|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  164 165 [166] 167 168   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
18.11.2010 8:26:46   
Zoe
Jutro mamice, samo da se i mi malo prijavimo, tu smo ali kako smo puno hodali za Bajram, kući se došlo sa koferima i koferima odjećeuser posted image user posted image  a to valja sada sređivati, pa vas samo zraknem dok sve ne dovedem u reduser posted image
Mi smo oki doki, F. je nešto nervozli posljednjih dana a nemam pojma šta je u pitanjuuser posted image , mira imam samo dok spava...
Ljubite bebare pa se čujemo..
Ko se odlučio na još jednu user posted image , sretnoooouser posted image
Mi se uopće ne čuvamo jer sam jedva zatrudnila i s njom, pa ako bude još user posted image  neka ih user posted image al čisto sumnjam....
Čujemo se brzouser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4126
18.11.2010 9:20:12   
bebacha
jutro i od nas.vidim svasta se desavalo,mi stalno citamo al slabo pisemo.
svima koji zele drugu bebu puno srece,prelijepo je imat vise djece.
idacha kako je protekla noc.bem ti temperaturu
kod nas ima svasta.pilici su bili bolesni.
Ajlu sam uspjela izlijecit prirodno,uh niko nije bio sretnij od mene juce kad je doktorica rekla da je Ajla dobro.ozdravila moja cura bez antibiotika i inhalaciju.niko sretnij od mene.
Alen mora jos izbacit slajm,ioako povraca jos ima slajma.vesa ima tonu,sve ispovraca.odbija flasicu a mora piti ovaj caj da iskaslje pa se izmuci s njim.3 dana nije doji normalno,pa sam imala upalu,grozmo a omn gladan.juce sam mu dala kasicu od breskve i rize a ja mlijeko izdojila.onda je bar spavo malo pa sam ga uspjela i podajit u snu.cini mi se da ce i danas morat jesti kasicu,odbija opet dojit,nosic zaceoljenuser posted image user posted image user posted image
pokvarila mi ce chicco pumpica za nocmiskace onaj vrh a kod nas nema nigdje pumpice sa silikonskim nastavkomuser posted image user posted image
kroz kucu mi je prosao tornado,cak ni pred bajram nisam mogla sredit kucu koliko je bio nervozan.mislila sam danas al sumnjamuser posted image muce ga i zubiciuser posted image user posted image
eto mi se nismo zalili 5 mjesci i sad smo sve nadoknadiliuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 4127
18.11.2010 9:28:43   
Mamica24
jutrooo mamice.... ja sam se jutros probudila sa crvenom flekom na oku tačnije na beonjači user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image valjda nije ništa opasno!!

Beki evo sjedi ispod stola duša mu se zavuci tamo user posted image user posted image user posted image !!

Veliki poljubac za sve mame i bebare!! Nadam se da ste svi dobro i zdravo!

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4128
18.11.2010 9:50:25   
Leena
Drage moje, ja na poslu brzo iscitah sta ste pisale, ali cisto sumnjam da cu se sjetiti sada icegauser posted image
Mamica 24, vjerovatno ti je pukao kapilar, ako ti ne prođe za dan-dva, dr. ti moze dati kapi od kojih brze prođe. Meni se to vise puta događalo, a poslije poroda sam mjeseca dana imala jedno oko potpuno crveno, ali i Esmic je, napatile seuser posted image
Vidim da pricate o godistu, ja sam '85., ne smeta mi kad me neko malo dijete zove teta, ali me mm toliko iznervirao neki dan, svaki dan mu to pomenem, a opn pita: Hoces ti to ikad halaliti?user posted image . Ja mu rekla (i to u sali!): Kad budem Esmici busila usi (na sta se ne mogu nikako nakaniti), sebi cu probusiti nos:), a mm k'o iz topa:"Nos? Pod stare dane?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (da ne govorim da on starac stari godinu i dva dana stariji od mene i miercing na obrvi... ali da, on je to "u mladosti" napravio.... Sad mi dođe da probušim nos i istetoviram "Too young to die" na leđima!
A kile su mi bolna tacka... Imam 69, tj. na moju "visinu"(162) 15ak kg viska....
Maminabebo, dobi li ti onaj pp od mene? ja ti odgovorila, a ti nista user posted image
Uh, posao zoveeee, ljubim vas sve i bebare isto!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 4129
18.11.2010 10:10:01   
Anoniman
Jutro drage nase .

Dok vas iscitah meni dijete belaj po kuci napravi, sve ispretura . Nocas mi Anu uhvatio odjednom napad suvog kašlja od tri do pet dijete prekašljalo. i onda oko sest zaspala i spavala do devet, a mama do pola deset , od kad sam se porodila nisam tako dugo spavala.

Nenci nasla sam neke brojeve telefona, ali zovem i juce i danas da pitam imaju li ove granule i niko se ne javlja . Dgdje si u Sarajevu da vam damo pola naših?user posted image

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 4130
18.11.2010 10:21:51   
samedi
Jutro drage moje,nije me bilo dva dana,dodjem i imam sta i da vidim,djecica bolesna user posted image

Idacha,kako je drug danas? Valjda nema ture user posted image

Bebacha,joj kod tebe haos citav,bas mi je zao malenog,kako se samo pati s nosicem, Ja sam kupila u Bingu neku pumpicu za nos,nemam pojma koja je marka,neka nepoznata,nije neka sreca tj.ne izvuce puno ali je silikonski nastavak,probaj u Bingu pronaci. Ja jednom slucajno naletila i sva sreca kupila,poslije nisam nikad vise vidjela da se prodaje,a u glpim apotekama nema user posted image

Mamice,ta crvena fleka je vjerovatno nastala od propuha,meni se to jako cesto desi,nisam sigurna ali mislim da se radi o kapilaru,nije nista opasno i proci ce samo od sebe.

Zoe,kod tebe nervoza,uhh i to je tesko brate dragi,znam.... ali dobro je hvala Bogu da nije nista ozbiljnije...

Mi smo prvi dan Bajrama bili u kuci,sa mm,rijetka prilika da budemo sa njim citav dan,jer uvijek radi,navece smo isli mojoj mami... Drugi dan tj.juce smo imali goste,bas je bila puna kuca i umorila sam se ko cuko,morala popiti tabletu za ledja,sva sreca zaove su mi pomogle sa svime,sa postavljanjem stola,pranjem sudja ... onda smo otisli u 5h kod jedne zaove,takav nam je obicaj da uvijek drugi dan Bajrama "omladina" ide kod nje navece da proslavi Bajram,i tamo smo se druzili sa njenom unukom koja je rodjena isti dan kao moja Nejra,samo 4h razlike,i njih dvije su bile smijesne,otimale se za igracke,cucle,mazile se,cupale ma haos citav s njimasamo mi zao sto nisam imala aparat da ih slikam user posted image I veceras cemo u goste opet,kad mm zavrsi s poslom.

Evo vam svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 4131
18.11.2010 10:23:58   
samedi
user posted image user posted image user posted image user posted image bas se ismijah Leena tvom muzu,cuj pod stare dane user posted image user posted image user posted image user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4132
18.11.2010 11:25:41   
Mamica24
Samedi, Jelena, leena user posted image user posted image user posted image i velikiii kisss za vas sveee...

Moj maji Bekir je preksinoc bio u hitnoj, tako mu se nosic zacepio da nije mogao da dahne fino a nije znao da dise na usta.. ja sam se istrahala... toliko je plakao da smo ga odmah odnijeli.. oni su mu dali malo inhalacije al i to je bilo katastrofa jer se sve vrijeme otimao... sad je bolje...

Samedi i ja cu veceras malo u rodbinu da dijelim kurbane user posted image o moj muz radi ko crnac rijetko kad je kuci za bajram je samo prvi dan bio free al sta ces mora se raditi..

Leena ja sam uvijek imala želju da probušim obrvu user posted image user posted image user posted image user posted image ali mi je moja majka još u mladosti ulila strah od batina po tom pitanju tako da sam odustala user posted image user posted image

p.s. moj čoek je sam sebe istetoviro sliku na ruci u mladosti..

< Poruku je uredio Mamica24 -- 18.11.2010 11:26:13 >

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4133
18.11.2010 11:34:10   
Anoniman
Ja sam svasta 'u mladosti' imala probuseno user posted image , ali kako mi je sta dosadilo ja vadila, samo mi ostao jedan tatoo i nije mi dosadio user posted image

Ljub za sve mame i malene bebe. Mamice sto ne kupite onaj aspirator za nos pa mu sama kuci izvlacis, jeste da je strasno na usisivac ga prikaciti pa izvlaciti, ali bitno da je djelotvorno user posted image  

(odgovor članu Mamica24)
  Neposredna veza do poruke: 4134
18.11.2010 11:38:45   
rose 87
dan zenice
a joj pa stvarno puno djecice bolesno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eto da nam sto brze ozdravite,mi nismo dugo bili bolesni hB,bas sa mm komentarisem sinoc,ali poceo je par dana ponekad kahne pa se nadam da je to od pljuvacke koja je ponovo pocela da cijedi zbog zubica
sinoc smo dobro spavaliuser posted image ,jutros do 8,i evo sad ponovno prvo spavanje,naucili smo tasunati,milkiti mamuuser posted image user posted image ...
Leena eh cuj po stare daneuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam 87 god.,a muz 80-to pa uvijek govori kako su mu se drugovi postarali a on mladoliko izgledauser posted image user posted image user posted image ,a nevoli ni da mu spomenem koliko godina imam ja a koliko on,a ja volim da ga zezam malo user posted image user posted image
kile necu komentarisati user posted image user posted image user posted image user posted image ,posebno poslije Bajrama nesmijem ni stati na vagu,voljela bi da se nakanim i krenem na fitnes,to mi je jedini spas jer hranu mi je tesko kontrolisati

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 4135
18.11.2010 11:58:34   
Mamica24
hahaha e prvi put cujem za to na usisivac user posted image user posted image

sad imam onu pumpicu pa mu izvlacim sekret po malo mada vecinu on jadnicak proguta kako mu se slijeva niz grlo...

ja sam 85.god a mm 80. god. user posted image za njega sam jos uvijek putercici user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4136
18.11.2010 13:03:42   
aida.

IZVORNA PORUKA: bebacha

jutro i od nas.vidim svasta se desavalo,mi stalno citamo al slabo pisemo.
svima koji zele drugu bebu puno srece,prelijepo je imat vise djece.
idacha kako je protekla noc.bem ti temperaturu
kod nas ima svasta.pilici su bili bolesni.
Ajlu sam uspjela izlijecit prirodno,uh niko nije bio sretnij od mene juce kad je doktorica rekla da je Ajla dobro.ozdravila moja cura bez antibiotika i inhalaciju.niko sretnij od mene.
Alen mora jos izbacit slajm,ioako povraca jos ima slajma.vesa ima tonu,sve ispovraca.odbija flasicu a mora piti ovaj caj da iskaslje pa se izmuci s njim.3 dana nije doji normalno,pa sam imala upalu,grozmo a omn gladan.juce sam mu dala kasicu od breskve i rize a ja mlijeko izdojila.onda je bar spavo malo pa sam ga uspjela i podajit u snu.cini mi se da ce i danas morat jesti kasicu,odbija opet dojit,nosic zaceoljenuser posted image user posted image user posted image
pokvarila mi ce chicco pumpica za nocmiskace onaj vrh a kod nas nema nigdje pumpice sa silikonskim nastavkomuser posted image user posted image
kroz kucu mi je prosao tornado,cak ni pred bajram nisam mogla sredit kucu koliko je bio nervozan.mislila sam danas al sumnjamuser posted image muce ga i zubiciuser posted image user posted image
eto mi se nismo zalili 5 mjesci i sad smo sve nadoknadiliuser posted image user posted image

jel ti to nas ignorises user posted image koliko te put pitam svasta nesto a ti nista user posted image a pumpica sa silikonskim nastavkom znas da ima u Etni ona ko kod mene i Maje...
Ostalim user posted image pisem vam poslije nemam sad kad...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4137
18.11.2010 13:08:56   
Anoniman
pozdrav od nas.Svim bebicama koje su bolesne da nam brzoo ozdraveuser posted image
Mi smo slabo ,nisje bolestan al je nervozan zubiiiiii nas muceeeee uzassss je nervozannn i nehorannuser posted image user posted image ...
Noc je bila bljack ,stalno se budio.
Al bit ce bolje tjesim se kad nikneuser posted image samo da ga puno nemore,malo slabije jedemo
Nije toliko ni veseo samo bi se noso ko,mala beba jeuser posted image !

(odgovor članu Zoe)
  Neposredna veza do poruke: 4138
18.11.2010 13:11:18   
Anoniman
a joj bebacha misa mu vise,user posted image i kasalj i nahlade bas mi je zao mogu misliti patnje i tebi a posebno misicu malom.
Nedaj te se proce abd.kad slajm iskaslje ili iskakiuser posted image user posted image desavalo se to nama kad je bio mala beba al je on taj,slajm kakio kako je gutao tako dole izlazilo sa kakom.
user posted image user posted image

(odgovor članu Zoe)
  Neposredna veza do poruke: 4139
18.11.2010 14:54:19   
aida.

IZVORNA PORUKA: idacha

vece, zenice drage.. kako ste mi, kako bebarice? nadam se da ste dobro..

nas danas spucala temperatura, bem mu misha... bili kod tetke moje na Bajramu i osjetim da je Imi malko topliji.. dok sam dosla kuci, dijete gori, tepmeratura 38.5.. dajem mu sirup, spadne, pa se vrati, evo spava od 20 h, pipam ga, topao je ali nije kao danas da gori...

ne cudi me sto je ovako, jer su mu 3 zuba uporedo pocela da nicu, ako ne i vise... druga jedinica i jedna dvojka su probile, a ostali se crvene, samo sto nisu.. i sinoc mi je predernecio citavu noc, sto nije za njega tipicno, ali nije imao turice..
praticu ga veceras, pa se nadam da ce moje pilence biti dobro...

aida., kako nam je drugar?
š t a, nema te, zeno, godinama.. ja se pitam sta je sa tobom, kad ono ti obradjujes muzicauser posted image user posted image user posted image svaka cast na odluci, hrabra si :)

ostale zenice user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja sad ugleda da nam je drugar imo turu user posted image bas mi je zao, izmucise ih zubici user posted image ljubi mi ga... kako je sad??

Ja sam danas isto nista, uhvatilo me jedno veeeliko MRSKO user posted image samo bih plakala... jos mi se nekih stvari sastalo...Ma ni do ceg mi nije user posted image mm cijeli dan titra da se oraspolozim a ja nisam nizasto... Ne mogu gledat nikog user posted image cak evo kontm da malca posaljem mami da se "saberem" malo... Nema velikog razloga za neraspolozenje, al eto...Dodje... user posted image

selina jesil se udebljala od tableta? S obzirom da ne dojim vise razmisljam i o njima jer spiralu ne smijem, al ako se deblja od njih radije ne bih... pa ne znam user posted image

Mamica24 ma mozda se ogrebo ili je puko kapilar... nije to nista strasno...

samedi, jelena, rose, fekix, ostaleeeeuser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4140
18.11.2010 15:03:49   
Mamica24
E bas je neki virus zavladao... mi kad smo Bekira odnijeli u hitnu bilo je 3-4 bebe sa istim problemom.. haj valjda brzo prodje...

nama je 7 i po mjeseci i jos ni traga zubicima user posted image user posted image

aida. imala sam takvih dana... i to skoro... nekakva me melanholija bila spucala hjoooooj nikako da se saberem.. al onda sam uzela stare casopise i poela listati citati i odem u svoj ormam pobacam sve staro i iznoseno i iz tih iskruzim sta bih voljela kupiti, kako cu promjeniti friz.. i eto tako sam se i trznula...

Eh mozda tebi pase neto drugo al obziorm da ja uzivam u kombiniranju krpica i frizurica i td... to me je oraspolozilo!!

Pojacaj muziku, plesi..

< Poruku je uredio Mamica24 -- 18.11.2010 15:15:55 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4141
18.11.2010 15:08:11   
rose 87
joj i ja sam danas i jucer nesto bas bezveze,jedino me user posted image svojim osmijehom i nestaslucima razveseli,hajde bice bolje valjda
aida kako nam je drug,nije povracao vise
felix a joj i A. muce zubici,i nama je krenula 4-ka,zasad nam pomazu kapi neke,bas se smiri pa vidjet cemo dokle

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4142
18.11.2010 15:10:15   
aida.

IZVORNA PORUKA: rose 87

joj i ja sam danas i jucer nesto bas bezveze,jedino me user posted image svojim osmijehom i nestaslucima razveseli,hajde bice bolje valjda
aida kako nam je drug,nije povracao vise
felix a joj i A. muce zubici,i nama je krenula 4-ka,zasad nam pomazu kapi neke,bas se smiri pa vidjet cemo dokle

Nije, dva puta jucer ujutro, zaspo, kad se probudio popio kamilicu i dobar je cijeli dan user posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 4143
18.11.2010 15:13:30   
rose 87
super draga user posted image user posted image user posted image user posted image ,bas mi je drago da je sve okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4144
   [Obrisana poruka]
18.11.2010 16:15:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 4145
18.11.2010 16:28:17   
Anoniman
Mi smo usi probusili sa 38 dana user posted image .

Djevojke jeste li probali na vrh male kasicice da im date paracetamola kad ih zubici bas muce, nama je jedna stara pedijatrica to rekla dok nismo kupili ogrlicu i dobili ovaj osanit i bas nam pomagao user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 4146
18.11.2010 16:30:16   
samedi
http://img21.imageshack.us/img21/6118/371100921.jpg

evo nase pumpice za nos

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4147
18.11.2010 16:35:26   
Anoniman
Mi imamo ovakvu pumpicu

user posted image

rekli su mi da je u Sa sada nema nigdje kupiti, mi je kupili u Crnoj Gori, ali zato znam da ima slicna ovoj da se uzme, samo se ovaj duzi dio ne stavi u usta i ne vuce, vec nakaci na usisivac user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4148
18.11.2010 16:53:23   
Dzenana_G
Pozdrav svima...
evo i mi malo da ugrabimo vremena da vam se javmo.
Nejla je dobila jos jedan zbic, i drugi ce cini mi e ubrzo, a nervoza na nivou. Po cijeli dan samo kenjka i bi da je nosam. Neobicno mi je da je takva jer inace je hvala Bogu prava dobrica. Po noci dobro spava, jednom se probudi jede i to je to.
Ja imam jedno pitanje za mame koje doje, pocele su sa uvodjenjem guste hrane i daju tecnost bebi na flasicu ( nadam se da ima takvih). Koliko beba popije dnevno tecnosti? sta dajete? I postoji li rizik da ce se beba odvici od sike ako pije vodu, cajeve i sokice na flasicu.

Ja Nejli dajem tecnost od voca kad kuham, kamilicu, vodu rijetko sokic. Popije oko 250 ml dnevno, narocito kako su joj zubici ovi sad krenuli, ima proliv pa imam osjecaj da joj bas treba puno tecnosti.
Nadam se da ce neko moci da mi pomogne. Ona nece nikko drugacije da pije tecnost.

Vidim da ste pisali o ovim pumpicama za nos. Mi smo posudjivali od prijateljice babyvac pumpicu koaje se prikljuci na usisivac. Kupljena je negdje u Logavinoj u nekoj apoteci i kosta oko 50 KM. i odlicna je :)

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4149
18.11.2010 16:57:20   
Anoniman
I postoji li rizik da ce se beba odvici od sike ako pije vodu, cajeve i sokice na flasicu.
nece se odvici od siske nebriniuser posted image .....daji joj vise tecnosti ako ima proliv.

(odgovor članu Dzenana_G)
  Neposredna veza do poruke: 4150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  164 165 [166] 167 168   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  164 165 [166] 167 168   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *