|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
18.11.2010 23:05:03   
selina
evo upravo na facebooku ti gledam ove najnovije slike mala je ko secer

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4176
18.11.2010 23:06:06   
aida.
idacha ne mogu ti opisati koliko mi je zao druga... Ja sam Erolu kad je imo turu stavljala obloge od senfa, pomoglo je... Ipak, dobro je sto je veseo, dusa nasa dobra, ljubim ga a i tebe user posted image

selina ja sam tek krenula da mrsam, slabo mi ide heheh... dok sam dojila, nista... a evo par dana kako nikako ne dojim osjetim da silazim s kilazom... sad ima li veze... ne znam... A menstruacija mi je redovna tako da... Ma vidjet cu jos... Hocu te i ja na fb... posaljem ti ime na pp

TETA AMELAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 4177
18.11.2010 23:10:26   
amela2208
IZVORNA PORUKA: selina

evo upravo na facebooku ti gledam ove najnovije slike mala je ko secer

hvalauser posted image user posted image
teta aida sredjenouser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4178
18.11.2010 23:12:23   
selina
eto mila poslala sam ti poziv

Neposredna veza do poruke: 4179
18.11.2010 23:13:59   
aida.
selina dobila sam poziv od amele samo :)

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4180
18.11.2010 23:14:02   
amela2208
a jooooj aida evo obecavam da te vise necu zvati tetom, ja sam tebe smatrala starijom a ti ko bebicauser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4181
18.11.2010 23:15:24   
selina

IZVORNA PORUKA: aida.

selina dobila sam poziv od amele samo :)

svasta a kod mene pise ceka se za potvrdu prijateljstva,sad cu ja tebi poslati pp pa ti meni poslaji poziv

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4182
18.11.2010 23:16:12   
aida.

IZVORNA PORUKA: amela2208

a jooooj aida evo obecavam da te vise necu zvati tetom, ja sam tebe smatrala starijom a ti ko bebicauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne govorim ja dzabe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4183
18.11.2010 23:17:37   
lekica83
Evo i ja da pozdravim svoje stareee forumasice user posted image user posted image
Mi smo ovih dana bas bolesni, Lana od nedelje imala turu, upalu grla, nosic curi, ne jede, jedino je danas bez ture i malo je bolje pa se nadam da ce se sutra i apetit vratiti..

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4184
18.11.2010 23:17:51   
aida.
e sad mi je stiglo user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4185
18.11.2010 23:20:38   
amela2208
IZVORNA PORUKA: lekica83
Evo i ja da pozdravim svoje stareee forumasice user posted image user posted image
Mi smo ovih dana bas bolesni, Lana od nedelje imala turu, upalu grla, nosic curi, ne jede, jedino je danas bez ture i malo je bolje pa se nadam da ce se sutra i apetit vratiti..

leki bas mi je zao i mi skoro taki bili al sad smo dobro hvala Bogu, zelim va da nam sto prje ozdravi Lanica
aida sjutra cu da lajkam na fb dragi mi dodje odoh njega da lajkamuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 4186
18.11.2010 23:25:22   
aida.

IZVORNA PORUKA: amela2208

leki bas mi je zao i mi skoro taki bili al sad smo dobro hvala Bogu, zelim va da nam sto prje ozdravi Lanica
aida sjutra cu da lajkam na fb dragi mi dodje odoh njega da lajkamuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo navali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4187
18.11.2010 23:26:01   
aida.
selina, amela ko lutkice ste i vi a tek bebice ..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4188
18.11.2010 23:26:04   
lekica83
i ja se nadam da ce uskoro proci, bas mi je zao gledati ovakvu,juce se skoro nikakko nije igrala, samo gleda tuzno crvenim poluotovrenim okicama, bas se vidi kako je izmorena. MA plakala bi s njom kako je tuzno izgledala. A jos nije htjela ni da jede,ali makar hoce piti,to mi je spas,pravim joj domace sokove od svega i svacega user posted image mada mlijeko nece a ni da doji. Al eto opet se nadam od sutra ce biti bolje..

Neposredna veza do poruke: 4189
18.11.2010 23:28:37   
aida.

i ja se nadam da ce uskoro proci, bas mi je zao gledati ovakvu,juce se skoro nikakko nije igrala, samo gleda tuzno crvenim poluotovrenim okicama, bas se vidi kako je izmorena. MA plakala bi s njom kako je tuzno izgledala. A jos nije htjela ni da jede,ali makar hoce piti,to mi je spas,pravim joj domace sokove od svega i svacega user posted image mada mlijeko nece a ni da doji. Al eto opet se nadam od sutra ce biti bolje..

draga nadam se da ce uskoro biti bolje, poljubac i za nju i tebe user posted image

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 4190
18.11.2010 23:29:01   
selina

pa gdje si ti nama??? sta nam je to sa lane,maloprije sam citala i na onoj drugoj temi da je bas bolesna pravo mi je zao,pa jesil bila kod doktora sta ti oni kazu???

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 4191
18.11.2010 23:31:29   
selina

selina, amela ko lutkice ste i vi a tek bebice ..... user posted image user posted image user posted image

hvala mila i ti si sa svojim malim ma ko seceri ste a amela ni slucajno da aidu nasu zovnes tetom ona nam je mlada mama bas kao i ja teta jedna hahahhahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4192
18.11.2010 23:32:18   
aida.

IZVORNA PORUKA: selina

hvala mila i ti si sa svojim malim ma ko seceri ste a amela ni slucajno da aidu nasu zovnes tetom ona nam je mlada mama bas kao i ja teta jedna hahahhahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image reci joj, reci user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4193
18.11.2010 23:34:12   
aida.
odoh ja uspavat svog malisu (da, da tek sad) pa se vracam ako mene ne "uhvati uspavljivat" mm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4194
18.11.2010 23:35:42   
selina
zar jos nespava lopvcina mali......hajd hajd samo ti njega upajki pa ako i tebe prevari dobro ti doslo hehehhe ljubi malog

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4195
18.11.2010 23:35:50   
lekica83
Isla sam , kaze upala grla i da je to virusno tako da antibiotik ne pomaze, dala mi je jedino u slucaju da temp bude porasla, al nije cijelo je vrijeme oko 37 i nesto, bas ona sto obara. Tako da dr mi je rekla da jedino moram da izdrzim , tako ce najbolje biit za nju jer jo se organizam bori, rekla je da vjerovatno nece ni jesti ni piti pa ce krenuti da pije pa tek onda da jede al eto dobro je pa je makar pila.
Vidim tema FB, poslala sam ti selina pp al nece da ode, tj pokusavala jedno pet puta, reko da se nadjemo i tamo, da vidim slikice od cure velike user posted image a na ravno volila bi vidjeti i ostale bebice

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4196
18.11.2010 23:37:35   
lekica83

odoh ja uspavat svog malisu (da, da tek sad) pa se vracam ako mene ne "uhvati uspavljivat" mm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nemoj se samo borit ako te "savlada"san sta ces...user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4197
18.11.2010 23:40:20   
selina
joj leki sta da ti kazem nemogu biti pametna i melina je imala prije jedno tri mjeseca virusnu upalu grla ali su joj dali antibiotik i tek nakon tri dana je pocelo biti bolje vjeruj da znam tacno u kojoj se sitaciji nalazis i bas mi je zao i tebe i male a sa druge strane mozda je i bolje da se organizam bori sam protiv tog virusa samo sto je to malo duzi oporavak neznam stavrno samo zelim ti da sto prije prodje i izvlaci joj slinice vise puta zapravo maksimalno da se ne bi slilo na pluca pa da se nedesi ono sto je se nama desilo u maju ako imas onaj baby wac on je odlican za to!!

pa jel neznas moje prezime pa da mi posljes zahtjev na faceu???

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 4198
18.11.2010 23:43:06   
selina
lekice meni se cini da sam te nasla na facebooku ali nisam sigrna da si ti posto je mala profilna slika....jel to ona gdje ste vas dvoje na seciji ili slicno???? pa da ti ja poslajem zahtjev

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4199
18.11.2010 23:45:16   
Nenci
Evo i nas malo. Jos nas muce zubici user posted image , dva mu gornja nicu odjednom pa ga bas muce... Valjda ce brzo da dijete odmori....zao mi ga

Ljubimo bolesne bebice i da nam brzo brzo ozdrave.

Amela,idacha, selina, JelenaT,aida.,lekice.... ma sve vas user posted image user posted image user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *