|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  189 190 [191] 192 193   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
29.11.2010 15:28:05   
Sulty
Drage moje,
samo da vam se javim poslije milion godina.  Ne mogu bas sve pohvatat, ali vidim da se sali opasno na racun Arapa.  Ja sam bila sa jednim Pakistancem, mada oni kazu da nisu Arapi, al eto valjda se i to pika.  Al i meni dohaka, ko sto Leena kaze, Bosanac i to onaj carsijaner pravi.  Hihihihi...
Vidim da nismmo jedini kojem dijete ne spava po noci.  Ova njena faza nespavanja traje vec mjesec dana, pa ne znam treba li je nazvati fazom ili normalnim stanjem user posted image .  Ja sve sebi govorim proci ce i to.
Ljubimo mi vas i mozda se pocnemo cesce javljati, ali dabogda.  Nikako da stignemo.  Svaka vam cast pa vi sve stignete.  Izgleda da ste vi super mame user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 4751
29.11.2010 15:41:04   
lejna_
Hajde, kada već satima čitam ovu temu, .. da malo i ja nešto napišem.user posted image
Moja mrva ima dva mjeseca i još uvijek ima problema sa lokacijom za spavanje. Ona sprava "majčino krilo" joj je najdraža. Ne moram je čak ni ljuljati, sama zaspi.
Da sam znala, ... ne bih ni kupovala krevetić, ... ovo bi mi mnogo manje prostora zauzelo. user posted image

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 4752
29.11.2010 15:43:30   
samedi

IZVORNA PORUKA: Sulty

Drage moje,
samo da vam se javim poslije milion godina.  Ne mogu bas sve pohvatat, ali vidim da se sali opasno na racun Arapa.  Ja sam bila sa jednim Pakistancem, mada oni kazu da nisu Arapi, al eto valjda se i to pika.  Al i meni dohaka, ko sto Leena kaze, Bosanac i to onaj carsijaner pravi.  Hihihihi...
Vidim da nismmo jedini kojem dijete ne spava po noci.  Ova njena faza nespavanja traje vec mjesec dana, pa ne znam treba li je nazvati fazom ili normalnim stanjem user posted image .  Ja sve sebi govorim proci ce i to.
Ljubimo mi vas i mozda se pocnemo cesce javljati, ali dabogda.  Nikako da stignemo.  Svaka vam cast pa vi sve stignete.  Izgleda da ste vi super mame user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam daleko od super mame,visim na RR a u kucu bomba pala user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 4753
29.11.2010 15:44:22   
selina

IZVORNA PORUKA: lejna_

Hajde, kada već satima čitam ovu temu, .. da malo i ja nešto napišem.user posted image
Moja mrva ima dva mjeseca i još uvijek ima problema sa lokacijom za spavanje. Ona sprava "majčino krilo" joj je najdraža. Ne moram je čak ni ljuljati, sama zaspi.
Da sam znala, ... ne bih ni kupovala krevetić, ... ovo bi mi mnogo manje prostora zauzelo. user posted image

super da hoce tu spravicu moja se nije htjela odvajati sa dva mjeseca od mene joj kad se sjetim bila sam totalno frustrirana bas nikom nije htjela user posted image user posted image jedva sam svoje potrebe obavljala

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 4754
29.11.2010 15:45:18   
samedi

Meni su,dok sam bila trudna,stalno svi govorili ma ne treba ti sada krevetic,cekaj dok malo poraste,spavace ona s tobom,a mi jos nikad nismo spavale zajedno cijelu noc,samo nekoliko puta prvih dana i to ne cijelu noc,sad je u fazi kad nece nigdje da zaspi osim u svom kreveticu,a mamu ko sisa user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 4755
29.11.2010 15:47:14   
amela2208
selına svekrva se dıgla oko 10 satıuser posted image user posted image user posted image spremala dorucak, doruckovala s mm, njega ispratıla na posao, pospremıla malo kucu i dosla vamauser posted image
evo sad rucak spremam pa ako je ko gladan bujrum ıma svegauser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4756
29.11.2010 15:48:48   
lejna_
IZVORNA PORUKA: samedi

Meni su,dok sam bila trudna,stalno svi govorili ma ne treba ti sada krevetic,cekaj dok malo poraste,spavace ona s tobom,a mi jos nikad nismo spavale zajedno cijelu noc,samo nekoliko puta prvih dana i to ne cijelu noc,sad je u fazi kad nece nigdje da zaspi osim u svom kreveticu,a mamu ko sisa user posted image

Blago tebi! Meni je to cilj ima mjesec, ... al smo barem iz bračnog prešli u to krilo ... oleee...

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4757
29.11.2010 15:50:03   
lejna_
A još da dodam... krilo je na bračnom user posted image
Muž u dnevnoj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 4758
29.11.2010 15:50:45   
selina

IZVORNA PORUKA: amela2208

selına svekrva se dıgla oko 10 satıuser posted image user posted image user posted image spremala dorucak, doruckovala s mm, njega ispratıla na posao, pospremıla malo kucu i dosla vamauser posted image
evo sad rucak spremam pa ako je ko gladan bujrum ıma svegauser posted image

amelice neizaivaj me ja sam od ans na dijeti moram da smrsam pa se stvarno pridrzajem one un dijete

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 4759
29.11.2010 15:53:37   
samedi
Eh mlada Rose(ti si mlada rose a rose87 je rose user posted image ) bice lakse kada pocne drzati glavicu,to sam i ja cekala i docekala pa onda pocela govoriti bice lakse kad pocne sjediti,pa i to docekala a sad govorim bice lakse kad prohoda,pa kad pocne samostalno jesti a ono sve teze i teze,sorry ovo ti je moj pokusaj da te utjesim user posted image sta ces to nam je u opisu posla user posted image

Svekrvo svekrivo jesi nam vrijedna,hajd meni naleti pa veceru napravi,ionako sam se obelajila,nestalo mi pastete user posted image user posted image user posted image user posted image

Selina,pa sta je to opet osip se pojavio? Uhhh te baje odvratneee user posted image

sad ste me nalozile da i ja kupim tu casu sa kljunom,pa da probam podvaliti mojoj curi vise mlijeka user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 4760
29.11.2010 15:54:54   
samedi

Moj je u dnevnoj evo 7 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta cu kad hrce pa probudi je 100 puta user posted image user posted image user posted image user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 4761
29.11.2010 15:59:58   
selina

Eh mlada Rose(ti si mlada rose a rose87 je rose user posted image ) bice lakse kada pocne drzati glavicu,to sam i ja cekala i docekala pa onda pocela govoriti bice lakse kad pocne sjediti,pa i to docekala a sad govorim bice lakse kad prohoda,pa kad pocne samostalno jesti a ono sve teze i teze,sorry ovo ti je moj pokusaj da te utjesim user posted image sta ces to nam je u opisu posla user posted image

Svekrvo svekrivo jesi nam vrijedna,hajd meni naleti pa veceru napravi,ionako sam se obelajila,nestalo mi pastete user posted image user posted image user posted image user posted image

Selina,pa sta je to opet osip se pojavio? Uhhh te baje odvratneee user posted image

sad ste me nalozile da i ja kupim tu casu sa kljunom,pa da probam podvaliti mojoj curi vise mlijeka user posted image

samedi draga zavisi kak je cija beba bila dok bila skroz mala moja melina je bila tako naprna da mi nije dala u wc otici a sad kako puze i sama nadje sebi zanimaciju ili slusa sa pc djecije pjesmice ja sam rahat boga mi mogu svasta uraditi mislim sta znaci svasta poso po 5 10 minuta ali to prije nisam mogla jest da im treba sad veca pozornost da li ce pati da li ce kakav zijan napraviti ali inace puno lakse bar meni.........joj a baje nikad nismo imali pa da nam se ovo desava neznam da li da idem doktoru.....

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4762
29.11.2010 16:07:49   
samedi
kod moje obrnuto,kad je bila ,anja vise je slusala,a sad kako koji dan sve veci lopov user posted image
Probaj do sutra te kreme od prosli put i hipermangan i ako ne bude bolje sutra ranom zorom cika doktoru user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4763
29.11.2010 16:12:43   
idacha
hellooooo.. evo, konacno da uspijem pisati :) AKO uspijem :)

ja danas bila kod dr na pregledu... 9ta sam sedmica, vidjela sam male rukice i nogiceuser posted image user posted image user posted image user posted image joj, cure drage, sramota me i strah Boga i priznati, ali se do sada nisam ni u pola radovala ovoj trudnoci kao onoj sa Imijem, da me dragi Bog ne ogrijesi, ali tako sam osjecala.. do sadauser posted image danas, kada sam sve to vidjela opet me obuzeo onaj neopisivi osjecaj uzbudjenja i ljepote.. bas sam presretna... malo srce kuca, pomjera se... :) imam osjecaj da je curicauser posted image
joj, bas sam happy.. da nisam zatrudnila slucajno, sada bih pozeljela ovu situaciju :) sam osjecaj da cu opet imati malu bebuuser posted image user posted image user posted image user posted image i Imi je jos mali relativno, mada sada kada ga uporedim sa novorodjencadima izgleda mi ko velikacki momak... :)
helem, dobro sam izracunala termin - 1.07.2011. ako Bog da...
lijepa vijest je da se nisam udebljala ni kilogram.. ja sam se moga zakleti da sam dobila baaar 3 kg, jer sam nenormalno opet pocela jesti,  ai za Bajram sam mislila da cu poletiti ko balon, kad ono hB nista.. sa Imijem sam prvi mjesec dobila 2 i po kguser posted image svaki naredni minimalno 2... ma, ne opterecujem se, zaista, sve to sidje naknadno.. a i kad podjem trcati za njima dvoma... hehehehhehe, ima opet da budem ko stiglinacuser posted image user posted image user posted image

jedino mi je pritisak skrooooz nizak 80/45, pa je to dr malko zabrinulo, ali buduci da je meni normalan pritisak cca 90/60, mene ne brine... mada, ova dva dana primjetim da mi se nesto manta i vec sam pocela da razbijam po kuhinji, pa sam odmah znala da mi pada pritisak..
sto je najbitnije, beba je u redu, na prvom mjestu, a na drugom pocela sam ugovarati uzimanje maticnih celija.. nekako mi je to sa imijem promaklo, a sada samo kazem Boze zdravlja i para, pa aBd da ovaj put uzmem mat celije... bas zelim...

moj macak se cijelo jutro i pola dana borio da zaspi, i oko 11 zaspa i probudi se prije sat vremena.. ja taman napravila domacu pilecu supicu sa mrkvicom, celerom i ersunom i mashallah citav tanjir mi je pojeo.. stavila jos i onih sitnih rezanaca da malko pojacam.. tanjir njemu, tanjir meni i mi zavrsili sa ruckom user posted image user posted image user posted image user posted image

odoh sada na brzaka iscitati sta ste pisale, ako mi guzi dozvoli :)

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4764
29.11.2010 16:19:34   
selina

IZVORNA PORUKA: idacha

hellooooo.. evo, konacno da uspijem pisati :) AKO uspijem :)

ja danas bila kod dr na pregledu... 9ta sam sedmica, vidjela sam male rukice i nogiceuser posted image user posted image user posted image user posted image joj, cure drage, sramota me i strah Boga i priznati, ali se do sada nisam ni u pola radovala ovoj trudnoci kao onoj sa Imijem, da me dragi Bog ne ogrijesi, ali tako sam osjecala.. do sadauser posted image danas, kada sam sve to vidjela opet me obuzeo onaj neopisivi osjecaj uzbudjenja i ljepote.. bas sam presretna... malo srce kuca, pomjera se... :) imam osjecaj da je curicauser posted image
joj, bas sam happy.. da nisam zatrudnila slucajno, sada bih pozeljela ovu situaciju :) sam osjecaj da cu opet imati malu bebuuser posted image user posted image user posted image user posted image i Imi je jos mali relativno, mada sada kada ga uporedim sa novorodjencadima izgleda mi ko velikacki momak... :)
helem, dobro sam izracunala termin - 1.07.2011. ako Bog da...
lijepa vijest je da se nisam udebljala ni kilogram.. ja sam se moga zakleti da sam dobila baaar 3 kg, jer sam nenormalno opet pocela jesti,  ai za Bajram sam mislila da cu poletiti ko balon, kad ono hB nista.. sa Imijem sam prvi mjesec dobila 2 i po kguser posted image svaki naredni minimalno 2... ma, ne opterecujem se, zaista, sve to sidje naknadno.. a i kad podjem trcati za njima dvoma... hehehehhehe, ima opet da budem ko stiglinacuser posted image user posted image user posted image

jedino mi je pritisak skrooooz nizak 80/45, pa je to dr malko zabrinulo, ali buduci da je meni normalan pritisak cca 90/60, mene ne brine... mada, ova dva dana primjetim da mi se nesto manta i vec sam pocela da razbijam po kuhinji, pa sam odmah znala da mi pada pritisak..
sto je najbitnije, beba je u redu, na prvom mjestu, a na drugom pocela sam ugovarati uzimanje maticnih celija.. nekako mi je to sa imijem promaklo, a sada samo kazem Boze zdravlja i para, pa aBd da ovaj put uzmem mat celije... bas zelim...

moj macak se cijelo jutro i pola dana borio da zaspi, i oko 11 zaspa i probudi se prije sat vremena.. ja taman napravila domacu pilecu supicu sa mrkvicom, celerom i ersunom i mashallah citav tanjir mi je pojeo.. stavila jos i onih sitnih rezanaca da malko pojacam.. tanjir njemu, tanjir meni i mi zavrsili sa ruckom user posted image user posted image user posted image user posted image

odoh sada na brzaka iscitati sta ste pisale, ako mi guzi dozvoli :)

super masallah da je sve ok i da si nam ti sretna to je najbitnije a beba niukad nije dosta i ja volim djecu a ipak znas da sam ti pozelila jednu malu aminicu pa ako bog da nek je zdravo i zivo pa bude djevojcica

bravo za bebu i 9 sedmicu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4765
29.11.2010 16:30:00   
Anoniman

Moj je u dnevnoj evo 7 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta cu kad hrce pa probudi je 100 puta user posted image user posted image user posted image user posted image
i kod mene je muz u dnevnojuser posted image user posted image user posted image samo sto je kod nas obrnuta situacija mada ja mu nevjerujemuser posted image user posted image user posted image
Amela jel ja to vidim da ti hos bebija jos jednog user posted image ajd sta fali,........
Pusa velika svima evo anel mi na glavi dira lap......

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 4766
29.11.2010 16:46:47   
Anoniman
Nama bili gosti, Viktor je kao med user posted image , a nenci kao avion, liniju za 10 ima user posted image .
Moj indijanac zaspa prije 20 minuta, a treba da je budim da je vodimo za usi na kontrolu, a tako mi je zaoooooo buditiuser posted image .

Idacha bice to Amina vidjeces user posted image , ja u cetvrtom mjesecu imala stomak kao lopta a nisam ni kilogram dobila, slali me da radim hormone stitne zlijezde, mislili da su mi "poremeceni" user posted image .
Sto se tice spavanja kod mene Ana kad spava, a to je rijetko hoce samo u krevetcu, tako mi i kad idemo gdje na kafu treba nam krevetac user posted image , od kako se rodila nije ni minute na krevetu spavala. Nesto ne volim to spavanje sa roditeljima, da pusem u nju. Cak planiramo i da je prebacimo u njenu sobu ovih dana (ali prvo sobu moramo da kompletiramo user posted image ).

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4767
29.11.2010 16:59:50   
lejna_
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sto se tice spavanja kod mene Ana kad spava, a to je rijetko hoce samo u krevetcu, tako mi i kad idemo gdje na kafu treba nam krevetac user posted image , od kako se rodila nije ni minute na krevetu spavala. Nesto ne volim to spavanje sa roditeljima, da pusem u nju. Cak planiramo i da je prebacimo u njenu sobu ovih dana (ali prvo sobu moramo da kompletiramo user posted image ).

Nije ni meni drago, ... al u krevetiću jel malo makne glavom probudi se, ... ovo je krilo nekako drži sa svih strana---

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4768
29.11.2010 17:39:33   
idacha
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Nama bili gosti, Viktor je kao med user posted image , a nenci kao avion, liniju za 10 ima user posted image .
Moj indijanac zaspa prije 20 minuta, a treba da je budim da je vodimo za usi na kontrolu, a tako mi je zaoooooo buditiuser posted image .

Idacha bice to Amina vidjeces user posted image , ja u cetvrtom mjesecu imala stomak kao lopta a nisam ni kilogram dobila, slali me da radim hormone stitne zlijezde, mislili da su mi "poremeceni" user posted image .

draga, sretno na kontroli, javni nam kako prodje...
ovo boldirano potpisujem 100%, i moj momak samo i samo u svom kreveticu spava... i, hvala Bogu da je tako...
i ja sada uspavala Imrana, a i meni se oci sklapaju, pa odoh i ja saku pod glavu bar pola sata.. danas sam lijeeeeeeeena totalno a i dala sam sebi slobodan danuser posted image user posted image user posted image nista nisam radila niti planiram.. sutra je novi dan, nova nafaka...
jubim vas sve, pa se tipkamo 2night

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4769
29.11.2010 17:39:37   
rose
hehe...mlada rose...pitam se da li bih bila mlada rose da mi uz rose stoji 76 user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 4770
29.11.2010 17:43:02   
idacha
vidiiiiiiiiiiiiii.... nisam skontala jos jednu roseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jasta neg' mlada, nista se ti nama ne brigaj... user posted image

kiss

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 4771
29.11.2010 17:56:52   
melly__
Evo i nas nakon 100 godina da se prijavimouser posted image
Vidjeh Idachu pa da je pozdravim,Masalla za trudnocu,drago mi je da je sve u redu...ljubimo vas svo trojeuser posted image
Kod nas hB sve ok,osunetili Mirzu u petak,sve super proslouser posted image hrabri moj djecakuser posted image
cestitamo sve sto smo propustiliuser posted image ,ljubimo sve bebice i mamice user posted image

17.06.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4772
29.11.2010 18:34:05   
samedi
Ma jasta nego mlada rose,mlada mamica user posted image
Nego sta je sa Sarom,Mirkicom,Monom? Nesto ih nema...
Melly eto te vala bas nakon 100000000 godina user posted image user posted image user posted image
Idacha,joj mogu misliti osjecaja i milineeee,ja sam na pregledu kad sam vidjela rucice i nozice i cula otkucaje srca pocela plakati i pitala doktora pa zar je moguce da vec ima ruke i noge,imam i tu slicicu sa UZ joooj mm me opet munta da damo Nejri bracu a ja navijam za seku user posted image ,mada ja bih voljela negdje na proljece da poradimo na tome user posted image ali vidjet cemo jos kako se bude ponasao user posted image mozda me i premunta ranijeuser posted image
To za maticne stanice je odlicno stvarno,i ja se kajem sto ih nismo uzeli ali mm je bio skeptican u vezi toga,inace je skeptican sto se tice svih "novina" pa tako da smo to propustili,da Bog da nikad nikom ne zatrebalo pa ni nama...

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 4773
29.11.2010 18:36:04   
samedi
Sto se tice spavanja,meni sad zao sto ona nece da spava sa mnom da se malo mazimo,ali ispocetka me je bilo strah da spavamo zajedno zato sto se ja jako puno prevrcem i spavam sa 3 jastuka oko sebe i na sebi user posted image ali hajd sta je tu je,kao sto mm kaze ima i popravni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4774
29.11.2010 19:06:38   
Anoniman

Sto se tice spavanja,meni sad zao sto ona nece da spava sa mnom da se malo mazimo,ali ispocetka me je bilo strah da spavamo zajedno zato sto se ja jako puno prevrcem i spavam sa 3 jastuka oko sebe i na sebi user posted image ali hajd sta je tu je,kao sto mm kaze ima i popravni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drago mi je da nisam jedina skojom muz nespava sta sam ga put ruzila,kao samo ti nespavas samnom kao svi ostali ljudi spavaju bla bla....ja ba kaze nepricaj bezz ajd pitaj ostale zene pa ces vidjet mene bilo sramota reci da mm nespava samnomuser posted image ,,kad sam vidjela da i vi pojedine pisete isto tako laknulo miuser posted image user posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 4775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  189 190 [191] 192 193   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  189 190 [191] 192 193   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *