|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1242 1243 [1244] 1245 1246   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
13.11.2011 15:56:16   
esmina i bebina mam
rose ljubim dragu princezu da nam je ziva i zdrava jos 100godina user posted image
..........nama se izvuce danasnji dan jedno dijete kod mojih drugo kod MM-ovih jupiiiiii, i ja bila na rucku spremala po kuci evo hocu da malo peglam ma ljepota

ladyblue kako je Nadica ?
medi sta je sa turom ostale zenice i bebice kako su svi

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 31076
13.11.2011 16:13:18   
sweet insanity
cestitamo rodjendan Soraji i ako smo koji propustili!

Brzo ozdravljenje bolesnim bebicama!

Neposredna veza do poruke: 31077
13.11.2011 16:22:04   
dada83
Drugarici Soraji zelimo sretan 1. rodjendan, neka  je ziva i zdrava , sto je najbitnije, a bogami i lijepa i pametna puno puno godina...user posted image
A drugarici Nađi saljemo jedan veliki  user posted image da nam sto prije ozdravi.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 31078
13.11.2011 18:03:59   
Super Beba
amam, mimikimi - sretni mali rođendani i sve naj naj želim vašim slatkim bebicama! user posted image

Rose - sretan 1. rođendan velikoj curi! Da bude zdrava, vesela, pametna i dobra, da sluša mamu i da je ne sekira, da mama ne sekira nju :) da je prati sreća i radost u životu! user posted image user posted image user posted image Od srca  želim sve naj!

Nama je danas 9 mjeseci...i mi lagano koračamo ka toj veseloj brojki 1 :))

Nego, lady, iman, medi - kakva je situacija sa bebačima?? :**

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 31079
13.11.2011 18:07:32   
palachinken
Mi smo danas na regionalnom upoznali taurus i njenog prelijepog djecaka. Mislim, i mama je krasna, ali mali momak je bas bas user posted image Mahdica je muski podnio 2h bez mame i pola sata guzve i sad mi spava na prsima u marami, drugacije nije htio.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 31080
13.11.2011 18:49:59   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Jutro drage mame i drugari evo i nas da vam malo povirimo da vidim kako su nam mala raja.Prije svega našoj drugarici Soraji sretan prvi rođendan i da ih dočeka još puno puno sretna zdrava i vesela sa svojim roditeljimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja vas pozelila user posted image

I mi smo vas puno puno ali vjeruj mi nestižem ljubi mi djecu

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

Neposredna veza do poruke: 31081
13.11.2011 19:08:24   
animagical
da i ja uletim...cijeli dan gosti...A nervozan, suti i spava jedino dok doji....nije ni cudo koliko mu se svi bece, dijete isprepadano...

kalo je ladyna curica ?

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 31082
13.11.2011 19:55:54   
entinte
Evo i mi da mahnemo, kako radim nista ne stizem hehehe uglavnom dobro smo hvala Bogu, nema nekih desavanja, ni zubica jos nemamo, mama ujutro na posao a bebara sa tetom user posted image u petak sam ih samo jednom nazvala da vidim sta rade i to je to. Teta je rodica od mm tako da ne brinem. user posted image za sve

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 31083
13.11.2011 20:29:37   
Ašoni
Superbeba sretan i vama rođendančić user posted image I nama će za koji dan punih 9. Kako se približava ta godinica meni se miješaju i radost a Boga mi malo i frka, valja se odvojiti user posted image

Lady zvala sam da čujem kako ste, tm se javio. Javi se, nadam se da je bolje user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 31084
   [Obrisana poruka]
13.11.2011 21:23:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Ašoni)
  Neposredna veza do poruke: 31085
13.11.2011 21:23:06   
ladyblue RR
Ašoni, rekao mi je mm ali nisam stigla nazvati. obje smo toliko smorene da smo cijeli dan ležale i spavale.

N je imala stolicu oko pola 7. ja umrla kada sam vidjela. to je, da izvinete, curilo niz nogavice. mislila sam da se opet vratio proljev ali na sreću nije. imala je obimnu stolicu, prilično kašastu što je poslije one vodurine uspjeh. posljednju stolicu je imala jučer ujutro pa joj se izgleda crijeva napunila od one rižine sluzi i soka iz bolnice. zaspala je i svako malo je obilazim. pelena je suha. sutra idemo u bolnicu da radimo još jernu koprokulturu i da vidimo šta i kako dalje. čini mi se da ide na bolje. važno je da ne povraća a stolicu ćemo već nekako regulisati i vratiti izgubljenu tečnost.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 31086
   [Obrisana poruka]
13.11.2011 21:26:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 31087
13.11.2011 21:38:07   
ladyblue RR
Iman, danas mi pedijatar reče da su N blago otekle žlijezde i ja mu kažem da je primila MRP i on kaže da je od toga, tako da se ne brineš. ja čak i nisam skontala da su otečene ali on kada je pregledao, prije nego smo otišle kući, ih napipa. rekao je da ovaj virus hara i da je nju ovako pokosio jer je slabijeg imuniteta zbog vakcine. ja ću na bolovanje i ne vraćam je u vrtić dok skroz ne ozdravi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 31088
   [Obrisana poruka]
13.11.2011 21:42:27   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 31089
13.11.2011 21:44:34   
taurus
evo i mene stigla sa druženja, bilo je extra

upoznala sam našu palachinken i mali M je user posted image user posted image user posted image , presladak

lady user posted image , nadam se da ćeš se barem malo odmoriti i da će sutra nalazi biti ok

super beba sretan vam mali rođendankouser posted image

rose kako prođe proslava

iman važno je da nema ture, pa se nadam da će i kod dr sve biti u redu

medi kakva je kod vas situacija

ašoni i sam sam ti takva, drago mi je što bebe rastu i napreduju, ali voljela bih zaustaviti vrijeme, jer kad pomislim da je moram ostaviti, ne bude mi dobrouser posted image , evo danas cijeli dan je nisam vidjela pa sam "poludila"

još da vam ispričam šta me je dočekalo kad sam došla, mm joj nalakirao nokte jarko crvenim lakom, toliko je smiješna da su me suze oblile, a ona samo gleda u svoje rukeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 31090
13.11.2011 21:48:24   
ladyblue RR
ja sam ti rekla da mogu biti otečene žlijezde, osip po tijelu i temperatura. ne znam ni što je vodiš da je bodu bez veze. nalazi će vjerovatno biti lošiji nego što bi trebali obzirom da je primila vakcinu a ti ćeš se samo iznervirati. danas u bolnici mi pedijatar ponovi iste ove simptome kao reakciju tako da se oko toga uopšte ne brinem.

a napatile smo se samo tako. sreća pa sam ovaj put "ugrabila" krevet za veću djecu jer sam prva smještena u tu sobu. kada se soba napunila, prebacila sam Nađu iz krevetića u taj svoj krevet pa sam sinoć uspjela i malo odspavati. ostale žene sjede na stolicama pored krevatića. baš je patnja.

Neposredna veza do poruke: 31091
13.11.2011 22:11:32   
bebacha
cuj alt,astuser posted image  
Lady kad su otecene zlijezde jel to bude oteceno odma ispod usiju,jel se javlja nakon 7 dana.nama je danas 4-ti dan

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 31092
13.11.2011 22:21:45   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: bebacha

cuj alt,astuser posted image  
Lady kad su otecene zlijezde jel to bude oteceno odma ispod usiju,jel se javlja nakon 7 dana.nama je danas 4-ti dan

jeste, odmah iz ušiju. ja nisam ni primjetila ali mi pedijatar reče. ma to mi je najmanji problem. svi simptomi ove vakcine se javljaju nakon 7 dana

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 31093
13.11.2011 22:54:38   
taurus
lady još si prisutna, ženo trk u krevet i odmaraj se
evo ja ti dođem gora nego i jedna svekrvauser posted image
ljubi N

Neposredna veza do poruke: 31094
13.11.2011 22:54:57   
rose
drage moje zene, hvala vam puno na lijepim cestitkakma povodom 1. rodjendana moje male princezice...mama je danas jako sretna a i cura je bila dobra i fino se druzila sa svima...uspjela sam je staviti na spavanje od 11.30 do 13.30 i onda sam je morala probuditi cim se promeskoljila jer su nana i dedo morali ici a nisam zeljela da propuste tortu i kumstvo...onda smo imali 3 bebe u gostima...jedan deckc je dosao tek iza 6 kad su Amani (vila villica) i Dzan (bbubica) otisli kuci a falila nam je nasa Nadja user posted image ...ali se nadamo da cemo se s Nadjom druziti onako, cim ozdravi user posted image user posted image

i mm i ja smo se danas polomili samim tim sto je on jako malo spavao sinoc...pa je zaspao kad i Soraja user posted image a ja jos malo odmaram (ledja me vec prilicno bole), pomalo perem sudje na rate (srecom nema ga puno jer je sveki oprala dio a koristili smo i papirne tanjirice i case).. ali vrijedilo je i bilo je super gledati osmijehe na licima nasih beba a posebno kako se moja S obradovala svakoj bebi koju je ugledala user posted image user posted image ja sutra na posao a navece idem za Mostar i necu vidjeti svoju cezu do 17-og...bas ce mi faliti al sta da se radi...cuvat ce je njen tajo koji je uzeo par dana slobodno pa ce tako i on malo odmoriti user posted image  

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 31095
13.11.2011 22:55:37   
Leena
Lady, user posted image da nam Nadica sto prije ozdravi!

Iman, ljubi mi curicu.. Misa mu i te vakcine, s razlogom ih mrzim...

Ostale, pusica vama i user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 31096
13.11.2011 23:16:21   
treciputmama
pozdrav zenice...mi uvijek ko padobranci...evo novih slikica ....za pet dana punimo 4 mjeseca ako Bogda...
seka sa sekom....
user posted image

i braco sa sekom....
user posted image

eto, da nas se sjetite.....

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 31097
14.11.2011 8:34:03   
taurus
jutrouser posted image

mi evo u standardnim jutarnjim pozamauser posted image , E u igraonici, a mama uz kafu i rr

treciputmama
djeca suuser posted image

lady javi šta je bilo kod dr

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 31098
14.11.2011 8:52:54   
Cickolini
Juuuuutro drage moje ... mi se ustale hocemo da doruckujemo i dalje u nove radne pobjete hehe

Kaki su nam bolesne bebice????

Onaj moj kolac ne mogu reci da je propao. ali fuolila sam jedan vazan korak pa sam ga jedva zakrpila haha

Jucer sam bila s muzicem na proslavi ... bas nam je lijepo bilo. Godi ponekad izaci ... moram ovo cesce hehe

Rose Soraja je med medeni masala ... za rodjendan je bila prnceza prava mala hehe

Treciputmama djecica su ti masala ko med ... sve do jednog ,,, mogu zamisliti kako si ponosna ...

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 31099
14.11.2011 9:05:14   
animagical
jutrouser posted image treciputmama masallah djeceuser posted image

danas mom A puna dva mjeseca, veliki moj momak...

nadam se da su bolesne bebe boljeuser posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 31100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1242 1243 [1244] 1245 1246   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1242 1243 [1244] 1245 1246   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Odlazak na more bez roditelja
DM

Kada su vaša djeca prvi put, bez vas(sa nekim članom uže familije) išli na more?

prije 7. godine (68%)

sa 7 godina (7%)

kada su bili tinejdžeri (25%)

Broj svih glasova: 72

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *