. Evo je,drzim je u jednoj ruci a drugom tipkam. I moja je od prekjuce pocela sjediti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a od puzanja izgleda nece biti nistauser posted image Opet nece mlikeka,hoce sve ostalo ali mlijeka nece,ma dobro je dok ista hoce veliki pozzz

Bravo za curicu! Moja dusica se vec naginje naprijed jako mnogo kada je drzim u narucju, a kada lezi pocne ispravljati grudni kos kao da se zeli ispraviti. Rekose mi da se priprema za sjedenje. Zvuci mi rano. Imam prijateljicu ciji je sin od moje curice stariji tacno 14 dana i vec sjedi..Isto je radio kao i A.M.
Samedi, ranu od vadenja zuba mozes ispirati cajem od kadulje. Pomaze.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4397
24.11.2010 0:39:05   
aida.
Mjeseceva pratilja samo da ti posaljem user posted image user posted image user posted image
jelena hvala, draga, i tvoja je med medeni user posted image user posted image

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 4398
24.11.2010 1:17:17   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: dubravka01

Drage moje,

Evo i mene opet,ne stignem bas tako cesto tipkati ali vas čitam ;)

Prije svega hvala na odgovoru za ove krpice kod bljuckanja... i ja bogami isjekoh pelenu pa sad imam 4 nove (a bit ce ih jos) koje mogu da odkuham i peglam do mile volje :)

Danas sam nesto nikakva, kod nas se nebo skoro sastavilo sa zemljom,kisa pada sve je sivo - kao da je 16h vec, a meni jos jucer dosla i user posted image - prva poslije poroda (nakon 2 mj.) Imala termin za kontrolu kod ginića u srijedu,sad mi se valja odjavt dok user posted image ne ode.

E da vas još pitam, mali user posted image znaci ima 2 mj. prije par dana ga onako spustim u lezeci polozaj-najnormalnije, kad on i ručice i nogice u zrak i počne stenjati pa se sav zacrveni user posted image ja ga brzo uzmem al sam se prepala..elem jucer je to ponovio mm ovaj se izbezumio..jel mozda neka od vas imala slicne situacije sa svojim user posted image ili da i neko zna šta bi moglo biti??

Svim malim i velikim user posted image što su bolesni želimo da sto prije ozdrave
Sve mamice pozdravljamo i saljemo puse

Ja se sigurno javljam sa zakasnjenjem no zelim da znas da sam i ja tu za tebe i tvoju bebu. Ne bi trebalo biti nista opasno. Meni lici na probleme sa gasovima. Udobno se smjestite, masiraj mu stomacic u pravcu kazaljke na sate, ili se malo igrajte njegovim nozicama povlaceci ih natrag prema korijenu i onda malo pritisnes pa ispocetka..Pa malo kruzite, pjevusite..Bice to ok aBd.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 4399
24.11.2010 1:27:29   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: Iman83

Samedi, sretno na kontrolici! Javi mi za šum, molim te! Nadam se da će ako Bog da sve biti u redu! Mi sa 3 mjeseca idemo na kontrolu pedijatru i molim Boga da sve bude u redu ako Bog da!

Evo moja cura jos uvijek spava,a mama odmara! Divota, danas ni rucak ne moram praviti, idemo kod sveki na rucak..user posted image !

Imam jedno pitance(ja uvijek imam pitanceuser posted image ): Jeste li vi sa svojim bebicama dok su bile male(mjesec,dva) radile kakve vjezbe s ručicama i nožicama? Ja sa Iman ponekad vježbam nožicama(slično kao da vozi biciklo)al me jućer svekrva pita vježbam li i sa ručicama, a ja kontala da ne treba....user posted image user posted image user posted image

Evo budise princeza. ljubimo vas!

Mi nismo radili vjezbice do neki dan u Kairu kada je svekar trenirao A.M bas kako si opisala..Kao da vozi biciklo. Super je! Poslije toga je lijepo okrenuo na desnu stranu, i nema problema sa gasovima.
Radio je i sa rucicama..Ali otima se lopov! user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 4400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *