|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1232 1233 [1234] 1235 1236   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
10.11.2011 9:15:51   
Super Beba
entinte, lady - sretan vam 1. radni dan :) da vam ne bude prenaporan i da brzo se vratite u fazon :)
lady - možda je N. povratila umjesto tebe od muke što se vraćaš na posao :P Jel' nešto loše hapila?? Nadam se da će na tom stati...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30826
10.11.2011 9:20:38   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: ladyblue

pozdrav iz kancelarijeuser posted image

Nađa se jutros ispovraćala po prvi put u životu. svu kuću mi je ispovraćala. nismo znale ni ona ni ja šta nas je snašlo. odvela sam je u jaslice pa ću vidjeti hoće li me zvati da dođem po nju...

lady kod mene isto!

Neposredna veza do poruke: 30827
10.11.2011 9:22:07   
bebacha
ja sam sigurna da nije od jabuke.moj Alen je tako neku noc,ispovraco se u mlazovima a sutradan nista

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 30828
10.11.2011 9:25:34   
sweet insanity
zvala sam savjetovaliste, kazu da  dodjem da s eposavjetujem na odjeljenje za zdravu djecu jer nije bolesna. Kontam isto da je od 25 ml AD-a koje vise kako god nikad neu dat, ne vjerujem i ne znam sta me natjera, valjda neispavanost al sreca malo je popila. Pila ga je jednu noc kad sam imala herpes zster i nije nis bilo, pojma nemam spremamo se za savjetovaliste pa cemo vidjeti.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 30829
10.11.2011 9:29:12   
taurus
jutrouser posted image

uh lady kakav početak danauser posted image
nadam se da neće više povraćati

ja danas imam pune ruke posla jer prethodnih dana nisam ništa radilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 30830
10.11.2011 9:40:58   
ladyblue RR
sad sam zvala vrtić kažu da je dobro. igra se i najglasnija jeuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30831
10.11.2011 9:47:43   
rose
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Eh evo nas bolesnih ja se borim sa grlom i temperaturom a idem i na posao.Imala sam strasan larinngitis.Nisam mogla glasa pustiti.salko je od ponedeljka kod mojih pa se ja sa mlijekom borim.Ova ljeva sika me bas napatila.Juce sam na sastanku u Bugojnu u po frke isla izdajati mliejko........skocila mi grba velika user posted image

rose bas bih voljela da mozemo doci ali nam je tajo nedelju tajmirao,ima posla u Zenici pa cu mozda ali bas mozda na druzenje malo skoknuti.A kad budes nakon rodendana dolazila u Kakanj moramo se vidjeti user posted image

dobro draga, bila sam ja za bajram al sam u subotu kad sam dosla skontala da si garant na vikendici pa nisam zvala...izasla, malo prosetala i kuci user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 30832
10.11.2011 9:50:45   
dubravka01
Ja samo da pozdravim  sve od 0-1 user posted image

Dugo me nije bilo i pojma nemam sta se desava,uglavnom, čestitamo propuštene rođendanke, ako ima bolesnih da što brže ozdrave..

user posted image od nas!

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 30833
10.11.2011 9:50:56   
rose

sad sam zvala vrtić kažu da je dobro. igra se i najglasnija jeuser posted image

mogu je zamisliti user posted image  

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 30834
10.11.2011 10:22:18   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: dubravka01

Ja samo da pozdravim  sve od 0-1 user posted image

Dugo me nije bilo i pojma nemam sta se desava,uglavnom, čestitamo propuštene rođendanke, ako ima bolesnih da što brže ozdrave..

user posted image od nas!

mahanjeee :))

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 30835
10.11.2011 10:32:34   
mersiha 77
mah,mah zenice!
moguli dobiti jednu informaciju naravno ako znate:dali se placa skype u bosni i koliko? ako da
moram da znam jer nezelim da moji placaju puno jer mi nenormalno puno pricamo preko skypea
helpppppp

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 30836
10.11.2011 10:36:07   
dubravka01
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

mah,mah zenice!
moguli dobiti jednu informaciju naravno ako znate:dali se placa skype u bosni i koliko? ako da
moram da znam jer nezelim da moji placaju puno jer mi nenormalno puno pricamo preko skypea
helpppppp

mah mah i pus pus :))

Ja koliko znam ne placa se nista, free download i piči pričaj koliko hoćes, e sad vjerujem da se nešto doplati za razgovore kad zoves sa skype-a na mobitel.

Inače da znate, poželjeli smo vas user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 30837
10.11.2011 10:39:17   
lepetetka
Vozdrica! Entinte i Lady sretan povratak na posao i što manje stresa user posted image
Žene i zavidim vam, da je meni pobjeći od kuće....4 godine biroa me smoriše i bezbroj odbijenicauser posted image eto da vam se i ja malo izjadam...
Sweet nije to ništa aBd strašno vjerovatno se je prejela, meni je jednom tako par puta u roku od pola sata povratila u mlazovima, isto kao iz kakve pumpice da izbacuje mlaz, strašno za vidjeti jeste,.... ali eto bar znaš da se dovoljno naklopa sike i to joj je još bilo previše,..Meni je taj dan dojila dojila i samo dojila dok nije počela zaljevati sve okolo,..i od tada se to nije više ponovilo hB...
Bambi dogovorićemo i mi tu kaficu vala user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 30838
10.11.2011 10:39:29   
mersiha 77
ma dusa moja draga pozeljeli smo i mi vas ali nestizemo ili ucimo svedski ili smo na skype i brbljamo sa mojima
eto zato,pa zato i pitam kad zovem na skype
ja zovem njih na skype,a to se neplaca,ja neplacam jer meni uvijek isti racun dodje tromjesecni,ali za njih neznam
hvala draga moja i ljubni mi Omara,pus,pus

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 30839
10.11.2011 10:49:26   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Ašoni

Ooooo lady, dobro jutro. Kakva je situacija? Šta je s Nađom, što li povrati? Nadam se da će biti dobro u toku dana.

uh, ima tračeva milionuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30840
10.11.2011 10:54:47   
taurus

Ooooo lady, dobro jutro. Kakva je situacija? Šta je s Nađom, što li povrati? Nadam se da će biti dobro u toku dana.

vidiš kako je dobro raditiuser posted image
da si ostala kod kuće ništa ne bi saznalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30841
10.11.2011 11:25:29   
entinte
Jutro, evo i ja se javljam sa posla, neobicno... samo kod mene nema traceva nego hrpa papira koja me je cekala user posted image user posted image  naviknut cemo se vec nekako sta da se radi...
K nije imao reakcije od vakcine ali je jos nervozan zbog zubica, da samo hoce nici, smorit ce onu tetu user posted image  

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30842
10.11.2011 11:33:21   
palachinken
Ja neki dan otisla u firmu da predam doznake, a tamo ko da je vrijeme stalo, nista se nije promijenilo, ista kuknjava i poludepresija. Sad mi se jos manje vraca

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 30843
10.11.2011 11:39:36   
animagical
kad vec pricate u bljuckanju...moj A je poceo mlazove izbacivati, ali ne svaki put vec obicno ujutru kad se ustane pa malo previse jede...sva mi je kuca prljava, on sebi svu kosu umaze kad bljucne, odmah moram kupati...i jos je izbljucao citav krevet i sve fleke po madracuuser posted image kad se bebe nauce koliko im je dosta i prestanu jesti previse?

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 30844
10.11.2011 11:50:53   
Ašoni

Aaaa, znači zanimljivo! Eto mene na posao prije februara, hahaha

Neposredna veza do poruke: 30845
10.11.2011 11:52:59   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: taurus

vidiš kako je dobro raditiuser posted image
da si ostala kod kuće ništa ne bi saznalauser posted image user posted image user posted image

[/quote]

taurus,
znaš li ti da imaš pp? user posted image   Ne, nije nikakav trač user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30846
10.11.2011 12:00:09   
Medi_87
hellou evo i naske user posted image M zaspao evo druga tura od jutros, ja imam nesta peglati pa d ai to obavim sad i ond au horizontalu :-) nego ovih nekoliko noci svaku je se budio jecajuci ja ne znam radi cega ali kontam od onih silnih faca koje je vidio d anije do togauser posted image
I da strasno se cupa da usi ali smao kad jede ne znam koji mu je to fazon, ima li ko iskustva s tim
Lady, Entinte sretno na poslu
nadam se da ste se fino provele na kaficiuser posted image

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30847
10.11.2011 12:08:50   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: Medi_87

hellou evo i naske user posted image M zaspao evo druga tura od jutros, ja imam nesta peglati pa d ai to obavim sad i ond au horizontalu :-) nego ovih nekoliko noci svaku je se budio jecajuci ja ne znam radi cega ali kontam od onih silnih faca koje je vidio d anije do togauser posted image
I da strasno se cupa da usi ali smao kad jede ne znam koji mu je to fazon, ima li ko iskustva s tim
Lady, Entinte sretno na poslu
nadam se da ste se fino provele na kaficiuser posted image

Medi, moja A. se tako budila kad su je mučili zubići. A i uši je dirala u istom tom periodu. Zna još da trlja uši i kad joj se spava. Obavezno trlja oči i uši. Probaj pritisnuti uho da vidiš kako reaguje, da li ga (ne d'o Bog ) boli.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 30848
10.11.2011 12:14:04   
sweet insanity
Mi evo iz savjetovalista, Kaze dr da  je sve OK, pregledala je, bebi zivahna vesela prevrce se po stolu i misli da nije do te kasikice jabuke nego da se navecer izmuckalo moje mlijeko sa 25 ml AD-a (GLUPACA JA PA POKLEKLA jer sam bila hronicno neispavana i takva sam vec mjesec dana) al eto navodno njoj to ne sjeda i povratila je 7-8 puta i to na kraju zuckasto.lavnom kaze nisma nista lose uradila ali njoj to ne godi i nije navikla.  Jutros je hB vesela jede i ne povraca. Dr kaze da je sve super kao sto sma rekla samo da joj narednih dana ne uvodim nista od dohrane dok se malo ne smiri i da joj dam cajke jer da nadomjesti tecnost jer je povracala, eto tako uhhh. Evo je sad pajki, izmorila se i ona sinoc. A ja eto pokleknu i reklA sam NIKAD vise ne znam koliko da sam nenaspavana, kud mi se nadje u kuci od onda kad su mi rekli da dam pa nisam.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 30849
10.11.2011 12:20:50   
Super Beba
Medi - nama su bile takve noći dok malom nisu izbile gornje dvojke...a za uši se isto trlja i zbog zubića i kad hoće da spava..možda je i kod tebe to...

Neposredna veza do poruke: 30850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1232 1233 [1234] 1235 1236   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1232 1233 [1234] 1235 1236   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

RR Takmicenje
Marija13

Zasto rr.ba ima ubjedljivo najvise poena?

Manje zena je zaposleno! (31%)

Vise porodica ima net! (1%)

Vise vremena za rr jer su jucer skuhale rucak. (5%)

Vrijedne, sve stizu. (34%)

Mahalanje u krvi. (25%)

Nesto drugo.. (5%)

Broj svih glasova: 108

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *