|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1236 1237 [1238] 1239 1240   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
11.11.2011 9:53:03   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 30926
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
11.11.2011 10:05:38   
palachinken
Nadji i Iman sto brzi oporavak user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30927
11.11.2011 10:05:42   
taurus
user posted image za našu Imančicu i njenu mamu, da tura što brže prođe

Neposredna veza do poruke: 30928
11.11.2011 10:14:09   
mersiha 77
Lady ja nisam uzadnje vrijeme cest posjetilac pa sam tek vidjela,bas mi je zao
kako ste vas dvije jutros?
pusa za vas dvije
Iman jeli spala turica?
kakosi mi ti?
pusa za sve

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30929
11.11.2011 10:14:11   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

samo da vam javimo da smo u bolnici. Nisam mogla zaustaviti proljev i povracanje. Nalazi su joj losi i mora primiti infuziju. Nadam se da cemo ujutro kuci.

jao strasno...pa sta kazu doktori...od cega je to? user posted image user posted image user posted image javljaj nam

Uh, nisam ni vidjela....pile malo...baš mi je žao! Nadam se da će pile ubrzo ozdraviti!

Duša draga, user posted image

Lady sad ovo vidim ... bas mi je zao N. Mogu zamisliti kako si se nasikirala. Nadam se da je dobro podnijela infuziju i da ce sve biti uredu. Pile malo prima infuziju. Ljuuubi nam je puuuno...

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 30930
11.11.2011 10:17:58   
ziki
JUtro, kako ste mi. Bolesnim djevojcicama zeljim brzo ozdravljenje i saljemuser posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 30931
11.11.2011 10:31:19   
lepetetka
Lady evo i ja tek sada vidjeh da je malena bolesnauser posted image , želim što brže ozdravljenje, a jbm miša baš mi je žao... Nadam se da ste već bolje..
Iman da tura što prije ode!!!!

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 30932
11.11.2011 10:33:56   
ladyblue RR
moramo ostati u bolnici jer su nalazi i dalje losi. Sinoc je dobila temp. 39,5 onda je pokidala braunilu a sve skupa je spavala 4 sata. Ne moram vam ni opisivati kakva sam...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 30933
11.11.2011 10:34:47   
sweet insanity
Jutroo, mi evo sa kontrole kod fizijatra, sve OK hB, kao trebala bi sada nekad da s eokrece i sa stomaka na ledja, za sad vrti sa ledja na stomak. Elem, hoda nikako sjedenje ne prije 7mjeeca ali ako se dize sama na par sekunti ili minuta to je OK, kao neki dan na slici sto je meni u krilu sjedila , vidjele su ove koje imam na fb. Ja kazem ona se sama ispravlja pa kao to OK, mada moram prizna da sam  par puta je digla da vidim koliko ce izdrzat.

Imamo 8.200 kguser posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 30934
11.11.2011 10:36:20   
ziki
Lady ne daj se mila, bas mi je zao i malene i tebe sto moras sve to da prodjes

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30935
11.11.2011 10:40:11   
sweet insanity

moramo ostati u bolnici jer su nalazi i dalje losi. Sinoc je dobila temp. 39,5 onda je pokidala braunilu a sve skupa je spavala 4 sata. Ne moram vam ni opisivati kakva sam...

joj tek sad vidim ovo, saljemo vibre ozdravilice, ljubi je punouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30936
11.11.2011 10:43:49   
lepetetka
Sve najbolje od srca Lady, joj ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš, samo nek što prije prođe, user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 30937
11.11.2011 10:53:54   
Ašoni

Lady,  hajde odmori malo, odmah log off, pa nisi nikako spavala. Mislimo na vas i nadamo se da ćete obje vrlo brzo biti zdrave, naspavane i kod kuće.

Neposredna veza do poruke: 30938
11.11.2011 11:01:04   
Ašoni
A. se jutros popela na tabure. Vidjela sam ja da ona kao pokušava, zabacuje nogicu, ali nisam vjerovala da može. Ja ušla u sobu, ona se popela, još stoji na tabureu i lupa od tv. Uh, pretrnula sam u onoj sekundi dok sam došla do nje. Sad je konstantno nadgledam, a bila sam joj napravila "igraonicu" na podu i zaštitila da se ne može udariti. Tako sam ja mogla obaviti poslove, popiti kafu, dok se ona igra. S penjanjem je već drugačije jer sumnjam da bi znala sići.
Danas nam se i slika vrti na RR, ona pampers kampanja user posted image

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30939
11.11.2011 11:36:03   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: animagical

sensia, ciciban, pomaze li sika za tu dreku? kod mog A to vazda pali, ne samo za glad...i puno nosanja i grljenja... on se stvarno ugl ne cuje, nikakve dreke, samo da je kod mene ili mm dok ne utvrdi san...doduse grcevi su druga prica, tu slabo sta pomaze i sreca pa ih nemamo...sjecam se sestrica, do 7. mjeseca ga drzali...uh te vriske i tugeuser posted image

Ne pomaze ni sika nesto pretjerano..Umiri je ali i tako place..Koliko se dere pupak joj se uvecao user posted image .. Mislim da je muci stomacic,par dana slabo kaki a i kad kaki tvrda joj je stolica..
Sensia ista je to bagra user posted image user posted image user posted image user posted image ..trebamo se sastati pa neka se u horu dernjace,zajedno su jace user posted image user posted image user posted image user posted image
ladyuser posted image user posted image user posted image ,bas mi je zao male princezicre

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 30940
11.11.2011 11:38:02   
Medi_87
Nadam se da nam je drugarica bolje i zelimo joj sto brze ozdravljenje, Lady vjerujem da si smorena uzas, drzi nam se i  ljubi veliku zlatokosu user posted image curicu
Imancice nadam se da ce tura brzo da prodjeuser posted image

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30941
11.11.2011 11:40:33   
mimikimi
velike cure iman i lady da sto prije ozdravite svojim mamama user posted image

mogu mislit kako vam je

i mi smo jutros sa vakcine nije bilo vriske hvala Bogu vidjecemo za reakcije valjda nece biti nadam se aBd
guza mamina  bebela 9.600kg ima

pusauser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30942
11.11.2011 11:45:02   
rose

ja dodojoh samo da vidim jesi li se javila...bas mi je zao sto morate ostati...ali ako nista Nadja ce biti pod ljekarskim nadzorom...izdrzite user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 30943
11.11.2011 11:52:35   
Medi_87
Mimikimiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 30944
11.11.2011 11:58:42   
animagical
IZVORNA PORUKA: ciciban26

IZVORNA PORUKA: animagical

sensia, ciciban, pomaze li sika za tu dreku? kod mog A to vazda pali, ne samo za glad...i puno nosanja i grljenja... on se stvarno ugl ne cuje, nikakve dreke, samo da je kod mene ili mm dok ne utvrdi san...doduse grcevi su druga prica, tu slabo sta pomaze i sreca pa ih nemamo...sjecam se sestrica, do 7. mjeseca ga drzali...uh te vriske i tugeuser posted image

Ne pomaze ni sika nesto pretjerano..Umiri je ali i tako place..Koliko se dere pupak joj se uvecao user posted image .. Mislim da je muci stomacic,par dana slabo kaki a i kad kaki tvrda joj je stolica..
Sensia ista je to bagra user posted image user posted image user posted image user posted image ..trebamo se sastati pa neka se u horu dernjace,zajedno su jace user posted image user posted image user posted image user posted image
ladyuser posted image user posted image user posted image ,bas mi je zao male princezicre

ciciban cura samo doji koliko se sjecam? nisam sigurna ali ako dajes caj trebala bi mozda prestati...caj ispire zastitni sloj s crijeva koji stvara majcino mlijeko...i probaj ti da jedes stvar  koje poticu probavu, ako izbjegavas jogurt, onda probaj kompot od sljiva, palentu...i inace izbjegavaj sve sto tebi tesko pada, ili mozda i kupus i sl...

< Poruku je uredio animagical -- 11.11.2011 11:59:21 >

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 30945
11.11.2011 13:46:52   
mala_sa
Jutro i od nas user posted image

Iman i Lady saljemo vam user posted image user posted image da nam zlatokose djevojcice sto prije budu bolje

Ciciban i Sensia ako dajete caj samo bezveze bebicama isirate crijeva (on nista ne omaze), mozda vam mogu pomoci kapi (ali se moraju bas davati po uputstvu). I probajte vi regulisati vasu ishranu, jer bebice opet svu hranu koju vi pojedete vare, izbaciti sve sto je zacinjeno i ljuto, gazirane sokove, paradajz, grah, paprike, punomasno mlijeko, svjeze sljive, sve vrste kupusa (svjeze i kuhane)... Trebate piti jogurt i kompote (jer oni regulisu probavu) i caj od komoraca.

< Poruku je uredio mala_sa -- 11.11.2011 13:48:01 >

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 30946
11.11.2011 14:53:16   
bombina
pozdrav.... bolesnim bebicama zelim brzo ozdravljenje,a mamama puuuuuno snage i sabura,mada ni mi nismo bas najbolje...kako je amina prosla tu trodnevnu virozu i dalje mi nekako slini i ima bijel jezik,a meni su vjerovatno od tog PONOVO ispucale bradavice ko kad sam se tek porodilauser posted image user posted image user posted image user posted image ovako ja placem dok amina doji....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uzasno me boli................

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 30947
11.11.2011 15:10:27   
ladyblue RR
stigle smo kuci. Pisem vam sve kasnijfe,mrtve smo umorne. Hvala svima na lijepim zeljama i rijecima podrske!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 30948
11.11.2011 15:39:27   
enči80

stigle smo kuci. Pisem vam sve kasnijfe,mrtve smo umorne. Hvala svima na lijepim zeljama i rijecima podrske!

user posted image

Iman nadam se da je kod vas bolje stanje danasuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 30949
11.11.2011 15:45:09   
Cickolini
Ja odoh da pravim kolac ... prvi u mojoj biografiji hahahaha Neki Tigar kolac ... nie tezak, ali meni su i palacinci komplikovani hehe

Jos nesto .... opasno m etrese ova fudbalska groznica, a to nije dobar znak. Cim se ja zainteresujem izgubimo ... bas sam peh ...

Lady draga drzi se ... ljubi mi djevojcicu puuuno.

Iman kako ste mi vas dvije??? Kako se ti drzis, a kako je Imancica sa turom???

< Poruku je uredio Cickolini -- 11.11.2011 15:46:26 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 30950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1236 1237 [1238] 1239 1240   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1236 1237 [1238] 1239 1240   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

sunce

ovo vrijeme je prevrtljivo,dal se zapitate dal bebu/djete izvest van ili ipak ne??? Mislim,najvise zbog viroza koje haraju zrakom??? Bojite li se ,ili ipak ne???

set_amo vani,svaki dan nebojim se viroza (89%)

neset_amo vani zbog viroza (11%)

Broj svih glasova: 66

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *