Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
uh prestrašno, mogu misliti kako je tek njoj mene i dan danas boli neplodnost meni je hB medicina pomogla ( da ne spominjem koliko su me ljudi iritiralii sa macinom travom i opuštanjem )
naumjesni komentari su mi najgooooriiii, i posebno osobe tako npr u bolnici, sta nju boli qrac, prvi put te vidi i poslednji sta nju to zanima, kako mogu sebi toliko slobode dati. Moja sestra 10 godina nije imala djece pa je nisam pitala, a ne tako nekog, uh
moja tetka se naslusala previse takvih komentara da je vise oguglala sad joj je sve jedno bar tako kaze Treba znati da ima sve gore od goreg i trebamo biti zahvalni na ono sto imamo. Ja sam ranije pıuno gledala sta narod kaze jer sam se rodila i odrasla u tako malom gradicu a sad... ma samo radim ono sto pase meni i mojoj porodici
hvala teta Jelena na lijepim komentarima Zavidim ti na kilazi i nadam se da cu i ja konacno poceti sa mrsanjem, reko bi covjek da sam previse debela a ima jedna teta Aida. na ovoj temi sto me je stavila na ignore jer sam je nazvala TETA AİDA
nisam bona vidis da se slabo javljam nesh mi se ne da
Ovo moje dijete konacno spava vise od sat, a ja umjesto kutlače i krpe da se ufatim, ne mičem od računara
ista sam ti takva a što se tiče tuđih priča, mene stvarno nervira taj bezobrazluk ljudi da zabadaju nos gdje im nije mjesto šta me briga šta pričaju, samo nek mene ne gnjave, nek me ništa ne pitaju
Aida znam ja sa si tu zato te i prozivam iman trebam jos 8-9kg mac da se vratim na normalu jelena kod mene rucak gotov, sara se sad probudila sta nam je sa felix nema je danas a i nema ni mone ni kanite lilix samedi.....da ne nabrajam ima vas puno
Ja sam Ani spremila rucak, mm na putu tako da nece biti na rucku, a ja mogu i nesto iz frizidera uzeti , nesto mi zanimljivije sa vama djevojke nego za šporetom
Mene nema neko vrijeme kad sve nove ženice.............. šta je ovo žrnr đe steeeeeeeeeeeeeeeee? puseeeeeeeeeeeee Ja imam 70 kila i jedva ih nosim tačnije kotrljam se po kući sve se tješim da ću na dijetu kad prestanem dojit........... koliko sam skušila neke ženice već rade na novoj prinovi o blago vama ja nikako muža da nagovorim ja nevolim veliku razliku među djecom............ a on nećććććććććććće.
Pozdrav drage moje! Evo mi veceras jedva zaspali, plakao i ljuti se sta mu god probam, ljulljanje, nosanje... nista ne pomaze... anije spavao od danas od 13.40.. I jedav zaspa na kraju.. valjda ga zubi muce.... nice mu jedinica gornaj a i dvojka ce izgleda..
JelenaT hvala ti na info , a jesi li nasla broj telefona il da te tvoje dijelimo . Ni sinoc nam je dugo mogao zaspati i sad opet...uhh
Svaka vam cast samedi i JelenaT sto ste odlucile odmah i drugu bebicu .
Ja cu jos malo da pricekam, jos imam traume od ovog poroda i bolnice .
Ljubimo sve
nas danas spucala temperatura, bem mu misha... bili kod tetke moje na Bajramu i osjetim da je Imi malko topliji.. dok sam dosla kuci, dijete gori, tepmeratura 38.5.. dajem mu sirup, spadne, pa se vrati, evo spava od 20 h, pipam ga, topao je ali nije kao danas da gori...
ne cudi me sto je ovako, jer su mu 3 zuba uporedo pocela da nicu, ako ne i vise... druga jedinica i jedna dvojka su probile, a ostali se crvene, samo sto nisu.. i sinoc mi je predernecio citavu noc, sto nije za njega tipicno, ali nije imao turice.. praticu ga veceras, pa se nadam da ce moje pilence biti dobro...
aida., kako nam je drugar? š t a, nema te, zeno, godinama.. ja se pitam sta je sa tobom, kad ono ti obradjujes muzica svaka cast na odluci, hrabra si :)
ostale zenice
gdje ste mile i vasi pacici da se i ja malo javim ovi predhodni dani bas su bili burni iskreno pocelo mi je se vrtoglavati od svega ali eto sve bude i prodje,uglavnom je bilo veselo.........kako ste vi inace i vase bebice???imal kakvih novina??? ja neznam sta je sa mene inace sam na cuvanju i pored toga pijem tablete diane 35 za cuvanje ali izgleda da su mi se hormoni totalno poremetili kako sam se porodila doduse nisu ni prije bili dobri ali sad su izgleda jos gori posto cak i pored tableta nemam da dobijem a inace imam PCOS pa tako da sam totalno izludila a nemogu da se nakanim doktoru da idem............
idacha vidim i vas muce zubici kao i nas...... Nama nice cetvrti zub a i peti je skoro tu, i on je danas imao turu ali malo i na momente,,, jedva je zaspao dusa mala
jao, Nenci, nama su nikla 2 (donja) koje nisam ni osjetila, ni ja ni imran... tako sam bila happy, jer znam koliko se djeca muce sa zubicima.. kad sad ovo.. ali sta ces... svi su prosli kroz to, pa valja i nama.. ovi gornji i jesu veci i siri, pa kontam da teze i probijaju.. jos kad krene tako nekoliko uporedo... da svisnes...
ali, procice i to, aBd...
evo me draga moja,upravo melinu nahranila spava vec od pola osam nije cijeli dan spavala pa se gubi ko hadzira u grahu hehheheheh pa pomislila ja mogle smo skupa da pravimo PS TUZLA JANJA hahhahahah salim se ma nevjerujem jer nisam ni prvi put ostala tako lako a kamoli sad pored cuvanja i tableta nema sanse vec moji hormoni su mi preko glave ......
sta nam je to sa malog tura ga muci,zubici hajd valja vam i kroz to proci samo nek nije tura bez razloga a to se valja podnijeti...imas li ti onaj lanac od cilibar jel se tako zove na naski???ja jos nisam pocela muke muciti s tim jer melina mi je jos kreza a 11 mjesec nasto ali zato kad krene necu imati mira jadna ja onda a tebe mi je zao bas u takom stanju sad da se mucis ipak nije lako
ma, meni je uvijek zao njih, bebica/djece kad nicu zubici, jer je meni nicao kutnjak prije 2 godine i znaaaam kako je ruuzno... mogu tek misliti kako je njima... nije mi tesko, vjeruj, sada.. jos uvijek.. valjda sto je mala trudnoca.. nemam ama bas nikakvih simptoma, tako da nemam ni osjecaj da sam ... odoh, mila, prekontrolisati svog guzija malo... bas me strah temperature...
obavezno ga gledaj inace kad melina ima temperaturu ja malte ne i nespavam ili navijem sat svaki sat vrmena da zvoni i ja nju kontrolisem jer nedo bog zaspati a dijete pod temperaturom samo budi oprezna,vjerujem da ti je zao i meni je zao jer mi je neki dan niko kutnjak pa nije bas bilo prijatno pa ko sto kazes kako ce njima biti! super da je sve ok sa trudnocom nisam ni ja imala nikakvih simptoma sem spavanja ali to mi je bilo ono ama bas katastrofa ja sam morala zaspati pa makar 5 minuta pa gdje bilo samo da sklopim oci i tako sve do 4 mjeseca i onda je proslo valjda uskoro prodje imiju bar temperatura da se bar za to nesikeras puno poljubaca od nas za vas
lekice virkas pomalo sta ima kod tebe kako nam je lana????