|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  177 178 [179] 180 181   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
24.11.2010 22:59:52   
idacha
jao, ne napisah ja vama jucerasnji moj sok... uzaaaaaas... jece Imiju bili gotovi nalazi krvi i urina i odme po njih.. dok sam isla kod pedijatrice (odmah preko ceste je pedijatrija), preletim samo po onim nalazima kad imam sta i da vidim... secer 9,6, a max je 5,9... da vam ne duzim, ja sam nestala i u vremenu i u prostoru... sama pomisao da mi dijete ima secer i sta sve to nosi sa sobom.... jednostavno sam nestala... odem pedijatrici sa nalazima i ona me utjesi kako je to zato sto je imi jeo prije vadjenja nalaza i da mi uputnicu za ponovnu pretragu krvi tj secera i to hitno... ja jutros Imija u pola 7 probudim, a cijelu nos naravno nije jeo, spremim ga na brazaka i u DZ... odem dana po nalaze kad hvala Dragom Bogu, secer je normalan... od juce do danas kad nisam poludila cekajuci i razmisljajuci,....
jao sta sve covjek mora prezivjeti, a sto moja mama rece sve je ovo pocetak...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4451
24.11.2010 23:02:53   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: amela2208

mjeseceva pratilja znamo li seuser posted image user posted image user posted image user posted image ostalım dobro jutro, ja sam se malo naspavala

Da. Ovo je novi nick. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 4452
24.11.2010 23:05:11   
selina
gdje ste mile kako ste nam???? ja sam danas fuj ma zapravo od jucer nikako da popravim raspolozenje.......danas sam vas malo citala i htjela vam pisati ali melina mi nije ala htjela je tastaturu i tako da sam joj moralaiskljucitit da bi ona tipkala.........mi imali sjelo i to malac pod gripom i njegova mama isto pa se nadam iskreno da nece preci na melinu samo molim boga jer su bas kasljali pa se bojim

idacha znaci vama je sad dobro hvala bogu????mogu misliti kako si se sikerala ali eto hvala bogu bolje je!!!

amela kako nam je malena imal ona vise temperaturu jesul izasli ti zubici????

samedi sad sam procitala da malena vaga visse od 7 kila masallah veliki aplauz za nju user posted image user posted image user posted image bas mi je drago a ti se samo dzabe sikeras......zao mi je sto si bila tako depresivna jos te oni u tom napali cuvaj zivce i mani se njih!!!

bambi pa gdje si ti nama nema te medju starom rajom bjezis nam ili se pripremas za odlazak na posao?????

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4453
24.11.2010 23:13:53   
idacha
selina, draga, dobro je hvala Bogu.... a, takve osobe ne mogu stvarno da razumijem?! sto dolaze ako su bolesni, a znaju da ima malo dijete u kuci?!?!?!user posted image user posted image user posted image jao, kako me to razljuti... ja nisam dala da mi snaha dodje za ovo vrijeme, jer sam pretpostavljala da je kod imija nesto virusno i nisam htjela da rizikujem da predje na malu bratovu curicu, a kamoli da uprtim bolesno dijete i nekome na sjelo... grozim se toga.. ja, vala, kazem ''izvine, nemojte se ljutiti, ali da pomjerim zbog vas i nas''.. ko se nadje uvrijedjen zaboli me tacno... ljubimo vas puno

zaboravih da pozelim toplu dobrodoslicu svim novim članicama.... dubravka, mjeseceva pratilja, Nana84user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4454
24.11.2010 23:18:19   
selina
takodjer i od mene jedna velika dobrodoslica user posted image user posted image user posted image user posted image

idacha vjeruj nit sam znala nit su mi rekli samo su me nazvali i najavili da ce doci i to je to bilo ali nadam se da nece prici na nju jos mi prica kako su bolnice pune djece bolesne i da je neka gripa zavlada a meni dosla ona i jos i njezino dijete bolesno znajuci da imama bebu mislim to kao da nema u gavi ali sta cu sad

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4455
24.11.2010 23:21:18   
amela2208
IZVORNA PORUKA: selina
amela kako nam je malena imal ona vise temperaturu jesul izasli ti zubici????

selina pa izaslo nesto ko igla i modro je sve na mjestu jedinica cekamo ih.... Vi sta radite pubnı malu prıncezuSara je bolje danas alı ıma nervoze. Mene grlo ı nos poceo mucıtuser posted image user posted image Odoh da spavam....
idacha bas mı je drago sto ste bolje vjeruj mi, bas sam vam se brinulauser posted image
Laku noc svima odoh jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4456
24.11.2010 23:24:07   
idacha
hvala, amela, na brizi :)
idi, odmori se i cuvaj se nahlade...
sutra ocekujemo zubic da javis aBd.. ljubni malu vragolanku :)

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 4457
24.11.2010 23:40:11   
Leena
Evo, popravise netuser posted image user posted image user posted image user posted image
Iman, radujem se zamijeni, jupiiii:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nana, dobrodosle user posted image ! Djevojcica ima PRELIJEPO ime, vjerovala ili ne, ja od malena govorim da ce mi se kcerka zvati Mia, problem je sto sam naisla na mm koji je isto imao omiljeno ime, a kako smo oboje mazge tvrdoglave jedini kompromis je bio odustati od oba user posted image , nazalost:). Onda sam ja htjela Lena, ali je mm ovaj put pobijedio, jer smo sklopili dogovor da on daje ime ako bude djevojcica, a ja ako bude djecak, i, imali smo srece, jer ja nisam smislila musko imeuser posted image user posted image user posted image . Ali, bas sam nedavno nekome govorila, djeca se rađaju sa imenom, kad je mm predložio Esma, meni je bilo ok, ali ne bas onako kako sam htjela, ali čim sam je vidjela, ona je baš Esma, nikako se ne bi mogla zvati drugačije...
Idacha, bas mi je zao sto si se nasekirala oko tog secera, ali, hvala Bogu, da je sve ok, ljubi nam drugara:)
Amela, ljubi mi original user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4458
   [Obrisana poruka]
25.11.2010 0:03:30   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 4459
25.11.2010 4:56:13   
Anoniman
Jutro drage nase user posted image
Vidim bile vrijedne sinoc... Mi vec uveliko na nogama user posted image , Anci vec doruckovala, presvucena, oprana i evo sva sretna igra se a meni dusa spaaaaaaaaaaaaava user posted image . Dobicu nervni slom od ovog budjenja user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 4460
25.11.2010 8:12:07   
lilix
jutrooooooouser posted image ,
nakon nekih 100 godina uspjedoh ja konačno da se konektujem user posted image user posted image ,
pokušala sam sve da iščitam što ste pisale al nakon dvije stranie sam odustala user posted image user posted image , baš ste bile vrijedne user posted image

jelenaT pa je li vi svako jutro ovako ranite user posted image , meni se Beri par jutara budila oko pola 8 pa mi sve poremetila jer se rano budila user posted image , al valja im se prilagoditi

hvala svim curama na čestitkama meni i mojoj seki, moram vam reći da je super biti tetka, al to tetke najbolje znaju, kakav je to ustvari osjećaj user posted image

mojoj Berini su nikla dva zuba, ogrlica joj dosta pomaže, bar ja tako mislim, ako ništa puno manje bali, odnosno to sljinjenje iz usta je pod kontrolom, bez ogrlice to je kao da si odvrnuo česmu, ne prestaje user posted image ; proljeva nema, nema ture, i puno je manje nervozna
što se tiče hrane probali smo dosta toga, ona ništa ne odbija, za koji dan počećemo aBd i sa jogurtićima i crvenim mesom

vidim da je dosta bebica bilo bolesno, nadam se da su sada sve već puno bolje
veliki pozdrav svima, nadam se da ću ubrzo da pohvatam šta se kod koga dešava  user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4461
25.11.2010 8:23:26   
Anoniman
Lilix draga svaaaaaaaaako jutro je ovako user posted image , od kako se rodila samo jedno jutro je do pola osam spavala, par jutara do sedam, a sve ostalo oko pet user posted image . I evo ona kraljica kao da je tek ustala, nasmijana, vesela, ne misli uskoro opet lijegati user posted image .
To ta biti tetka te razumijem, ja imam petoro sestrića, tetkini momciuser posted image

(odgovor članu lilix)
  Neposredna veza do poruke: 4462
25.11.2010 10:11:08   
samedi
jutro drage zenice,kako ste mi? kod mene relativno mirna noc,dva budjenja,nije lose user posted image
Idacha,joj mogu misliti soka,tako je jednom mm otisao da provjeri secer u apoteci a prije toga doruckovao i isto mu bio secer 9 i nesto i prepao se jer mu i otac i mati imaju secer ali HB iduci put kad je bio gladan bio je i secer normalan! Drago mi je da je Imi bolje i zelim da se nikad vise ne razboli,kao i svoj nasoj djecici!
Lilix,ja jedva cekam da postanem tetka,ali daj Boze. Ona moja seka izgleda se ne misli udavati,neki dan sam joj rekla de ti meni rodi sestrica a ne moras se udavati user posted image user posted image user posted image
Svima veliki user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4463
25.11.2010 10:14:26   
rose 87
jutro svima,evo i mi smo izgleda ozdravili,jutros smo se probudili veseli bez ture,sinoc nije bilo temp. tako da se nadam da je sve iza nas
idacha draga mogu misliti kako ste se napatili i vi,ja neznam jeli imao iko da ti pomogne,ja sam kod mame bila taj dan kad je pocelo u nedelju i danas cemo kuci tek,neznam kako bih sama
jelena joj i mi smo se nekad budili u 4-5 ujutro,uh kad se sjetimuser posted image user posted image
svima hvala na podrsci user posted image user posted image user posted image ,ljubite mi user posted image puno
Nanetu sretan mali rodjendan sa zakasnjenjem user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4464
25.11.2010 10:17:27   
rose 87
nasoj Majdi (Meri) zelimo

sretan rodjendan i sve najbolje u zivotu,da nam bude ziva zdrava i vesela uvijek

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 4465
   [Obrisana poruka]
25.11.2010 10:27:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 4466
   [Obrisana poruka]
25.11.2010 10:28:31   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 4467
25.11.2010 10:35:03   
rose 87
Iman ovako sam ja,probaj malo kamilice slobodno,pazi ti na svoju prehranu,ja bih kad E. nije mogao kakiti jela narandje,sljive,kompot od sljiva,nemoj puno slatko jesti,mi smo dojili i to nam je uvijek palilo,ako ja pojedem nesto,isto tako vjezbice sa nogicama i to nam je pomagalo i masiraj stomacic,nadam se da ce malena brzo to obavitiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4468
25.11.2010 10:36:44   
rose 87
ah da mi smo imali puno problema s tim i dok je samo dojio cim bi ja pojela malo vise slatka on nemoze da kaki,pa sam na to morala pravo da pazimuser posted image user posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 4469
   [Obrisana poruka]
25.11.2010 11:06:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 4470
25.11.2010 11:11:02   
vjestica
bebe ne smiju šećer prije godinu dana
ja ne jedem, nego proždirem slatko, ali hB moja beba nema problema sa stolicom (dojim je)
jesi masirala stomačić i radfila vježbe sa nogicama (savijala ih prema trbuhu - ja joj tako radim kad prducka i kad je muči stomaćić)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 4471
25.11.2010 11:11:29   
samedi
Iman,najbolje bi bilo da joj das Hipp caj od kamilice nezasladjen,nemoj joj praviti onaj caj iz kesice,ja svojoj nikad ne secerim caj od kamilice a uvijek se poslije njega pokaki fino, Probaj joj masirati stomacic ili je stavi malo potrbuske,ali svakako joj daj caj da se dijete ne pati,ili vode ako si joj vec davala a nemas caja. Ako joj napravis caj iz kesice,skroz ga razrijedi,na 1l vode stavi jednu kesicu caja.

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

Neposredna veza do poruke: 4472
25.11.2010 11:22:31   
aida.
idachauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvAla Bogu pa je sve proslo... ljubi nam dlugaaaa punoooo najpunije user posted image

uhhhh bas me prepade kad procita ovo za secer,, hvala Bogu pa je i to uredu.... mogu zamisliti kako si se prepala...

Mi smo ok napokon spavali ciiijeeeelu noc bez budjenja opet user posted image user posted image malo mu curi nosic nadam se da ga nece "uhvatit"... Lijep dan, kolica i odosmo mami danas user posted image

Poslije vam redom pisem sad nemam kad user posted image ljubimo vaasss....

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Bebacha evo ovu mozes za laku noc

http://www.hipp.ba/mlijecne-kasice/69-gotova-mlijena-kaica-jabuka-s-komoraem-za-laku-no.html

ova ima i u nas u Dm-u

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4473
25.11.2010 11:23:30   
Anoniman
Pokusaj prvo draga bez secera kamilicu, a ovo za kremu, dobro joj namazi cmar kremicom i malo izmasiraj, nama je to pomagalo, mada sam ja stavila i toplomjer par puta, nisam pobornik toplomjera ali mjerim joj i temperaturu u guzu pa se nikad nije pobunila ni sekunde.

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 4474
25.11.2010 15:09:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose 87

nasoj Majdi (Meri) zelimo

sretan rodjendan i sve najbolje u zivotu,da nam bude ziva zdrava i vesela uvijek
i mi cestitamo,lutki prelijepoj prvi rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo je puno u obracice medene
Rose,mila drago mi je da ste nam bolje kuc,kuc neureklo seuser posted image
Iman,masiraj tibu daj kamilice zasladjene znam da neide do 1god slatko al kad je upitanju tvrda stolica pokusaj ...
I da imas blagi caj od hiip komorac i to daji...Nadam se da ce prokakiti abduser posted image

Nasem,najdrazem drugu Nanetu,sretan maji rodjendan user posted image user posted image jos malo,pa ce slaviti pravi veliki rodjendan abd......
Idacha,mila kako pupa slusauser posted image jel sve o.k sa user posted image mali drug slusal ljubimo ga???
lilix ,kuco stara dje si ti user posted image vidim B.zubici nicu na veliko masalah da je samo nemuce puno....
samedi kako je mala izjelicauser posted image hocu rec nejelica ,jel pocela sad bolje jesti dusa mila ljubimo mi,nju punouser posted image
Aida kakav je ovo avataruser posted image ,,,dobar je opasna si nema sta,maslah za spavanje pametan mamin sin.Cuj lijepo vrijeme kod nas samo,snijeg sto nepadne eto kako je a zima brrr slina se smrzne kad izadjes vanuser posted image
JelenaT,bebacha,vjestice i ostale velili pozdrav eh da da nezaboravim svoju ameluuser posted image i njenu garicu slatkuuser posted image

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 4475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  177 178 [179] 180 181   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  177 178 [179] 180 181   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *