|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  123 124 [125] 126 127   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
15.10.2010 22:18:29   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 3101
   RE: Bebe od 0 -1 godine
15.10.2010 22:23:57   
Mirkica
ja volim toplo preko dana nam je uvijek toplo noci ga  lijepo utoplim i spavamo u sobi oko 15-18 najvise , ja znam kad ga podojim da ustajem da nam izluftiram sobu otvorim vrata sirom i pokrijemo se nas dvoje i onda opet imamo frisak zrak mislim luftiram par minuta zraka radi 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3102
15.10.2010 23:27:57   
MaminaBeba
Draga AIDA crkoh od smijeha --- MRKVA --- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja ne volim mrkvu!! user posted image

Kod mene je vazda nahajcano i toplo u kući i meni odgovara a i Jamanu! Ovako ga mogu i laganije obući kada je kuća topla. Ionako kada ga skinem odmah su mu nogice hladne i rukice. Ne volim ja hladnoću! grrr

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3103
15.10.2010 23:28:56   
MaminaBeba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oj vidite mi slova, ima da oćoravite od njih, evo ponovo post!

Draga AIDA crkoh od smijeha --- MRKVA ---

I ja ne volim mrkvu!!

Kod mene je vazda nahajcano i toplo u kući i meni odgovara a i Jamanu! Ovako ga mogu i laganije obući kada je kuća topla. Ionako kada ga skinem odmah su mu nogice hladne i rukice. Ne volim ja hladnoću! grrr

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 3104
15.10.2010 23:33:44   
zeze
IZVORNA PORUKA: amela2208

IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed
Aisha ima na potiljku crvenu flekicu i malo nize ka vratu..Da nije rodin ugriz, ili poljubac andela?

to ima i moja Sarauser posted image  i kazu da ce to vremenom nestati

Prvo sam ovo procitala user posted image user posted image
Ima i moja Naida na kapku od oka user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 3105
15.10.2010 23:49:02   
aida.

IZVORNA PORUKA: MaminaBeba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oj vidite mi slova, ima da oćoravite od njih, evo ponovo post!

Draga AIDA crkoh od smijeha --- MRKVA ---

I ja ne volim mrkvu!!

kud prije ne vidjoh da si prepravia boju taman hocu da galamim user posted image user posted image pa ja... mrkva... user posted image user posted image ni ja je nisam ljubitelj user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 3106
16.10.2010 0:26:04   
elkina_mala
dzeni
tu sam ja samo nesto od one bolnice sam se takooooo ulijenila...ustajemo oko podne napravim rucak muz dodze posle toga opet ja i selina savamo i malo vremena imam posle podne za stan i veceru i to je to...jbg
saro mislis da je dobro da se nedobija menga???5 godina???user posted image
tidzi nisam ni mislila tu,ginic je rekao da ona je exra dobro sto se tice cuvanja od 1000 zena jedna ostane trudna ali da nije dobra zbog nedobijanja menge...
ma i mene je strah spirale al kontam da mi je bolje to nego tablete koje debljaju i koje bi zaboravila popit,i bolje je od gume,i naravno sigurnije od "rikverc" metode jel hehehehe

25.08.2010
Selina, pile moje malo

Tako ti je to, prijatelju znaj
danas ili sutra svemu dodje kraj
nema vise nade srce da je nadje
sve su moje druze, potonule ladje...
01.04+++29.04---- :(

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 3107
16.10.2010 0:54:05   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: elkina_mala

dzeni
tu sam ja samo nesto od one bolnice sam se takooooo ulijenila...ustajemo oko podne napravim rucak muz dodze posle toga opet ja i selina savamo i malo vremena imam posle podne za stan i veceru i to je to...jbg
saro mislis da je dobro da se nedobija menga???5 godina???user posted image
tidzi nisam ni mislila tu,ginic je rekao da ona je exra dobro sto se tice cuvanja od 1000 zena jedna ostane trudna ali da nije dobra zbog nedobijanja menge...
ma i mene je strah spirale al kontam da mi je bolje to nego tablete koje debljaju i koje bi zaboravila popit,i bolje je od gume,i naravno sigurnije od "rikverc" metode jel hehehehe

Ja znam da je problem spirale taj, da ona se moze pomakniti i eto neplanske trudnoce.
Ja sam pilule pila razne i samo od jedne sam se udebljala. Ali ako pratis i navrjeme promjenis u slucaju, ja bi uvjek uzela pilule.

