idacha
|
eh, lutke moje lijepe, umalo me rasplakaste :) hvala vam svima, od sveeeeg srca, na lijepim rijecima i zeljama.. inshallah.. Dok sam citala vase postove, nasmijah se onome ''seku ili bracu Imiju'' :) Jos nisam dobro skontala da sam mama ovom mom andjelcetu, a treba da skontam da ce on imati uskoro seku ili bracu.. hehehehehehe.. ja, danas, pucam od smijeha, cim se skontam... jos sam u nevjerici, kao da se to desava nekome drugome, a ne meni... . Neko je napisao ''svaka cast kada si odlucila da zadrzis''... u prvi mah mi je pao na um abortus, ali.. ne znam da bih mogla.. mozda da imam 5 djece, a ovako... moja mama je zatrudnila samnom kada je moj brat imao 9 mjeseci... samo pomislim da je moja mama odlucila da mene abortira, sta bih Boze ja sada?! Neka ide kako dragi Bog zeli... Kod nas prehlada jenjava, ali je i dalje prisutna.. danas sam odvela Imija ped, cisto onako, da ga malko poslusa.. rekla je da je sve hB ok, da je u pitanju klasicna prehlada i da ne treba nista ukljucivati kao terapiju.. jedino mi je prepisala Efestol, cini mi se, kapi za nosic, dana da mu kapam... Kada smo vec tamo bili, htjela je da ga izvaga, jer nije mejsec i po vagan.. Imamo mashallah 9150 kg POhvalila ga je da je prava napredna, zdrava beba... a, smijesno, ona Imija pocela da pipka po stomki da ga pregleda, on se kucene od smijeha, toliko je skakljiv.. nasmija se i ped, kaze nisam jos vidjela ovoliko skakljivo dijete.. on se nameracio da je sutne, pa lupa oogicama, ne bi li je dohvatio.. uhvatim ja njega za nogice da ga smirim, kad on skonta slusalice oko vrata pedijatrice.. e, onda muke.. dize se Imi moj da dograbi slusalice, fiksirao ih pogledom i nista drugo ne postoji za njega.. pedijatrica se malo nage nad njim, on ta i dohvati one slusalice i poce da cupa.. jedva oteli slusalice od njega, on je dohvati za ruku i poce da je grize.. jedva zena istrze ruku, on je drugom rukicom uhvati za kosu i poce da cupa.. ali svo vrijeme se kuceni od smijeha, on valjda kontao da se ona igra sa njim, jer se i ona njemu i cijeloj toj situaciji smijala.. na kraju rece, ''hajde, spakujte ga dok sam jos ziva i citava''... hehehehehehe, jesam se smijala.. Otkako sam saznala za trudim se zaista sto vise paznje da mu poklanjam, jer ce uskoro biti u drugom planu.. ali samo na kratko.. ja njemu kazem, dok smo sami, da niko ne cuje, kako je ON moja beba... cini mi se, sada ga jos vise volim, ako je ikako moguce.. kako su bebarice??? Leena, mila, sretan rodjendan!!!!!!!!!!!!!!! zelimo ti sve naaaaaaajljepse.... lejla_r, draga, kako te je lijepo ''vidjeti''... moramo se jednom dogovoriti za kaficu.. ne primam NE za odgovor, bas me briga.. ja sam trudnica, a trudnice je grehota odbijati... aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ovo vazi i za tebe bas te htjedoh pitati zove li te Erol... znam da je jednom sastavi ma-ma, pa kako sada?? ja danas popodne malo legla, i sanjam da je moj Imi progovorio :) juuuubim vas sveeeeeeeeee