Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
caos, zenice.. ja nekad danas upalila RR, ali nisam stigla da se javim... sinoc sam spavala ukupno 3 sata, Imiju tura ne spada... padne na 37,3, pa poslije 2 sata opet skoci na 39.. vodila ga i pedijatru, kaze zubici, pa da nastavim sve sto radim do sutra, a ako ne bude bolje da vadim nalaze... uuuuzaaaaaaassss.. on je, ljubav moja, prilicno veseo, lijepo jede, spava sve ok, samo ta temperatura ne popusta.. dr rece da je skoro sigurna da su zubici, haman mu cijela gornja vilica krenula...
odoh ga sada tusirati i staviti obloge i moliti dragog Boga da bude bolje mom macetu...
21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj.. 28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)
evo, dala mu cepic voltaren i soljicu domace pilece supice i izgleda da spada, hvala Dragom Bogu... poceo se na momenat preznojavati, to je od supice i lagano pocinje da se hladi, pa cu za koji min opet mjeriti temp... Iz usta mu LIJE, nevjerovatno.. izbila mu jos 2 zuba..
hvala cure na podrsci od srca....
bebacha, kako tvoje pilence??
Ako se preznojio to je super. sto se tice prehlade Alen je punoo bolje,jos uvjek izbacuje slajm al malo samo kaslje. al ga muce zubi,bali nenormalno,obrazi mu se crveni,sljepocnice vrele a nema povisenu temp.bas mi neobicno sto je ovoliko nervozan,nisam ga navikla takvog
Dobro vece drage mamice, nesto ste mi slabo pisale danas Ja danas setala i imala goste tako da nisam pisala İdacha bas mi je zao za malog sto se muci znam kako ti je i mi smo skoro imali turu od zuba grla zamalo nisam şaşnula al i to prodje... ne znam kao da te utjesim Zelim vam da sto prije ozdravite...
IZVORNA PORUKA: Iman83
Uh, što volim što sam kopirala prethodni post....nije htio proći!
ja skoro stalno kopiram al nekad se i zaboravi laku noc i tebi i idi masiraj se Pazi da ne zakacis şto
Mi smo je imali, platili je 45 km, ali vrijedi svake markice, ali posto nam je jaaaaaaaaaak, ali bas jaaaak usisivac, a imali smo i ovu na usta sto se uvlaci koja je isto tako extra, prezadovoljna sam ovu na usisivac poklonila sestri
Uh, što volim što sam kopirala prethodni post....nije htio proći!
dobra si laka noc i mirna i sretno kod ginica sutra i ja ih uzas mrzimmm i bojim se grrr...bila sam samo posle poroda jedno 2.puta i nikad vise moje ih oci nevidile Amelaa sta ima draga kako je cura,masallah gledala sam slike kako je porasla aaaa bas je lutkica a kosica je mala garica preslatka. A.je zaspo pa idem i ja laganini da se opruzim na lezaj.......moraala sam malo virniti.
iman i ja ne volim Dr al eto udata sam za jednog pa mi preko glave Ginekologe ne mogu da smisli i od kako sam se porodila nisam bila na kontroli i ne planirad do sledjece trudnoce
IZVORNA PORUKA: felix Amelaa sta ima draga kako je cura,masallah gledala sam slike kako je porasla aaaa bas je lutkica a kosica je mala garica preslatka. A.je zaspo pa idem i ja laganini da se opruzim na lezaj.......moraala sam malo virniti.
felix draga hvala na komentarima İ moja Sara spava nadam se da se nece probudit sad nedje da sjedimo do zore poslije Felix pa dje ces ja taman stavila kafu na hanumi sam je pristavila a ima i slatkog ako hoces jelena draga kako ste mi vas dvije danas slusal mala bombona
Ja samo da vam mahnem i odoh spavati, Esma vec pajki odavno, pa je bolje i meni da sada spavam, nego da sutra kukam sto me u pola 6 probudila:)... Iman, valjda cemo i mi nekad dozivjeti to spavanje cijelu noc , ljubni nam rodicu pametnicu:)
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
virkam po malo amelice kako nam je sara jel njoj bolje jesul nikli zubici??? citam ima puno bolesnih bebica bas mi ih je zao a boga mi i mama mi je zao nije ni nama lako kad su nam celadi bolesna......1000 puta pomislim sto nisam ja sto ona ali eto mora se kroz svasta proc!
idacha tvom malom jos nespada tura,nadam se da ce mu uskoro biti bolje....saljemo vam cmoke i brz oporavak zelimo
aida pilule nisam koristila dok sam dojila to jeste 4 i pol mjeseca i tad sam smrsala 19 kg i poslije dojenja pocela sam ih koristit nisam se ugojila ali sam i stala sa mrsanjem sad da li je to razlog ili nije neznam....iskreno ja ih ne bi pila da imam redovne menstruacije vec bas moram a ti isto odluci!
jelena i mi imamo ovu baby wac i najljepse pohvale i preporucujem svakoj mami da tu spravicu ima stvarno jer je spas za nosic bas sve iscisti i uglavnom neode na plucaja se zaklinjem u tu spravicu a imi izvlacimo sa ovom pomocu usta a kazu da moze usisivacem ali meni to nesto strasno izgleda za bebu
bebacha drago mi je za tvoju djevojcicu da je to preprodila bez antibiotika a naravno i malim zelimo sto brzi oporavak