|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
14.11.2010 23:50:12   
selina
gdje ste mile dok vas iscita prodje mi noc,bas ste bile vrjedne user posted image

amela samo ti mene zezaj a ja odlucila da se mi dogovorimo kad cemo sledece mislim zbog carskog heheheh

samedi miila bas mi je zao syto mala josuvjek nije pocela redovno jesti ali najvaznije ti je da je ona vesela i zdrava pa polako poveca ce joj se apetit

jelenaT bas mi je zao tvoje male sto se jadna patila a vi niste znali zbog cega ali uglavnom ide nabolje

lilix cestitamo zubic tvoja bebica tri mjeseca mladja od moje male a vec ima zubic a moja matora baba ako nedobije do godinu stavit cu joj protezu user posted image user posted image user posted image

aida meni se cini ja citah tvoj mali ima tvrdu stolicu,pa jesil pokusala sa palentom??ja mojoj kad dam palentu ona po dva do tri puta ide u toku dana a inace nam je dorucak uvjek vocni tako da i to olaksava probavu

bebacha moja melina kad god je nervozna ja kazem muci nas sigurno hoce zubici ono nigdje nijednog

idacha kako si nam ti??/nemora znaciti ako su ti isti siptomi da nece biti djevojcica mozda si ti takva a najprije ti zelim zdravu i ispacnu bebu a pored toga jednu malu princezu i onda nemoj dalje tamam ti je nemoj da nam pravis policijsku stanicu hehehhe

mile koga se nisam sjetila pardon ljubim vas puno i vase bebice i ja mojoj melini je guza ponovo i napokon zdrava i bez crvenila

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4001
14.11.2010 23:57:56   
Nenci
JelenaT bas mi je zao bebice sto ima te probleme.... user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4002
15.11.2010 0:00:46   
Nenci
Danas nam je 9 mjeseci

user posted image  user posted image user posted image user posted image

Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4003
15.11.2010 0:02:34   
selina

IZVORNA PORUKA: Nenci

Danas nam je 9 mjeseci

cestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image i nama je jucer bilo puni 10 mjeseci jos malo pa veliki rockasi

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4004
15.11.2010 0:05:02   
Nenci
Hvala selina draga, cestitamo i mi vama  user posted image user posted image

Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4005
15.11.2010 7:51:55   
samedi
jutro user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4006
15.11.2010 7:52:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: selina

Danas nam je 9 mjeseci

cestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image i nama je jucer bilo puni 10 mjeseci jos malo pa veliki rockasi

user posted image user posted image
Cestitamooouser posted image user posted image user posted image
Nama je sutrauser posted image

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 4007
15.11.2010 8:33:29   
lilix
jutro...
vidim forum i dalje zeza

mi smo se sinoć hB konačno naspavali ; kupili smo i onu ćilibarku ogrlicu, ne znam da li ona šta pomaže ali Beri je sada dosta bolja; jedino je još uvijek na dijeti , neće ništa da jede već 3 dana, jedva malo nešto podoji i to je to; a i to što podoji izbljucka

selina stići će i zubići; a nadam se da neće puno da napate bebaru
Nenci čestitamo ulazak u 10-ti mjesec
jelena T sad čitam o tim problemima kroz koje prolaziš s malom , iskreno se nadam da će sve to ubrzo da bude iza vas
samedi kako Nejrina dijeta ?
bebacha zbog tebe ću ostati željna jagoda, grrrrrr

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4008
15.11.2010 8:46:56   
Anoniman
Hvala vam drage naseuser posted image , ali hvala Bogu ide na bolje, bitno mi je da se moze izlijeciti, jeste da je lijecenje duuugoooootrajno, ali naoruzali smo se konjskim zivcima sto kazu pa korak po korak.
Ljubnite od nas vase male user posted image

(odgovor članu lilix)
  Neposredna veza do poruke: 4009
15.11.2010 9:41:19   
vjestica
Jelena žao mi je što je mala princeza morala sve to proći i nadam se da će sad biti ok
koja je to doktorica bebu posula vodom user posted image user posted image user posted image user posted image
osim što si joj se svašta nagovorila, nadam se da si napisala u DZ žalbu
koji je DZ i koja je doktorica?
Nenci sretan mali rođendan user posted image
vidim da si i ti bila dugo trudilica, jesi li zatrudnila prirodno ili si i ti išla na postupke?
lilix čestitamo zubić user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4010
15.11.2010 9:56:51   
Anoniman
To je bila jedna nedjelja i vodili smo malu u Vrazovu, i bila je neka dr mislim da se zove jadranka ili tako nekako, a bio je tu i dr faruk i to je mogu reci bilo na njegovo insistiranje. Inace je vodimo u Omer Maslić, nema kod kog pedijatra nismo bili, inace je dr Gordana vodi, one je bila pravo ljubazna ali ni ona nije uspjela da postavi dijagnozu, i ona je govorila da je normalno da nekad dijete place, da ce zubici, da je vrucina, cak i kad smo dosli sa nalazima ORL specijaliste, bili kod neke dr u Omer Masliću, pa posle kod doktora Geže ona nije vjerovala da joj je uspostavljena prava dijagnoza, pa nas je na insistiranje poslala kod dr Mandilovića u vojnu, ali kao da mu ne spominjemo da smo igdje drugo isli, vec da se pravimo da je prvi put da vidimo sta ce on reci. Na zalost i on je potvrdio istu dijagnozu, cak je i rekao da se vidi da je dijete pocelo sa terapijama. Doktorica Peneva je divna takodje, bar prema nama, posto smo prvo isli u Omer Maslić kod orl, oni su ustanovili jaku upalu uha i dali zinat, posle sedam dana kontrole situacija bila i gora i kao da pedijatar da neki antibiotik po svome nahođenju, odemo kod peneve, pna nam preporuci da odemo privatno i da trazimo provjeru sluha, da ona nam nije predlozila mozda ne bi nikad ni uradili, jer mi ni na kraj pameti nije bilo da moje dijete ne cuje user posted image . Zatim smo otisli kod geže, tu vec pocinje strasna agonija i tako sve do danas, da vas ne gušim vise. Ljubite vi vase male bebane od nas dvije user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 15.11.2010 9:59:11 >

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 4011
   [Obrisana poruka]
15.11.2010 10:41:04   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4012
15.11.2010 12:39:39   
samedi
user posted image user posted image user posted image user posted image Objavili su sliku moje Nejre u casopisu bebe i mame jupiii

Ja samo nakratko,u pauzi izmedju radova user posted image

Lilix,pa ceeeestitamo zubiiiic user posted image user posted image user posted image jos jedino moja smizla krezubica user posted image

Iman,idi sto prije doktoru nek te pregleda,bas si me prepala!!!

Cestitamo male i vejike rodjendane,odoh sada,uhh kupila sam sastojke za Monte kolac bas sam se obelajila kako ce ispasti user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4013
15.11.2010 12:57:24   
bebacha
mi smo prehladeniuser posted image user posted image user posted image user posted image bili smo kod doktorice,molim sve koje imaju neko malo vece znanje o prehladama i kaslju da procitaju moj post na temi prehlada,kasalj....
dobra vjest da ima 7950kguser posted image mamin bucko

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4014
15.11.2010 13:35:26   
Tidzi
Cestitamo na zubicima, na dobrom napredovanju, odnosno kg, na dobrom papanju, na izlasku u novinama...
A mnogo nam je zao svih nasih drugara koji su bolesni, prehladjeni sa kasljom, zacepljenim nosicima...
Srecom, moji su dobro. Prestali su kasljati.

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4015
15.11.2010 19:06:41   
Anoniman
Samedi daj ovamo recept user posted image , obozavam monte, pa i ako i malo lici kolac na njega odmah idem da ga pravim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tidzi)
  Neposredna veza do poruke: 4016
15.11.2010 19:46:57   
aida.
Nenci cestitamo mali rodjendan

Berini cestitamo zubic user posted image

Ova tema dodje ko zelje i pozdravi user posted image user posted image

Ja sam danas uradila generalku kuce posteno user posted image uhvatila me hora a otkad nije i Erol je cijeli dan bio kod mame a ja radila... Sluso nenu pravo user posted image kad sam dosla grli me ljubi, srce moje... gornji zubic samo sto mu nije probio, sve zivo stavlja usta i ujedaaaaaa... dobra mu je stolica poslije kompota od suhih sljiva user posted image nbapokon da smo nasli nesto sto nam pase user posted image

selina proibat cu i sa palentom, doduse nisam mu je otkad pravila...

Iman83 otidji dr.sigurna sam da nije nista opasno ali ipak bolje je da se ne sekiras i da si sigurna.. Sretan vam put user posted image

samedi bravo za sliku, jojjj moram da kupim novine i da i ja posaljem Erolovu, nisam ih otkad kupovala a u trudnoci sve redom... sad nesto sve zabroavim user posted image

bebacha jsil to isla i na uzv user posted image sto nisi zvala user posted image user posted image sta je sad bilo? Jel puno prehladjen user posted image bravo za druga, jos malo i stigo je druga Erola user posted image

Tidzi drago mi je da su tvoji bolje i da su ozdravili user posted image

ostalim user posted image user posted image user posted image user posted image

MonaMuhamed. melly.MaminaBeba nam se nesto ne javljaju user posted image kako ste nam? Ima nas koji smo vas pozeljeli user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4017
15.11.2010 20:09:11   
Anoniman
Posto ne mogu da pofatam ko dobio zubic, ko dobro spavao, ko kaslje... Mislim ne mogu nickove da zapamtim, ne zamjerite nije me dugo bilo, mi onda svima redom sve najbolje user posted image user posted image . Kod mene Ana opet nosic user posted image , poludicu vise, sve mi na pameti ode na uši, hropinja po malo i kaslje, ali dobro je kad joj mijenjam polozaj prestaje se cuti tako da hropinja od nosica, hvala Bogu nisu pluća. Tek sad razumijem moju mamu sto se sikirala toliko kad smo bolesni user posted image .

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 4018
15.11.2010 22:08:50   
Nenci
user posted image  Hvala svima na cestitkama za mali rodj.

Nas i dalje muce zubici, eno maloprije gledam kad jedinica gornja vec krenula, a dvojka isto samo sto nije, uhhh....
Ma ima proliv od njih to mi je najgore, ali nije stalno, juce normalna stolica, danas jedna normalna i 2x proliv.  Ali jede i doji normalno pa se ne sekiram puno....

Vjestice, jesam bila trudilica 3,5 godine, izmrcvarili se i ja i mm. Meni vise sve ladje bile potonule. Svasta probavali.... Caj od Tesica....klomifen terapija 4 mjeseca (bljak).... produvavanje jajovoda (uzas) .... i onda po savjetu ginekologa dva mjeseca pila kontraceptive, izlijecila se od Triomonas vaginalis (koji btw niko nije otkrio prije jer oni rade samo na prve dvije grupe a ja imala petu grupu user posted image user posted image ) i onda savjet samo sto vise opustanja i desilo se kad se nismo nadali...
Izvinite ovo je OT, nemojte mi zamjeriti.

Ljubimo sve bebice!

Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4019
15.11.2010 22:22:02   
Anoniman
Nenci jesi probala ogrlicu za zubice, nama je bas, bas pomogla, a i OSANIT granule su extra, pisala sam već o njima, to je tip homeopatske terapije, mi ih u kuci zovemo apaurini za bebeuser posted image , samo steta sto ih nema u BiH kupiti.

(odgovor članu Nenci)
  Neposredna veza do poruke: 4020
15.11.2010 22:27:44   
Nenci
JelenaT imamo ogrlicu i svaki dan nosi, nemamo puno problema samo taj proliv i ponekad po noci place i nekad malo nervozan po danu. Znaci nije strasno...

A te granule nisam trazila, nemam gdje kad ih ovdje nema.

Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4021
15.11.2010 22:29:17   
samedi

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Samedi daj ovamo recept user posted image , obozavam monte, pa i ako i malo lici kolac na njega odmah idem da ga pravim user posted image user posted image user posted image

draga,imas recept na temi "kolaci" a drage volje cu ti poslati na pp user posted image

Tizdi,otkad nam se nisi javila user posted image user posted image

Bebacha,sta nam to drug prehladjen? Nemam vala jos uvijek nikakvo znanje o tome,a naleticu i na tu temu,znanja nikad dosta ! user posted image user posted image

Aida kupi kupi novine i glasaj user posted image user posted image ,nismo dobili one paketice ali nema veze,ni slike nisu kvalitetne,znaju vise i ptice na grani da nemam aparat nego slikam s mobitelom pa izradim user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4022
15.11.2010 22:31:02   
Nenci
Tidziiiiii  user posted image user posted image  cestitamo 1000itu objavu user posted image

Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 4023
15.11.2010 22:31:43   
Anoniman

JelenaT imamo ogrlicu i svaki dan nosi, nemamo puno problema samo taj proliv i ponekad po noci place i nekad malo nervozan po danu. Znaci nije strasno...

A te granule nisam trazila, nemam gdje kad ih ovdje nema.

Nenci odakle si?
Sad mi muz rece da je cuo da ima otvorena homeopatska apoteka i u Sa, pa ako te zanima da se raspita gdje. Trebalo bi kod njih da ima da se kupi.

(odgovor članu Nenci)
  Neposredna veza do poruke: 4024
15.11.2010 22:33:18   
Anoniman
draga samedi nasla sam vec na cika google receptuser posted image , imam taj recept, pravila sam vec dosta puta, samo sto se kod mene zove kinder torta user posted image . Hvala ti punoooouser posted image . Nego kako tvoja malena danas sa hapanjem, je li i malo bolja?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *