|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  162 163 [164] 165 166   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
17.11.2010 13:53:40   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4076
   RE: Bebe od 0 -1 godine
17.11.2010 13:54:30   
vjestica
jel to neko spomenuo kolače user posted image
hoću i ja recept, ako nije kolač peglativan za napraviti
ja isto metem, ali samo slatko user posted image
srećom nisam se u trudnoći puno udebljala i brzo sam vratila svoju kilažu

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4077
17.11.2010 13:54:46   
amela2208
hvala teta Jelena na lijepim komentarimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zavidim ti na kilazi i nadam se da cu i ja konacno poceti sa mrsanjem, reko bi covjek da sam previse debela user posted image user posted image user posted image user posted image
a ima jedna teta Aida. na ovoj temi sto me je stavila na ignore jer sam je nazvala TETA AİDAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4078
   [Obrisana poruka]
17.11.2010 13:59:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 4079
   [Obrisana poruka]
17.11.2010 14:01:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 4080
17.11.2010 14:01:58   
vjestica
meni trebaju recepti za kolače koji se brzo naprave, inače ih brže pojedem , nego napravim user posted image user posted image
i ja koliko jedem slatko, mislila sam da ću u trudnoći biti ko tenk i da se nikad neću vratiti na svoju kilažu

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 4081
17.11.2010 14:02:02   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Iman83

AMela,sad sam gledala slike tvoje ljepotice na RR, predivna je mashaAllah, prava ljepotica!
Ma hajd bolan, neka kila, ko ih sisa!!!

hvala hvala teta imanuser posted image user posted image user posted image joj sto ce sve zene sa RR da me zamrze sto ih "tetam"user posted image user posted image user posted image
vjestice hoces i ti jednu baklavu mozda posto nemas problea sa kilazomuser posted image user posted image user posted image
evo linka od iman83 recepta
http://www.ringeraja.ba/forum/m_40755/mpage_54/key_/tm.htm#767470

< Poruku je uredio amela2208 -- 17.11.2010 14:03:29 >

Sara&Mohammad

Neposredna veza do poruke: 4082
17.11.2010 14:02:40   
vjestica
Iman našla sam recept na temi kolači user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 4083
17.11.2010 14:03:27   
Anoniman
Amela ljubi teta Jelena Saru user posted image , oko lijepo user posted image

Iman nema recepta, tj nema pp user posted image

Neposredna veza do poruke: 4084
17.11.2010 14:04:57   
vjestica
može , ali samo jedna baklava , jer zaljevene kolače ne mogu u velikim količinama ko obične user posted image user posted image user posted image user posted image (kiselina me muči nakon više baklava)

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 4085
17.11.2010 14:08:15   
amela2208
IZVORNA PORUKA: vjestica
može , ali samo jedna baklava , jer zaljevene kolače ne mogu u velikim količinama ko obične user posted image user posted image user posted image user posted image (kiselina me muči nakon više baklava)

a mene suprotnouser posted image user posted image user posted image user posted image ja najvise volim baklave i tulumbe,  "nasminkane" kolace kako to moj djed kaze ne volim nesto posebno
jelena jesil nasla recept postavila sam ti link gore

Sara&Mohammad

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 4086
17.11.2010 14:09:10   
Anoniman
Vidjeli recept, ja ne volim orahe, jaki su mi, a na isti nacin samo umjesto oraha stavljam cokoladu pravim ja sladoled tortu user posted image .

Hvaaaalaaaaaaaaaaa, cu je jedan dan da napravim za ostale poguzije u kuci, ali to sa orasima pravim kad se meni ne jede slatko user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4087
17.11.2010 14:11:28   
vjestica
meni neki dan ljudi došli na babine i donjeli kremastu tortu, domaću
mm ne voli slatko i ja sam je cijelu pojela user posted image user posted image
ne odmah naravno, nisam ipak toliki kapacitetuser posted image user posted image
nego pojedem par komada, pa mi pozli, pa sačekam da mi prođe muka, pa opet jedem user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam se smirila, dok ej nisam dokrajčilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 4088
17.11.2010 14:12:25   
amela2208
IZVORNA PORUKA: vjestica

meni neki dan ljudi došli na babine i donjeli kremastu tortu, domaću
mm ne voli slatko i ja sam je cijelu pojela user posted image user posted image
ne odmah naravno, nisam ipak toliki kapacitetuser posted image user posted image
nego pojedem par komada, pa mi pozli, pa sačekam da mi prođe muka, pa opet jedem user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam se smirila, dok ej nisam dokrajčilauser posted image

e jesi me dobro nasmijalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 4089
17.11.2010 14:13:25   
Anoniman
Ja sam luda za italijanskom krempitom, non stop je imam u kuci i nikad da mi dosadi user posted image , cak sam neki dan i Ani dala da lizne, nek se dijete navikne na ono sto joj mama voli user posted image

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 4090
   [Obrisana poruka]
17.11.2010 14:14:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 4091
17.11.2010 14:14:59   
Anoniman
ja sam '84 a zovite me kako god hocete i kad god hocete user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4092
17.11.2010 14:16:10   
vjestica
a bebu ću da maksimalno čuvam od slatkiša
ne bih da bude ovisica o slatkom ko mama user posted image
jer ako ja nemam problema sa kilažmo, ne znači da ona neće imati
nadam se da će po tome biti na tatu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4093
   [Obrisana poruka]
17.11.2010 14:17:26   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 4094
17.11.2010 14:17:52   
vjestica
ja sam 76, ali niko ne bi rekao da imam toliko godina
u porodilištu mi je jedna porodilja, koja je najmanje 10 g mlađa od mene, rekla kako sam mlada mama user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 4095
17.11.2010 14:18:30   
amela2208
IZVORNA PORUKA: jelenaT
ja sam ''84 a zovite me kako god hocete i kad god hocete user posted image user posted image

hihi ja sam 22.08.1984 user posted image  u 02 sata poslije ponoci rodjena
ja se ne zezam za idu ona se stvarno naljutilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo necu vise
vjestice kad god vidim da pises padnes mi napamet kad si nedje pisala da te jena ccura pitala u bolnici sta si cekala do sad  i kad si je pozeljela nabit nogomuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 17.11.2010 14:21:07 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4096
17.11.2010 14:18:33   
Anoniman
mm i ja sa krevetom nemamo 100kguser posted image , ali zato cura ima gotovo 11kg sa 9mjeseci, mama voli svoje šlaufe i butke user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 4097
17.11.2010 14:26:00   
amela2208
IZVORNA PORUKA: jelenaT

mm i ja sa krevetom nemamo 100kguser posted image , ali zato cura ima gotovo 11kg sa 9mjeseci, mama voli svoje šlaufe i butke user posted image user posted image

e bogami ja 68 moj muz 75 pa ti saberi koliko nas imauser posted image user posted image user posted image  mashallah kako je napredna. Moja sara je starija 3 dana i mrsavija 3 kguser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4098
17.11.2010 14:27:57   
vjestica
Amela tad sam poželjela da joj kažem - nisam čekaal da me neko ko tebe napumpa još u srednjoj školi user posted image user posted image
sad mi nakon svega jest smiješno, ali mi prije nije bilo jer ja sam se dugo borila sa neplodnošću user posted image
ali ta cura je dijete i ne čudi me, ali me uvijek čudilo kako odrasle zrele osobe tako nešto mogu pitatiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4099
17.11.2010 14:33:23   
amela2208
vjestice narod je cudan, lupi i ostane zivuser posted image Sit gladnog ne vjeruje, hvala Bogu te sad imasuser posted image  Ja imam tetku koja ni sa strucnom medicinskom pomoci nije mogla ostati trudna nikako pa i dan danas ljudi je je pitaju "pa sto ne rodi bar jedno dijete"uzas uzas....

Sara&Mohammad

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 4100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  162 163 [164] 165 166   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  162 163 [164] 165 166   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *