|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  185 186 [187] 188 189   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
28.11.2010 22:50:42   
idacha
uh, aida, sto to izgleda mljaaaaaaaaac.... ja sebi maloprije napravila 3u1, pa pijuckma, bas mi prija...
opet sam pocela da metem sve po kuci, opet ima da nabacim 30kg....user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4651
28.11.2010 22:51:44   
Anoniman
Ups preduhitri me user posted image . Drago mi je da je maleni andjelak dobro i i ti user posted image .

Posto ti je mm bio tu opravdavamo nejavljanje user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 28.11.2010 22:53:16 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4652
28.11.2010 22:57:54   
idacha
user posted image user posted image user posted image user posted image hvalaaaaaaaa

kako si ti, kako Anica, jel zaspala? moji muski vec prije sat vremena otisli u krevet... uh, jesam sada rahatuser posted image user posted image user posted image

gdje li pobjeze ona aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4653
28.11.2010 22:59:32   
bebacha
idachauser posted image user posted image
jelena ja sam se bas navukla na jacobs mikla 3u1 i capucino.bas su mm

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4654
28.11.2010 23:04:34   
idacha
bebachaaauser posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4655
28.11.2010 23:06:56   
idacha
vidi mirnice sto nam virka, a nece da nam se pridruzi user posted image user posted image

Bujrum, mila, slobodno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4656
28.11.2010 23:07:27   
aida.

IZVORNA PORUKA: idacha

user posted image user posted image user posted image user posted image hvalaaaaaaaa

kako si ti, kako Anica, jel zaspala? moji muski vec prije sat vremena otisli u krevet... uh, jesam sada rahatuser posted image user posted image user posted image

gdje li pobjeze ona aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pokusavam da uspavam ovo svoje dijete al ne ide... sad sam ga ostavila da kmeci u kreveticu pa da vidim dokle... Nisu ni djeca sto su nekad bila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sto jelena rece ako je tm bio tu onda je opravdano nejavljanje,a ja se budala odmah zabrinem, kontam sta li je pa se ne javljas... Tvoji muski u krevetu a moj jedan nece da spava a druga vani radi... Sad sam izlazila molila ga da udje a nece ima posla user posted image meni se spava a ja inace nikad ne lijezem bez njega... Ne mogu, ne znam se nastimat user posted image

Kako je Imran? Slusal? Jesul prosle nervoze koje su bile? Kako reaguje kako mu tate (babe) nema tu? Mogu misliti kako pozeli.. Erol kad mm ne vidi par sati odmah zgrahne na njega, vise nego na mene user posted image

Taman se usuti i opet posne nesto mrmljat user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4657
28.11.2010 23:09:39   
Anoniman
Ja inace nisam ljubitelj kafe, a u trudnoci nisam je nikako podnosila, a nasuprot tome mm je obozava i onda ja pocnem piti kapućino, 3u1 mi je jak. Tako da sada i mm i ja smo totalno presli na kapućino i bas ga "tamanimo" user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4658
28.11.2010 23:11:45   
idacha
user posted image user posted image user posted image user posted image preslatka si miuser posted image user posted image

Imi je hB superiska... pravi momcina, samo nesto mrmlja, a nista da prozbori.. a, ja cu ti sve njemu ''hajde, kazi ma-ma, kako Erol vec kaze tata''.. a, svako ko bude prisutan, pita ko je Erol user posted image user posted image pa, rekoh, drug nas!
dobar je, mashallah...
Imi se isto ozari kad mu babo dodje... haos bude, ali ja sam mu pocetak i kraj.. ako me nema na vidiku, haos je... hoce malo, ali cim skonta da me nema, a ne zabavlja ga niko posebno, postane drama, kmeci ko navijen... maza prava, sta da ti kazem...
kako ti radis? jel svaki dan? jel se smirila Erolu muka sa kakom konacno?

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 4659
28.11.2010 23:12:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: aida.

Sto jelena rece ako je tm bio tu onda je opravdano nejavljanje,a ja se budala odmah zabrinem, kontam sta li je pa se ne javljas... Tvoji muski u krevetu a moj jedan nece da spava a druga vani radi... Sad sam izlazila molila ga da udje a nece ima posla user posted image meni se spava a ja inace nikad ne lijezem bez njega... Ne mogu, ne znam se nastimat user posted image

potpisujem user posted image user posted image user posted image user posted image . Identicna situacija, zabio guzicu u garazu i ne izlazi cijeli dan user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 4660
28.11.2010 23:13:56   
idacha
uh, jelena, ja kafu tamanim, uzas jedan... svaku vrstu, domacu-tursku, espresso, kapucino, 3u1, ma sta god..
kada sam bila user posted image sa imranom, neka dva mj nisam mogla smisliti kafu, ni miris, a kamoli sta drugo, a sada nista... mozda malo kasnije i bude neke reakcije, ali sada nista...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4661
28.11.2010 23:14:50   
idacha
e, vala, valja mi naci kakvu garazuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4662
28.11.2010 23:17:40   
Anoniman
Ja espresso ne mogu ni smisliti, jednom u zivotu probala i smucila mi se. Tursku mogu u slucaju moranja liznuti, ness ako nema kapućina i to volim vaniliju topli, ali zato ovaj kapućinoooo litrima mogu, pa kad je kao topla cokolada...user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4663
28.11.2010 23:19:34   
Anoniman
Idacha pa da i ti ides da ga zoves user posted image . Ovaj moj ako nije na poslu u garazi je user posted image , ne moze u kuci sekunde.
Hajde za Sarajevo dam ti ja jednu nasu, imamo tri user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4664
28.11.2010 23:20:00   
idacha
uh, sto si ti zatjevnauser posted image user posted image user posted image user posted image saaaalim se... neko voli, neko ne voli... bitno da ima izborauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4665
28.11.2010 23:21:27   
aida.

IZVORNA PORUKA: jelenaT

IZVORNA PORUKA: aida.

potpisujem user posted image user posted image user posted image user posted image . Identicna situacija, zabio guzicu u garazu i ne izlazi cijeli dan user posted image

da ne pricamo o istom muzu i istoj garazi user posted image user posted image

uh, jelena, ja kafu tamanim, uzas jedan... svaku vrstu, domacu-tursku, espresso, kapucino, 3u1, ma sta god..
kada sam bila user posted image sa imranom, neka dva mj nisam mogla smisliti kafu, ni miris, a kamoli sta drugo, a sada nista... mozda malo kasnije i bude neke reakcije, ali sada nista...

ista situacija i sa mnom user posted image

e, vala, valja mi naci kakvu garazuuser posted image user posted image user posted image user posted image

posalji ga vamo a hajdi i ti s njim user posted image user posted image user posted image

E moj doso iz famozne garaze user posted image pravi sebi da jede user posted image user posted image user posted image odooo jaaaa.... user posted image user posted image lahka vam noc cure moje i lijepo mi spavajte kao i djecica pa se cujemo sutra...
Uh 3 dana za redom imam sjela user posted image user posted image user posted image valjat ce mi spremat kakve meze, al nema u mene nista puno... user posted image Bukvalno meza i taman user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4666
28.11.2010 23:22:01   
idacha
hehehehhe, jelena, htjela sam sutra sa mm da idem u sa, na heftu, ali sam odlozila, jer je imi bio bolestan, pa da se jos malo oporavi, a stan koji je mm iznajmio je zaprao sprat kuce, gdje se lozi, pa me strah sada imija tamo voditi.. u svakom slucaju, u planu smo ici na 4-5 dana, tj jednu radnu nedjelju.. mm nek' radi, a mi cemo po nessici i kapucinu :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4667
28.11.2010 23:22:17   
aida.

Idacha pa da i ti ides da ga zoves user posted image . Ovaj moj ako nije na poslu u garazi je user posted image , ne moze u kuci sekunde.
Hajde za Sarajevo dam ti ja jednu nasu, imamo tri user posted image

Mom je poso garaza user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4668
28.11.2010 23:23:08   
idacha
aida., lijepo se nastimaj i lijep spavaaaaaaaaaaaj

pusa pusa pusa pusa

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4669
28.11.2010 23:27:12   
Anoniman
Mom je aida posao projektovanje, a hobi mu je identican kao tvome user posted image , imao je i fix ideju da napusti posao da predje skroz u garazu, reko odnesi dole i krevet da ti bude kompletan ugođaj user posted image .

Idacha hajdeeeeeeee u Sa. Ima kod nas parno, a i soba viška user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 4670
28.11.2010 23:28:08   
selina
ima li bujruma zenice nase?????vi se pravo rasisale kako bi nam godio jedan zajednicki teferic user posted image user posted image user posted image a boga mi i ja bi mogla jednu user posted image user posted image

idacha ljubimo te puno aida jelena i sve ostale puno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4671
28.11.2010 23:32:50   
Anoniman
Mislim kad bi se sastale da se ne bi znalo ko pije, ko plaća sto kazu user posted image . Ne bi se znalo ko sta prica, posebno Bog dao ja prava blebetusha, a vidim i ostali bi me polako pratili user posted image

Ovo moje dijete sad ima novi fazon, nece da žvaće. Kad je hranim uredno zine, jos trazi, sve se dere "daj, daj", i onda drzi u ustima i zagleda se negdje. Tako ej veceras za veceru pojela deset kasika u vrh glave za sat i deset minuta. Cak sam je malo i prskala vodom, duvala, tapšala ne bi li pocela zvakati, ali slaba koristuser posted image , ona ozbiljno odlucila da mi guzicu pomjerauser posted image

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 4672
28.11.2010 23:34:40   
selina

IZVORNA PORUKA: selina

ima li bujruma zenice nase?????vi se pravo rasisale kako bi nam godio jedan zajednicki teferic user posted image user posted image user posted image a boga mi i ja bi mogla jednu user posted image user posted image

idacha ljubimo te puno aida jelena i sve ostale puno user posted image user posted image user posted image

joj al se ismija kad se procita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zamal neprobudi dijete mislila sam raspisale

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4673
28.11.2010 23:36:54   
idacha
IZVORNA PORUKA: selina

hehehehhe, bas i mene nasmija pravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe bujruma uvijek ima, draga.... jesil ti smjetila svoje u krevet?

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4674
28.11.2010 23:40:10   
idacha

Mislim kad bi se sastale da se ne bi znalo ko pije, ko plaća sto kazu user posted image . Ne bi se znalo ko sta prica, posebno Bog dao ja prava blebetusha, a vidim i ostali bi me polako pratili user posted image

Ovo moje dijete sad ima novi fazon, nece da žvaće. Kad je hranim uredno zine, jos trazi, sve se dere "daj, daj", i onda drzi u ustima i zagleda se negdje. Tako ej veceras za veceru pojela deset kasika u vrh glave za sat i deset minuta. Cak sam je malo i prskala vodom, duvala, tapšala ne bi li pocela zvakati, ali slaba koristuser posted image , ona ozbiljno odlucila da mi guzicu pomjerauser posted image

aaaaaaaaaaaaaaaa, ja se nadjoh uvrijedjena..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eeeeh, draga, trebao bi nam onaj aparat za kafuuser posted image user posted image user posted image
bas bi lijepo bilo da se jednom sastanemo... joj, ja se javljam CIM odlucim ici za Sa... unaprijed se radujem, Bogami...
a, valaj mi pozuriti, dok jos mogu sama sa imijem, jer kad mi sotmko poraste, nece biti bas veselo..
sta sto princeza bojkotuje?user posted image user posted image user posted image ko veli, necu ja kad ti hoces, vec kad ja hocuuser posted image user posted image na koga li je tako tvrdoglava

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  185 186 [187] 188 189   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  185 186 [187] 188 189   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *