|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  167 168 [169] 170 171   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
18.11.2010 23:46:23   
lekica83
ne znam zeno,zaboravila sam user posted image user posted image dobro je da se sjecam i kako se ja zovem user posted image user posted image al hajd evo ti ovdje moje ime Lejla Hasic, a ima ih vise al valjda cemo se uganjat :)
a ne znam ni ja vise sta je dobro a sta ne vezano za bolest, nisam ni ja pametna, al eto vidim da joj je malo bolje danas, pa samo nek krene na bolje pa izdrzacemo. A ja imam chicco-vu pumpicu onu sa silikonom i stvarno nam je dobra al ona ne da, vristi a kako je grlo boli zao mi je da jos vise to nadrazi, al uspijem to izvaditi i sa stapiciima za usi onim sto su malo deblji u jednom dijelu ,tako mi da da joj vadim a i nosic joj stalno curi tako da nije da zapusen. Nema jos slajma ni nista na plucima, to mi je i dr rekla,samo prozirna ona tecnost curi iz noske

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4201
18.11.2010 23:47:06   
selina

IZVORNA PORUKA: Nenci

Evo i nas malo. Jos nas muce zubici user posted image , dva mu gornja nicu odjednom pa ga bas muce... Valjda ce brzo da dijete odmori....zao mi ga

Ljubimo bolesne bebice i da nam brzo brzo ozdrave.

Amela,idacha, selina, JelenaT,aida.,lekice.... ma sve vas user posted image user posted image user posted image

bas nam je zao druga nadam se da ce uskoro proci pa zar nema nikog da zaobidju ti simptomi zubica

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4202
18.11.2010 23:48:47   
selina

IZVORNA PORUKA: lekica83

ne znam zeno,zaboravila sam user posted image user posted image dobro je da se sjecam i kako se ja zovem user posted image user posted image al hajd evo ti ovdje moje ime Lejla Hasic, a ima ih vise al valjda cemo se uganjat :)
a ne znam ni ja vise sta je dobro a sta ne vezano za bolest, nisam ni ja pametna, al eto vidim da joj je malo bolje danas, pa samo nek krene na bolje pa izdrzacemo. A ja imam chicco-vu pumpicu onu sa silikonom i stvarno nam je dobra al ona ne da, vristi a kako je grlo boli zao mi je da jos vise to nadrazi, al uspijem to izvaditi i sa stapiciima za usi onim sto su malo deblji u jednom dijelu ,tako mi da da joj vadim a i nosic joj stalno curi tako da nije da zapusen. Nema jos slajma ni nista na plucima, to mi je i dr rekla,samo prozirna ona tecnost curi iz noske

super uglavnom ide nabolje nasoj curici a ja ti draga iskla na lejla bajric eto koliko mene sluzi pamcenje hahahhahaha

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 4203
18.11.2010 23:51:23   
selina
lekice jel ova profilna slika tvoja mala u zelenoj haljinici????

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4204
18.11.2010 23:51:34   
lekica83
eh sjetila sam se al sad jel ti ime i prezime ono da to trazim,nasla sam i to ali ima ih dostaaa pa ne znam koja si ti

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 4205
18.11.2010 23:52:04   
lekica83
jeste sellina to je moja cura user posted image

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 4206
18.11.2010 23:53:14   
selina

jeste sellina to je moja cura user posted image

poslala sam ti poziv prihvati me tamo

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 4207
18.11.2010 23:53:58   
lekica83

IZVORNA PORUKA: selina

Evo i nas malo. Jos nas muce zubici user posted image , dva mu gornja nicu odjednom pa ga bas muce... Valjda ce brzo da dijete odmori....zao mi ga

Amela,idacha, selina, JelenaT,aida.,lekice.... ma sve vas user posted image user posted image user posted image

bas nam je zao druga nadam se da ce uskoro proci pa zar nema nikog da zaobidju ti simptomi zubica

i mi smo se izmucile sa dva donja,isto nicala odjednom i to kad je imala osam mjeseci a evo sad skoro 11 i to je to,dva nikla i nista vise user posted image mali zeko mamin

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4208
18.11.2010 23:54:25   
Nenci
JelenaT imas pp user posted image

Ma Selina slabo koga zaobidju muke sa zubicima....mi prva dva donja kad su nicala fino prosli skroz, malo bio nervozan i to je to... a sad ovi gornji..uhhh..bas ga muce....

Idem spavati.....

Laku noc vam svima user posted image !

Pusa!

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4209
18.11.2010 23:54:54   
selina

IZVORNA PORUKA: selina

i mi smo se izmucile sa dva donja,isto nicala odjednom i to kad je imala osam mjeseci a evo sad skoro 11 i to je to,dva nikla i nista vise user posted image mali zeko mamin

a moja melina od tvoje znas i sama samo 10 dana razlike a nema jos nijednog zubica pa cak ni na vidiku

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 4210
18.11.2010 23:56:18   
amela2208
moj dragi dodje al ne da mi da ga lajkujem umoran jeuser posted image user posted image user posted image user posted image a i vodi nas sjutra u Bursu jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Lekice moja sara je isto taka bila imala upalu grla, temperaturu, nije htjela da sisa da jede da pije i trajalo je 2-3 dana ali nama su antibiotici i cepici za temperaturu pomogli Mogu zamislit dusu tvoju malu kako je smorena, moja je skor dva dana samo spavala od muke
Nenci i nama nicu gornje jediniceuser posted image user posted image
aida hvala
selina haj vi se sprijateljite na fb pa cu ja user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 4211
18.11.2010 23:56:53   
Nenci
Joj lekice vidis vas mucili donji a nas ne... svakom drugacije....

a i nama proslo 15 dana i sad navalili ovi gornji...

Ljubimo bebicu,
Laku noc!

Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4212
18.11.2010 23:58:51   
Nenci
Joj amela i vas napali gornji ...
Ovo valjda sezona gornjih zubica...user posted image

Ljubi saru sad odoh stvarnoooo...

Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4213
18.11.2010 23:59:42   
lekica83
amela tako evo i lana je juce bas citav dan prespavala ali hoce samo uz mene, i to citav dan je ono ko spava ali ispusta neke glasove kao stara nena ono kad je nesto boli, ma dusha mi se kidala. Brine me to sto nije htjela nikako da doji al bas nikako hajd ne brini imaces kad lajkad muza,neka se malo cojk odmoro kad vec sutra idete na put user posted image user posted image

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 4214
19.11.2010 0:02:21   
selina
lekice jel ti stigo poziv na faceu????

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 4215
19.11.2010 0:27:14   
lekica83
jeste i evo sve je ok... Cura bas porasla, mashala ko med je, neka je zdrava i sretna sto godina.. I ja idem polako na spavanjac, ove prethodne noci su bas bile teske, odo makar malo da se naspavam..Ljubim sve bebice

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4216
19.11.2010 0:30:29   
selina

jeste i evo sve je ok... Cura bas porasla, mashala ko med je, neka je zdrava i sretna sto godina.. I ja idem polako na spavanjac, ove prethodne noci su bas bile teske, odo makar malo da se naspavam..Ljubim sve bebice

hvala mila i tvoja je pravo slatka tu su one priblizno kao i po datumu,hajd mila odmori se odspavaj fino laku noc

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 4217
19.11.2010 8:22:01   
Anoniman
Jutro drage nase, kakve su bebane bile nocas, nadam se da nije bilo temperature i da su i one i mame bolje spavale.

Moja cura se probudila u cetiri, mamin ranoranilac user posted image i onda pero zdero navalio da jede, ali opet nece mlijeko da pije, a gladna bila, pojela grizolino u 200ml mlijeka i kad je to pojela vristi i govori daj, daj, pa onda voćni jogurt user posted image .
Nego mi imamo drugi "problem" user posted image , cim je napunila 6mjeseci ja sam je pocela po malo stavljati na tutu i sada kad treba da kaki place dok je ne stavim na tutu, nece u pelenu, to mi je super kad smo u kuci i preko dana, ali nocu i kad smo vani user posted image ... ovo moje dijete hoce nazor da bude veliko, nece flasicu, hoce tutu... user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 19.11.2010 8:23:10 >

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 4218
19.11.2010 8:30:28   
Zoe
Jutro mame i bebareuser posted image user posted image
Moj Indijanac spavauser posted image , a ja umjesto da radim, tu sam -gdje samuser posted image
Leena "plaho" ste mi stari obojeuser posted image
Vi ste male mace za nasuser posted image user posted image  Samo ti uradi što ti je ćejf, život je suviše kratak a da se ne proživi kako ti je voljauser posted image
Dženana - moja F. popije možda 50ml vode dnevno i to je sve, uglavnom doji, da je žedna valjda bi mi na neki način dala do znanjauser posted image , ja nju nudim al 50 ml malo gore, dole - e to je sve..Svako jutro pojede voćnu kašicu - jabuka/kruška koja sadrži i do 70% tečnosti pa mislim da i na taj način sebi podmiri žeđ..
Ali kod izbijanja zubića treba se bebari nuditi što više vode jer ih manje tada boli..
Neko je spominjao babyvac - imamo ga i fantastičan je, možda malo grozno zvuči kad ga prištekaš na usisivač al je super-toplo preporučujemuser posted image
idacha, kako nam je drug jutros, jel tura spala, dušica draga, sreća pa ti je takva dobricauser posted image joj jeste mene toga strahuser posted image , pa i ovo sada što se desi sa vakcinama user posted image - dobiću fobiju od svega vezano uz bebino zdravljeuser posted image
jelenaT a i ti imas ranoraniocauser posted image user posted image , fino ona tebi ruckiuser posted image user posted image al sta sada da ti kazem za tutu, mama sama si se zajb..user posted image user posted image ali imala si dobre namjereuser posted image user posted image , od koliko uopce ih treba uciti na tutu- mozda od godineuser posted image

< Poruku je uredio Zoe -- 19.11.2010 8:33:49 >

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4219
19.11.2010 8:48:37   
bebacha
ja cu izgleda kupit taj babyvac-posto su ovi moji stalno slinavi,isplatit ce seuser posted image
Zoe gdje si ti svoj kupila i koliko je km-čićauser posted image user posted image
Alen mi od jutros ima lude napade kaslje,izbacuje slajm,cjelo jutro povraca i ludo kaslje,bas nemoze doci do daha,i povrati punoo slajma.sad sam ga morala inhalirat i dati mu prospan i evo kasalj se smirio.al iz usta mu ljeva voda i slajma.juce smo promjenili 17 sipera i 7 bodicauser posted image user posted image user posted image djete mi svo mokro.
ovaj slajm i zubi ce nas dokrajcit.
vidim vi se raspisale od juce pravo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 4220
19.11.2010 8:53:06   
bebacha
mi imamo 26 vakcinu i nemam pojma sta da radim.niti ima hrabrosti odvest ga a ni ne odvest.
ovaj moj odbija flasicuuser posted image user posted image user posted image to povezujem sa zubicima jer odbija i da doji,bukvalno ga moram tjerat da doji.al et hoce kasikuuser posted image user posted image evo vec dva dana mu moram davat kasicu jednom dnevno,i caj ili sokic na spricu.previse tecnosti izbacuje a slabo unosi pa nam je sprica jedina opcija

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4221
19.11.2010 9:09:57   
Zoe
bebacha mi svoj kupili u Sarajevu-mislim da je bio 45 KM, nisam sigurnauser posted image , a možeš naručiti preko naše forumašice mama2009- pa se s njom dogovori sveuser posted image

< Poruku je uredio Zoe -- 19.11.2010 9:10:14 >

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4222
19.11.2010 9:50:58   
bebacha
imal neku ogrlicu od cilibara,pomazel

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 4223
19.11.2010 10:33:46   
Niina
IZVORNA PORUKA: bebacha

imal neku ogrlicu od cilibara,pomazel

jutro drage mojeuser posted image user posted image user posted image sve hocu reciuser posted image iz navike user posted image user posted image user posted image user posted image
Imamo mi od cilibara ogrlicu, ja sam je nabavila N kada je imala 5mj. i kako sam je stavila ne skidam je, cak ni kad se kupa. Eh sad da li pomaze ili ne....ja ne znam...ali ona nikada nije imala visoku temp..jeste se znala malo buditi navece sada kada su joj u isto vrijeme nicale obije jedinice gornje i evo dvice skoro su izbile.

Ja bih je kupila...ne skodi a moze omoci.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4224
19.11.2010 10:52:50   
Anoniman
Mi imamo cilibarsku ogrlicu, kupili smo je u Lukavici u apoteci Beladona, tamo kosta 31,00, posto mi tada kad smo kupovali po gradu je bila oko 80 km (velika razlika). Nama bas pomaze, moje dijete je vristalo dan, noc, proliv i temperatura punih sedam dana i cim sam kupila ogrlicu u roku od sat vremena nije bilo temperature, ni proliva, a ona zaspala.
ne znam samo znate li na kom principu ona djeluje... Ona generalno smanjuje bol bilo koje vrste, pojacava imunitet bar tako kazu, pa smo mi imali drugi problem, nismo primjetili da dijete ima jaaaaaaaaaaaaaaaaaaku upalu oba uha jer joj je ogrlica umanjila bol. Ona isto tako da bi imala bolje djelovanje treba da se "čisti" svako 5-7 dana.
Nadam se da sam malo pomogla user posted image

(odgovor članu Niina)
  Neposredna veza do poruke: 4225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  167 168 [169] 170 171   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  167 168 [169] 170 171   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *