|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  165 166 [167] 168 169   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
18.11.2010 17:59:09   
idacha
caos, zenice.. ja nekad danas upalila RR, ali nisam stigla da se javim... sinoc sam spavala ukupno 3 sata, Imiju tura ne spada... padne na 37,3, pa poslije 2 sata opet skoci na 39.. vodila ga i pedijatru, kaze zubici, pa da nastavim sve sto radim do sutra, a ako ne bude bolje da vadim nalaze... uuuuzaaaaaaassss.. on je, ljubav moja, prilicno veseo, lijepo jede, spava sve ok, samo ta temperatura ne popusta.. dr rece da je skoro sigurna da su zubici, haman mu cijela gornja vilica krenula...

odoh ga sada tusirati i staviti obloge i moliti dragog Boga da bude bolje mom macetu...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4151
18.11.2010 18:01:15   
anidla
idacha koliko traje tura vec?

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4152
18.11.2010 18:03:45   
bebacha
mozda je i trodnevna groznica.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 4153
18.11.2010 18:05:58   
idacha
traje od juce, dakle vise od 24h... brine me sto je povisoka i sto niakko da spadne, pa makar na sat vremena...
bebacha i meni je to palo na pamet, ne znam ni sama...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4154
18.11.2010 18:08:22   
bebacha
trodnevnay se obicno tesko skida,bar je tako bilo kod nas.bas mi je zao sto si sama.moras mislit i na sebe a bit ce on dobro

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4155
18.11.2010 18:09:09   
anidla
da nije trodnevni virus draga? nama se isto skoro desilo, tura ne spada pored svega sto smo radili, jako visoka, skakala je do 39.6 user posted image

na kraju se sav isuo po tijelu i sve je prestalo..
ta tura je gadna kod ove viroze...

uz vas smo...ljubi dijete

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4156
18.11.2010 18:30:20   
samedi
Idacha,Dzenana,bebacha jedan veeeliki user posted image podrske,ne znam sta drugo da vam kazem user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 4157
18.11.2010 19:04:36   
Anoniman
Dusice male slatke, ljubimo ih za brz oporavak, nadamo se da ce brzo proci user posted image .

Idacha cuvaj i sebe i tu mrvicu u trbi... ljubimo user posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 4158
18.11.2010 19:26:19   
idacha
evo, dala mu cepic voltaren i soljicu domace pilece supice i izgleda da spada, hvala Dragom Bogu... poceo se na momenat preznojavati, to je od supice i lagano pocinje da se hladi, pa cu za koji min opet mjeriti temp...
Iz usta mu LIJE, nevjerovatno.. izbila mu jos 2 zuba..

hvala cure na podrsci od srca....

bebacha, kako tvoje pilence??

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4159
18.11.2010 19:45:05   
bebacha
Ako se preznojio  to je super.
sto se tice prehlade Alen je punoo bolje,jos uvjek izbacuje slajm al malo samo kaslje.
al ga muce zubi,bali nenormalno,obrazi mu se crveni,sljepocnice vrele a nema povisenu temp.bas mi neobicno sto je ovoliko nervozan,nisam ga navikla takvog

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4160
18.11.2010 20:02:43   
Anoniman
idacha bas mi  je zao bebaca maloguser posted image joj zubici ti sta rade.
Ljubimo ga da se tura vise nevraca dusa draga

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4161
   [Obrisana poruka]
18.11.2010 20:50:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4162
   [Obrisana poruka]
18.11.2010 20:50:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 4163
18.11.2010 20:59:03   
amela2208
Dobro vece drage mamice,
nesto ste mi slabo pisale danasuser posted image user posted image user posted image Ja danas setala i imala goste tako da nisam pisalauser posted image
İdacha bas mi je zao za malog sto se muci znam kako ti je i mi smo skoro imali turu od zuba grla zamalo nisam şaşnula al i to prodje... ne znam kao da te utjesimuser posted image Zelim vam da sto prije ozdravite...

IZVORNA PORUKA: Iman83

Uh, što volim što sam kopirala prethodni post....nije htio proći! 

user posted image user posted image user posted image user posted image ja skoro stalno kopiram al nekad se i zaboraviuser posted image laku noc i tebi i idi masiraj se user posted image user posted image user posted image user posted image Pazi da ne zakacis ştouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

Neposredna veza do poruke: 4164
   [Obrisana poruka]
18.11.2010 21:23:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 4165
18.11.2010 21:44:56   
Anoniman
Drage e ovo vam je ova na usisivac

user posted image

Mi smo je imali, platili je 45 km, ali vrijedi svake markice, ali posto nam je jaaaaaaaaaak, ali bas jaaaak usisivac, a imali smo i ovu na usta sto se uvlaci koja je isto tako extra, prezadovoljna sam ovu na usisivac poklonila sestriuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4166
18.11.2010 21:46:44   
Anoniman
A za orhideju draga, jesu li ti te bubice po samom cvijetu ili po zemlji?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4167
18.11.2010 22:08:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iman83

Uh, što volim što sam kopirala prethodni post....nije htio proći! 
user posted image user posted image user posted image dobra si laka noc i mirna i sretno kod ginica sutra i ja ih uzas mrzimmm i bojim se grrr...bila sam samo posle poroda jedno 2.puta i  nikad vise moje ih oci nevidileuser posted image
Amelaa sta ima draga kako je cura,masallah gledala sam slike kako je porasla aaaa bas je lutkica a kosica jeuser posted image mala garica preslatka.
A.je zaspo pa idem i ja laganini da se opruzimuser posted image na lezaj.......moraala sam malo virniti.

Neposredna veza do poruke: 4168
18.11.2010 22:20:14   
Mya_81 RR
Curice, imate temu o toj spravici za usisivač - babyvac

I toplo bih vam prepručila da si to nabavite! Meni je to no.1 u kućnoj apoteci!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4169
18.11.2010 22:27:52   
amela2208

iman i ja ne volim Dr al eto udata sam za jednog pa mi preko glaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ginekologe ne mogu da smisli i od kako sam se porodila nisam bila na kontroliuser posted image user posted image user posted image i ne planirad do sledjece trudnoceuser posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: felix
Amelaa sta ima draga kako je cura,masallah gledala sam slike kako je porasla aaaa bas je lutkica a kosica jeuser posted image mala garica preslatka.
A.je zaspo pa idem i ja laganini da se opruzimuser posted image na lezaj.......moraala sam malo virniti.

felix draga hvala na komentarimauser posted image user posted image user posted image user posted image İ moja Sara spava nadam se da se nece probudit sad nedje da sjedimo do zore poslijeuser posted image Felix pa dje ces ja taman stavila kafu na hanumi sam je pristavila a ima i slatkog ako hocesuser posted image user posted image user posted image user posted image
jelena draga kako ste mi vas dvije danas slusal mala bombona

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4170
18.11.2010 22:28:18   
Leena
Ja samo da vam mahnem i odoh spavati, Esma vec pajki odavno, pa je bolje i meni da sada spavam, nego da sutra kukam sto me u pola 6 probudila:)...
Iman, valjda cemo i mi nekad dozivjeti to spavanje cijelu nocuser posted image , ljubni nam rodicu pametnicu:)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4171
18.11.2010 22:38:36   
amela2208
leena mahanje primljenouser posted image user posted image user posted image user posted image ajd sad na spavanjeuser posted image
selina virkasuser posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 4172
18.11.2010 22:51:57   
selina
gdje ste mile kako ste mi???

virkam po malo amelice kako nam je sara jel njoj bolje jesul nikli zubici???
citam ima puno bolesnih bebica bas mi ih je zao a boga mi i mama mi je zao nije ni nama lako kad su nam celadi bolesna......1000 puta pomislim sto nisam ja sto ona ali eto mora se kroz svasta proc!

idacha tvom malom jos nespada tura,nadam se da ce mu uskoro biti bolje....saljemo vam cmoke i brz oporavak zelimo

aida pilule nisam koristila dok sam dojila to jeste 4 i pol mjeseca i tad sam smrsala 19 kg i poslije dojenja pocela sam ih koristit nisam se ugojila ali sam i stala sa mrsanjem sad da li je to razlog ili nije neznam....iskreno ja ih ne bi pila da imam redovne menstruacije vec bas moram a ti isto odluci!

jelena i mi imamo ovu baby wac i najljepse pohvale i preporucujem svakoj mami da tu spravicu ima stvarno jer je spas za nosic bas sve iscisti i uglavnom neode na plucaja se zaklinjem u tu spravicu a imi izvlacimo sa ovom pomocu usta a kazu da moze usisivacem ali meni to nesto strasno izgleda za bebu

bebacha drago mi je za tvoju djevojcicu da je to preprodila bez antibiotika a naravno i malim zelimo sto brzi oporavak

pozdrav i pusa za ostale zenice

Neposredna veza do poruke: 4173
18.11.2010 23:00:22   
amela2208
draga selina pa svaka bi od nas pristala na sve samo da nam nisu bebice bolesne...
gledala sam ti slike sa Bajrma preslatki ste sve troje a ti posebnouser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4174
18.11.2010 23:02:36   
selina

IZVORNA PORUKA: amela2208

draga selina pa svaka bi od nas pristala na sve samo da nam nisu bebice bolesne...
gledala sam ti slike sa Bajrma preslatki ste sve troje a ti posebnouser posted image

hvala draga a i tvoja mala je ko manekenka sa onim crvenim dzempercicem bas je ko med

Neposredna veza do poruke: 4175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  165 166 [167] 168 169   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  165 166 [167] 168 169   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *