Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave,ja danima pisem na ovoj temi ali me izbaci i po 3-4 puta zaredom i izgubim zivce,iskreno se nadam da ce ovaj post proci i da ce se ovo brzo popraviti,sve vas puno ljubimo ja i moje pile
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave:) Pokusala sam procitati sta ste pisale dok me nije bilo, nisam uspjela, necu vise izastajati vise od dva dana, tesko pohvatam "gradivo" Aktivne ste mi bas:) Samo primijetih da Jelena planira bebicu , nadam se da cete sto prije ugledati
Ljubim vas sve, Esma zove
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
sorry, Jeco, brzi jezik od pameti, ne kontam sta pisem.. ne moras je na kraju krajeva kupati, mozes je drzati malko nad kamilicom.. ona je dobra za inhalaciju...sretno, mila..
samedi, svaka cast, divim se takvoj odluci... neka je sa srecom, ako zajedno to zelite sada... iskreno, meni na pamet ne bi palo da se nije samo do sebe dogodilo... da me Bog ne ogrijesi zbog ovakvih rijeci, sada sam sretna sto cu aBd dobiti jos jednu bebicu, ali sam ipak pristalica malko vece razlike nego od 13-14 mjeseci...mene vec panika hvata kako cu i sta cu, ali hvala Bogu pa imam u svome zivotu mnogo dobrih ljudi koji su se unaprijed ponudili za pomoc.. ja rado prihvatila :) rekoh ''de mi potpisite, da ne bude poslije, ovako i onako, nek ja imam crno na bijelo'' sretno mila i tebi, odnosno vama....
Evo i ja ti potpisujem sta god treba za tebe tu sam hvala z sms neizmjerno si me obradovala obeco mi je mm da cim uhvati vremena da ce me dovuc ti sutra on ide u tz i zadrzat ce se ali ne ide i sam, idu njih trojica sa prijateljevim KOMBIJEM! tako da mi je procedura premijestati sjedalicu u kombi a jos da mm "zahmeti" tog prijatelja da me vuce tamo, vamo... tako da cu morati cekati drugu priliku... a dok ti muza nema mozes i ti nama i na konak ako treba
jelena i samedi cestitam za odluku bogami ste hrabrice navijam za ili
Bajram Serif Mubarek Olsun svim onima koji slave
Kod nas je sve po starom, poboljsala nam se kaka danas smi cijeli dan hodali, noge mi otpadaju, ledja jos vise.. (od Erola) sta bi bilo da je naucen na ruke... uhhh..... sreca pa je dobrica... Veceras mm i ja malo izasli i PRVI PUT za 8 mjeseci ostavila sam Erola kod sveki... ona presreta... bravo ja ucinila sam dobro djelo
caos, drage moje... ja samo da se prijavim da zvanicno danas imam 300 kg!!!! hocu da puknem od svega sto sam strpala u sebe mi maloprije dosli kuci.. klali smo kurban, pa cijeli dan oko toga, poslije do mojih otisli, pa do kuma i konacno kuci.. Imi je uzivao, cijeli dan mu samo tepali, pjevali, nosali ga, cupkali.... cim smo usli u kucu zaspao je ko klada mm nista bolji od njega, a Bogami ni ja nisam daleko, tako da cu im se vrlo brzo pridruziti u carstvu snova...
aida., skontacemo nesto za druzenje, najiskrenije se nadam, a sto se tice ''potpisa'', nista ne vjerujem dok ne vidim crno na bijelo nadam se da ste i vi uzivali danas, jupi sto nam je drugar rahat :) ljubimo vas puno puno puno
Takodje se nadam da ce ovaj Mubarek dan donijeti svima mnogo zdravlja, srece, ljubavi i rahatluka.. Amin Boze...
Moja cura cijelu noc prekasljala , kuvali luk, bisolvon sirup, ali opet kaslje pa kaslje . Danas je moram kod orl, a izgleda da cemo i kod pedijatra da je posluša. Sva sam nekako bljak, jos ova kiša pa ubi u pojam
< Poruku je uredio jelenaT -- 17.11.2010 9:56:16 >
Ma mozda je dusica stavio nesto u usta pa nadrazio, a moze se i zagrcnuti pljuvacnom pa "povuklo". Biće srećica malena ok
Moja cura cijelu noc prekasljala , kuvali luk, bisolvon sirup, ali opet kaslje pa kaslje . Danas je moram kod orl, a izgleda da cemo i kod pedijatra da je posluša. Sva sam nekako bljak, jos ova kiša pa ubi u pojam
i mene kisa ubi... bio mi u krilu tako da nije nish stavio u usta... jedino da se nije zagrcnuo pljuvaCKOM sretno na pregledima
uhhhh kad god ne kopiram izbaci me jutro,kako ste nam,mi smo grozno spavali 4-ke nicu ali je dobar inace,jucer smo se super proveli i nahodali,samo me je pravo prepao sinoc,polio se kafom,sreca bila je hladna,ali sam se ja prepala i isplakala pravo aida i E. je znao povratiti kad se prenajede tako da mislim da moze biti i to
< Poruku je uredio rose 87 -- 17.11.2010 10:20:09 >
uhhhh kad god ne kopiram izbaci me jutro,kako ste nam,mi smo grozno spavali 4-ke nicu ali je dobar inace,jucer smo se super proveli i nahodali,samo me je pravo prepao sinoc,polio se kafom,sreca bila je hladna,ali sam se ja prepala i isplakala pravo aida i E. je znao povratiti kad se prenajede tako da mislim da moze biti i to
Brine me to sto nije nista jeo.. jeo je jutros u 6 i probudio se pola 9 sto je prerano za njega on se ne dize do 10... i ja mu malo voca da dam za dorucak, pojeo zalogaj i nije htio vise... onda je povratio... hoce mu i gornje jedinice pa su usta puna pljuvacke pa kontam tacno da se nije zagrcnuo...ne znam... nadam se da nece vise povracat
hej, aida., mila, vjerovatno ga je nesto iziritiralo, dal hrana, pljuvacka.. ne brini, desava se to bez nekog posebnog razloga.. samo ga malko pripazi i daji mu malo vise kamilice da se smiri zeludac, i nemoj ''tesku'' hranu danas.. bice to sve superiska.. ljubni nam druga, lopuzu malu slatku, samo sikira mamicu svoju...
hej, aida., mila, vjerovatno ga je nesto iziritiralo, dal hrana, pljuvacka.. ne brini, desava se to bez nekog posebnog razloga.. samo ga malko pripazi i daji mu malo vise kamilice da se smiri zeludac, i nemoj ''tesku'' hranu danas.. bice to sve superiska.. ljubni nam druga, lopuzu malu slatku, samo sikira mamicu svoju...
tacno isikira me kako si nam ti? Kako nam je drug Imi? za vas troje
Puno sreće Samedi i Jeleni u procesu dok se ne jave sa lijepim vijestima, hihihihihih, a Idacha ljubim Imija a i malenu ljubilicu u pupama, milki mi je mnogo.. Meni tako ponekad nedostaje trudnoća..
Moj Jami se toliko jako svezao za mene, već ne mogu da mrdnem.. On spava samnom, a tata spava iznad nas sam, sinoć ja legla na tatino mjesto, a tata nam legao sa njim i on fino razgleda, prvo gleda mm, pa iznad sebe ugleda mene, kad je počeo tužno da cvili i plače, nije se smirio dok ga nisam uzela i milovala i mazila punoooo... hihihhihihhii meni je to bilo toliko slatko i tužno, nevjerovatan osjećaj.. Tako isto zaplače kada zagalamim na mm , valjda misli da na njega galamim, ili kada se iz šale napravim da plačem, odmah i on napravi ono tužno lice i zacvili.. E med mamin, tačno bih onda sebe u top strpala jer mi bude žao, srce me zaboli..
Aida eto mene da kafenišemo.. Ljubi mi ljepotu malu moju!
Iman dajjjj kolačaaaaaa.... Ja vala nisam pojela ni 2 kolača danas od neke frke.. Klali kurban, pa puna kuća bila, ne znam gdje sam se nalazila, jedva sam čekala kod moje mame na ručak koliko sam bila gladna... A i ja sam pravila za bajram bajaderu i švarcvald kolač, sad ću ja tek da se razvalim od slatka.. Ljubi princezicu!
Leena Ljubim tebe i maleno srculence, šta nam radi?
mi bili kod doktora, hvala Bogu nista strasno, samo masne obloge, caj od luka i da sto vise pokusavam da je iritiram da povrati. Aida pita Ana Erola kako mu je uspjelo povratiti, da i ona . Samo jos sve ok da prodje kod ORL i meni raspolozenje odmah na nivou . Dajte i nama kolača .
mi bili kod doktora, hvala Bogu nista strasno, samo masne obloge, caj od luka i da sto vise pokusavam da je iritiram da povrati. Aida pita Ana Erola kako mu je uspjelo povratiti, da i ona . Samo jos sve ok da prodje kod ORL i meni raspolozenje odmah na nivou . Dajte i nama kolača .
Jelena bas mi je drago sto se patite vas dvije, prati sve sto si pisala i cisto ne umije da tjesim ljude samo vam zelim sve najbolje i sto prije da mi ozdarvite Samo vi ozdravite ja saljem baklave kolaca ma sta vam dusa pozeli A jesil sigurna da si . E jesam se ismijala kad si pisala da si pricala muzu za idachu i da si joj se divila kao je ona sad ponovo trudna a ima malu bebicu Ja se uplasila jer sam ja i svome pricala pa da nisam i ja mozda meni jos nije dosla 2 put sam radila test za trudnocu i nadam se da nisam pubni malu plavku od nas
Ja generalno i nisam ljubitelj slatkog, ali volim neki kremasti kolačić pojesti. Pravila juce ujutru monte sto mi samedi poslala recept i mm sinoc ga opuhao . Za taj jubilej nisam cula, ako je kakav kremast salji recepAt
Hvala draga Amela . To sam ja njemu pricala prije, kasnilo meni. Nisam , trenutno duuugoiscekivanu imam (kasnilo mi mjesec i po), ali cim prodje bacamo se na posao, kao sto rekoh zbog ovih cistih ne bih da rizikujem da se sad nesto pazim, pa posle da ne mognem, nego dok sam jos friška na posao .
Iman jesi li ono ti rekla da imas one cvoriće na rani? Nije to nista strasno i meni je to bilo, unutrasnji konci se tope, bar su meni tako rekli, mene je to bolilo, a generalno i neugodan osjecaj sam imala 6-7 mjeseci posle poroda.
Hvala draga Amela . To sam ja njemu pricala prije, kasnilo meni. Nisam , trenutno duuugoiscekivanu imam (kasnilo mi mjesec i po), ali cim prodje bacamo se na posao, kao sto rekoh zbog ovih cistih ne bih da rizikujem da se sad nesto pazim, pa posle da ne mognem, nego dok sam jos friška na posao .
a ti bas zelis jos jednu bravo majke mi sa srecom i da snam sto prije ostanes Evo pjela sam 2 baklave jednu za sebe i jednu za vas joj jesam debelaaaaaaaaaaa sta je tebi sa kilazom jesi li smrsala koliko
JA jedem kao mećava, a kilažom sam prezadovoljna, s obzirom da sam imala prije trudnoce 45, u trudnoci dobila 18, jutros se vagala 54 , mada i koji vise kg ja se ne bih bunila . Iman ću prošnjuham po forumu pa da nadjem tu temu ili ako ti nije problem pusti mi na pp . Amela sad sam vidjela na ovoj temi slike beba tvoju malenu, andjeo je, da je ne ureknem, prava princeza, da je ziva i zdrava