Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
idacha ne mogu ti opisati koliko mi je zao druga... Ja sam Erolu kad je imo turu stavljala obloge od senfa, pomoglo je... Ipak, dobro je sto je veseo, dusa nasa dobra, ljubim ga a i tebe
selina ja sam tek krenula da mrsam, slabo mi ide heheh... dok sam dojila, nista... a evo par dana kako nikako ne dojim osjetim da silazim s kilazom... sad ima li veze... ne znam... A menstruacija mi je redovna tako da... Ma vidjet cu jos... Hocu te i ja na fb... posaljem ti ime na pp
Evo i ja da pozdravim svoje stareee forumasice Mi smo ovih dana bas bolesni, Lana od nedelje imala turu, upalu grla, nosic curi, ne jede, jedino je danas bez ture i malo je bolje pa se nadam da ce se sutra i apetit vratiti..
IZVORNA PORUKA: lekica83 Evo i ja da pozdravim svoje stareee forumasice Mi smo ovih dana bas bolesni, Lana od nedelje imala turu, upalu grla, nosic curi, ne jede, jedino je danas bez ture i malo je bolje pa se nadam da ce se sutra i apetit vratiti..
leki bas mi je zao i mi skoro taki bili al sad smo dobro hvala Bogu, zelim va da nam sto prje ozdravi Lanica aida sjutra cu da lajkam na fb dragi mi dodje odoh njega da lajkam
IZVORNA PORUKA: lekica83 Evo i ja da pozdravim svoje stareee forumasice Mi smo ovih dana bas bolesni, Lana od nedelje imala turu, upalu grla, nosic curi, ne jede, jedino je danas bez ture i malo je bolje pa se nadam da ce se sutra i apetit vratiti..
leki bas mi je zao i mi skoro taki bili al sad smo dobro hvala Bogu, zelim va da nam sto prje ozdravi Lanica aida sjutra cu da lajkam na fb dragi mi dodje odoh njega da lajkam
i ja se nadam da ce uskoro proci, bas mi je zao gledati ovakvu,juce se skoro nikakko nije igrala, samo gleda tuzno crvenim poluotovrenim okicama, bas se vidi kako je izmorena. MA plakala bi s njom kako je tuzno izgledala. A jos nije htjela ni da jede,ali makar hoce piti,to mi je spas,pravim joj domace sokove od svega i svacega mada mlijeko nece a ni da doji. Al eto opet se nadam od sutra ce biti bolje..
i ja se nadam da ce uskoro proci, bas mi je zao gledati ovakvu,juce se skoro nikakko nije igrala, samo gleda tuzno crvenim poluotovrenim okicama, bas se vidi kako je izmorena. MA plakala bi s njom kako je tuzno izgledala. A jos nije htjela ni da jede,ali makar hoce piti,to mi je spas,pravim joj domace sokove od svega i svacega mada mlijeko nece a ni da doji. Al eto opet se nadam od sutra ce biti bolje..
draga nadam se da ce uskoro biti bolje, poljubac i za nju i tebe
Evo i ja da pozdravim svoje stareee forumasice Mi smo ovih dana bas bolesni, Lana od nedelje imala turu, upalu grla, nosic curi, ne jede, jedino je danas bez ture i malo je bolje pa se nadam da ce se sutra i apetit vratiti..
pa gdje si ti nama??? sta nam je to sa lane,maloprije sam citala i na onoj drugoj temi da je bas bolesna pravo mi je zao,pa jesil bila kod doktora sta ti oni kazu???
selina, amela ko lutkice ste i vi a tek bebice .....
hvala mila i ti si sa svojim malim ma ko seceri ste a amela ni slucajno da aidu nasu zovnes tetom ona nam je mlada mama bas kao i ja teta jedna hahahhahahaha
selina, amela ko lutkice ste i vi a tek bebice .....
hvala mila i ti si sa svojim malim ma ko seceri ste a amela ni slucajno da aidu nasu zovnes tetom ona nam je mlada mama bas kao i ja teta jedna hahahhahahaha
Isla sam , kaze upala grla i da je to virusno tako da antibiotik ne pomaze, dala mi je jedino u slucaju da temp bude porasla, al nije cijelo je vrijeme oko 37 i nesto, bas ona sto obara. Tako da dr mi je rekla da jedino moram da izdrzim , tako ce najbolje biit za nju jer jo se organizam bori, rekla je da vjerovatno nece ni jesti ni piti pa ce krenuti da pije pa tek onda da jede al eto dobro je pa je makar pila. Vidim tema FB, poslala sam ti selina pp al nece da ode, tj pokusavala jedno pet puta, reko da se nadjemo i tamo, da vidim slikice od cure velike a na ravno volila bi vidjeti i ostale bebice
joj leki sta da ti kazem nemogu biti pametna i melina je imala prije jedno tri mjeseca virusnu upalu grla ali su joj dali antibiotik i tek nakon tri dana je pocelo biti bolje vjeruj da znam tacno u kojoj se sitaciji nalazis i bas mi je zao i tebe i male a sa druge strane mozda je i bolje da se organizam bori sam protiv tog virusa samo sto je to malo duzi oporavak neznam stavrno samo zelim ti da sto prije prodje i izvlaci joj slinice vise puta zapravo maksimalno da se ne bi slilo na pluca pa da se nedesi ono sto je se nama desilo u maju ako imas onaj baby wac on je odlican za to!!
pa jel neznas moje prezime pa da mi posljes zahtjev na faceu???
lekice meni se cini da sam te nasla na facebooku ali nisam sigrna da si ti posto je mala profilna slika....jel to ona gdje ste vas dvoje na seciji ili slicno???? pa da ti ja poslajem zahtjev