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu elkina_mala)
Neposredna veza do poruke: 3108
16.10.2010 1:06:40   
sara.at
Elkina koji Sam ja baksuz ja bih od tih 1000 zena bila ta jedna StO je ostala trudna user posted image nevjerujem da je dobro StO se nedobija menga jer se tjelo nemoze da se cisti i onda zena brze stari....ja sama neznam sta Cu,vidjet Cu Sa doktorom

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 3109
16.10.2010 1:15:45   
SailorMoon
Joj i ja sama neznam sta cu posle poroda. Mislim da cu pilule izeti. A posle drugog djeteta aBd, ide mm na vasektomiju i rjesen priblem.

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 3110
16.10.2010 1:21:41   
dzeni_nl
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Joj i ja sama neznam sta cu posle poroda. Mislim da cu pilule izeti. A posle drugog djeteta aBd, ide mm na vasektomiju i rjesen priblem.

meni ni mm nije za to da ja pijem pilule, a nikad ih nisam ni pila tako da se bas i ne razumijem u njih.

a i on kaze da bi prije on uradio vasektomiju, nego dozvolio da ja stavim spiralu.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 3111
16.10.2010 1:30:54   
sara.at
Ja Cu svog da kastriram user posted image i rijesen Problem

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 3112
16.10.2010 3:18:55   
Mona Mohamed

IZVORNA PORUKA: sara.at

Ja Cu svog da kastriram user posted image i rijesen Problem

Zlocesta si. [sm=smiley1.gif]

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 3113
16.10.2010 10:09:49   
Mamica24
Evo i mene... uh.. juče je bilo guravo pravo al sve je hvala Bogu prošlo dobro...

Doktor mi je sklonio i ranicu i polip koji sam imala i kaže da je prezadovoljan rezultatima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dok je radio ranicu samo sam imala neugodan osjećaj a polip je već malo peckao al ništa strašno!!

Odoh sad doručkovati evo Bekir se uzvrtio oko mene gladež jedan samo bi nešta žvakio!!!

Big kiss za sve vas od nas!!

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 3114
16.10.2010 10:48:18   
aida.
Dobro jutro moje dame user posted image user posted image user posted image
Mi opet nismo spavali, ne znam sta da uradim po pitanju stolice mog pilta, on se izmuci... Bas ima cvrstu stolicu... A pije dosta i caja i sve... Dr. mi kaze samo da mu dajem kamilice, ali dajem svaki dan i opet nikakvih promjena... user posted image
Dobra vijest je da se jutros probudio i nije kasljo user posted image inace svako jutro je katastrofa od kasljenja... sad nista. vidjet cu kakva ce situacija bit ovih dana i odim ga na kontrolu da nam potvrdi da je dobro user posted image
bebacha kako su nam drug i drugarica??

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 3115
16.10.2010 11:11:12   
bebacha
jutro i od nas.kod nas konacno bolja situacija.
nekon 4 dana Alen od jutros vise nije kmezav,vraca se u normalu,sinoc se puno manje budio.
Ajla je opet nocila ko moje mame,pa su otisle u hodnju,mama kaze da lijepo dise i da malo samo kaslje,u pon idemo radit bris nosa i grla.
samo je tako puno bolestan,zeza ga stomak,muka mu.otisao na poso al evo vjerovatno ce se vratit kuci.ja napravila rucak i sad uzivam
Aida potpuno te razumijem,ja jos nisam nasla nacin kako da Ajli rjesim problem cvrste stolice

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3116
16.10.2010 11:19:11   
aida.

IZVORNA PORUKA: bebacha

jutro i od nas.kod nas konacno bolja situacija.
nekon 4 dana Alen od jutros vise nije kmezav,vraca se u normalu,sinoc se puno manje budio.
Ajla je opet nocila ko moje mame,pa su otisle u hodnju,mama kaze da lijepo dise i da malo samo kaslje,u pon idemo radit bris nosa i grla.
samo je tako puno bolestan,zeza ga stomak,muka mu.otisao na poso al evo vjerovatno ce se vratit kuci.ja napravila rucak i sad uzivam
Aida potpuno te razumijem,ja jos nisam nasla nacin kako da Ajli rjesim problem cvrste stolice

nemas pojma kako mi je drago da su bolje user posted image znaci i Ajla ima taj problem... sad mu vise fokusiram supice od povrca nego hapice i opet isto...user posted image bas mi ga zao... jadnicak se bas muci...user posted image
jesil ti stavljala svojim mast od Maje??jucer mi pisala da dodjem po to..

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3117
16.10.2010 12:01:00   
bebacha
meni je otac nabavio svinjsku mast i ja Ajli stavljam.Alenu nisam jer nema potrebe.ona ti je za bronhitis i tako te problemu.a uzmi to od Maje.probaj nabavit guscju mast.ja imam jednu teglicu al sam pomjesala s medom tako da Erolu to nemozes.
neznam sta da ti kazem za stolicu,za mi je Erola.jesul mu uvela jogurt.Ajli to pomaze,kompot od suhi sljiva.nekaad se zna desit da nista nepomaze

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3118
16.10.2010 12:07:27   
bebacha
uvedi mu i zitarice,imas ih puno od 6 mjesci a on se dabar regulator probave

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3119
16.10.2010 12:25:46   
bebulence
Ura jutros smo ponovo se vratili na Ferum lek i moj bebač nije plakao ali sad se bojim prve stolice jer se bojim već viđenog ali pokušat ću više čaja da mu dajem a hvala bogu popije i po 100ml dnevno i to baš voli onaj Hippov kamilica,anis i komorač i uopšte mu ne smeta kamilica a kažu da je bebe ne podnose.
malena nesmijem mu ništa davati dok ne mnapuni barem 4 mj.
amela 2208 hvala pogledala sam na toj temi uglavnom sve mame su koristile Ferum lek pa sam zato ponovo se vratila na tu opciju pa ćemo vidjeti u buduće.
mona muhamed pitaj tu rodicu zanima me još i njeno mišljenje
hvala svima....user posted image

Naše čedo stiglo na ovaj svijet 18.07.2010. i uljepšalo život svojoj mamici i tatku, volimo ga beskrajno puno.......

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 3120
16.10.2010 12:56:48   
rose 87
hej evo i nas dosla sam da pohvalim svoje srce medeno,koje je sinoc super spavalo,imali smo samo dva budjenjauser posted image user posted image user posted image moram malo stalno se nesto zalimuser posted image ,danas idemo za Sarajevo,on ostaje kod moje mame i ovo je prvi put da ga ostavljam malo duze,pa mi malo tesko i zao,neznam kako cu ponovo poceti raditi
pusice saljemo malenimuser posted image a mame puno pozdravljamo

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu bebulence)
Neposredna veza do poruke: 3121
16.10.2010 14:22:50   
Anoniman
pozz od nas.
Rose mila drago mi je da je vam noc bila dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image i kod nas je bila super do 5 ujutro nije se budio.Posle od 5 do 8 se stalno komesao,prevrto sjedne pa legneuser posted image valjda se naspavao,pa vidi nije jos svanulo a mora lezati heheheh dusa moja pametna.
Skoro zaspo uz medu brundu vjerovala ili ne obozava tu pjesmuuser posted image .
Aida super da je drug dobro

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 3122
16.10.2010 15:51:46   
aida.

IZVORNA PORUKA: felix

pozz od nas.
Rose mila drago mi je da je vam noc bila dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image i kod nas je bila super do 5 ujutro nije se budio.Posle od 5 do 8 se stalno komesao,prevrto sjedne pa legneuser posted image valjda se naspavao,pa vidi nije jos svanulo a mora lezati heheheh dusa moja pametna.
Skoro zaspo uz medu brundu vjerovala ili ne obozava tu pjesmuuser posted image .
Aida super da je drug dobro

i E. obozava medu brundu... pocne se smijat ne moze sebi doc a meni usi para..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3123
16.10.2010 18:17:57   
Leena
drage, moje vrijednice, nikad procitati sta ste sve pisaleuser posted image user posted image user posted image
Ja u poslu, a jos su mi bili danas muzevi iz Bihaca, pa nikako da sjednem za comp.
Imancice najdraza, sretan mali rođendanko:))))), ljubi strina dijete malo!
Veeeeliki ljubac djecici i mamicama!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3124
16.10.2010 19:31:19   
Magicze
Puno pozdrava svim mamicama.....kratko pitanje ...koliko cesto vi dojite? ....moja Ayla nekad svaka 3 sata a nekad i ranije..nemamo neki ritam a vec joj je mjesec dana....mirkice kako napreduje Ishak? Mona kako je Aisha?

Rodila se nasa Ayla, 16tog Septembra...

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 3125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  123 124 [125] 126 127   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  123 124 [125] 126 127   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *