|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1234 1235 [1236] 1237 1238   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
10.11.2011 17:23:51   
ladyblue RR
sensia, jesi li sigurna da su grcevi? Dojis li ili dajes AD? Je li se tvoja curica zove Uma ili sam nesto fulila?

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30876
   [Obrisana poruka]
10.11.2011 17:26:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Super Beba)
  Neposredna veza do poruke: 30877
10.11.2011 17:27:23   
animagical
IZVORNA PORUKA: zanzibarka

Hej drage moje, evo da vam i ja mahnem, jel neko koristi sampon Plivasept sapmopn, koliko se sjecam patranozna mi je rekla da ga koristim 15-tak dana, jel neko koristio duze jer nisam sigurna?

pa puno je 15 dana? ako vam je receno za svaki slucaj pogotovo...

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 30878
10.11.2011 17:27:53   
animagical
Iman user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 30879
10.11.2011 17:30:42   
ladyblue RR

Hej drage moje, evo da vam i ja mahnem, jel neko koristi sampon Plivasept sapmopn, koliko se sjecam patranozna mi je rekla da ga koristim 15-tak dana, jel neko koristio duze jer nisam sigurna?
on se koristi kao dezinfekciono sredstvo. Mislim da nema potrebe da ga vise koristis ako je sve ok.

Neposredna veza do poruke: 30880
   [Obrisana poruka]
10.11.2011 17:34:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 30881
10.11.2011 17:35:38   
Anoniman

Ne vise od pet dana koristiti, a ako postoji mrsa onda napraviti par dana pauzu pa opet

Neposredna veza do poruke: 30882
10.11.2011 17:41:49   
Sensia
IZVORNA PORUKA: ladyblue

sensia, jesi li sigurna da su grcevi? Dojis li ili dajes AD? Je li se tvoja curica zove Uma ili sam nesto fulila?

jeste Uma user posted image  nocna pticica mamina

99% sam sigurna da su grcevi jer krecu uvijek u isto vrijeme prevece i bas grci nogice i rukice i neutjesna je, jedino zaspimo mami na stomaku ali me strah da i ja ne zaspim pa da mi ne ispadne. onda kad je uspijem smiriti ona u snu stenje i probudi se svaki put kad treba prdnuti ili kakati i vrisne i onda ponovo uspavljivanje..... preko dana je druga prica fino je uspavam masala i dosta mi pajki i druzi se.... al nocu je neutjesna user posted image
dojimo hvala Bogu

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 30883
10.11.2011 18:18:23   
mala_sa
Sensia - zenice su ti dosad bas sve nabrojale, a ako joj jedino godi da spava na tebi, onda i spavajte tako. Moj A je sve tako spavao na meni il mm, ja bih legla na sredinu bracnog kreveta, malo podigla jastuk, i stavila bih ga sebi na prsa, cesto me je znalo i prenijeti, ali se uvijek trnem kad bi se on pomaknuo.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30884
10.11.2011 18:28:24   
animagical
sensia ustelices se s spavanjem na tebi...A cesto spava ispred mene i usput doji, a spava i  mm na prsima, leze na kaucu i odspavaju obojica po sat-dva...

iman, mali zvrco svaki dan uci nesto novo...danas mu se rugam kako guguce i on me imitirauser posted image kako si ti? vidim tvoja i cura od lady imaju temperaturuuser posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 30885
10.11.2011 19:16:57   
zanzibarka
Hvala vam puno na odgovoru, ma kad smo izasli iz bolnice imala je neko crvenilo po tijelo, ali se povuklo odmah 2 dan, aj bas mi je zao sto nisam znala, jer danas je 14 dan, i svaki dan sam je njim kupala :( a koristite li vi kakve losine, kremice za tijelo...patronazna kaze nista do 2 mjeseca, kaze bebi se koza najbolje sama cisti, pa ne znam vise ni koga da slusam?!

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

Neposredna veza do poruke: 30886
10.11.2011 19:35:45   
Super Beba
zanzibarka - mi smo nakon kupanja dugo koristili Niveino baby ulje...a kupali smo ga Nivea kupkom, sad koristimo Becutan...za osip (čiščenje od mojih hormona) sam koristila bepanthen i pokazala mi se najučinkovitijom, jer je malom nakon 3 dana upotrebe skoro sve nestalo sa lica...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 30887
10.11.2011 21:14:51   
enči80
Večeruser posted image
Prvo bolesnim bebama želim što brži oporavak i povratak u vrtićeuser posted image

Večeras sam imala 'žutu minutu' sa svojim curama i ne kraju smo sve oplakale.Nakon toga su zasplae a ja evo malo dolazim sebiuser posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 30888
10.11.2011 21:24:24   
rose
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Sensia - zenice su ti dosad bas sve nabrojale, a ako joj jedino godi da spava na tebi, onda i spavajte tako. Moj A je sve tako spavao na meni il mm, ja bih legla na sredinu bracnog kreveta, malo podigla jastuk, i stavila bih ga sebi na prsa, cesto me je znalo i prenijeti, ali se uvijek trnem kad bi se on pomaknuo.

bas se i ne slazem s ovim spavanjem u krevetu s mamom i tatom...proci ce grcevi a tvoja curica ce onda imati problem sa spavanjem u kreveticu...cim ucvrsti, vracaj je u krevetic...vidjet ces...moja S je u periodu grceva spavala natatinim prsima ali samo sat-dva...navece je uredno spavala u svom krevetu...mi smo koristili nurse harveys sirup i masirali stomacic, palili fen a ona je pajkila u svom kreveticu

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 30889
10.11.2011 21:26:10   
rose

Hvala vam puno na odgovoru, ma kad smo izasli iz bolnice imala je neko crvenilo po tijelo, ali se povuklo odmah 2 dan, aj bas mi je zao sto nisam znala, jer danas je 14 dan, i svaki dan sam je njim kupala :( a koristite li vi kakve losine, kremice za tijelo...patronazna kaze nista do 2 mjeseca, kaze bebi se koza najbolje sama cisti, pa ne znam vise ni koga da slusam?!

nista nisam koristila...samo jedan kratki period kad joj je koza ocito bila suha i perutala se...ni dan danas se ne mazemo losionima ni uljima...samo krema za guzu user posted image

Neposredna veza do poruke: 30890
10.11.2011 21:37:06   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: rose

nista nisam koristila...samo jedan kratki period kad joj je koza ocito bila suha i perutala se...ni dan danas se ne mazemo losionima ni uljima...samo krema za guzu user posted image

Ni mi se ne mažemo, osim guzu. Ranije smo se mazali, cijelo tijelo, prvih mjesec, dva, poslije kupanja. Onda smo prestali (čitala ja da je tako bolje user posted image ) sve osim guze. Nikada (kuc-kuc) nismo imali nikakav osip.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 30891
10.11.2011 22:15:34   
ladyblue RR
samo da vam javimo da smo u bolnici. Nisam mogla zaustaviti proljev i povracanje. Nalazi su joj losi i mora primiti infuziju. Nadam se da cemo ujutro kuci.

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30892
10.11.2011 22:41:37   
rose

samo da vam javimo da smo u bolnici. Nisam mogla zaustaviti proljev i povracanje. Nalazi su joj losi i mora primiti infuziju. Nadam se da cemo ujutro kuci.

jao strasno...pa sta kazu doktori...od cega je to? user posted image user posted image user posted image javljaj nam

Neposredna veza do poruke: 30893
10.11.2011 22:44:47   
tukica

Upadoh ovdje i procitah... Jbg, bas mi je zao, nadam se da ce N biti dobro... javljaj se...

Neposredna veza do poruke: 30894
10.11.2011 22:59:21   
Amam

A joj bas mi je zao user posted image ,pa od cega bi joj moglo biti user posted image .Saljemo vam vibrice za ozdravljenje

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 30895
10.11.2011 23:06:42   
Skvo RR
Ladyblue bas mi je zao...user posted image  

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 30896
10.11.2011 23:30:28   
taurus
drag lady pa zar je tako lošeuser posted image
jeste bolje da primi infuziju nego da ti dehidrira pa i taj belaj
samo da vas što prije puste kući
user posted image za tebe i N

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 30897
10.11.2011 23:36:30   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: mala_sa

bas se i ne slazem s ovim spavanjem u krevetu s mamom i tatom...proci ce grcevi a tvoja curica ce onda imati problem sa spavanjem u kreveticu...cim ucvrsti, vracaj je u krevetic...vidjet ces...moja S je u periodu grceva spavala natatinim prsima ali samo sat-dva...navece je uredno spavala u svom krevetu...mi smo koristili nurse harveys sirup i masirali stomacic, palili fen a ona je pajkila u svom kreveticu

Ma ni ja se neslazem da spava u nasem krevetu, nego mog A su fatali grcevi od 5 ujutro i drzali ga do 7; eh to vrijeme je spavao na nama... i cim ga popusti pravac u njegov krevetic user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 30898
10.11.2011 23:42:28   
mala_sa
Zanzibarka mi smo se takodjer mazali prva 2 mjeseca Mustelinom kremom (inace koristim mu svu kozmetiku od Mustele). Malo duze smo mazali samo guzu, a sad vise ni nju ne mazemo. Par puta su nam se pojavile neke tackice na licu i na guzi, ali smo ih nakon nekoliko mazanja uklonili njihovom kremom za lice user posted image (kod nas radi i po guzi)user posted image

Lady bas mi je zao ljepotice, da to sve aBd bude brzo iza vas user posted image

Iman nasoj Mancici takodjer zelimo brzo ozdravljenje, isss tuto isss user posted image

< Poruku je uredio mala_sa -- 10.11.2011 23:43:55 >

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 30899
10.11.2011 23:57:11   
Ašoni
Lady, želim vam mirnu noć, i nadam se da će ujutro već biti puno bolje. Odoh i ja spavati, ženice laku noć.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1234 1235 [1236] 1237 1238   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1234 1235 [1236] 1237 1238   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Previjanje bebe
Miimy

Interesuje me dali ste Vi svojim bebama radili siroko povijanje preko Pampers pelena ...

Da (53%)

Ne (47%)

Broj svih glasova: 90

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *