idacha
|
hello, zenice.. samo da vas na brzaka pozdravimo.. nesto mi se ne spava, iako sam uranila jutros i, obicno, kada je ovakvo vrijeme kao sto je danas bilo, provedem dan spavajuci, sto danas nikako nije bio slucaj.. pih, nema nas 2-3 dana i vec ne uspijem da iscitam sve sto ste pisale.. aida., mila, hB pa nam je drugar bolje.. mashallah, ljubni nam ga puno.. kako stolica danas? bebacha, draga, drago mi je i da su tvoji andjelcici malko bolje... bas si mi nesto juce prosla kroz glavu, sa svim svojim brigama.. iskreno se nadam da ce djecica potpuno ozdraviti, a onda ce sve biti lakse.. marina, na brzinu sam preletila postove, a cini mi se, nigdje ne vidjeh tvoje javljanje.. kako si, draga? znam da je svasta nesto bilo, pa se nadam da se sve zavrsilo kako treba... javni se da ne brinemo... melly, kako mirzica, je li ozdravio? velika pusaaaa za vas dvoje maminabebo, monamuhamed, zoe, kanita, marijanna, felix, mrkica, malena, amela, selina, sara, dzeni, sulty, samedi.... jooooooj, dok sve nabrojim Iman, sretan mali rodjos.. Leena, kako nam je vrsnjakinja? veliki poljubac za vas bebulenceeeee, jesam li te prepoznala, mila????????????? Nazalost, po postu, odnosno po problemu, ali evo, Mona muhamed ti je fino objasnila sve... juuuuuuuuubim teeeeeee (uh, hocu se provaliti ako sam pogrijesila )