|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1230 1231 [1232] 1233 1234   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
9.11.2011 0:20:38   
mimikimi
IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja samo da mahnem i na ovoj temi...

Vidi Hamze, mashaAllah, duša prohodala! user posted image user posted image user posted image

Naš prvi dan u vrtiću dobro prošao, bez suza, cura fino papala, kako kažu tete...sutra ostaje cijeli dan pa vidjećemo kako će biti...

Ljubimo sve i mašemo...nadam se da su sve bebice dobro i zdravo a onoj Idachi poručujem: Sram te bilo, pa ni javiti se...ljubi dječicu slatku....a mojatvuser posted image , ne dam ja svoje kablovske nikome na svijetu!

Ne fali dido dzabe onako svoju Imancicu zlatna curica masanla user posted image ,ljepotica
Puse od mene i A

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30776
9.11.2011 5:38:50   
sweet insanity
jutro , ja ko zombi! Nzaspala u 21 i budila se na dva sata tj vec 4 puta...samo jednom od ta 4 puta nije sisala neg sam je uninala sa cuclom, nije ni cudo sto ima ovoliko kila. UGlavnom 4. budjene u 5 i ona ev budna a ja padam lagano....kod nje pavanje ko vremenska prognoza,

< Poruku je uredio sweet insanity -- 9.11.2011 5:39:42 >

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 30777
9.11.2011 7:59:57   
tukica
D.jutar od nas user posted image vidim ima nenaspavanih, eto i ja se prikljucujem tom klubu jer sam ovih dana hrooonicno umorna i pospana...e sad, evo vam veeeelika user posted image , da vas malo pocastim, jer je mojoj malenkosti danas rodjendan user posted image eto blizi se 30-ta, uh user posted image imate veeeeelike puseeeeeeee

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 30778
9.11.2011 8:02:13   
ladyblue RR
tukice, sretan rođendan! sve naj ti želim a najviše zdravlja i sreće!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 30779
9.11.2011 8:15:05   
animagical
a ima i naspavanihuser posted image jutro svima

tukice sretan rodjendanuser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30780
9.11.2011 8:15:38   
ladyblue RR
i ja sam naspavana ali neću da im sjedam na mukuuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 30781
9.11.2011 8:17:28   
tukica
Hvalaaaaa user posted image Cuj ti njih naspavanih, sta se falite user posted image user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30782
9.11.2011 8:24:11   
animagical
hajde jednom da se i ja naspavamuser posted image i meni je Bajramuser posted image

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 30783
9.11.2011 8:53:42   
taurus
IZVORNA PORUKA: Ašoni

IZVORNA PORUKA: taurus

ašoni se nije još javila, nadam se da će i njoj odgovarati ovaj termin

znači sutra BBI u 11 i 30user posted image

A ja mislila vi se danas bez nas družile. Odgovara i termin i mjesto. Taman ćemo prošetati do dole. Ali eto mene s A, nema soliranja kao na prošloj kafici. Vidimo se.

user posted image super vidimo se

jelena dolaziš li tiuser posted image

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30784
9.11.2011 9:02:56   
Emica_sa
Jutro i od nas,ja sam kao da me cunami izbaciouser posted image user posted image
Moja curica se u 7 dana promijenila skroz,sad samo ustaje,pa nije jos stabilna,pa padne vrti mi se u glavi od njeuser posted image user posted image

Joj i ja bi tako rado na tu kafu, BBI nam j blizu,ali sa ovom mojom djecom,tesko izvodivouser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30785
9.11.2011 9:05:12   
palachinken
I ja sumnjam da cu stici na kaficu user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 30786
9.11.2011 9:09:54   
Super Beba
Evo i mene :) Dobro jutro!
Ja sam relativno naspavana hehe...mali se budio "samo" 2 puta...u pola 7 imao zadnje buđenje, ja ga stavila u krevetac da se igra i pametnica mu dala kremu da se igra i s njom..probudila se u pola 8 i imam šta vidjeti - on otvorio kremu (a ja još provjerila jesam li je dobro zatvorila), sav bij po licu i oko usana, ruke i noge se bijele, a da ne govorim stanje krevetića :) Helem, ujutro je imao dobar obrok - bekutan krema :) Dok sam sve počistila, slomila se :))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 30787
9.11.2011 9:25:21   
taurus
emica dolazi danas obavezno, još ako ti je blizu BBI pa to je super, povedi djecu mi ćemo ti pomoći jer ne vodimo svoju, ovo je jedinstvena prilika da se vidimo jer ide zima pa ko će izvoditi bebe po minusima

rose kad je ono tebi pauza pa da malo navratiš, bićemo ti blizuuser posted image

super beba samo zamišljam scenu s kremomuser posted image , bar je lijepo doručkovaouser posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 30788
9.11.2011 9:38:06   
Super Beba

emica dolazi danas obavezno, još ako ti je blizu BBI pa to je super, povedi djecu mi ćemo ti pomoći jer ne vodimo svoju, ovo je jedinstvena prilika da se vidimo jer ide zima pa ko će izvoditi bebe po minusima

rose kad je ono tebi pauza pa da malo navratiš, bićemo ti blizuuser posted image

super beba samo zamišljam scenu s kremomuser posted image , bar je lijepo doručkovaouser posted image

sjetila sam se tebe i sadolina user posted image
a žao mi bi što ne uslikah mog snješka bjelića :)))

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30789
9.11.2011 10:04:05   
Super Beba
tukice - sretan ti rođendan i sve najljepše ti želim od srca! Zdravlja, veselja, sreće, puno lijepih trenutaka sa bebicom i da ti se ostvare sve želje!

Neposredna veza do poruke: 30790
   RE: Bebe od 0 - 1etan rodjus! godine [chat]
9.11.2011 10:56:21   
sweet insanity
evo i nas opet! malu ja ono jutros presvukla nahranila i u dnevnu stavila na krevet, upalila tv dala cucu i onda vriska, e reko nista ti ne fali ,placi-nisam imaa snage-tresla sam se. i ona se izvristala  i zaspala u 20 do 7 i ja je prenesem u krevetic i evo spavala 4 sata tj do sad pa mogu rec da sam malo nadoknadila.

A tako lijepo bila pocela, zaspi u 9 budi se u 1 u 5 i u 8 ustane i ev opet je pocela ponekad da se budi non stop.....

Tukice. sretan rođus!

Neposredna veza do poruke: 30791
9.11.2011 10:58:40   
Cickolini
Hehe nikako da se stignem javiti od vjezbanja... Sad sam uzela malo slobodno da dusom dahnem hehe Skontala sam da mi mama dodje pomoci jer ja vise ne stignem ni istusirati se ...

Ima li sta novo ... Necu ni da pitam za izvjestaj jer znam sa ga niko nece napisati ...

Jeste li bile na kafici ... Zavidim vas ...

Zaboravila sam napisati da smo vagali D i da ima 8800 gr i duga je 75 cm ... Mislim da je to ok za 9 mj... Mada mi ove mjere i nisu neko mjerilo haha

Tutkice sretan rodjendan i sve najljepse od srca ...

Sweet sve su bebe promjenljive ... I moja D je tako mjenjala. Ne brini se... Spavat ce ona cim ima periode bez budjenja ... Samo ne daj da ti skace po glavi. Izdrzi malo, ne mislim pusti je da poplavi, ali od malo vriske nece joj nista biti. Moraju se nauciti same uspavati i same se zabavljati.

< Poruku je uredio Cickolini -- 9.11.2011 11:01:18 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 30792
9.11.2011 11:18:07   
sweet insanity
Cickolini tako sam i ja jutros odlucila. Problem je samo sto je ona toliko glasna da se zidovi tresu pa mi bed zbog komsija ispod i iznaduser posted image Trazir ce ona mene opet al makar malo neka pokusa nauciti. Do 4. mj je sama zaspivala bez iceg i od 4 puna uhhh haos sa budjenjima. Zadnjih 15 dana je pocela smanjivati na 3 pa na 2 budjenja i ponekad ovako haos kao sinoc svaki treci dan mozda). Jucer smo napunili 5 mjesci pa se ja ponadala reko da nece sad sa 5 punih jos malo naboljeuser posted image Al ajde, dobro je sto se budi da je gladna a da je nista ne muci, barem mislim tako-mozda samo zubici povremeno jer eto usli smo u 6. mjesec).Mislila sma uskoro i sa dohranom poceti, jos se razmisljam da li da cekavm punih 6 jer ova ima sve znakove da je spremna ali isto tako vidim po kilazi da joj nista ne fali jos pa nemam pojma ni sama. I da, Cickolini- samo vi fino vjezbajte i dobro je sto si dobila pomoc da ne padnes jer mogu misliti koliko ti je stalo da sve to bude u redu i aBd bit ce!

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 30793
9.11.2011 11:40:25   
lepetetka
Ćao ženice, user posted image user posted image haha nigdje nijedne otišle vještice na kafu,a meni krivo hoću i ja user posted image ja nisam mogla a rado bi mm radi a BBI ko da mi je u Austrijiuser posted image ,a nema mi ko sa djecom ostati ,...helem živjet ću od utisaka prošle kafice...
Nama danas mali rođendanko a i Bambi je ...Naka je sretan user posted image user posted image user posted image maloj Bambi!!!!!!

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 30794
9.11.2011 11:42:32   
palachinken
Sretni mali rodjednani bebama, a i mami tukici :) (joj vazda mi sega kad procitam tukica hihihih)
Ostavila sam M da se zabavlja u babygymu, ja ko prava kucanica gledam Oprah user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 30795
9.11.2011 11:48:20   
sweet insanity
sretni rodjendancici bambi u lepetetka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 30796
9.11.2011 11:50:57   
Leena
da i ja mahnem i ovdje! Vidim otisle zene na kafu, a ja na posluuser posted image . hajde slijedeci put planirajte iza 2user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 30797
9.11.2011 13:21:43   
Amam
Hi zenice
Sretni mali rodjendancici bebama od lepetetka i bambi.T
Tukice sretan rodjendan,da si nam zdrava i ziva i da se naspavas aBd user posted image .
Moj E se isto cesto budio a legla sam nervozna i ustala takva,A sinoc kad je trebala da spava sjetila se da ima pjesmicu nauciti,em je kasno,em ona umorna,nista ne konta a ja nemogu da pricam grlo me steglo i kasljem k'o konj user posted image .

Djeca sad odose da se prvozaju s babom a ja odoh leci.
Kuhala sam neku corbicu pa sam i E nahranila user posted image

Mah-mah

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 30798
9.11.2011 13:52:24   
rose

heh a ja navratila i bez da sam vidjela ovo...tek sad citam ovaj post user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30799
9.11.2011 14:15:32   
bambi7

Nama danas mali rođendanko a i Bambi je ...Naka je sretan user posted image user posted image user posted image maloj Bambi!!!!!!

Hvala draga, i vama sretan rodjendancicuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ljubi nam bebenzi i evo i pokloncicuser posted image user posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 30800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1230 1231 [1232] 1233 1234   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1230 1231 [1232] 1233 1234   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Naušnice.
пеперутка16

Što mislite kada je vrijeme pravo za ušne rupice?

Odmah nakon rođenja. (100%)

Do prve godine. (0%)

Do sedme godine. (0%)

Kada dete to želi. (0%)

Broj svih glasova: 1

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *