idacha
|
heeeeeej, aida., mila, bas mi je zao momka lijepog, mogu misliti kako se pati, dusa lijepa.. jesi li mu pokusavala toplomjerom malkice olaksati? ja sam Imranu par puta sa toplomjerom pomagala, kada je imao baaas tvrdu stolicu i uspijevao se iskakiti lakse.. ne znam draga, stvarno, sto ti rece, posavjetuj se sutra i sa pedijatrom pa ces biti malko pametnija.. joj, a znam kako se muce kod tvrde stolice, bas da ti srce pukne... a, sto ne dodjeeeeeeeeeeeeeeeee?????????? pa sta ako je tm dugo ostajao?!?!?!?! pa i treba nam da dugoo ostaje, sjecas se :) bas mi je zao.. slijedeci put obavezno dodji... kakva kisa?! iz auta u stan za sekundicu.. ccc, da mi nisi toliko draga sada bih se ljutila, a ovako... malena, pokusaj koristiti kremu mustadela za tjemenjacu.. Imran je imao toliko da ne bi vjerovala.. ja kupim ovu kremu, namazem ujutro, on prespava sa njom i sutradan ga okupam i iscesljam.. da vidis kako sipa sa glavice.. to sam, vjeruj, ponovila samo 2 puta i zavrsila sa tjemenjacom.. a, puna mu glavica bila, i to je bilo tvrdo ko kora... maltene se preko noci pojavilo po citavoj glavici, ali eto, cujem za tu kremu, kupim i odusevim se... jubni nam Nejricu ljepoticu lejla_r, pa gdje si nam ti??? hej, kad se sjetim kako sam te trazila po bolnici, a ti se poradjala uveliko ko da je bilo prije sto godina, zeno... kako bebanooooooooooo? vjestice, draga, ne znam ni ja sta je, helem tako mi je vec duuuuugo... vrlo brzo se povuce, cim se smirim.. a, jesam Bog dao zivcana i sklona nerviranju... fuj... bas lako planem, ali se lako i vratim u ''normalu'' a, bice da je urtikarija kod mene, jer inace imam alergiju na sunce, i reakcije koze na toplohladno... :) ma ja sam ti haos.. sve ja imam bebulence, sunce moje sad se sjetih kreme mustadela.. valja mi ti doturiti :) kako su nam ostale zenice? ima li koja budna???