idacha
|
hellooooo.. evo, konacno da uspijem pisati :) AKO uspijem :) ja danas bila kod dr na pregledu... 9ta sam sedmica, vidjela sam male rukice i nogice joj, cure drage, sramota me i strah Boga i priznati, ali se do sada nisam ni u pola radovala ovoj trudnoci kao onoj sa Imijem, da me dragi Bog ne ogrijesi, ali tako sam osjecala.. do sada danas, kada sam sve to vidjela opet me obuzeo onaj neopisivi osjecaj uzbudjenja i ljepote.. bas sam presretna... malo srce kuca, pomjera se... :) imam osjecaj da je curica joj, bas sam happy.. da nisam zatrudnila slucajno, sada bih pozeljela ovu situaciju :) sam osjecaj da cu opet imati malu bebu i Imi je jos mali relativno, mada sada kada ga uporedim sa novorodjencadima izgleda mi ko velikacki momak... :) helem, dobro sam izracunala termin - 1.07.2011. ako Bog da... lijepa vijest je da se nisam udebljala ni kilogram.. ja sam se moga zakleti da sam dobila baaar 3 kg, jer sam nenormalno opet pocela jesti, ai za Bajram sam mislila da cu poletiti ko balon, kad ono hB nista.. sa Imijem sam prvi mjesec dobila 2 i po kg svaki naredni minimalno 2... ma, ne opterecujem se, zaista, sve to sidje naknadno.. a i kad podjem trcati za njima dvoma... hehehehhehe, ima opet da budem ko stiglinac jedino mi je pritisak skrooooz nizak 80/45, pa je to dr malko zabrinulo, ali buduci da je meni normalan pritisak cca 90/60, mene ne brine... mada, ova dva dana primjetim da mi se nesto manta i vec sam pocela da razbijam po kuhinji, pa sam odmah znala da mi pada pritisak.. sto je najbitnije, beba je u redu, na prvom mjestu, a na drugom pocela sam ugovarati uzimanje maticnih celija.. nekako mi je to sa imijem promaklo, a sada samo kazem Boze zdravlja i para, pa aBd da ovaj put uzmem mat celije... bas zelim... moj macak se cijelo jutro i pola dana borio da zaspi, i oko 11 zaspa i probudi se prije sat vremena.. ja taman napravila domacu pilecu supicu sa mrkvicom, celerom i ersunom i mashallah citav tanjir mi je pojeo.. stavila jos i onih sitnih rezanaca da malko pojacam.. tanjir njemu, tanjir meni i mi zavrsili sa ruckom odoh sada na brzaka iscitati sta ste pisale, ako mi guzi dozvoli :)