Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 12:53:30
Medi_87
Asoni dirala sam ja uho i to pritiskala ali jsta njemu onda smjesno kad to radim Super bebo mozda je zbog zubica ova druga jedinica nikako da izbije bas je nabubrila ali jos nije probila,
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 13:20:45
mala_sa
Jutro i od nas Mi samo da vam mahnemo, kod nas sve standardno
Mersiha skype je besplatan, jedino ako hoces da se zovete na telefon ili na mob (ali tad jedino mozes da uplatis sa karticom), tako da no sikiriki samo pricajte... Mi takodjer koristimo skype da pricamo sa mojima
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 13:55:45
mimikimi
dusica dobila turu a taman posla u vrtic brzo ce to proci ako Bog da slatkica mala
mene moja smori pocela se dizati u kreveticu pa je ne smijem osravljati samu bojim se lupice se glavom nezgodno pasti ne daj Boze eto tako stalno mi na ocima
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 14:54:58
ladyblue RR
kod nas će prije biti neki virus jer ima i proljev ali hajd' ga znaj...ujutro ćemo kod dr. pa ću vidjeti. e jesam dugo i radila, nisam ni 6 sati sastavila
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 14:59:41
Super Beba
IZVORNA PORUKA: ladyblue
kod nas će prije biti neki virus jer ima i proljev ali hajd' ga znaj...ujutro ćemo kod dr. pa ću vidjeti. e jesam dugo i radila, nisam ni 6 sati sastavila
al' si zato čula novih tračeva
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 16:09:22
taurus
sensi grčevi se javljaju u isto doba dana, obično predveče i traju sat-dva ja sam sa prvom bebom mogla sat navijati po grčevima i da trajali su tri mjeseca
pravi lijek ne postoji, espumisan kapi, čaj od komorača, sirup colic baby, a nama je najolje pomagao fen uključiš fen na najmanju brzinu i lagano zagrijavaš stomak bebi, a zvuk fena na njih djeluje umirujuće
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 16:16:37
palachinken
Sensia, topla gaza ili pelena preko stomaka, masiranje bebi uljem u smjeru kazaljke na satu, nosanje preko ruke tzv tigar na grani , probaj izbaciti iz prehrane mlijeko i mlijecne proizvode, gledaj da uvijek podrigne poslije jela, dizi joj nogice prema stomacicu, eto sta meni naumpada.
< Poruku je uredio animagical -- 10.11.2011 16:28:39 >
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 16:28:57
sweet insanity
Pokusavam N dati caj od kamilice sto nam je rekla dr jer je izgubila tecnosti sinoc povracanjem al ona flasicu nema sane, smao u snu i kad skonta jok sto je sreca jer bi sinoc popila vise onog s*anja al caj na kasikicu pljuje a na flasicu u stranu gura dudu od flaske i nako je gnjeci, ne zna.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 16:33:25
rose
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Pokusavam N dati caj od kamilice sto nam je rekla dr jer je izgubila tecnosti sinoc povracanjem al ona flasicu nema sane, smao u snu i kad skonta jok sto je sreca jer bi sinoc popila vise onog s*anja al caj na kasikicu pljuje a na flasicu u stranu gura dudu od flaske i nako je gnjeci, ne zna.
ako nece caj...daj joj da doji cesce
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 16:40:54
Ašoni
Medi, sad znaš da je s ušima sve ok A. se isto tako ponekad trlja dok jede, isto kao kad je pospana a znam da nije (jer se tek probudila). Ali to je uglavnom kad joj dosadi u stolici i kad neće da jede pa fol glumi pospanost ne bil ja odustala od hranjenja.
Lady, opet tura Želimo vam da što prije prođe, i tura i proliv. Kako je Nađa sad? E jesi se baš naradila, al neka si ti tračeve pokupila, vrijedilo je otići na par sati
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 17:19:23
Sensia
Hvala vam zenice moje na savjetima, dosta toga i ja pokusavam ali je neutjesna, posljednje tri noci sam mamu zovnula da spava kod nas da nam pomogne jer mm radi
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 17:19:57
zanzibarka
Hej drage moje, evo da vam i ja mahnem, jel neko koristi sampon Plivasept sapmopn, koliko se sjecam patranozna mi je rekla da ga koristim 15-tak dana, jel neko koristio duze jer nisam sigurna?