Leena
|
samedi, duso, znam kako ti je bilo, nedavno mi se Esma udarila, bas sam se uspanicila, ali hvala Bogu, nije nista ozbiljnije bilo, samo malo crvenilo koje je brzo proslo, ali kako see jako lupila, ja sam se prepala da je potres mozga dobila, moja tetka je cuvala (a uvijek je nadgledam, taj put rekoh hajd da ne budem dosadna majka, kad ono... ), nije joj stavila jastuk iza leđa, a sjedile na podu, tetka se na tren okrenula, a esma glavom o pod... maminabebo, welcome back , ljubi malog lopova:). Ja esmi dam vlazne maramice ili kremu ili daljinski ili bilo sta cime se ne moze povrijediti, a da nije igracka, jer je to onda zanimacija od pola sata barem:) Iman, ko je trudan, neko koga znam? maloprije gledam onu sliku N. i Esma, kako je bila maaalaaa... Kako sam rastu. A bila sam kod one drugarice sto ste imale isti termin maloprije, njena bebara je bas masalla krupna, rodila se sa 4500, sada vec samo malo manja od Esme, a tacno 5 mjeseci razlike. Sutra Dei prvi rođendan, možeš li ti vjerovati? K'o da se juče rodila... Baš vrijemee brzo leti uz naše bebare, a kad sam bila trudna, čini mi se da je svaki dan trajao godinu:) Ljubimo vas Esma i ja!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|