|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  171 172 [173] 174 175   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
22.11.2010 12:16:23   
amela2208
moja jos ne zna sta znaci ne, a ni NEuser posted image user posted image user posted image nego bas sto joj branıs ona to hoce ı bunı seuser posted image user posted image user posted image
nego evo opet ima blagu temperaturu, nos joj curı ı ız lıjevog oka joj lıju suze a ne placeuser posted image user posted image
iman odmaraj se dok mozes moja sara je bla dobro prva 2-3mjeseca tako spavala....da te ne plasmuser posted image Odmaraj se maksmalno spavaj sto vse mozes

< Poruku je uredio amela2208 -- 22.11.2010 12:19:07 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4301
22.11.2010 12:27:46   
Niina
IZVORNA PORUKA: amela2208

moja jos ne zna sta znaci ne, a ni NEuser posted image user posted image user posted image nego bas sto joj branıs ona to hoce ı bunı seuser posted image user posted image user posted image
nego evo opet ima blagu temperaturu, nos joj curı ı ız lıjevog oka joj lıju suze a ne placeuser posted image user posted image
iman odmaraj se dok mozes moja sara je bla dobro prva 2-3mjeseca tako spavala....da te ne plasmuser posted image Odmaraj se maksmalno spavaj sto vse mozes

Mama ja sam mali trdoglavkouser posted image user posted image user posted image user posted image eh tako ti je kako ti je..smo znaj da jabuka ne pada daleko od jabukovog stablauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo se odmaraj, sve dok se ne mogu pomjeriti s mjesta gdje ih polegnes a kasnije nastaje ludiloooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 4302
22.11.2010 12:30:55   
amela2208
Niina sta ja to vıdım na fb da je nasa prınceza prohodalauser posted image user posted image user posted image user posted image bravo za nju e sad nastaje frka ı trka kod vasuser posted image user posted image user posted image user posted image A to stablo ı jabuku ıste smo tıuser posted image user posted image user posted image ko ja ko sara ko babo joj ne zna se ko je vıse tvrdoglavuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4303
22.11.2010 12:40:14   
Niina
Za vikend smo bili kod majke i dede i bila je ludnica..djete nije htjelo nikako spavati, jer puno ljudi, novi ambijent..svi trckaraju oko nje....ona se smije dok ne padne s nogu doslovnouser posted image user posted image user posted image user posted image
Ali najveci lom je bio jer moji imaju malog maltezera....ah to je tek prica za sebe...ganja se sa njim otima za igracke...kad je cuko tu svi su ostali na ignore
I sinoc su pali njeni prvi koraciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4304
22.11.2010 12:43:27   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Niina
I sinoc su pali njeni prvi koraciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jos jednomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pametnica nasa slatka

Sara&Mohammad

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4305
22.11.2010 12:47:26   
Niina
hvala Amela ...bit ce lud i nezaboravan period....

Neposredna veza do poruke: 4306
22.11.2010 13:27:14   
aida.
Pa sta je ovo sa svim bebicama user posted image
idacha tako sam se nasekirala sad kad procita sta ti se sve desava user posted image bas mi je zao Imija... Nadam se da ce ubrzo bit sve ok... Amela... i ti jos uvijek deveras user posted image i kod Erola jutros na obrazu nesto crveno, al ne vidim da je ujed, bas ko osip, samo na obrazu user posted image pa sta je ovo zavladalo opet user posted image user posted image
Zbog vremena ovog osjecam se ovako user posted image user posted image user posted image a i zbog djecice koja su bolesna...

BAr jedna lijepa vijest od Niine... cestitamo na koracima user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4307
22.11.2010 13:29:35   
Niina
IZVORNA PORUKA: aida.

Pa sta je ovo sa svim bebicama user posted image
idacha tako sam se nasekirala sad kad procita sta ti se sve desava user posted image bas mi je zao Imija... Nadam se da ce ubrzo bit sve ok... Amela... i ti jos uvijek deveras user posted image i kod Erola jutros na obrazu nesto crveno, al ne vidim da je ujed, bas ko osip, samo na obrazu user posted image pa sta je ovo zavladalo opet user posted image user posted image
Zbog vremena ovog osjecam se ovako user posted image user posted image user posted image a i zbog djecice koja su bolesna...

BAr jedna lijepa vijest od Niine... cestitamo na koracima user posted image

Isto se osjecam i ja...bjakkkkk, hvala na cestitkama....
A sta je to s bebicama, nisam nista procitalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sad cu da vidim

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4308
22.11.2010 13:51:24   
Anoniman
Nina cestitamo i mi na koracima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aida da nece Erolu zubi, posto su meni rekli da hoce da se obrazi zacrvene od zubica. Kod nas hvala Bogu stanje dosta bolje, guza gotovo mirna, a i oko takodje user posted image . Maloprije joj izvadim neku crnu trunku iz oka, izgleda da nije bio ni konjuktivitis, ni propuh, vec dusi maloj upalo nesto pa je zato krmeljalo i suzilo. Za svaki slucaj stavljacu joj ove kapi, ne mogu da odmognu user posted image

Ovo vrijeme ubiiiiiiiiiiiuser posted image , ni do prodavnice mi se ne mili, a ne negdje drugo.

(odgovor članu Niina)
  Neposredna veza do poruke: 4309
22.11.2010 13:59:39   
aida.
Ne znam, jelena, moguce da ce gornje jedinice... kad su nam donji nicali guza se crvenila... uzasno.... i to dr kaze da nije opip bio, bas samo crveno ko sad na obrazu i to samo lijevom ... cudno mi...
drago mi je da je ljepotici uho bolje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4310
22.11.2010 14:11:12   
bebacha
vratili se mi s kontrole.sve ok al nosic i dalje zacepljen pa da sutra radimo bris a ja vec unaprijed znam da je u potanju bakterija streptokoka.
uzv kukova ok,moj mis ima 8100gruser posted image user posted image
joj sta sam se svega nagledala,pa stvarno su neki roditelji grozniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mog miska muce zubici i trazi moju paznju 100%.bas mi ga zao al et.unace je veseo al stalno ga moras necim zainteresovat da on malo zaboravi taj bol.dusa moja nasao sebi dvije cure u Domu Zdravlja.
kasniju cu citat sta se pisala  pa cu opet pisatuser posted image user posted image user posted image zovu obaveze

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4311
22.11.2010 14:20:12   
samedi
Evo i mene,bas mije zao bolesne djecice user posted image user posted image user posted image Mi cemo sutra aBd na kontrolu,i trebali bi na vakcinu ali cisto sumnjam da cemo je primiti. Toliko me je strah sutra kontrole da mi je grc u zelucu cijeli dan,bas imam jaku tremu. Ovo vrijeme fuj,joj kako je bilo jutros lijepo kad sam posla u grad,ma milina,topao vjetric,kad odjednom prolom oblaka user posted image

Idacha,Leena cestitamo male rockase user posted image user posted image user posted image Niina prve koracice user posted image user posted image user posted image I naravno LEeni cestitamo useljenje u stan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Brzo cete se svi navici ne sumnjam!!!

Bebacha,de nam mmalo istracaj sta si to vidjela u DZ? user posted image Mashallah Alen velika momcina,joj vjerujte mi ja molim Boga da sutra na vaganju vaga nekim cudom pokaze 7kg a cisto sumnjam,u zadnje vrijeme mi svi govore da je smrsala a ja ludiiiiim,evo vec 3 dana opet nece mlijeko,jedva joj utrpam dvije flasice dnevno,to mi je bas ono katastrofalno malo....

Odoh sad malo preletiti po temama,imam nekog posla pa ne smijem dugo biti na RR user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4312
22.11.2010 14:32:24   
megi
samedi nemoj se toliko brinuto oko kg
jel bebce dobro, jel ona vesela, sretna user posted image
pa nisu kg najvazniji
evo moja cura je rodjena sa 2,5 kg
sa pola godine imala sest kg, sa godinu nije imala ni 10 kg
ali je ona zvrk pravi, vesela, stalno negdje trci, zanovjeta, ma kaze dr. sva je ona ko sigra ali jednostavno je sitna
tako da se ne brini za kilazu
user posted image user posted image  za vas

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4313
22.11.2010 14:35:53   
bebacha
Samedi joj da mogu posla bi ti Alenovu judnu kg.bas mi je zao sto si toliko opterecena tim,al razumijem te.bitno je da je ona zdrava.mi smo trebali u petak na vakcinu al i ova nasa se ne daje do daljneg,mislim da je tetra.

ma na uz kukova zena donjela malog,ima nupuni 6 mjesci.zena ga fino uhvatila ispod pazuha i voda djete gore-dole po cekaonici.a on jadan nezna stat na noge nego sve noge izvce unutra a naravno korake da napravi ni pod razno.jos ga dize i spusta,ono ko da skace.meni dusa zabilila gledajuci ono djete.ja stvarno ne pretjerujem ni u cemu i ne drzim se striktno neki pravila.recimo moja Ajla je sa 6 mjesci stojalaq u onod drvenom dubku al on je svjesno stojala i jos skakala umjestu.a ovo bebce jadno nema pojma cemu noge sluze a i neinteresuje gauser posted image stvarno nemogu skontat kako ljudima nije jasno da djecu netreba forsisat.jos ona djetetu govori hajdi hodaj,hajdi,nemogu te samo ja pomjeratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4314
   [Obrisana poruka]
22.11.2010 15:08:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4315
22.11.2010 15:25:35   
vjestica
Iman nisam radila nit radim bebi vježbe ni sa nogama ni sa rukama, jer nema potrebe (pogotovo te sa kruženjem, nekad može biti više štete, jer da bi pravilno uradila vježbu trebaš poznavati pravila kineziterapije tj nauke o pokretu)
nema potrebe jer to što i radiš je pasivna vježba koja se radi samo kod smanjene pokretljivosti u patološkim stanjima, a ne mogu se tim ojačati mišići (beba jača mišiće aktivnim vježbama tj kad sama pokreće ruke i noge
jedino kad je muče gasovi, onda joj savijam noge prema trbuhu da lakše prne

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4316
   [Obrisana poruka]
22.11.2010 15:32:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 4317
22.11.2010 16:08:47   
vjestica
sad vidjeh da sam pogrešno napisala, trebala sam napisati kineziologije - nauke o pokretu (kineziterapija je terapija pokretom tj vježbama)
prije su savjetovali vježbe radi kukova, ali su prestali jer su roditelji većinom pogrešno radili vježbe

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4318
22.11.2010 19:33:17   
aida.
Ja sam u nekoj odvratnoj depresiji, sastavio mi se i pms i bas sam nikakva user posted image Erol je nesnosljiv danas samo sto ne vristim... Ne mogu da se saberem, samo kenjka, nikakav je i evo place on sebi ja sebi user posted image ko govno sam....

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 4319
22.11.2010 19:55:31   
rose 87
mi samo da se malo javimo,mucimo se sa temp. 38-39 od jucer,zub samo sto nije a uzasni smouser posted image user posted image user posted image ,sad smo stavljali senf i malo se tusirali i malo je pomoglo,veseliji je,ne spavamo,ne jedemo i tako,vidim da nismo ni jedini,bas mi je zao svih bolesnih bebica user posted image user posted image user posted image brzo nam ozdravite

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4320
22.11.2010 20:22:43   
amela2208
aida. i rose znam kako vam jeuser posted image user posted image user posted image mi smo slicni, i ovo moje malo je kenjkavo skroz
rose dajes li cepice user posted image user posted image Ja sam sinoc morala davat valjda da cu i nocas, vruca je dosta ali da vidim kako ce se dalje ponasat evo mı je u narucje ruke mi odpadose. Svim bebicama brzo ozdravljenje zelimo user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 4321
22.11.2010 20:43:43   
Niina

Ja sam u nekoj odvratnoj depresiji, sastavio mi se i pms i bas sam nikakva user posted image Erol je nesnosljiv danas samo sto ne vristim... Ne mogu da se saberem, samo kenjka, nikakav je i evo place on sebi ja sebi user posted image ko govno sam....

Evo da se pridruzim klubu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ista situacija je i kod mene...glava me boli...uhhh...dal je do vremena, zubi, ma nemam pojam, nece da jede, ni da se nosa, ni da lezi....ama nista pod milim bogom...jedva sam ja nju nekako nahranila...i onda je mm nosao i nosao, i nosaooooooo...dok nije zaspala.. on ode na kafu a ja evo s glavom ko bure...i nadams e na ce mi cokolada barem popraviti raspolozenje...KO JE ZA COKOLADU BUJRUM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4322
22.11.2010 20:48:14   
amela2208
jooooj jebuser posted image RR kad me zeza ovakouser posted image user posted image user posted image seljanka ja kad sam zaboravna ko moja nena. Ne iskopirah i ode u pm sve sto sam napısala. Nıına daj baklave necu cokoladu, Ja sam na dijeti a jedem vıse nego prıje njeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4323
22.11.2010 20:49:41   
aida.

IZVORNA PORUKA: Niina

Evo da se pridruzim klubu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ista situacija je i kod mene...glava me boli...uhhh...dal je do vremena, zubi, ma nemam pojam, nece da jede, ni da se nosa, ni da lezi....ama nista pod milim bogom...jedva sam ja nju nekako nahranila...i onda je mm nosao i nosao, i nosaooooooo...dok nije zaspala.. on ode na kafu a ja evo s glavom ko bure...i nadams e na ce mi cokolada barem popraviti raspolozenje...KO JE ZA COKOLADU BUJRUM user posted image user posted image user posted image

cokolada user posted image user posted image user posted image daaaj malooo.. user posted image user posted image user posted image

meni se samo user posted image a i dijete mi je istog raspolozenja...

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4324
22.11.2010 20:58:05   
Niina
Ja evo tek sad procitah sta ste pisale:

Idaca, kod tem preko 39C definitivno se ide sa antibiotikom jer rast zubi slabi imunitet kod djeteta pa moze doci i do nekih dr inf. a taj osip...ne skontah najbolje jel od antibiotika ili?? U svakom slucaju zelim bebici sto brzi oporavak.

Samedi i ja sam tako bila opterecena kg bebe a u sustini najbitnije je da dijete ne gubi na kilazi a dal ce dobiti propisanih grama ili ne to je stvarno individualno. A kada beba naglo naraste, a imaju cesto te faze ubrzanog rasta, beba se doslovno izduzi i moze izgledati da je smrsala a u sustini je samo porasla.user posted image user posted image

Iman  nema potrebe za tim vjezbama jer kao sto ti je vjestica rekla, moras poznavati to sto radis a ne samo onako vjezbati dijete. Sem toga pampers pelena je cak dovoljna za razvoj kukica a i bebe nisu vise u onim povojima tako da  one same vjezbaju dok leze i mrdaju nogicama i rukicama.

Rose i Amela t smo negdje na istom samo sto moja nema temp, hvala bogu a i vasim zelim da sto prije izrastu ti zubici i da bebe budu ponovo veseleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  171 172 [173] 174 175   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  171 172 [173] 174 175   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *