|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
28.10.2010 12:47:08   
Anoniman
idacha,cestitam na trudnoci zelim ti laganu trudnocu :-))))sve najbolje mila ljubimo druga maloguser posted image bas,mi je drago sto ce dobiti abd.seku ili bratu user posted image user posted image user posted image
Cestitamo,propustene male rodjendane user posted image user posted image user posted image
pusa velika od nas.

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 3401
28.10.2010 12:48:58   
Anoniman
Sad pije 200 ml i iskapi, ponekad ostane 10-20 ml.
user posted image user posted image masalah kako pije fino.A.nikad nije popio vise od 180ml.
180ml.je pio kad je imao 8mjes. dotad sve 150mluser posted image ......
Da nam djecica brzo ozdrave .....

(odgovor članu Tidzi)
  Neposredna veza do poruke: 3402
28.10.2010 13:58:36   
vjestica
sad sam malo izvela bebu vani, još je fino utoplila i otišle samo do prodavnice, ali je počela plakati user posted image
a inače voli da se voza, mirna je u kolicima
naravno odmah smo se vratile
sad ne znma kad ću se opet usuditi da je vodim vani user posted image
a dolaze sve hladniji dani
vodite li vi svoje bebe vani i kako ih oblačite po ovakvom vremenu?

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3403
28.10.2010 14:24:31   
Tidzi
Pa ja svoje cesto izvodim. Bitno mi je da samo ne duva neki grozni vjetar i da nista ne pada. A ako je bas hladno, da je i meni bas zima, onda ih ne izvodim. A oblacim ih ko mede. Cak i zimske kape sam kupila. Pa smrze se. Dijeca se poledise po usima. I kada ih dobro utoplim, ne bune se, onda hoce biti malo duze napolju.

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3404
28.10.2010 17:32:04   
Mila_80
pozz za sve mamice i za novu trudnicu idachu kojoj želim najlakšu i urednu trudnoćuuser posted image
ja i esma danas napokon bile malo vani, utoplila je dobro i umotala u kolicima i fino se prošetale jedno sat vremena i evo je sad spava već sat i po, valjda je malo omamio svježi zrak user posted image

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 3405
28.10.2010 17:35:08   
aida.
idacha user posted image vec sam ti sve rekla user posted image ali evo i ovako CESTITAM!!!!!! Ako Bog da da bebica bude zdrava i mirna ko Imran i trudnoca bude laksa nego prosla, a hoce sigurno jer sve si prosla i ti si nasa hrabrica user posted image

Ljubimo te Erol i ja... a Imija posebno... Milki tibu user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 3406
28.10.2010 17:43:15   
aida.
Ah zaboravih napisati... Da, ja Erola svaki dan izvodim vani ne znam da je kako hladno, obucem ga fiiino i idemo kolicima u set_nju user posted image ako nista, bar kratko do prodavnice... Samo gledam da nema vjetra jakog i hladnog... Danas sam bas isla ganjala neke papire i svijet me po carsiji napada sto sam izvela dijete po ovoj gladnoci, a on na sebi kapu, kapu od bunde, bundu, rukavice, strample, futrovane hlacice, rukavice user posted image ma pravi medo brundo user posted image i bas neka tetica ide i gleda u mene i govori mlado ludo, pa kroz polusmijeh, dijete drago kako ces bebu na ovu hladnocu izvest (stota koja to govori a stvarno danas nije toliko hladno) a meni bas puko film reko ma gledajte svoja posla user posted image user posted image ona ostade gledat za mnom... uhhhh kako me nervira taj svijet...

< Poruku je uredio aida. -- 28.10.2010 17:44:10 >

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3407
28.10.2010 18:24:59   
MaminaBeba
Idacha dušice svaka čast!!! U jednu ruku to jeste velika radost i prednost, Imi će imati s kim da odrasta i da se igra, a da mu ne bude dosadno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubimo te puno moj Jaman i ja, Imija i maju muvicu u pupama! user posted image

Aida ljubimo tebe i Erola puuuuuuuuuuuuuuuuunooooooooooooooooooooo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3408
28.10.2010 18:28:21   
aida.

IZVORNA PORUKA: MaminaBeba

Idacha dušice svaka čast!!! U jednu ruku to jeste velika radost i prednost, Imi će imati s kim da odrasta i da se igra, a da mu ne bude dosadno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubimo te puno moj Jaman i ja, Imija i maju muvicu u pupama! user posted image

Aida ljubimo tebe i Erola puuuuuuuuuuuuuuuuunooooooooooooooooooooo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

i mi vaaas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 3409
28.10.2010 18:33:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: aida.

Ah zaboravih napisati... Da, ja Erola svaki dan izvodim vani ne znam da je kako hladno, obucem ga fiiino i idemo kolicima u set_nju user posted image ako nista, bar kratko do prodavnice... Samo gledam da nema vjetra jakog i hladnog... Danas sam bas isla ganjala neke papire i svijet me po carsiji napada sto sam izvela dijete po ovoj gladnoci, a on na sebi kapu, kapu od bunde, bundu, rukavice, strample, futrovane hlacice, rukavice user posted image ma pravi medo brundo user posted image i bas neka tetica ide i gleda u mene i govori mlado ludo, pa kroz polusmijeh, dijete drago kako ces bebu na ovu hladnocu izvest (stota koja to govori a stvarno danas nije toliko hladno) a meni bas puko film reko ma gledajte svoja posla user posted image user posted image ona ostade gledat za mnom... uhhhh kako me nervira taj svijet...
user posted image user posted image user posted image user posted image evo im od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image
I meni dobacuju takve komentare ,ne meni vec ko fol djetu ono sine jel ti zimauser posted image user posted image a on sav radostan osmjeh od uha do uha samo se smije user posted image user posted image
Nije reko zima kakav zima,mladi smo mi nema kod nas zime.......
I ja zbundam anela ....i izadjemo malo na zrak user posted image ...

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 3410
28.10.2010 18:35:54   
Anoniman
vodite li vi svoje bebe vani i kako ih oblačite po ovakvom vremenu?
mi nismo mala beba al,mama ga opet oblaci ko malu bebuuser posted image
Potkosulja,bodic kratki rukav toplija maica.....
stample,hlace toplije,dvoje carape cizme
bunda kapa vunena,i sal....rukavice
djete hodat nemoze od robice na njemuuser posted image user posted image ljulja se ko pijanaca jedva hoda hahah svaljiva ga odjeca

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3411
28.10.2010 18:40:25   
aida.
Erol je presmijan u bundici, ne moze maket ni rukama ni nogama, kako ga stavim tako mu je user posted image user posted image mamin medo brundo user posted image ahhh spava mi dijete vise od 2h ne mogu da vjerujem, za njega prekodana to je cudo, sad sam isla gledala jel dise i pipala da nema turu user posted image nema...opio ga zrak danas pa mu se osladilo... a i meni... sve poradila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3412
28.10.2010 18:43:21   
Anoniman
i moj anel spava evo u nevrijemeuser posted image user posted image nije mi po volji al stacu ja zaspo sam,umoran citav dan na nonama cudo ga nezabole hodajuci koscice maleuser posted image
bit ce kod tebe veceras veselooo ohohojuser posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 3413
28.10.2010 18:49:09   
aida.
ev ga probudi se smije se a nije ni progledo user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3414
28.10.2010 19:08:48   
Anoniman

ev ga probudi se smije se a nije ni progledo user posted image user posted image
blago tebi,ovaj moj mene vice kad se budi mama,mama,ja kad dodjem do njega on nervozan uvjek budeuser posted image ili se plakajuci budi grrrr....
Tako se i on prije budio ko beba a sada........
moj mis,mali jos nije ustouser posted image sad cu ja njega buditi .....user posted image

< Poruku je uredio felix -- 28.10.2010 19:09:53 >

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 3415
28.10.2010 19:10:30   
aida.
ne prepadaj meuser posted image user posted image user posted image uh nadam se da ce ovakav i ostat aBd bas je dobrica user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3416
28.10.2010 19:11:31   
aida.
veceras cu ja govoriti Anele samo se ti igraj pusti mamu nek se muci user posted image user posted image hoces ti mene neki dan zezat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3417
28.10.2010 19:14:15   
Anoniman

veceras cu ja govoriti Anele samo se ti igraj pusti mamu nek se muci user posted image user posted image hoces ti mene neki dan zezat user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image USTO heh ustouser posted image user posted image user posted image mama malo pojacala glas on odma glavom ko sljepic viriuser posted image user posted image user posted image
pusa drugu odo odo eno nehorozna je grrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 3418
28.10.2010 19:47:57   
samedi
Hej drage moje,kako ste mi? Ja sam fujzato se i ne javljam,Nejra nece da jede nista,danas je popila sveukupno oko 200ml mlijeka. Juce nije nista jela od 4 popodne pa do jutros.Kad joj dam flasicu ko da sam joj otrova dala ne znam vise sta da joj radim,nista nece,kasicom me svu popljuvala i place,vristi nece da jede ni pije nista osim caja a caj necu da joj dajem jer samo onda kaki zelenu vodu od njega. Danas sam joj promijenila svega dvije pelene i u njima nije bilo skoro nista. Ludim majke mi,ljutim se na sebe,na nju,ma ne znam vise. Ne primijetim da je bolesna,normalno se ponasa,vesela je,radoznala,skakuce,guguce ma sve najnormalnije,al kad joj dam flasicu nastane vristanje. Vise sam na rubu snage i zivaca,toliko me brine,vidim da je smrsala osjetim da je laksa kad je podignem. MM kaze pusti je da ogladni,nemoj joj trpati a meni jos gore sto me ni on ne razumije,kako se on ne brine ko ja? Mozda i pretjerujem,sama mislim sta bi da je ne dao dragi Allah sta gore,da je stvarno bolesna. To traje evo vec tri dana,tri dana ne spavam,sve cekam kad ce zaplakati da joj dam flasicu a ona fino prespava cijleu noc i jos ujutro popije samo malo mlijeka i nastavi se igrati ko da se najela ne znam ti kolko. Mislila bih da su zubici ali nema nikakvih simptoma,nista se ne bijeli sve glatko,a i ne bi htjela caj da pije,ne bi htjela nista,ma ne znam. Izvinite na ovako dugom i punom gresaka postu. Morala sam se makar vama izjadati :)

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3419
28.10.2010 20:59:13   
Anoniman
samedi.......citajuci tvoj post ja mislila mojuser posted image isto ovako je bilo kod mene znaju zene da sam sve to prosla i sta sam muke stim,prodeverala....Nije htjeo flasu niti sta drugo sto kazes popije samo 50ml.i ko najeo seuser posted image nece vise da ga silis mesecini nikako.
Znala sam kad zaspi reko mozda ce na snu popit,ma jok nece pa nece probudim ga cak pocne plakat al flasu nikako.Zvala ped.tako kazem kaze dovedi ga pregleda ga sve o.kuser posted image al reko nece i nece kaze ma nemoj se brinuti jest ce kad ogladni a kad reko,kad taj moze da zivi bez jela nece nista,ma kaze pusti ga nebrini projest ce sigurno.Da promjenim ad.kaze NIKAKO nije do toga .....
Znala sam biti nervozna,placem,mm.se smije kao ma daj zeno nebrini vidi kako je veseo sta se brines reko omrsavit ce pa vidi sto kazes niti piski niti kakiuser posted image ....gdje ce kad nista nejede....
I tako se vuklo haman jedno 10.dana bogami sve je tjerao po svom,ko za inat meni uz muku ej ,kad se sjetim razumjem te potpuno mila.
Projest ce polako sigurno hoce,sad ti se nesto zaninatila faza je to,proce znam da si pogubila zivaca,i zivaca al tako je s djecomuser posted image user posted image .......
Koliko popije ,popije gledaj da si manje nervozna draga znam nije lako al pokusaj.
I nemoj kao,ja dzaba praviti puno ad.kad znas da nece pojest da nebacas i trosis ad,..dok neprojede.
Ja sam tako jednom bacila skoro citavu kesu ad.prosipajuci i praveci za 5.dana potrosila skoro kutijuuser posted image a nije aptamil bas jeftin za bacanje.
Daji joj caja ne puno vec malo da je nezasiti neka gricka sta hoce i moze dok neprodje to .
A.neku noc isto tako nece flase nije jeo 6.sati samo hoce smokiuser posted image i tako citav pojo i caja posle tek nakon 2.sata dala flasu i popio jedva .....
bila sam se uzbrinila.I danas dan,nama dodje ta faza da nece da jede .....
Ljubim te user posted image user posted image user posted image user posted image nemoj,mi se sikirati draga .....

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 3420
28.10.2010 23:14:17   
Leena
Hvala na cestitkamauser posted image user posted image user posted image , radno provedoh rođendan, ali me zato Esma danas pozeljela, pa me grlila i ljubila, pa mi ljepseg poklona nema:D
Idacha, sve ti vec rekoh u pp, zivi zdravi i sretni da mi budete:). I mi koristimo istu "zastitu", jer mi je dr. zabranila prezervative, kaze da mi je jos koza osjetljiva i da mogu samo gore napraviti, a tablete ja ne smijem piti zbog hormona, tako da sta Bog Dragi da user posted image
Iman, hehe, e da neko kaze da barem malo i na mene lici user posted image . Ljubim ja vas i jedva cekam da vas vidim!
Vjestice, ja Esmu izvodim stalno. Ucim na greskama moje strine, koja je doktorica, ali nije nikako izvodila djecu kad je hladno i nemaju nikakav imunitet do prvog snijega do maja su djeca non-stop bolesna, to je strasno... Mene su i na planinu vodili, samo u skafander i super i do 12. godine se nikad nisam ni prehladila nesto ozbiljnije... Moraju i djeca na zrak, isto k'o i mi.... Barem ja tako mislim.
Samedi, duso, samo polako, krenut ce jesti, vidjet ces!
Ljubim vas sve, odoh odmoriti, bas sam krepana;)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3421
28.10.2010 23:45:42   
idacha
eh, lutke moje lijepe, umalo me rasplakaste :)
hvala vam svima, od sveeeeg srca, na lijepim rijecima i zeljama.. inshallah..
Dok sam citala vase postove, nasmijah se onome ''seku ili bracu Imiju'' :) Jos nisam dobro skontala da sam mama ovom mom andjelcetu, a treba da skontam da ce on imati uskoro seku ili bracu.. hehehehehehe.. ja, danas, pucam od smijeha, cim se skontam... jos sam u nevjerici, kao da se to desava nekome drugome, a ne meni... .
Neko je napisao ''svaka cast kada si odlucila da zadrzis''... u prvi mah mi je pao na um abortus, ali.. ne znam da bih mogla.. mozda da imam 5 djece, a ovako... moja mama je zatrudnila samnom kada je moj brat imao 9 mjeseci... samo pomislim da je moja mama odlucila da mene abortira, sta bih Boze ja sada?! user posted image user posted image user posted image user posted image
Neka ide kako dragi Bog zeli...

Kod nas prehlada jenjava, ali je i dalje prisutna.. danas sam odvela Imija ped, cisto onako, da ga malko poslusa.. rekla je da je sve hB ok, da je u pitanju klasicna prehlada i da ne treba nista ukljucivati kao terapiju.. jedino mi je prepisala Efestol, cini mi se, kapi za nosic,  dana da mu kapam...
Kada smo vec tamo bili, htjela je da ga izvaga, jer nije mejsec i po vagan.. Imamo mashallah 9150 kg user posted image user posted image user posted image POhvalila ga je da je prava napredna, zdrava beba... a, smijesno, ona Imija pocela da pipka po stomki da ga pregleda, on se kucene od smijeha, toliko je skakljiv.. nasmija se i ped, kaze nisam jos vidjela ovoliko skakljivo dijete.. on se nameracio da je sutne, pa lupa oogicama, ne bi li je dohvatio.. uhvatim ja njega za nogice da ga smirim, kad on skonta slusalice oko vrata pedijatrice.. e, onda muke.. dize se Imi moj da dograbi slusalice, fiksirao ih pogledom i nista drugo ne postoji za njega.. pedijatrica se malo nage nad njim, on ta i dohvati one slusalice i poce da cupa.. jedva oteli slusalice od njega, on je dohvati za ruku i poce da je grize.. jedva zena istrze ruku, on je drugom rukicom uhvati za kosu i poce da cupa.. ali svo vrijeme se kuceni od smijeha, on valjda kontao da se ona igra sa njim, jer se i ona njemu i cijeloj toj situaciji smijala.. na kraju rece, ''hajde, spakujte ga dok sam jos ziva i citava''... hehehehehehe, jesam se smijala..
Otkako sam saznala za user posted image trudim se zaista sto vise paznje da mu poklanjam, jer ce uskoro biti u drugom planu.. ali samo na kratko.. ja njemu kazem, dok smo sami, da niko ne cuje, kako je ON moja beba... cini mi se, sada ga jos vise volim, ako je ikako moguce..

kako su bebarice???

Leena, mila, sretan rodjendan!!!!!!!!!!!!!!! zelimo ti sve naaaaaaajljepse....
lejla_r, draga, kako te je lijepo ''vidjeti''... moramo se jednom dogovoriti za kaficu.. ne primam NE za odgovor, bas me briga.. ja sam trudnica, a trudnice je grehota odbijati... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ovo vazi i za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image bas te htjedoh pitati zove li te Erol... znam da je jednom sastavi ma-ma, pa kako sada??
ja danas popodne malo legla, i sanjam da je moj Imi progovorio :)
juuuubim vas sveeeeeeeeee

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 3422
28.10.2010 23:52:22   
aida.
mila moja imas pp user posted image ti ko da opisujes mog Erola u svakoj rijeci user posted image mi smo na prosloj kontroli imali 9150user posted image user posted image user posted image user posted image strah me za toliku slicnost nase djece... samo da nam drugo dijete ne bude slicne dobi user posted image user posted image kako sazna za tebe, sve me nesto strah user posted image user posted image ma ti si meni hrabrica prava user posted image a Erol je isti takav kad odemo kod ped. samo se smije, cupa dr. a i ona s njim pristane sto se meni svidja... prije smo isli doktoru pa kad udjemo djete pocne da place ne ustavlja a svima je dobro poznato da se moje dijete samo smije user posted image user posted image user posted image i kako smo presli kod dr dobar je... vise voli zenski rod... tajin sin user posted image user posted image
a zove... kad hoce nesto da nadobije... kad hoce da ga uzmem kaze mammm mammmm... ili ako mu dotuzi kad ga spusti na pod pogleda me i kaze mammm... ja se rastopim user posted image user posted image user posted image idi mi sad brzinski odg na pp user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3423
28.10.2010 23:53:16   
amela2208
idacha ti Boga mi vrijedna sve nesto na brzineuser posted image user posted image user posted image al smao nek bude od hajirauser posted image user posted image user posted image user posted image mashAllah user posted image ti bas fino napreduje
selina virkas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3424
28.10.2010 23:58:33   
idacha
aida., imas pp, brzinski :) Ma, Erol i Imi ko da su braca :) od pocetka nekako... nemoj samo ti mojim stopama.. jos nemoj... danas idem u radnju i vidim ciganku kako gura kolica, a na jednim kolicima njih troje, sve jedno drugom do uha.. kazem sama sebi ''e, draga Aida, eno tvoje slike i prilike'' user posted image user posted image user posted image user posted image
Amela, user posted image user posted image user posted image .. sta cu, mila... sada ne mogu da biram kakva cu biti, valja mi se naoruzati svim ''jakim'' epitetima.. :) Boze zdravlja, sve cemo izdurati.. kako je princezica???????? vama je fino toplo, jel da?! ovdje kod nas snijeg uveliko mirise...
Selina, mila,.... user posted image user posted image user posted image kako je Melinica??? kako si ti?

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 3425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *