Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
uh, aida, sto to izgleda mljaaaaaaaaac.... ja sebi maloprije napravila 3u1, pa pijuckma, bas mi prija... opet sam pocela da metem sve po kuci, opet ima da nabacim 30kg....
Pokusavam da uspavam ovo svoje dijete al ne ide... sad sam ga ostavila da kmeci u kreveticu pa da vidim dokle... Nisu ni djeca sto su nekad bila Sto jelena rece ako je tm bio tu onda je opravdano nejavljanje,a ja se budala odmah zabrinem, kontam sta li je pa se ne javljas... Tvoji muski u krevetu a moj jedan nece da spava a druga vani radi... Sad sam izlazila molila ga da udje a nece ima posla meni se spava a ja inace nikad ne lijezem bez njega... Ne mogu, ne znam se nastimat
Kako je Imran? Slusal? Jesul prosle nervoze koje su bile? Kako reaguje kako mu tate (babe) nema tu? Mogu misliti kako pozeli.. Erol kad mm ne vidi par sati odmah zgrahne na njega, vise nego na mene
Ja inace nisam ljubitelj kafe, a u trudnoci nisam je nikako podnosila, a nasuprot tome mm je obozava i onda ja pocnem piti kapućino, 3u1 mi je jak. Tako da sada i mm i ja smo totalno presli na kapućino i bas ga "tamanimo"
Imi je hB superiska... pravi momcina, samo nesto mrmlja, a nista da prozbori.. a, ja cu ti sve njemu ''hajde, kazi ma-ma, kako Erol vec kaze tata''.. a, svako ko bude prisutan, pita ko je Erol pa, rekoh, drug nas! dobar je, mashallah... Imi se isto ozari kad mu babo dodje... haos bude, ali ja sam mu pocetak i kraj.. ako me nema na vidiku, haos je... hoce malo, ali cim skonta da me nema, a ne zabavlja ga niko posebno, postane drama, kmeci ko navijen... maza prava, sta da ti kazem... kako ti radis? jel svaki dan? jel se smirila Erolu muka sa kakom konacno?
Sto jelena rece ako je tm bio tu onda je opravdano nejavljanje,a ja se budala odmah zabrinem, kontam sta li je pa se ne javljas... Tvoji muski u krevetu a moj jedan nece da spava a druga vani radi... Sad sam izlazila molila ga da udje a nece ima posla meni se spava a ja inace nikad ne lijezem bez njega... Ne mogu, ne znam se nastimat
potpisujem . Identicna situacija, zabio guzicu u garazu i ne izlazi cijeli dan
uh, jelena, ja kafu tamanim, uzas jedan... svaku vrstu, domacu-tursku, espresso, kapucino, 3u1, ma sta god.. kada sam bila sa imranom, neka dva mj nisam mogla smisliti kafu, ni miris, a kamoli sta drugo, a sada nista... mozda malo kasnije i bude neke reakcije, ali sada nista...
Ja espresso ne mogu ni smisliti, jednom u zivotu probala i smucila mi se. Tursku mogu u slucaju moranja liznuti, ness ako nema kapućina i to volim vaniliju topli, ali zato ovaj kapućinoooo litrima mogu, pa kad je kao topla cokolada...
Idacha pa da i ti ides da ga zoves . Ovaj moj ako nije na poslu u garazi je , ne moze u kuci sekunde. Hajde za Sarajevo dam ti ja jednu nasu, imamo tri
Sto jelena rece ako je tm bio tu onda je opravdano nejavljanje,a ja se budala odmah zabrinem, kontam sta li je pa se ne javljas... Tvoji muski u krevetu a moj jedan nece da spava a druga vani radi... Sad sam izlazila molila ga da udje a nece ima posla meni se spava a ja inace nikad ne lijezem bez njega... Ne mogu, ne znam se nastimat
potpisujem . Identicna situacija, zabio guzicu u garazu i ne izlazi cijeli dan
da ne pricamo o istom muzu i istoj garazi
IZVORNA PORUKA: idacha
uh, jelena, ja kafu tamanim, uzas jedan... svaku vrstu, domacu-tursku, espresso, kapucino, 3u1, ma sta god.. kada sam bila sa imranom, neka dva mj nisam mogla smisliti kafu, ni miris, a kamoli sta drugo, a sada nista... mozda malo kasnije i bude neke reakcije, ali sada nista...
ista situacija i sa mnom
IZVORNA PORUKA: idacha
e, vala, valja mi naci kakvu garazu
posalji ga vamo a hajdi i ti s njim
E moj doso iz famozne garaze pravi sebi da jede odooo jaaaa.... lahka vam noc cure moje i lijepo mi spavajte kao i djecica pa se cujemo sutra... Uh 3 dana za redom imam sjela valjat ce mi spremat kakve meze, al nema u mene nista puno... Bukvalno meza i taman
hehehehhe, jelena, htjela sam sutra sa mm da idem u sa, na heftu, ali sam odlozila, jer je imi bio bolestan, pa da se jos malo oporavi, a stan koji je mm iznajmio je zaprao sprat kuce, gdje se lozi, pa me strah sada imija tamo voditi.. u svakom slucaju, u planu smo ici na 4-5 dana, tj jednu radnu nedjelju.. mm nek' radi, a mi cemo po nessici i kapucinu :)
Idacha hajdeeeeeeee u Sa. Ima kod nas parno, a i soba viška
Mislim kad bi se sastale da se ne bi znalo ko pije, ko plaća sto kazu . Ne bi se znalo ko sta prica, posebno Bog dao ja prava blebetusha, a vidim i ostali bi me polako pratili
Ovo moje dijete sad ima novi fazon, nece da žvaće. Kad je hranim uredno zine, jos trazi, sve se dere "daj, daj", i onda drzi u ustima i zagleda se negdje. Tako ej veceras za veceru pojela deset kasika u vrh glave za sat i deset minuta. Cak sam je malo i prskala vodom, duvala, tapšala ne bi li pocela zvakati, ali slaba korist , ona ozbiljno odlucila da mi guzicu pomjera
Mislim kad bi se sastale da se ne bi znalo ko pije, ko plaća sto kazu . Ne bi se znalo ko sta prica, posebno Bog dao ja prava blebetusha, a vidim i ostali bi me polako pratili
Ovo moje dijete sad ima novi fazon, nece da žvaće. Kad je hranim uredno zine, jos trazi, sve se dere "daj, daj", i onda drzi u ustima i zagleda se negdje. Tako ej veceras za veceru pojela deset kasika u vrh glave za sat i deset minuta. Cak sam je malo i prskala vodom, duvala, tapšala ne bi li pocela zvakati, ali slaba korist , ona ozbiljno odlucila da mi guzicu pomjera
aaaaaaaaaaaaaaaa, ja se nadjoh uvrijedjena..... eeeeh, draga, trebao bi nam onaj aparat za kafu bas bi lijepo bilo da se jednom sastanemo... joj, ja se javljam CIM odlucim ici za Sa... unaprijed se radujem, Bogami... a, valaj mi pozuriti, dok jos mogu sama sa imijem, jer kad mi sotmko poraste, nece biti bas veselo.. sta sto princeza bojkotuje? ko veli, necu ja kad ti hoces, vec kad ja hocu na koga li je tako tvrdoglava