idacha
|
helloo, drugarice... kako ste nam danas, veceras? evo, ja dok cekam da mi se kosa malko suhne da idem susiti, da napisem koju pametnu lilix, cestitke za zubic... mi smo neki dan dobili treci-gornju jedinicu, a sada mu krenula tri uporedo-gornja druga jedinica i obje dvojke.. druga jedinica je probila, a dvojke samo sto nisu.. dusa moja, jos je i dobar koliko ga, mogu misliti, muci... istina, veceras sam ga uspavljivala sigurno 3 sata.. prevrce okicama i zavrce, ali nikako da zaspe... na kraju ga konacno slomi san i zaspa.. taman da ja pozavrsavam sve sto sam trebala sutra za Bajram... pripremila djeci sta ce obuci, skuhala sto sam planirala i evo, okupala se, pijem kafu od danas nekad' i tipkam... aida., drago mi je sto ste nasli sta plai za kakicu... suhe sljive su stvarno extra za to.. vala, moracu i ja da uzmem, za sebe i sa Imijem sam imala problema sa tvrdom stolicom, evo sada opet... samedi, kucam u drvo sti puta za princezicu i nastavak lijepog hapanja.. a, za ignorisanje, nemoj se sikirati, to su sve faze koje budu i prodju... i Imran jedan dan crce zamnom, izvrne vrat prateci me, a slijedeci dan gleda preko mene, ko da sam duh, suta me, ujeda i sl.. vala, nekada prijaju takvi dani.. kazem ja njemu neki dan u sali ''volim sto volis ćaću svog... nek te on nosa, hrani i presvlaci, a mene voli kada prohodas, progovoris i skines pelenu'' Nenci, cestitamo 9. mjesec, aBd jos malko i veliki rodjos... joooooooj, ima da se slaviiiiiiiiiiiiiii selina, hvaaaaaaaaaala na lijepim zeljama, a za, kako rece, policijsku stanicu bas me nasmija, ali ovaj put ce aida biti malo pametnija i odmah na spiralu, samo da sve ovo s hajrom prodje... ljubni nam Melinicu puuuuno Iman, draga, nadam se da nije nista, ali bolje otidji dr.. samo da budes mirnija... a, kao sto meni rekose, sve je to jos svjeze, sve dolazi na svoje mjesto, tako da se nicemu nije cuditi.. a, ta ''ranica''-''kvrgica'', mozda ti je urasla dlacica.. meni se to cesto desi, i bas zna da boli, ali vrlo brzo prodje... bebacha, misha mu njegovog, opet prehlada.. bas mi je zao, a odoh odmah na temu da vidim imam li sta pametno da napisem... ljubni pilice i drzi se, mila.... jelenaT, sta joj koristis za nosic? uh, svasta napisa... ako mi ne prodje post, poludit cu...