Leena
|
Bile smo jutros kod pedijatra, samo zacepljen nosic, ostalo, hvala Bogu, dobro... Imamo 7800g i dugi smo 68cm, kaze doktorica da malo brze raste, nego sto dobija na tezini, da kao nije to problem, ali ce biti visoka , a ne znam na koga, mm je prosjecne visina, a ja 162cm, jos malo i prerast ce me . Vakcina nema, da zovemo, a meni nije ni zao sto nema, ko bi se jos i za to sekirao... Mamice, sta se desilo, duso?! Jelena, ja znam jednog predobrog orl, ne znam jeste bili kod njega, meni je u trudnoci tako pomogao (i ja imam hronicnu upalu usiju, koju su izazvale stalne alergije koje doktori nisu vidjeli ), stvarno je dusa od covjeka, ali je u DZ, pa ne znam je li vam se sve to vise smucilo...Ovaj je u DZ Stari Grad, ne znam kako se zove, ako hoces pogledat cu u nalazima, samo da ih nađem... Ja sam stvarno jedno vrijeme svaku noc isla kod njega na terapije i plakala od bolova, a on me hrabrio i bio divan... Mm me jednom zezao:"hajd' nista ti je to sta ce biti porod", a on mu rekao:"Gosopodine, poslije poroda ce dobiti dijete, a ovo je bol koju vi ne mozete razumjeti...", sav je nekakav brizan i pazljiv, na sve misli, tako da mogu misliti kakav je tek sa djecom... Kad mi je, nakon poroda, davao kapi pitao me cuje li mm bebu kad po noci place, da mi nade drugu terapiju ako ne cuje, da "skontamo nesto drugo"... Ma divan je stvarno. Ljubim vas!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|