|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1237 1238 [1239] 1240 1241   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
11.11.2011 15:51:54   
Amam
Aaa bas mi je zao ovih bebica bolesnih,puno vibri za ozdravljenje i mama veliki user posted image podrske.
Bombina probaj da bradavice mazes svojim mlijekom i da ih osusis na zraku,a imas i onu kremicu za bradavice od DM-a,ona je meni super,nekad sam pisala da mi je kao regenerator.
Mene je nedavno E zagrebao i krvarila mi jedna bradavica,on mislio moze se s tim igrat,tako da znam koliko to boli.
Sensia,ciciban,ja potpisujem postmala-sa,ja sam prva 2 mjeseca bukvalno zivjela na rizi,krompiru i piletini i dosta kompota.Proci ce i to user posted image .
Asoni,masallah tvoje cure,on se vec penje,znaci nema vise mira user posted image

Sweety,mimikimi masallah bebace poguzije user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 30951
11.11.2011 16:04:54   
bombina
amam-vjeruj mi da sam sve pokusavala prvi put i nije mi prestalo sve dok nisam pocela da dojim s onom silikonskom bradavicom,medjutim sad nema sanse da je prevarim,valjda sad starija pa nesto i kuzi,a ja umiremuser posted image ne znam sta da radim

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 30952
11.11.2011 16:19:58   
Anoniman
Lady, Iman... ljubimo vas i zelimo brzo ozdravljenje user posted image

Cickolino draga kako nam je drugarica... citala sam da hvala dragom Bogu napreduje, svaka cast mama...sve je to tvoja zasluga...vidjeces princezica ce biti jos malo bez ikakvih posledica je-be-a.

Bombina imas li gdje dunju nabaviti. Uzmes one kospice iz dunje i potopis u vodi, ostravis da odstoji preko noci i tom tecnoscu namazes bradavice, mene je jedino to vjeruj mi spasilo. To sto ima bijel jezik takodje moze biti znak gljivica pa probaj rastvorom sode bikarbone i vode da namocis na gazu i ocistis joj jezik.

Ja tek sad skontala da je danas utakmica... gdje ja zivimuser posted image , a cijeli dan se cudim sto je komsija okacio bih zastavu na kucuuser posted image

(odgovor članu bombina)
  Neposredna veza do poruke: 30953
11.11.2011 16:26:13   
bombina
e jelena kada sam se tek porodila i to sam probala,medjutim,tada mi nije pomoglo,ali mi je tada stvarno bila rana na jednoj bradavici,a amina tek bila beba pa stalno sisala,nije moglo ni da zaraste,,,,ne znam sad,probat cu opet to...hvala na razumjevanju

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30954
11.11.2011 16:26:33   
Anoniman
ladyblue zao mi je malene , brzo ozdravljenje zelim lutki lijepoj user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30955
11.11.2011 16:42:58   
bombina
user posted image
evo spremni smo za utakmicu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30956
11.11.2011 16:55:23   
Cickolini
Bombina bebica je masala prava bombica hehe ko med je ... nek ti je ziva i zdrava

Jelena moj indijanac napreduje hvala Bogu ... vjezbamo ... jos nije kako bi ja htjela, ali ide polako. Kako ti sa svoja dva indijanca hehe ??? Ljuuubi mi ih puuuno.

< Poruku je uredio Cickolini -- 11.11.2011 16:56:22 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 30957
11.11.2011 16:57:43   
palachinken

IZVORNA PORUKA: bombina

user posted image
evo spremni smo za utakmicu

Mala slatka krofnica!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 30958
11.11.2011 17:15:03   
Ašoni
Cickolini, opa kolač se pravi, ma biće ukusan sigurna sam, neka te posluži i početnička sreća user posted image I odmah se prestani interesovati za utakmicu, nećuuuuu da izgubimo, pu-pu. Gledam na fb ono taj i taj promijenio profil sliku i sve su plavo-žute iliti žuto-plave, baš lijepo user posted image

Lady, drago mi je da ste kući, vjerujem da je i N. bolje, odmarajte, šaljemo vam puse.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30959
11.11.2011 17:33:15   
bombina
hvala punooo.....

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30960
11.11.2011 17:34:10   
Super Beba
lady, iman - kakva je situacija sa ljepoticama??

što se tiče grčeva i mamine ishrane, ja se lično ne bih složila sa tim da mama treba da živi na kruhu i vodi prvih nekoliko mjeseci...nek mi prvo neko objasni zašto bebe na ADu imaju grčeve - kod njih je nebitno šta majka jede...svakako da se treba paziti, ali ne i pretjerivati...kažu da treba jesti sve što se jelo u trudnoći, jer je beba već naviknuta na te okuse..ja sam se držale toga i kod mene bebač nije imao grčeva uopće..a jela sam manje-više sve...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30961
11.11.2011 17:45:41   
Ašoni
bombina, preslatka je i samo jedan dan starija od A. user posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 30962
11.11.2011 17:48:00   
bombina
user posted image user posted image user posted image bas super,mozda smo skupa i bile u bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30963
11.11.2011 18:16:33   
Super Beba
Ašoni user posted image user posted image user posted image za pentranje! :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 30964
11.11.2011 18:43:15   
Ašoni

user posted image user posted image user posted image bas super,mozda smo skupa i bile u bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja na Jezeru...

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 30965
11.11.2011 18:46:04   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: Super Beba

Ašoni user posted image user posted image user posted image za pentranje! :)

Hvala  user posted image   user posted image

Neposredna veza do poruke: 30966
11.11.2011 18:50:14   
ladyblue RR
evo mene...

N već zaspala. ne može jadnica ništa, toliko je izmorena. elem...trebale smo ostati u bolnici jer je dehidrirana a infuziju joj je nemoguće dati pa je moram rehidrirati oralno. sinoć je pokidala braunilu nakon 5,5 sati. sada su nas pustili kući ali nas vode kao da ležimo u bolnici. ujutro trebamo ići da ponovo kontrolišu krv, da vide ide li na bolje. ništa nije jela, samo pije one bljutave bolničke sokove za rehidraciju i ORS. malo prije sam joj dala kašicu od Humane HN. poslije toga se napila ORS-a i odmah zaspala. smorene smo i jedna i druga. spavale smo od 15-17h ali ona je već otišla na spavanje. očekujem i večeras visoku temperaturu (sinoć je imala skoro 40) tako da ću rano na spavanje.

ljubimo vas Nađa i ja

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30967
11.11.2011 18:51:52   
ladyblue RR
Ašoni-bravo za drugaricu i vratolomijeuser posted image

Iman, kako ste vas dvije? Ima li ture? kod nas cijeli dan ali nema veze sa vakcinom. pokupila je težak virus...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30968
11.11.2011 19:27:15   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

evo mene...

N već zaspala. ne može jadnica ništa, toliko je izmorena. elem...trebale smo ostati u bolnici jer je dehidrirana a infuziju joj je nemoguće dati pa je moram rehidrirati oralno. sinoć je pokidala braunilu nakon 5,5 sati. sada su nas pustili kući ali nas vode kao da ležimo u bolnici. ujutro trebamo ići da ponovo kontrolišu krv, da vide ide li na bolje. ništa nije jela, samo pije one bljutave bolničke sokove za rehidraciju i ORS. malo prije sam joj dala kašicu od Humane HN. poslije toga se napila ORS-a i odmah zaspala. smorene smo i jedna i druga. spavale smo od 15-17h ali ona je već otišla na spavanje. očekujem i večeras visoku temperaturu (sinoć je imala skoro 40) tako da ću rano na spavanje.

ljubimo vas Nađa i ja

draga nije ti lako...nadam se da ipak nece biti temperature vecaras i da ce pticica sutra biti puno bolje user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30969
11.11.2011 19:36:56   
mala_sa
Lady dusa draga bas se napatila, a mogu misliti kako je tek tebi user posted image user posted image

Iman kako je mala djevojcica?

Super-bebo slazem se ja da nije samo nasa ishrana ta koja izaziva grceve, ali ja kad bih pojela nekoliko kasika bilo cega sto sam nabrojala moj A bi tu cijelu noc prevristao, a kad sam se pridrzavala ovoga onda je opet imao grceve ali bi trajali maximalno 1 sat i poslije sve OK. Znaci ishrana ih itekako zna povecati i produziti im trajanje, bar je tako kod nas bilo.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 30970
11.11.2011 20:00:37   
Medi_87
Ladyuser posted image user posted image nadamo se da ce ceza biti bolje sutra, Mi odosmo gledati tekmu user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 30971
11.11.2011 20:08:07   
animagical

amam-vjeruj mi da sam sve pokusavala prvi put i nije mi prestalo sve dok nisam pocela da dojim s onom silikonskom bradavicom,medjutim sad nema sanse da je prevarim,valjda sad starija pa nesto i kuzi,a ja umiremuser posted image ne znam sta da radim

ja sam cula da se kospice od dunja pokisele u mrvu vode i tako se dobije gel za mazanje bradavica, kazu da puno pomogne

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 30972
11.11.2011 20:20:42   
lejla80
Vecer dame i bebice..kako ste nam svi?? Ja sam ovih dana u frci pravoj, ako ne radim onda ganjam Ahmeda po kuci, Kad on zaspi i ja klonem..tako da sam zapostavila malo rr..dok ne dodjem sebi hehe..Kod nas nista posebno nema,osim da je mama jucer polozila testove za vozacki heheheh..eto prvi korak je gotov..

Lady procitala sam samo zadnju stranicu i vidim da se mala dusica ponovno razbolila..ajoj bas mi je zao vas dvije..Kako si ti? jesil pocela raditi??

Ostalima saljemo veliku pusu Ahmed i ja..

2011.
2016.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 30973
   [Obrisana poruka]
11.11.2011 21:00:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 30974
   [Obrisana poruka]
11.11.2011 21:02:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 30975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1237 1238 [1239] 1240 1241   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1237 1238 [1239] 1240 1241   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ludost

nesto najludje sto ste dosad ucinile na sta se smijete kad pomislite

odg (97%)

odg (3%)

Broj svih glasova: 58

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *