|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1241 1242 [1243] 1244 1245   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
13.11.2011 0:26:50   
rose
IZVORNA PORUKA: sunce27

Nasoj maloj raji sretni mali rodjendancici, a nasoj velikoj curi Soraji sretan njen 1. rodjendan user posted image user posted image

hvala user posted image moja cura pajki a ne zna da ce joj sutra biti puna kuca user posted image eh kad se sjetim prosle godine u danasnji dan user posted image user posted image kako brzo prodje...ko juce da sam je ugledala prvi put user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 31051
13.11.2011 0:51:40   
bambi7
user posted image user posted image user posted image Sretan rodjendan princezici S, naka nam je ziva zdrava i veselauser posted image user posted image user posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 31052
13.11.2011 7:16:35   
ladyblue RR
Nasoj dragoj drugarici Soraji, sretan rodjendan zeli Nadja sa mamom. Da nam budes zdrava i sretna puno,puno godina!user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 31053
13.11.2011 7:50:43   
taurus
jutrouser posted image
ja poranila, spremam se za regionalno druženje, ja i R idemo vozom danasuser posted image

Soraji sretan rođendan da bude živa, zdrava i vesela puuuuunoooooo godina sa svojim roditeljima

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lady
kako je N jutros, znaš li kada izlazite, uh mogu misliti kako si slomljena i umornauser posted image

svimauser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 31054
13.11.2011 8:16:55   
palachinken

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: sunce27

Nasoj maloj raji sretni mali rodjendancici, a nasoj velikoj curi Soraji sretan njen 1. rodjendan user posted image user posted image

hvala user posted image moja cura pajki a ne zna da ce joj sutra biti puna kuca user posted image eh kad se sjetim prosle godine u danasnji dan user posted image user posted image kako brzo prodje...ko juce da sam je ugledala prvi put user posted image

Sretan rodjendan mala djevojcice sa preslatkim šiškicama!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 31055
13.11.2011 9:45:16   
minie
Jutro drage moje,

Da se i mi malo javimo :) R je super spavao cijelu noc, bas kao veliki, i mama se uspjela naspavati user posted image
Jedno pitanje za malo iskusnije mamice. Od jucer su nam se pojavile krmeljine u lijevom oku i kada spava bas se nakupe i skore se. Cistila sam mu oko kamilicom, ali ne vidim neko poboljsanje. Da li jos neki bebac imao ovaj problem i sta ste koristili? Idemo u cetvrtak, aBd, na kontrolu, ali mi zao da se ovako pati do cetvrtka.

Soraji sretan rodjendan user posted image user posted image

Lady kako nam je jutros N?
Imancice kako ste nam vi? Je li imalo bolje?

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 31056
13.11.2011 9:47:48   
bombina
juuuuutro  i od nas,kako su bebe i  mame spavale?mi smo super,i jutros je A i piskila i kakila u tutuuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako je iman,sta kaze doktorica? i nadja,kako je,je li bolje???
svima zelimo ugodan dan.....user posted image user posted image user posted image user posted image

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 31057
13.11.2011 10:06:38   
Amam
Jutro i od nas

Sorajici sretan 1. rodjendan,da bude ziva i zdrava i doceka jos puno rodjendana sa svojim roditeljima user posted image user posted image .

I nama je danas mali rodjendanko,masallah 7 punih mjeseci.user posted image .Ljubi ga majka!
Mini vecinabeba to prodje,suzni kanbnal i oko se ne ciste suzama i tako dodje do infekcije,ne bi trebala to tretirati gazom i kamilicom,jer u principu u oko ne ide nista sto nije sterilno,tako da bi s tim mogla pogorsati stvar.
Ako imas gdje kupiti bornu kiselinu za oci,ne kozu pa da probas s tim cistiti ili se javi pedijatru.
Masallah Amine ona vec na tutu user posted image .
Kako su bojesne velike cure?
Sretno na druzenju RR
Je li ono i super bebin momak slavi danas mali rodjendan user posted image ,neka je sretan user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 31058
13.11.2011 10:26:30   
minie
Na vjezbama za trudnice babica nam je rekla da, ako se ovo desi, uzmemo komadice vate i da ih umocimo u mlaku vodu ili kamilicu i onda cistimo od uha prema nosu i ja zbog toga probala malo kamilicom.
Ako ne prodje ubrzo, zvacemo pedijatra.

R 17.10.2011.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 31059
13.11.2011 10:30:11   
Medi_87
Jutro, nasoj dragoj Soraji sretan rodjendan sve anjljepse od srac joj zelimouser posted image
Nadam se da su Iman i Nađa bolje, mi smo imali groznu noc nista nije pomoglo za skidanje ture, nema sta nisma radila, ali nista tek jutros oko 5 je spala na 37, samo da se ne vrati, M je msoren samo tako, ja necu ni da se zalim kad sam vidjela njega sinoc da kako mogu meni da narastu njegovi zubici dala bih sve a ne da gledam kakos e pati, cak nije htio ni da jede do jutrosuser posted image dok nije vidio babu kako jede pa ga onda krenuo ganjati

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31060
13.11.2011 10:37:48   
bombina
minie- mi smo isto imali s tim problemakad se amina rodila,vuklo se to skoro dva mjeseca,i mi smo cistili kamilicom i fizioloskom otopinom, i na kraju nam je dr dala tobrex kapi za oci,nismo imali drugog izbora,ali nam je to jedino pomoglo.......cak je dr pomislila da je na porodu pokupila neku bakteriju,ne znam...uglavnom,ja se jos uvijek bojim problema s okicama,jer je kod A stvarno bilo strasno,nije mogla da otvori jedno oko nikako

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 31061
13.11.2011 10:47:22   
lejla80
Pozdrav i od nas..Uhhhh kako samsamo slomljena..A me bas sinoc z......sve me zivo boli od silnog ustajanja i nosanja..Ovo s neki novi momenti za nas..nadam se da je nesto prolazno

Nasoj djugajici Sorraji sretan rodjendan..prosto ne mogu da vjerujem ..sve nam bebe odrasle..nek je ziva, zdrava i sretna sa svojim roditeljimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Medi kako je tvoj momak danas??

Mini probaj ocistiti oke fizioloskom otopinom ako je imas..ili jos bolje svojim mlijekom ako dojis..

2011.
2016.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 31062
13.11.2011 10:50:41   
Amam

IZVORNA PORUKA: minie

Na vjezbama za trudnice babica nam je rekla da, ako se ovo desi, uzmemo komadice vate i da ih umocimo u mlaku vodu ili kamilicu i onda cistimo od uha prema nosu i ja zbog toga probala malo kamilicom.

Pa ja znam da je to stari metod za ciscenje krmeljavih okica,ali to se vise ne preporucuje ,kao sto lejla rece bolje probaj svojim mlijekom ako dojis

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31063
13.11.2011 10:59:32   
ladyblue RR
mi smo došle kući. ja se potpisala da hoću da idem. nije imala proljev od jučer ujutro a povraćala nije nikako. nalazi su joj pravo loši. kao da kapi tečnosti nije unijela u sebe a ja sam joj cijeli dan jučer na špricu, svakih 5-10 minuta davala neke pripravke koje su mi dali u bolnici. spavala je dobro, cijelu noć. i ja sam s njom uspjela odspavati. sreca pa sam zauzela pravi krevet jer kada se soba napunila djecom morala sam birati između krevetića i tog pravog kreveta. naravno, izabrala sam krevet pa smo mogle leći i jedna i druga s tim što je nisam mogla ostaviti ni sekundu da ne padne. ali nekako sam se dovijala. sada smo kući i ujutro u pola 9 moramo biti u bolnici pa da vidimo šta ćemo i kako ćemo dalje.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 31064
13.11.2011 11:02:48   
Ašoni
Lady, kako ste? Vidim prestao je proliv, povraćanje hB. Kako se držite, znate li kad ćete svojoj kućici? Puno vam pusa šaljem za što brže ozdravljenje.

Rose sretan vam rođendan, da dugo, duuugooo budete sretni svi skupa, da se uvijek zbog svoje cure osjećaš ponosnom kao što si to danas! Proslavite ga kako to i priliči 1. velikom rođendanu, lijepo se provedite i uživajte user posted image

Taurus, lijep provod, vodiš li još koga s ove teme? Koliko sam upratila većina je onih sa starije.

Bombina bravo za tutu, mi još nismo probali. Pričaj kako si upratila?

Amam sretan mali rođendančić user posted image

Medi, brzo nam ozdravite user posted image

Ej kako sam se juče ismijala, spremamo se u šetnju, a ja na RR. Mm uzeo A. u krilo i plješće njenim ručicama i skandira: "RR doooole, naša prava gooore, vratite nam maaame... ja nisam A., moj tata nije mm, imamo imeeeena... dooole server, prohakajte RR... nećemo da prodajemo robicu na marketu, hoćemo da čuvamo za bracu i seku..." Ja se ismijala pravo, ludice moje user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 31065
13.11.2011 11:24:22   
bombina
hahahahaha...i ja sam se ismijala,a mogu mislit kako je to izgledalo uzivouser posted image pa ujutro cim se probudi stavim je na tutu,i svako jutro piski obavezno, i kaki ponekad,ali ne drzim je dugo,medjutim kad pocne da prducka i stenje,odmah trcim po tutu dok ne pocne kakit i tako mi to super obavimo i u toku dana...kad nije puno pospana stavim je na tutu i prije vecernjeg spremanja,eto tako....drago mi je da se ne boji tuteuser posted image user posted image

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 31066
13.11.2011 11:29:44   
minie
IZVORNA PORUKA: Amam

IZVORNA PORUKA: minie

Pa ja znam da je to stari metod za ciscenje krmeljavih okica,ali to se vise ne preporucuje ,kao sto lejla rece bolje probaj svojim mlijekom ako dojis

Stavljam ja njemu nekoliko kapi mlijeka kad god ga dojim i nadam se da ce proci brzo. Inace, cim se rodio morao je koristiti Tobrex kapi, bas za ovo lijevo oko. Pravo smo se napatili na produ, njemu su bili kapci bas nateceni i imao je jednu modricu ispod lijevog oka. Nadam se da ce nam ovo prestati i da necemo imati problema. Evo gledam ga sada dok spava i nije se nakupilo krmeljina kao jucer user posted image

R 17.10.2011.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 31067
13.11.2011 11:33:41   
Leena
Sorajici sretan rođendan! Živa, zdrava i vesela nam bila!!!user posted image user posted image user posted image

Nađici user posted image user posted image da nam sto prije ozdravi!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31068
13.11.2011 11:57:43   
mimikimi
poz i od nas

sretni rodjendani i brzo ozdravljenje bebacimauser posted image

i mi danas imamo mali rodjendanko raste  bebac mojuser posted image

pusa

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 31069
13.11.2011 12:05:13   
animagical
minie masiraj mu suzni kanal nekoliko puta na dan i cisti vatom i fizioloskom, ali svaki potez novi komad vate, ne istom da vracas... ja sam cula da kamilica isusuje i da moze pogosati pa se vise ne preporucuje

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 31070
13.11.2011 12:06:04   
animagical
sretni svi mali rodjendani a posebno Soraji sretan prvi veliki rodjendanuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 31071
13.11.2011 12:17:11   
mamin cvjetić
Jutro drage mame i drugari evo i nas da vam malo povirimo da vidim kako su nam mala raja.Prije svega našoj drugarici Soraji sretan prvi rođendan i da ih dočeka još puno puno sretna zdrava i vesela sa svojim roditeljimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

Neposredna veza do poruke: 31072
13.11.2011 12:19:26   
mala_sa
Jutro i od na user posted image

Moj A porucao vocnu kasicu i sad pajki svoju popodnevnu turu user posted image

Minie kupi fiziolosku i nakapaj na one tufercice od vate (kojima mi skidamo sminku) i svaki prelaz preko oka ides sa novom vatom, trebalo bi da pomogne user posted image

Mimikimi ma moj mali debelindjo je dosad sve dobivao po kilu i po mjesecno, al sad je bas umanjio user posted image (u biti nismo se sikirali za debljanje jer je samo bio na mom mlijeku), sad ima zaliha za zime user posted image

Lady odmorite nam se dobro mala ceza i ti user posted image

Nasim malim bebicama sretni mali rodjendancici user posted image user posted image user posted image

Djevojcici sa najsladjom frizuricom sretan prvi rodjendanko, da nam bude zdrava, sretna i vesela... user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 31073
13.11.2011 14:24:40   
sporty mamaa
Ola, jel nas netko traziouser posted image user posted image Nije me bilo dugo na temi, a ni na netu opcenito, bilo je veselo ovih dana, krstenje, gosti non stop... Jos moja mama kod nas, pa mi manjka vremenauser posted image Nadam se da ste svi dobro i zdravo, malo sam citala par stranica unazad, vidim da je lady u bolnici, te saljemo puno pozitvnih vibrica za ozdravljenje bebiceuser posted image
I cestitamo velike i male rodendaneuser posted image user posted image user posted image user posted image Moja beba je da je ne ureknem dobro, jede i spava, rijetko kas zaplace, a po noci je isto prava, jedno do dva budenja. Jos uvijek dojimo i to nam je jedina hranauser posted image Evo samo da napisem ako netko vec nije da u violetinim pelenama ima radosnica i pravo je dobra, ja kupila za bebu, ma meni se bas svidilauser posted image user posted image user posted image Inace sama knjiga kosta oko 21 km, a ovako kupis pelene za 21 km i dobijes je gratis. A za svaku je pohvaluuser posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 13.11.2011 14:25:54 >

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31074
13.11.2011 15:52:56   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Jutro drage mame i drugari evo i nas da vam malo povirimo da vidim kako su nam mala raja.Prije svega našoj drugarici Soraji sretan prvi rođendan i da ih dočeka još puno puno sretna zdrava i vesela sa svojim roditeljimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja vas pozelila user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 31075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1241 1242 [1243] 1244 1245   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1241 1242 [1243] 1244 1245   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Sipadova zgrada u Velesicima

Da li ste cule neke price za ovu zgradu, koja jos nije prosla tehn. prijem?

da cula sam i to........ (66%)

nisam nista cula (34%)

Broj svih glasova: 76

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *