|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
15.11.2010 22:34:08   
Nenci
JelenaT,  iz Sa sam. Pa super ako moze da sazna gdje se nalazi....

Pozdrav. Ljubi nam curicu pa se pisemo user posted image .

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4026
15.11.2010 22:36:36   
samedi
Jelena imas pp

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4027
15.11.2010 22:41:53   
samedi
Joj opet napisa roman ine prodje,grrrr user posted image

Jelena,hvala Bogu bolje je danas jela,ne ureklo se,ali ima nesto drugo,isto ko da me odbija,nece da me gleda,kad je ja drzim vrti se,trazi djeda i nenu a meni nece, kad je ja zovem nece da me pogleda a kad je neko drugi zove odmah okrene glavicu,jeste li imale takav slucaj?

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4028
15.11.2010 22:52:50   
Anoniman
Nenci ima negdje na aerodromsko naselju i u hrasnom, sutra ti javim br telefona, a ako i ne nadjemo "poklonimo" vam mi pola tabletica, bratski podijelimo user posted image .

Samedi imas i ti pp user posted image . Ma to joj nadodje, trenutak, tako i mene moja juce cijeli dan negirala , ja stala ispred nje i pricam li pricam, a ona me gura i preko ramena mog gleda crtani, sve u fazonu 'oladi malo smetas mi user posted image . A da zaboravih ti reci, ako imas nekoga npr nanu ili mm ako moze nek on pokusa da je nahrani, moja je znala po cijeli dan da nece zalogaja i jednom dosla komsinica i ja vise vristim od jada, kaze ona daj da ja pokusam, ma reko nema sanse da ce htjeti, a ona pojede duplu porciju user posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 4029
15.11.2010 23:20:58   
danijela27
samedi cestitamo na slikicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nemam kad da pisem al redovno vas citamo. svim mamama i njihovim dusicama saljemo veliki zagrljaj i pusu

od 19.06.2010. u 21 i 35 poceli se druzit sa nasom princezom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4030
15.11.2010 23:32:04   
idacha
helloo, drugarice... kako ste nam danas, veceras? evo, ja dok cekam da mi se kosa malko suhne da idem susiti, da napisem koju pametnuuser posted image user posted image user posted image

lilix, cestitke za zubic... mi smo neki dan dobili treci-gornju jedinicu, a sada mu krenula tri uporedo-gornja druga jedinica i obje dvojke.. druga jedinica je probila, a dvojke samo sto nisu.. dusa moja, jos je i dobar koliko ga, mogu misliti, muci... istina, veceras sam ga uspavljivala sigurno 3 sata.. prevrce okicama i zavrce, ali nikako da zaspe... na kraju ga konacno slomi san i zaspa.. taman da ja pozavrsavam sve sto sam trebala sutra za Bajram... pripremila djeci sta ce obuci, skuhala sto sam planirala i evo, okupala se, pijem kafu od danas nekad' i tipkam...
aida., drago mi je sto ste nasli sta plai za kakicu... suhe sljive su stvarno extra za to.. vala, moracu i ja da uzmem, za sebeuser posted image user posted image user posted image i sa Imijem sam imala problema sa tvrdom stolicom, evo sada opet...
samedi, kucam u drvo sti puta za princezicu i nastavak lijepog hapanja.. a, za ignorisanje, nemoj se sikirati, to su sve faze koje budu i prodju... i Imran jedan dan crce zamnom, izvrne vrat prateci me, a slijedeci dan gleda preko mene, ko da sam duh, suta me, ujeda i sl.. vala, nekada prijaju takvi dani.. kazem ja njemu neki dan u sali ''volim sto volis ćaću svog... nek te on nosa, hrani i presvlaci, a mene voli kada prohodas, progovoris i skines pelenu''user posted image user posted image user posted image user posted image
Nenci, cestitamo 9. mjesec, aBd jos malko i veliki rodjos... joooooooj, ima da se slaviiiiiiiiiiiiiii
selina, hvaaaaaaaaaala na lijepim zeljama, a za, kako rece, policijsku stanicuuser posted image user posted image user posted image user posted image bas me nasmija, ali ovaj put ce aida biti malo pametnija i odmah na spiralu, samo da sve ovo s hajrom prodje... ljubni nam Melinicu puuuuno
Iman, draga, nadam se da nije nista, ali bolje otidji dr.. samo da budes mirnija... a, kao sto meni rekose, sve je to jos svjeze, sve dolazi na svoje mjesto, tako da se nicemu nije cuditi.. a, ta ''ranica''-''kvrgica'', mozda ti je urasla dlacica.. meni se to cesto desi, i bas zna da boli, ali vrlo brzo prodje...
bebacha, misha mu njegovog, opet prehlada.. bas mi je zao, a odoh odmah na temu da vidim imam li sta pametno da napisem... ljubni pilice i drzi se, mila....
jelenaT, sta joj koristis za nosic?

uh, svasta napisa... ako mi ne prodje post, poludit cu...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4031
15.11.2010 23:36:57   
Anoniman
ORL mi preporucili Operil P, pedijatri zabranili, pedijatri preporucili aqua maris, ORL zabranili, pa ja fino bocu fizioloske od pola litra, spricu u ruke i stavljam do mile volje, znam da to ne škodi sigurno i pumpicu u usta i i izvlači, izvlači, a ona vristi, dere se, ujeda, štipa, ali oguglala smo više user posted image , a dok ti "radovi" traju u kuci mm redovno pobjegne, kaze ne moze da slusa kako se dereuser posted image , zao mu je 

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4032
15.11.2010 23:47:10   
idacha
Operil nikako do prve godine... uzmi Reukap ua nosic, koristi 3 dana, 3 puta po 2-3 kapi,a ko se dobro sjecam.. nama kada je bio nosic u haosu nista nije pomoglo do toga.. to su malko jace kapi od aqua marisa, a sunce moje malo meni su iskreno bez veze.. ja ih nekada ukapam radi higijene nosa i vlaznosti, ali mi nikada nisu znatno pomagali kada je prehlada bila u pitanju.. Imran je nedavno bio bas prehladjen, curilo iz nosica ko iz cesme.. ja mu uzela Reukap i stalno, ali stalno ga stavljala na stomacic i lupkala po ledjima da izbaci sve iz sebe.. hB brzo je proslo.. nadam se da cete brzo ozdraviti...
a, muzevi me generalno nerviraju zbog toga.. cuj ne moze da slusa, zao mu... a, mi mozemo... sorry, ovo nije upuceno tvom muzu, nego imam takvog ''sentimentalca'', pa me huja uhvati...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4033
15.11.2010 23:52:21   
Anoniman
Ma kad treba presvuci, zao mu je, hajde ti stavi pelene, kad treba nahraniti place pa zao mu je, kad ovo zao mu je, kad ono zao mu je... neki dan sam mu rekla, a kad si je pravio nije ti bilo zao user posted image , da oprostite user posted image . Nema njoj puno, ustvari uopste ne curi nista iz nosica, nego ne znam kako da opisem ima pun nosic tvrdih slinica(izvinite sto ovako objasnjavam), pa stavljam velike kolicine fizioloske da omeksa pa da izvucem.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4034
15.11.2010 23:56:00   
samedi

IZVORNA PORUKA: danijela27

samedi cestitamo na slikicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nemam kad da pisem al redovno vas citamo. svim mamama i njihovim dusicama saljemo veliki zagrljaj i pusu

gracias,muchas gracias user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

Jelena,nju svakako nena hrani,od mene nece,a sramota da nena ima vise strpljenja i zivaca od mene user posted image

Idacha,kaze meni sinoc mm,a sta mislis da Nejri damo jednog bracu? Reko moze ali seku,da ima s kime pricati user posted image user posted image I ne bi nista od toga,on zaspo prije rede user posted image user posted image user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu danijela27)
Neposredna veza do poruke: 4035
15.11.2010 23:57:19   
samedi

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma kad treba presvuci, zao mu je, hajde ti stavi pelene, kad treba nahraniti place pa zao mu je, kad ovo zao mu je, kad ono zao mu je... neki dan sam mu rekla, a kad si je pravio nije ti bilo zao user posted image , da oprostite user posted image . Nema njoj puno, ustvari uopste ne curi nista iz nosica, nego ne znam kako da opisem ima pun nosic tvrdih slinica(izvinite sto ovako objasnjavam), pa stavljam velike kolicine fizioloske da omeksa pa da izvucem.

i kod mene isto,s cime ti izvlacis,ja imam neku beskorisnu pumpicu user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4036
16.11.2010 0:01:02   
idacha
e, pokusaj kada je kupas, da napravis koncentrat kamilice.. ja sam radila tako da stavim 10ak kesica caja, da baaas odstoji u kadicu, dolijem vode i kupam ga u tome.. kamilica fino raspari odnosno razmeksa sve u nosicu... imas malko vise i na temu prehlada, kasalj, pa pogledaj, sigurno ces naci nesto korisno..

samedi, jel vi to ozbiljno misliti o drugoj bebici???user posted image user posted image user posted image cestitke na slikama, moram i ja kupiti da vidim...

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4037
16.11.2010 0:04:13   
samedi
jesmo,mislili smo,ustvari jedan dan ja mislim ozbiljno a on se zeza,a drugi dan obrnuto user posted image
user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4038
16.11.2010 0:04:30   
Anoniman
Pokusacu i kamilicu :), mada kako imamo ovaj problem sa usima kod nas je extra expresno brzo kupanje. Imamo i mi super pumpicu, stvarno sve sto ima izvuce, neka sa spremnikom, a na crijevo koje se stavi u usta.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4039
16.11.2010 0:09:11   
samedi
bas me zanima koja je to pumpica? joj odoh,ne vidim vise na oci,a valja ustati u 5 h user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4040
16.11.2010 0:12:57   
idacha
sorry, Jeco, brzi jezik od pameti, ne kontam sta pisem.. ne moras je na kraju krajeva kupati, mozes je drzati malko nad kamilicom.. ona je dobra za inhalaciju...sretno, mila..

samedi, svaka cast, divim se takvoj odluci... neka je sa srecom, ako zajedno to zelite sada... iskreno, meni na pamet ne bi palo da se nije samo do sebe dogodilo... da me Bog ne ogrijesi zbog ovakvih rijeci, sada sam sretna sto cu aBd dobiti jos jednu bebicu, ali sam ipak pristalica malko vece razlike nego od 13-14 mjeseci...mene vec panika hvata kako cu i sta cu, ali hvala Bogu pa imam u svome zivotu mnogo dobrih ljudi koji su se unaprijed ponudili za pomoc.. ja rado prihvatila :) rekoh ''de mi potpisite, da ne bude poslije, ovako i onako, nek ja imam crno na bijelo''user posted image user posted image user posted image user posted image sretno mila i tebi, odnosno vama....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4041
16.11.2010 0:16:17   
Anoniman
Hvala draga idacha, ali i parenje nam zabranjeno user posted image . ma ako nece iz nosica da izadje milom, izvadim ja to silom user posted image user posted image . Maloprije sam ti gledala slike, mali ej andjeo ne urekla ga, a i ti suuuuuper izgledas user posted image . Mozda ti se mi idacha pridruzimo na listi čekalica ubrzo user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4042
16.11.2010 0:17:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: samedi

bas me zanima koja je to pumpica? joj odoh,ne vidim vise na oci,a valja ustati u 5 h user posted image

Napomeni me da ti slikam pa posaljem sliku pa ces vidis user posted image . Lijepo spavaj user posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 4043
16.11.2010 0:20:49   
idacha
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ma, ozbiljno?!?!?!?!? sta, kako, ????? jel se to nesto ocekuje ili planira????
ej, a bas kontam neki dan kako nemam sada nikoga da dijelim ovo svoje iskustvo...
suuuper.....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4044
16.11.2010 0:21:51   
idacha
Btw, hvala na komplimentima za moje cedo malo... i za mamu,Bogami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4045
16.11.2010 0:25:53   
Anoniman
Planiramo, odlucili smo da vise ne pazimo. Ja unazad par godina kuburim sa cistama i sada ih opet ima bruku na oba jajnika, ne znamo kako ce ici, ali nadamo se da ce biti kao i sa Anom, prvi mjesec kad nismo koristili nikakvu zastitu ugledali dvije crte user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4046
16.11.2010 0:31:21   
idacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelim vam II da ugledate sto prije.... bas si me obradovala, Bogami... jao, draga, pa nisam znala da deveras i sa cistama... nista se ne brini, nadam se da cemo zajedno uzivati narednih 9 mj i smarati zenice sa RRuser posted image user posted image user posted image

javi mi, obavezno, ok? sreeeeeeetno...
Juhuuuuuuuuu, bas sam happyuser posted image user posted image user posted image
a, jel Ana riba u horoskopu??

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4047
16.11.2010 0:36:47   
Anoniman
Hvala draga user posted image . Vodolija, mamina vodoLIJAAA user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4048
16.11.2010 0:45:34   
idacha
ja mislilaaaaaaa ribicaaaaaaa, kao jauser posted image user posted image user posted image user posted image neka je vodolija, bolje ce proci u zivotuuser posted image user posted image

eh, mila moja, nadam se da ces me obradovati lijepim vijestima ovih dana... ocekujem :)

odoh polako da se pripremim za krevet, pa vam svima zelim laku noc, a svim članicama islamske vjeroispovjesti Bajram Serif Mubarek Olsun, mnogo zdravlja, srece i rahatluka, a sve ostalo ce doci, aBd...

ljubimo sve bebice i mamiceeeee

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4049
16.11.2010 7:20:07   
Anoniman
Svim članicama islamske vjeroispovjesti cestitamo moja princeza i ja Bajram, Bajram Šerif Mubarek Olsun i sve najbolje zelimo user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *