idacha
|
dobro vece, zenice... evo, da se konacno javimo sa rijecima 'sve je, hB, ok''... ponovo disem punim plucima... Rose, mila, naoruzaj se strpljenjem i ne ukljucuj nikakve antibiotike i gluposti... ocekuj zestoke temperature i doooobro ih prati, jer skoce za 10-15 min cak 1-1,5 stepen, da ne povjerujes.. znaci sa 37 skace na 39,5.. nama je upocetku pomagao paracetamol sirup, ali cini mi se vec drugitreci dan, pa do kraja smo morai stavljati voltaren cepice jer NISTA drugo nije pomagalo, ni sirup, ni tusiranje, ni obloge, ma nista.. zao mi je sto vas nije obisao taj virus, ali eto... da znas da nije strasno... temp ce nestati jednako iznenada kako se i pojavila i tada ce poceti osip.. puno poljubaca tebi i bebarici, da vam sto lakse prodju naredni dani... Jelena, bravo za Anicu i tebe.. svaka ti cast, Bogami, neka je ucis.. i ja planiram aBd Imija uskoro poceti po malo stavljati na tutu, cisto da razvije taj osjecaj i stekne kakvu-takvu naviku... ljubimo vas puno Amela, znaci i ti dobila svog komandira neka, neka, cupe male.. volim ja kad su curice zeznute :) bas zato sto su curice, a borbene.. poljubac i za vas samedi, ljubimo ljubicicu malenu.. nadam se da ce vam ova noc biti mirnija od sinocne... a i ja vjerujem da su zubici u pitanju, vidjeces uostalom i sama.. Iman, mila, kako ste nam vi? jesi li isla ginekolu za ono sto si pominjala neki dan-kvrgicu? nadam se da je proslo... kako nam je Mancica malena? veliki poljubac za vas dvije ljepotice.. bebacha, mila, i vama velika pusaaaaa... nadam se da su djecica bolje i da su ozdravili... Bambi, cestitamo Nanetu posljednji nali rodjendan ljubimo vas puuuno lilix, cestitke na tituli :) mashallah, sirite se :) :) :) kako tvoji pilici? aida., ne sikiraj mi druga, ubicu te kako ste nam, sta radite, skitate li gdje? Za NG, mi necemo nigdje najvjerovatnije... Nekako, ovo je rpva NG sa Imijem, i zelim da je provedemo na stroje sami, pa spavajuci-spavajuci :) i proslu NG sam bla trudna i mm ja sami bili kuci i slavili ko pravi.. poslije bas kazem ''da nam je ko bio ispred vrata mislio bi da nas je bilo 15, a ne samo nas dvoje'' tako da cemo i ove MG po istom sistemu... jaaaaaaao, ja se neizmjerno radujem kicenju jelke, ne mozete ni da zamislite... nisam kitila jelku ne pamtim od kada, a ove godine kitimo gora sam od svakog djeteta po tom pitanju