Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam cula kako Erol kaze mama Aida imas temu "kafa u gracanici" joj jedva gledam,odo spavat. joj juce mi trebalo nestat interneta,potrosila i trebali opet u ponedeljak iskljucit i ja kontam hajdi bice tesko bez njega al tamam cu se malo pozabavit drugim stvarima al oni samo punoo smanjili brzinu sad mi se jos valja patit i punoo cekat da nesto otvori laku noc joj koliko ima ovi
ma slucajno malo ja virnu pa sam dva puta se okrenula za idacinim postom bas je me iznenadila reko da li ja ovo dobro procita super masallah idacha ni slucajno abortus super si odlucila izdrzat ces i to ako bog da treba ce ti sabura u svemu tome ali uz boziju pomoc sve ce biti ok na kraju krajeva super je odhraniti mislim vidjeti djecicu priblizne starosti neka ti je sa srecom i da nam rodis zivu zdravu bebicu.............
amelice kako je sara,jel kod vas sve ok?? kod nas malkice nosi zeza ali za sad nista opasno cmoka
IZVORNA PORUKA: idacha Amela, .. sta cu, mila... sada ne mogu da biram kakva cu biti, valja mi se naoruzati svim ''jakim'' epitetima.. :) Boze zdravlja, sve cemo izdurati.. kako je princezica???????? vama je fino toplo, jel da?! ovdje kod nas snijeg uveliko mirise...
htjela sam se malo nasaliti bez brige bit ce sve kako treba ako Bog da...princeza ko luda ne mogu je stici, smao se smije i neke nove pokrete pravi,samo sto nije prohodala i tako... Uzasno je hladno evo vec nekolıko dana ı svakım danom sve hladnıje ı hladnıje, kamo srece da je snıjeg kod nas nego ova dosadna kısa i vjetar
skroz ti je sexi a kontam ja jucer reko gdje li se danas digla hodat nema je muzevir auhhh idem da nadjem tu temu bas nas je puno treba nam kakva velika sala idachaaaaaaaaaaa hajd ti dolazi na ovu nashu kaHvu
hej, Selina, draga, tako sam se i ja 100 puta krenula za testom, kada je pokazao pozitivno i vas zeza nosic,.. nadam se da ce proci, evo ja se nadam da se kod nas blizi kraj curenju i prehladi.. poljubi nam Melinu puno Amela, mogu misliti kakav je Sarica mali vrag.. ko cigrica neka, neka, mashallah, samo neka je ziva i zdrava :) ko med je medeni, ne urekla se... aBd da uskoro i prohoda, pa trci za njom veeeliki poljubac za vassss bebacha, avatar je diiiiiiiiiiivan
e to je nas brzi gonzales selina draga mi smo dobro hvala Bogu dosad nije imala nekıh problema osim zubica... Meli zelimo sto prıje da nam bude dobro pusa i od nas svima i laku noc odoh ovo moj malo upavat i ja da ucim malo pa pa drugari
hej, Selina, draga, tako sam se i ja 100 puta krenula za testom, kada je pokazao pozitivno i vas zeza nosic,.. nadam se da ce proci, evo ja se nadam da se kod nas blizi kraj curenju i prehladi.. poljubi nam Melinu puno Amela, mogu misliti kakav je Sarica mali vrag.. ko cigrica neka, neka, mashallah, samo neka je ziva i zdrava :) ko med je medeni, ne urekla se... aBd da uskoro i prohoda, pa trci za njom veeeliki poljubac za vassss bebacha, avatar je diiiiiiiiiiivan
hehehheeh znala sam da ce nam nasa nova rudnica pohvaliti novi avatar sad bi joj sigurno i prahnula jedna jagodica prelivena cokoladom hehehhehehehehe malo ja zezam
jeste i nas zeza ima vec nekoliko dana nista opasno ali kad kihne i tako malo izleti a malo teze dise neg inace eto kao ono pun joj nosic a nije ako me shvatas.........momcina masallah raste stigo nam zapravo preso drugaricu melinu moja je imala zadnji put a to je prije mjesec dana 8 600 gr ali hajd mi smo curice nesmijemo bitit buce........ljubi nam malog i sari veliki poljubac pa odo i ja na spavanje vec sam pospana ljubim vas i cuvaj se mila
ja sam prije otprilike 2 sata usla na rr "da vidim sta ima" i reko odoh oprat sudje... sad sam pogledala na sat i ne mogu sebi doc.. a spava mi se... deaktivirat cu se zaraze jedne
eh, aida, tako ja svaki put... ''saaaamo da vidim sta ima, 15 min, i gotovo''.. helem, nikada nisam ostala manje od 2-3 sata i ja cu jos malko, pa na spavanjac.. mm nocna veceras, pa mi se ne ide bez njega, a valja se privikavati.. laku noc aida., sweet dreams
e neka sam ljubni nam ga.... onaj moj spava od 11 nije se mrdnuo...sunce mamino al i mi smo bili nervozni onih par noci dok ne nikose zubici proci ce i to... idem i ja NAPOKON laku noc svima idachaaaaa idi lezi odmaraj trudnice nasa
HEeej evo i mene,danas sam malo bolje,N.popila od jutros jednu flasicu od 150ml na dvaput i u pola 12 popila 120 ml,nije puno ali i to je super s obzirom na prosla tri dana! Ja sam bila Inace sam nekakva umorna,ko da imam 150 kila a ne 100 salim se,bas sam nesto teska danas. Trebala ici u poresku upravu i ne odem,ne mogu,nemam snage,jos me zub boli ma joooj samo dodjem ovdje da se zalim,ne zamjerite!
Imate mahanje i od mene i moje uspavane ljepotice~!@@
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Big za sveeeee...mi bili malo vani pa svratili kući da Esma podoji i idemo opet valja iskoristiti ove sunčane dane i nahvatati malo sunčanog vitamina D... pusa za sve
Mila_80, uzivajte! Kod nas je BRRRRRRRR....izgleda nigdje nema do proljeca!A bas smo dobili presladak skafanderčić!!! Odoh ručak praviti.....
imamo i mi skafander a neznam jel jos rano da ga oblacimo....ovaj je pravi na tregerice ne oni jednodjelni kao za bebe imamo taj,al mali do 11mjes.samo a nismo ga 2.puta obukli samo
Draga Iman,ne boj se,nadgledaj je dok pajki. Moja rodica je stalno stavljala bebu na stomak i mala je tako samo htjela zaspavi,sad joj je 6 mjeseci i spava na strani ali na ledjima nema sanse!
N. je pojela pun tanjiric pilece supice i mrkvice a onda punu flasicu mlijeka,a mama je preeesretna,samo da ovako nastavi pa nek jede sta hoce,samo da jede!!!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45