samedi
|
UHh morams evratiti dvije stranice da vas procitam Mjeseceva pratilja,tek sad skontah ko si Selina,kako ste danas? Jel raspoloxenje bolje? Leena,kako je u novom stanu sad,jeste li se navikli?Bas vam se oteglo to preseljenje...Kako nam je Esmica podnijela promjenu? Iman,kako je saad s kakicom? Jesi li joj davala caj? Nadam se da ste to rijesile ... Lilix,jel to i B.ustaje po noci,i moja je sinoc dernek pravila od pola jedan do pola dva,samo nesto cvili a ne budi se,a bali stalno... Jelena,tvoja mala ranoranilac i moja se probudi oko 5-6 popije malo mllijeka i zaspi do 8 Rose,kako je maleni,nadam se da nije bilo vise ture Aida jeste li se nahodali juce? I kod nas je bio lijep dan ali ipak hladan vjetar,nisam je smjela izvestti Felix mala nejelica je jos nejelica,uspijem joj nekad podvaliti da sta pojede ali mlijeko sad pije maximum 90ml odjednom i to mozda 4* dnevno,nece pa nece,trenira mami zivce!!! Kako je Anelko? Amela kako je cupica,jel izbio koji zubic? Isto pitanje i za Nenci? Bebacha,cestitamo mali rodjendan i vi bas deverate s tim zubicima,kako je prosla noc,ima li ture? Lekice,i ja sam prosli petak izvadila zub,peticu,jos me rana boli Rose,dobrodosle nam ti i tvoja bebica,pricaj nam kako je proslo,kako se osjecas i kako je bebica? Iman,tek sad procitah da je kakila ne zamjeri Izvinite na greskama,odoh praviti rucak pa se cujemo..
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|