aida.
|
IZVORNA PORUKA: Leena Iman, hvalaaaa:) ... ako budu licile koliko im tate lice, imat cete i vi za 5 mjeseci vrlo slicnu djevojcicu Moja ti Esma isto ispusta te neke zvukove, kao da sebe uspavljuje, i tako i zaspe, a i Dea mala radi isto to... Ne znam, to im je neki fazon. Sretno sa vakcinom, proci ce to za tren:). Ljubi mi bebaru moju najljepsu! Mamica, ma onda nemas razloga za brigu, vjerovatno joj samo stomacic jos nije spreman za kravlje mlijeko. A zubici nas muce od treceg mjeseca, a sad je punih 6 i nista:( Amela Ne znam, i mene ponekad nerviraju svi sa komentarima, ali nekad volim cuti i savijet... Recimo moja mama se ne voli mijesati (nju pominjem, jer je sveki u drugom gradu, a mama u komsiluku, a vec neko vrijeme, jer renoviramo stan kod nje i zivimo), a i postuje ono sto nas dvoje odlucimo... Ona npr. kaze da je meni, bratu i sestri umakala cuclu u med, ali postuje da ja ne zelim da esma jede med prije nego sto napuni godinu... A opet, sestra mi ima 12 godina, i dok je ona bila beba vec su doktori branili hodalice, sjedenje prije 6 mjeseci, itd., tako da s tim nemam nikakvih problema. A kad ostali komentarisu, bas me briga.. Ali ne gledam ni kako drugi hrane svoju djecu, pa ne znam sto bi neko gledao kako ja hranim svoju... Tj. ne komentarisem. K'o sto Iman rece, svaka mama zna sta je najbolje za njeno dijete. Aida, blago tebiiiiiiii, hajde da se mijenjamo na samo jednu noc, samo da se prisjetim sto to bjese spavanje Rose, pa vi ste vec veeeeejiki , cuj ruga se, slatkiš , sretan rođendančić Mila, za imenjakinjicu nasu ! Prvi put cujem to za zubice, vi ste bar u blizu , pa mozete racunati... Ja sam dobila zubic sa 6 mj. tacno, a mm sa 9 , tako da znaci "od sad, pa na dalje i u buduce" hajd mozze al samo jednu noc