samedi
|
Jutro drage moje,nije me bilo dva dana,dodjem i imam sta i da vidim,djecica bolesna Idacha,kako je drug danas? Valjda nema ture Bebacha,joj kod tebe haos citav,bas mi je zao malenog,kako se samo pati s nosicem, Ja sam kupila u Bingu neku pumpicu za nos,nemam pojma koja je marka,neka nepoznata,nije neka sreca tj.ne izvuce puno ali je silikonski nastavak,probaj u Bingu pronaci. Ja jednom slucajno naletila i sva sreca kupila,poslije nisam nikad vise vidjela da se prodaje,a u glpim apotekama nema Mamice,ta crvena fleka je vjerovatno nastala od propuha,meni se to jako cesto desi,nisam sigurna ali mislim da se radi o kapilaru,nije nista opasno i proci ce samo od sebe. Zoe,kod tebe nervoza,uhh i to je tesko brate dragi,znam.... ali dobro je hvala Bogu da nije nista ozbiljnije... Mi smo prvi dan Bajrama bili u kuci,sa mm,rijetka prilika da budemo sa njim citav dan,jer uvijek radi,navece smo isli mojoj mami... Drugi dan tj.juce smo imali goste,bas je bila puna kuca i umorila sam se ko cuko,morala popiti tabletu za ledja,sva sreca zaove su mi pomogle sa svime,sa postavljanjem stola,pranjem sudja ... onda smo otisli u 5h kod jedne zaove,takav nam je obicaj da uvijek drugi dan Bajrama "omladina" ide kod nje navece da proslavi Bajram,i tamo smo se druzili sa njenom unukom koja je rodjena isti dan kao moja Nejra,samo 4h razlike,i njih dvije su bile smijesne,otimale se za igracke,cucle,mazile se,cupale ma haos citav s njimasamo mi zao sto nisam imala aparat da ih slikam I veceras cemo u goste opet,kad mm zavrsi s poslom. Evo vam svima
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|