Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo novi ovdje, danas nam je dva mjeseca,dojimo se i za sad se super slazemo.
Pitanje za mame, nadam se da nije glupo, čime vi brišete svoje bebe,ono poslije bljuckanja,pljuvačke i tako to??
Meni je prva beba i radim to s gazama ali mi se bas i ne čine nešto posebno praktičnim zbog onih konaca od kojih su pravljenje a kako maleni svakim danom sve vise hvata sve rukicama ti konci se znaju izvuci pa me strah da ne strpa u usta.
Idemo se sad hraniti i javit cemo vam se opet kad budemo imali prilku... Pusa svima
dobro nam dosla,nadamo se ugodnom druzenju, ja sam za tu svrhu kupila u Konzumu neke krpice koje su poribljene,dode 5 ili 6 komada i super su mi.veliki su i mogu se prati na 90. mada se mi ovi dana brisemo tetra pelenom toliko curi
Bebacha, mi imamo ogrlicu od 3. mjeseca i ne znam ti reci pomaze li, jer nismo bili dugo bez nje , ja bih rekla da pomaze, jer jedini je simptom kod rasta zubica bio malo nervoze i nista drugo... Temperaturu nikad, hvala Bogu, nije imala, osim jednom od proklete vakcine, a i tada 37.6. Za vakcinu ne znam sta bih ti rekla, mi smo trebali 24., ali koliko sam skontala obustavljeno je vakcinisanje u Federaciji, ili je krenulo ponovo, a da nisam upratila? Dzenaaaanaaaa, gdje si tiiii? Ljubi mi moju lopticu! Esma u posljednjih 10ak dana nece nikako da pije nista, na prevaru joj dam malo soka od jabuke, caja ili vode, ali bas na prevaru, inace, nema sanse... A kad su bile vrucine one samo je pila... Valjda uzmu koliko im treba... Dubravka, welcome Amela, imas pp
Ostale, poljupcici vama i bebama!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
dobro nam dosla,nadamo se ugodnom druzenju, ja sam za tu svrhu kupila u Konzumu neke krpice koje su poribljene,dode 5 ili 6 komada i super su mi.veliki su i mogu se prati na 90. mada se mi ovi dana brisemo tetra pelenom toliko curi
Dobro dosla (vidi mene ja neku dobrodoslicu zelim a i sama nisam napisala na ovoj temi 10 postova ) I ja sam uzela te krpice ali jedne u dm-u a druge u fis-u pa sam je tim brisala dok je bljuckala a sada vlaznim maramicama babylove doduse ne od bljuckanja nego od uljepljene hrane i onda na pranje.
Pozdrav drage mamice i bebice... Nama kuca jos fino pospremljena od Bajrama pa imamo malo vise vremena Vidim puno bebica ima probleme sa zubima. Bas mi je zao. Nejla jeste nervozna, ali hvala Bogu nema temperature. I ona nosi cilibarnu ogrlicu ( hvala teti Leeni :) ) i stvarno ni sa prvim ni sa ovim zubima nema problema. Nadam se da ce drugovi i dlugalice brzo ozdraviti. Idacha ja nikako da ti cestitam na trudnoci ... Zelim ti sto ljepsih i laksih 9 mjeseci... I da nam Imi sto prije ozdravi...
Leena mi smo super. Nejla bas dosta pije tecnosti, ali drago mi je jer prije nije htjela nikako. Samo me strah da se ne odvikne od dojenja. Valjda nece Kako nam je Esmic? I mi smo trebali na vakcinu poslije 22. ali ni ja vise nisam upucena sta se desava. Ako sta saznas javi. Iskreno neznam kako cu je odvesti nakon svega.
Mi moramo da prijavimo da smo poceli puzati. Dnevni boravak prelazi uzduz i poprijeko. Pocela je sama da se dize u sjedeci polozaj. Medena je skroz kad to radi.
Mi smo je poceli nositi sa odprilike mjesec dana, malo rano ali eto da se pripremimo. ona je prvi zubic dobila tek sa osam mjeseci a drugi za koji dan je dosao, imala je temperaturu preko 38 par dana, cepici su samo nakratko pomagali, bila je skroz izmorena. E sad mozda bi bilo jos gore da nismo imali ogrlicu, ko zna. Ne znam bas ni da je mogla jer smo imali temperaturu ali eto jos uvijek je nosi, za svaki slucaj a cekamo treci zubic evo dva i po mjeseca
Ja sam kupila u merkatoru u supermarketu dodje pakovanje sa sest malih pamucnih krpica koje su obrubljene koncem u boji, zuti,plavi i rozi, tako da se ti koncici ne odvajaju i nema straha da bi beba nesto mogla staviti u usta. Ne mogu se tacno sjetiti cijene,mozda negdje oko 5 km ili manje ali znam da dodje pakovano u kesi koja je na nekim dijelovima providna pa se vidi da je porubljeno.
Mi smo je poceli nositi sa odprilike mjesec dana, malo rano ali eto da se pripremimo. ona je prvi zubic dobila tek sa osam mjeseci a drugi za koji dan je dosao, imala je temperaturu preko 38 par dana, cepici su samo nakratko pomagali, bila je skroz izmorena. E sad mozda bi bilo jos gore da nismo imali ogrlicu, ko zna. Ne znam bas ni da je mogla jer smo imali temperaturu ali eto jos uvijek je nosi, za svaki slucaj a cekamo treci zubic evo dva i po mjeseca
imamo mi ovu ogrlicu eh,dobro me podsjeti nisam mu dugo stavljala neda cim je vidi osjeti cupa da se skine dal je pomogla hmm.neznam mozda i je a mozda i nije.....
Evo da se i mi malo javimo, Erol ( i mama ) spavali do pola 11 i on opet sad zaspa ja sam cula za tu ogrlicu ( u sta ja ne vjerujem al ja u rijetko sta vjerujem ) da nju "smije" nosit samo jedna osoba jer ona kao "kupi" energiju od te osobe... Mi je nemamo a ne planiram vala ni kupovat... Mozda pomaze, ne znam, al ja sam nesto sumnjicava prema tome... felix pa gdje si kuco stara
Niina hvala al ima i u Tuzli. Aida sad ti ja htjela poslat pp,da vidim gdje ste vi.ma ni ja nevjerujem al eto punooo mama kaze da se primjeti razlika kad se nosi ogrlica.punooo ga muce zubici kad cete nam doci na kafu,imamo i torte
i znaci djeluje iako je vec koristena.super.iako nevjerujem u to izgleda da cu je kupit
valjda sta ja znam .... aida sramoto jedna do 11.se spava jel ....... Uzivaj kad mozes ja nepamtim kad sam do 10 spavala a da nam kad sam cura bila Kako je drugar mali jel dobro vidim ima torte njamm,ocel biti repete da dodjem i ja da si malkice blize heheh al bahnucu ja tebi jednom da znas
i znaci djeluje iako je vec koristena.super.iako nevjerujem u to izgleda da cu je kupit
valjda sta ja znam .... aida sramoto jedna do 11.se spava jel ....... Uzivaj kad mozes ja nepamtim kad sam do 10 spavala a da nam kad sam cura bila Kako je drugar mali jel dobro vidim ima torte njamm,ocel biti repete da dodjem i ja da si malkice blize heheh al bahnucu ja tebi jednom da znas
ej zenice kako ste nam,vidim i dalje bolesne mi smo dobro hB,malo i nas zubici muce i nervozan je ali je dobro kako je znalo biti imamo mi tu ogrlicu i nama nije pomogla,nosio je ili ne nema razlike,tako da nam sad stoji u latici neupotrebljena ali nam za sad pomazu kapi,pa eto probajte i to felix hajde kod nas,jos ako volis tortu od malina dok se nije pojela svim zenicama i
hej drage zenice,kako ste mi? Ja izvadila zub pa sam nesto fuj,ali je dobro da lpovcic slusa malo bolje. Evo je,drzim je u jednoj ruci a drugom tipkam. I moja je od prekjuce pocela sjediti a od puzanja izgleda nece biti nista Opet nece mlikeka,hoce sve ostalo ali mlijeka nece,ma dobro je dok ista hoce veliki pozzz
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Ja sam svoju bebanu od pocetka brisala papirnim maramica, kupujem ih u DM-u, ali samo one sa balsamom Soft & Sicher, 80 ih dodje u kutiji i nikad mi se nije osula, niti je ikad hvala Bogu ni jedne crvene tackice imala po licu. Dosta i je sto sve zivo peglam, od carapa pa nadalje, jos i te krpice da perem i peglam . Ja sam mislim najveci skeptik bila za tu ogrlicu, ali kad sam vidjela koliko se djete pati kupila sam, reko i ako ne pomogne milion stvari kupim i ne iskoristim, sto ne bih i nju i nama je pomogla kao sto rekoh, mada znam dosta slucajeva gdje i nije. Ko je za kolače bujrum, mojima slava u nedjelju pa ja evo cijeli dan pravim, do sada tri vrste napravljene