Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 18:45:39
bombina
lady-drago nam je da nema barem povracanja i proljeva bice i ostalo bolje..........a koji nalazi nisu dobri,krvna slika,ili...??? drzite se obje i zelimo vam da nam se brzo javite od kuce
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 19:23:19
dubravka01
IZVORNA PORUKA: bombina
IZVORNA PORUKA: animagical
ja nicim...samo guzu mazemo, nista vise...koza-ko bebina
i mi smo do sad tako radili,ali A su crveni obrazi i malo suhi...sta s tim???
E ovo sa suhim i crvenim obrazima smo mi rješavali ( u zimskom periodu) sa Niveinom kremom protiv hladnoće i vjetra i još je koristimo, neki dan uzeli novu za ovu sezonu Pokušaj s njom, nama je super
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 19:47:43
bombina
i moja A je imala skoro turu cak 39,6,tusirali smo je,stavljali cepice,ribali krompir stavljali na tabane,ali nevjerovatno...uspjeli smo skinuti crvenim lukom,popolovili jedan luk i jednu nogicu ja drugu muz i masirali tabane nekih 15-ak min.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 19:48:30
animagical
tu niveu ja mazem sebi kad je snijeg, osuse mi se obrazi... A su mi danas satrali prvo ga se dograbila mm nana, malo senilna pa zaboravila da bude njezna...kad je poljubila (sto ne uspjedoh sprijeciti) on jadan vrisnuo plakati... od tog bi poljupca i ja zaplakala...i ostatak dana je bio takav, imali smo goste s dvogodisnjakom...uh vriske.... sad A zaspa i dva puta se probudi vriskom i nekim pretuznim placem, pune oci suza...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 19:57:20
lejla80
Bint pa eto ne zali se vise na druga..vidis kako te pustio da malo uzivas u kafi...Znaci poceo se pustati..vidi ti njega mangupa..Ovaj moj ni ne pokusava iako sam ustaje evo vec dva mjeseca..Bravo za naseg ljepotana Da sam na tvom mjestu i ja bi probala ovaj fazon sa hapom navecer..javi ako upali.hehhe
Bombina ja mazem lice malcu kad izlazimo da se malo zastiti od hladnoce..trenutno koristimo Niveu nutri sensitive..Inace nisam bas neki pobornik tog mazuckanja, cak i guzu samo povremeno namazem..A to vase crvenilo jel to nesto zbog ovog vremena ili je neki osip??
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 20:44:46
Anoniman
Vece moje drage Ja sam djecu polijegala u pola osam u krevet, Ana mi nikako cijeli dan nije spavala, a Luka jednom pola sata, blago receno je da su bili nepodnosljivi. Luki mi danas treci mali rodjendan pa mama nocas do kasno torticu pravila, Ani sam svaki mali rodjendan neki slatkis napravila, pa red mi je i njemu.
Iman kako nam je Mancica? Lady, ljubimo tebe i princezicu? Medi je li spala temperatura?
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 21:44:57
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical
tu niveu ja mazem sebi kad je snijeg, osuse mi se obrazi... A su mi danas satrali prvo ga se dograbila mm nana, malo senilna pa zaboravila da bude njezna...kad je poljubila (sto ne uspjedoh sprijeciti) on jadan vrisnuo plakati... od tog bi poljupca i ja zaplakala...i ostatak dana je bio takav, imali smo goste s dvogodisnjakom...uh vriske.... sad A zaspa i dva puta se probudi vriskom i nekim pretuznim placem, pune oci suza...
A pile malo, previse mu dozivljaja bilo pa mu u san dodju :)) I mi ispratili goste, dosli moji iz firme drito s posla nama, pa se M uznervozio, puna kuca nepoznatih faca, svi mu se krevelje. Dobro je on ikako izdrzao, ja bih prva utekla da sam mogla :))) Elem, necu do 1. februara na posao, sto je cak i duze nego sam mislila da ce mi dati!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 22:33:23
mala_sa
Vece i od nas
Joj po ovim vasim kilazama mi ispadosmo pravi debelindjo (sa 6mj imao 9 i 400) Mi kad je bas vjetar namazemo lice mustelinom kremicom za lice, inace njom mazuckamo i guzu ponekad, al ne praktikujemo bas mazuckanje
Lady da nam djevojcica ubrzo bude bolje aBd, a hrabra mama sve to da podnese
pikapoka1.gif] za Mancicu
Jelo sretan vam mali rodjendanko , pusti se zeno kolaca - pruzi noge malo
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 22:46:10
Amam
Vecer i od nas... Bubanim bebama da sto prije ozdrave. Cestitamo rodjendancice,vidim Luka ima rodjkas. Ja E lice mazem s baby love nekom kremicom protiv vjetra i hladnoce,samo kad idemo vani. Inace E se samo rola i nigdje ga nemogu ostavit bez nadzora,do sad sam mogla bar u stolici sad ni to,pokusava da se naginje pa me strah da se ne prevrne . Laku noc
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 23:51:28
mimikimi
IZVORNA PORUKA: mala_sa
Vece i od nas
Joj po ovim vasim kilazama mi ispadosmo pravi debelindjo (sa 6mj imao 9 i 400) Mi kad je bas vjetar namazemo lice mustelinom kremicom za lice, inace njom mazuckamo i guzu ponekad, al ne praktikujemo bas mazuckanje
Lady da nam djevojcica ubrzo bude bolje aBd, a hrabra mama sve to da podnese
pikapoka1.gif] za Mancicu
Jelo sretan vam mali rodjendanko , pusti se zeno kolaca - pruzi noge malo
bas je maji bebeji neka neka sve ce to da se regulise samo neka bebaci napreduju moja jedva zaspala sve se otima ,nesto joj se spavanje skroz poremetilo , vec nekoliko noci u ova doba zaspiva premorena jedva gleda ali nece da zaspe
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 13.11.2011 0:09:59
sunce27
Evo malo i mene, nisam se dugo javljala jer nemam puno vremena, meni moja bebi po citav dan ne da maknuti od nje. Vidim da su nam lady i Nadja u bolnici, da nam mala ljepotica sto prije ozdravi. Nasoj maloj raji sretni mali rodjendancici, a nasoj velikoj curi Soraji sretan njen 1. rodjendan