Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 11.11.2011 21:12:08
animagical
superbebo i djeci na ad-u smetaju npr proteini kravljeg mlijeka koje i puno dojilja izbjegava...moj A trpi kad pijem kafu s mlijekom ali svaki cvrsti sir preplace...a i ad puno teze pada na stomak od majcinog mlijeka, zato cesce i imaju grceve...moj sestric na ad vristao do 7 mjeseca
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 11.11.2011 21:22:42
Anoniman
Animagical e to je vec nije mu odgovaralo to mlijeko, samo da je promjenjeno grcevi bi prestali. Kod mene je Ana tako na hippu imala, cim sam promijenila AD odmah druga prica.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 11.11.2011 21:32:37
mimikimi
iman necemo onda jos dolaziti posto je curka bolesna brzo da nam ozdrave sve bebice
i moja je danas harala po kuci bas je zivahna bila evo je zaspala ko klada a ko da gledam slijedi joj budjenje i onda do 1-2 igranje pa tek onda spavanje
moram prijaviti danas je sama ustala i stajala je dvadesetak sekundi sama bez oslonca ikakvog ,ja ostala paf vec dvije sedmice sama ustaje ali ako ima od sta da se nasloni ,u kreveticu se redovno dize ,ali danas je bez icega ustala pipica moja a od dragosti pocela rukama mlatarati
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 11.11.2011 21:36:23
animagical
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Animagical e to je vec nije mu odgovaralo to mlijeko, samo da je promjenjeno grcevi bi prestali. Kod mene je Ana tako na hippu imala, cim sam promijenila AD odmah druga prica.
Lady, Iman
probali su hipp, aptamil, i jos tri nekakva kojima ne znam ime... dobro davno je to bilo, ali i on je nedonosce pa je pobava bila nezrela...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 11.11.2011 23:03:49
Ašoni
IZVORNA PORUKA: ladyblue
N opet povraca. Stvarno cu poluditi!
Fakat ne popušta, ccc... ne daj se, valja vam to pregurati. Samo se nadam da će što prije popustiti. Neću opet da te zovem jer znam da si oko nje ili odmaraš. Treba to izdržati. Ljubim vas puno.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 8:29:23
Anoniman
Jutro od nas
Lady bas mi je zao Nadje, a iskreno i tebe... ljubimo vas i nadam se da ce to vise proci.
Super bebo ovo tvoje jutarnje piskaranje me podsjeca na mene kad je Ana bila uzrasta kao tvoj maleni , ona je svako jutro izmedju pola pet i pet se budila, a ja kao manita svrljala forumom. Nije ni Luka bolji sto se tice ustajanja, ali ja njega konektujem i kunjam dok on melja na (.). Luka evo sad zaspa, Anuska jos spava, a ja na miru kafu da oćejfim dok nije uragan nastupio
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 8:36:27
zumbulcica
Jutro zene drage.Neke me se mozda i sjecaju...ja sam ona sto je citavu trudnocu provela na RR...a od kad se porodih nemam vremena ni za sta.Vidim moji saborci animagical,Jelena,Sensia,Ciciban.... iz trudnjackih dana su dobro,bebice su vam divne da ih dragi Bog cuva.I moja bebara je dobro, ne spava po danu,skoro pa nimalo...nocu spava ko velika. Puno pozdrava i ljbaca za sve RR mame i bebe pa citamo se za jedno 18 godina kada ova moja ode na fakultet, valjda cu tada imati malo vise vremena za druzenje
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 8:41:55
Anoniman
Zumbulcice vjeruj mi cesto mi padnes na pamet, daj zeno javi nam se cesce... sjetim se naseg redolseda poroda u kome si ti trebala prije mene ali ja te zaEbah . Ljubi princezicu malu
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 8:49:12
zumbulcica
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Zumbulcice vjeruj mi cesto mi padnes na pamet, daj zeno javi nam se cesce... sjetim se naseg redolseda poroda u kome si ti trebala prije mene ali ja te zaEbah . Ljubi princezicu malu
e kad se samo sjetim,ti preko reda, na moj termin .Upratila sam da si imala problema sa mrsom,nadam se da je sve ok.Ja nakon poroda od cireva nisam mogla doci sebi.Ljubi te male andjele i javi kad budes planirala trece pa da se opet patimo zajedno
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 8:51:18
lejla80
Jutro i do nas dvoje..ja evo pokusavam napisati poruku a A pokusava otkinuti tipku..Cim otvorim laptop,on je odmah tu, sve ostalo ga prestaje zanimati..nije doduse imao od koga nauciti Neku noc je toliko plakao sto mu nismo dali da ga cacka da sam ja na kraju spustila laptop na pod i rekla igraj se samo malo usuti...on sjeo na njega
Lady ne dajte se vas dvije..
Odoh obuc ovog svog,evo ga skinuo i carape i pidzamu...pa na spavanjac
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 9:05:17
palachinken
Drage bebice, nadam se da ste ista bolje jutros. Ovo kod Nadjice, da li je to sve reakcija na vakcinu ili je neki virus? Bas gadno zvuci! Da sto prije dodje sebi, dusa mala! Mancica je malo bolje koliko sam skontala?
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 9:22:19
Emica_sa
Jutro moji prave haos po kuci,ali ja ih kulturno ignorisem
Ja losa pravo sigurno mi je zeljezo jos palo,dajte neki savjet Sinoc dobila,jutros da ustanem,soba mi se vrti,koliko mi se manta
Moji nisu imali nikako grceve,ni jedno,ni drugo,tako da tu nemam neki savjet
Lady kako je Nadja jutros?Joj ima li ista gore od bolnice,ja poslije carskog pobjgla nakon 2 dana
Ona stvarno cesto ima proljev,ako se sjecas jednom kad si ti njoj ukinula AD,rekla sam ti da joj od ovog obicnog mlijeka moze strasno imunitet pasti,jer ovo mlijeko nema nista sto je korisno,drugo su bebe koje doje,ali ona je jos uvijek mala,pa moj sin ima 2 godine i jos uvijek ujutro i navece pije AD...Zao mi je sto se i ti ispati,nadam se da je jutros bolje
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 9:42:28
bint
samo ad vas pozdravim dok je H zaspao upratih da su lady i iman bolesne...aaa kod ledy bas uhvatiloo aaaa lajla to ko' kod mene,ista situacija al mi smo ostali bez tipke 'caps lock' joj nevjerotan je za laptop!!!al kod nas je frka i za stepoenice,cim ugleda bilo kakve stepenice cak i ljetsve odee,ne sizem ga vise...kakvi ste vi s podojima nocnim????mi jos dojimo cak i po 3 puta..ama nije to 'glad'vec njegovo foliranje al ne mogu da ga gledam ad place i jos uvijek trpimo to.. ostalim mamicama i bebicama zelim ugodan dan
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 9:58:26
lejla80
Bint generacijo..kod nas vazda slicni belaji..Moj A obicno iscupa enter al naucila je mama kako da vrati tipku nazad heheheh..Moj se ne pentra po stepenicama al zato je sad umjesto da stoji..poceo da visi..ono uhvati se u kuhinji za radni sto i pokusava ko da vidi sta ima na njemu hehehhe a malo mu povisoko sve to pa izgleda kao da visi...Sto se podoja tice..mi smo ti se skoro sveli na tri podoja ukupno za cijeli dan..Nocu zna i preskocit..Nije vise toliko lud za sikom,osim kad se ja vratim sa posla,valjda me pozeli..I bas jucer nesto kontam..on je poslije svakog podoja brzo gladan..Dojenje mu sad dodje haman samo da ugasi zedj. Hamzoloini znaci jos uvijek zeza mamicu navecer?? Jesil ga pocela slati u granap??
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 10:01:13
Cickolini
Juuuutro ... samo da mehnemo jer mama pavi kolac. Nemoojte ni pomisliti da je drugi po redu ... sinoc sam bila lijena pa danas hehehe...
D je pocela da krevetac glodje. Popne se fino i pojede ga ... Ne mogu joj zabraniti ... pored svih igracaka i glodalica dijete krevetac glodje...
Lady pisala sam ti na FB ... ne znam sta da ti kazem osim da izdrzite i ti i dusica nasa ... ABd da je uskoro popusti ... pa dijete se bas napati... Ljuuuubimo vas Iman kako je dusica nasa ... je li je popustila tura??
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 12.11.2011 11:09:11
Ašoni
Lady
Bint nama se noću svelo na jedan podoj, ujutro između 5 i 6 se obavezno budi i doji. S tim da joj, po preporuci pedijatra, dajem u ponoć u snu žitno-mliječnu kašicu.
Mimikimi bravo za ustajanje.
Ostale ženice, želim vam lijep dan. Ima nekog sunca, čini se, mi se spremamo za šetnjicu.