Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
bujrum Aida..plakat cemo zajedno....uhhh Amela ima i baklave, pa jel bio bajram ili nije samo ti skokni sa tog istoka...nego sve ti hocu reci,kad budes isla ponovo na kafu sa ono dvoje iz 1001 noci pozdravi ih i reci seherzadi da se vise ne peci
eh evo i moja cura zaspala, mada se ona budi svako malo,ili da joj dam cucu ili da malo jede ili ko zna zasto,bitno je da se budi Pricate o slatku, kod mene puna kuca i cokolada, i mama donijela kolac sa keksom koji ja volim, a ja kao pokusavam isto na dijetu, ma da mi je jedno makar 3 kg da skinem a ne da mi se kao da ih je 30
gdje ste,vi se pravo raspisale a meni moja neda za pc ..........evo je jos nije ni zaspala po cudu nekom zaspala danas kasno i spavala do pola sedam i eto meni problema kad ce vidjet cemo ali mi jos nelici da je umorna amela moja se baklava spucala tri dana nakon bajrama nije mi nikad brze nestala lekice sta ti imas da mrsas????sta ces onda reci za nas koje smo putene hehehhehehehehe samedi mila nemoj se sikerati koliko ce ona imati kila i nemoj puno slusati nase zene one znaju biti pomalo teske ako te to opterecaje da ti govore dijete ti je poslabo ili tako nesto tebi je vazno da je ona zdrava i pokusaj joj praviti hranu koju ona voli a mlijeko kad joj das pokusaj joj ubaciti jednu malu kasikicu nesqvika da joj zasladi mozda bolje prihvati....neznam sta bi ti jos rekla ali uglavnom nek nam mala nemrsa a sad ako nije dobila kilu mjesecno nemora ni biti svako dijete je razlicito a pored svega ti zelis i drugu bebu pa kako ce to sve na tebe uticati
kod vas uvjek veselo nemam vas kad,iscitavat veliki od nas. za svihu redom da nenabrajam ima vas povise..... Poguzije jedne samo o kolacima mislite ...... Pusa velikaaaa