selina
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 Selina,dodala sam te... Helem, i ja nešto kontam, gdje su nam žene? Kad ih nema, nema nikog, a čim odeš, jedva pohvataš sve što su pisale! Da javim, išla sam kod DR, sve ok,samo treba vremena da rana zaraste! A ja se prepalaaaaaa.... Isto mi je rekao da cu vjerovatno teze dobiti prvu , zbog kiretaze poslije poroda! Je li neko od vas radio kiretazu, kakve su reakcije bile poslije? Čitam sve nešto za ove vakcine, zlo mi je, ni sama nisam pametna šta uraditi, al kako god, ubuduće ću tražiti uvid u rok trajanja i naziv proizvođača! Uzimajući u obzir kako je ljubazno osoblje u našem zdravstvu, biće svađeeeee, a ja se baš volim svađati... !!! Iman pajki,ima sat vremena! Ima par dana počela ruke u usta stavljati! NEšto kontam, il je gladna(ne daj Boze) il je priprema za zube, jer pomalo i bali!!!! A opet tek su joj 2 mjeseca, rano za zube! Inače, ovo: bi trebao biti moj avatar, jer sam stalno (zbunjena)....hahahahhaha!!! Samedi, boli li rana od zuba? da prodje! IDacha, kako je Imi, ima li turu? Leena, !!! Ostale ženice, Ljubimo vas sve... ja! ja nisam jos dobila zahtjev...mozda jos stigne ali za sad ga nema super da je sve proslo dobro kod cika doke arna ce vec zarasti nesikeraj se mila..... a kad si ti radila kiretazu,to ti opet bila trudna????
|