|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1229 1230 [1231] 1232 1233   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
8.11.2011 20:34:10   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: entinte

Ej drage zenice, da ja ne lutam sad forumom samo da vas pitam kako se daje 3. vakcina u domu zdravlja ne racunajuci onu na dan izlaska iz bolnice. Mi kontali sutra pa da vidim gdje se daje. Kao da neko rece da idu obje u rukice pa cisto provjere radi. user posted image

jedna u ruku, jedna u nogu i to je to

< Poruku je uredio ladyblue -- 8.11.2011 20:35:11 >

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 30751
8.11.2011 20:37:26   
Anoniman
Lady mogla si ti zene pokupiti pa kod mene na kafu user posted image ...  mahalusi (meni) a na kafu skocilo user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 30752
8.11.2011 20:37:39   
entinte
joj opet u nogu, kako je gadna ona igla uhhhh user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

Neposredna veza do poruke: 30753
8.11.2011 20:43:13   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady mogla si ti zene pokupiti pa kod mene na kafu user posted image ...  mahalusi (meni) a na kafu skocilo user posted image

pa hajde i ti na kafu. uvali nekom djecu pa se ispaliuser posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30754
8.11.2011 21:00:49   
taurus

Kako mi smigate sa tom kafom, ima da vam dodjem sa oboje djece...hahahuser posted image user posted image user posted image

pa hajde dođi mi smo bez djece tako da ima dovoljno slobodnih ruku da ti pomognuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30755
8.11.2011 21:01:42   
bint

večer
samo da vam javnem da moj H se saam pusta i hoda bez icije pomociii,napravi 3-4 koraka i onda mu zaklecaju nogice i sjedne i pukne se smiajtiii hehehehehuser posted image user posted image
bas sma se izneadila,obradovala ma ne zanm ni sama al i on se samo smije...srecica mojauser posted image user posted image
etooo ljubimo vas,a vi zenice uzivajte na kafiiiiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 30756
8.11.2011 21:02:01   
Anoniman
Jedino Astoru da ih ostavim user posted image

Neposredna veza do poruke: 30757
8.11.2011 21:02:27   
taurus
ašoni se nije još javila, nadam se da će i njoj odgovarati ovaj termin

znači sutra BBI u 11 i 30user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30758
   [Obrisana poruka]
8.11.2011 21:09:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 30759
8.11.2011 21:10:17   
ladyblue RR

Jedino Astoru da ih ostavim user posted image

vidiš...zatvori ih sa Astorom u box i lagano na kafu....user posted image user posted image user posted image

bez zeze, dođi s njima, šta ima veze. Luka je lagan a Anu ćemo pustiti da divlja i ide drugim ljudima na živce dok mi pijemo kafu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30760
8.11.2011 21:33:32   
lepetetka
Ehhhh ženice vidim svašta ste napisale,..ja nemadoh kad ni da uletim user posted image Vidim i Idacha se javila user posted image user posted image
Ja sam pravo umorna, evo sam malu ubacila a mm i mali otišli u skitnju-momačku user posted image ja vala nisam mogla, ovako ću bar malo odmoriti se,...još ako Eminica utvrdi, superiška...
Eto sve vas pozdravljam puuuuno, i drago mi je za Imančicu što joj je lijepo u vrtiću!!!!!user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 30761
8.11.2011 21:39:20   
lepetetka
Cickolini drago mi je za Daaniu za pozitivne prognoze user posted image user posted image , lijepo baš čuti ovako nešto lijepo,.. Nego ja sam novce za onu robicu ubacila u onu kutiju.kesu na BB , skupljalo se za neku porodicu, tako mi je mama2009 rekla i ja tako i uradila eto da ti prijavim user posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 30762
8.11.2011 21:45:11   
lepetetka
Animagical skafander stoji a i kapica je ostala nisam je prodavala pa ti ako si zainteresirana vidi ako ti se svide uzmi a ako ne neka drugi gledaju user posted image Ja kako te ne nađoh nisam ni tražila drugu mušteriju, i jesam na Dobrinji pa valjda ćemo se nekako uganjati... Žao mi što ne vidje malog garavog user posted image

Neposredna veza do poruke: 30763
8.11.2011 22:11:42   
Anoniman
Cickolino draga bravo za drugaricu nasu, svaka cast user posted image
Iman...ljubi mi lijepu, poslusnu princezicuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 30764
8.11.2011 22:15:53   
mala_sa
Vece i od nas...
ja i A evo do maloprije bili sami, uh on mene polomi, vala je tacno da kako rastu tako i traze punooo vise paznje (a ja mislila kad se sam pocne kretati, da cu se ja odmoriti) user posted image

Bint user posted image user posted image za druga Hamzu

Emice user posted image user posted image za drugaricu, sto nam je brza user posted image (ma hajde sta fali ako bude jos jedna user posted image )

Gift moj A koristi dudu od 3ceg dana, i nikad je nije zamijenio sa sikom user posted image

Iman user posted image za nasu Mancicu, ma zacas ce se ona uklopiti

Entinte i Sweet sretni vam mali rodjendancici, evo i poklona user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 30765
8.11.2011 22:30:30   
Amam
Vecer i od mene.
Djeca svecano u krevetu,hB papostoji i ovaj dio dana.Mm pokupio crijevnu virozu pa samo stenje ide mi na zivce user posted image user posted image .
Idachoo pa djesi ti bona.
Cestitam prve korake F i H,ako dobro upratih.
Iman curka bas pametnica user posted image .

Mala_sa da te pitam kako vi sa dohranom?Moj E jos nema stalni obrok a za 4 dana ce biti 7 punih mj.Nece dijete slanu hranu i gotovo user posted image ,hoce sve sto ne bi trebao a one splacine koje treba da jede nece.Mi danas jeli supu,ma zacinjena on gleda ja mu malo dam on hoce,a njemu kuhala isto tjesteninu u vodi s maslacem i malo pavlake i malo posolila ma nema sanse da usta otvori.
Jedino sta sad hoce jesti i to u malim kolicinama je voce user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 30766
8.11.2011 22:33:24   
animagical
a da mijesas voce sa zitaricama? 

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 30767
8.11.2011 22:35:58   
animagical
IZVORNA PORUKA: lepetetka

Animagical skafander stoji a i kapica je ostala nisam je prodavala pa ti ako si zainteresirana vidi ako ti se svide uzmi a ako ne neka drugi gledaju user posted image Ja kako te ne nađoh nisam ni tražila drugu mušteriju, i jesam na Dobrinji pa valjda ćemo se nekako uganjati... Žao mi što ne vidje malog garavog user posted image

hocu obojeuser posted image samo mi javi na pp svoj broj ako ti nije mrsko, pa te zovnem da vidim kad mozes da naletim dole negdje? usput ces ga i vidjeti, to je moj privjesak...ne mogu mrdnuti bez njegauser posted image hvala sto si cuvala stvari! e i javi koliko para da imam tacno, da ne trcemo po trafikama...user posted image

Neposredna veza do poruke: 30768
8.11.2011 23:06:34   
Amam

IZVORNA PORUKA: animagical

a da mijesas voce sa zitaricama? 

Joj draga probala sam i rizu isto nekad je to volio a sad user posted image ,nemam pojma sta mu je.
Hvala ti na odgovoru za kapu,Imamo i mi jednu obaibi,vec mu je pomala a treba nam i za seku.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 30769
8.11.2011 23:07:08   
mala_sa
Mala_sa da te pitam kako vi sa dohranom?Moj E jos nema stalni obrok a za 4 dana ce biti 7 punih mj.Nece dijete slanu hranu i gotovo ,hoce sve sto ne bi trebao a one splacine koje treba da jede nece.Mi danas jeli supu,ma zacinjena on gleda ja mu malo dam on hoce,a njemu kuhala isto tjesteninu u vodi s maslacem i malo pavlake i malo posolila ma nema sanse da usta otvori.
Jedino sta sad hoce jesti i to u malim kolicinama je voce

Amam ja sam sad njemu pocela uvoditi i slani i slatki obrok (jedan u podne obicno voce i jedan oko 17h obicno povrce sa mesom ili samo). Danas je npr pojeo u pola 12 jednu bananu, i onda u pola 5 pola slane hipove teglice (one od 190gr). Nekad i on pojede sve, a nekad samo 2-3 kasike i pocne da se buni. Ja njemu svaki dan u isto vrijeme ponudim nesto na kasiku, pa nek pojede koliko god (samo da mu stvaram naviku).

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 30770
8.11.2011 23:07:19   
Amam
Sunceeee,tebi i Eminici user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 30771
8.11.2011 23:09:30   
Amam
Mala_sa i ja njemu ponudim,i mi isto imamo fol obrok u podne i taj neki kao kasni rucak,ali cesto on nece ni usta da otvori,tako sabere i stegne usnice da se ja i mm znamo ismijati pravo,ali ja i dalje nudim i nadam se da ce malo "ohanuti" od mene i (.)

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 30772
8.11.2011 23:52:09   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: bint

večer
samo da vam javnem da moj H se saam pusta i hoda bez icije pomociii,napravi 3-4 koraka i onda mu zaklecaju nogice i sjedne i pukne se smiajtiii hehehehehuser posted image user posted image
bas sma se izneadila,obradovala ma ne zanm ni sama al i on se samo smije...srecica mojauser posted image user posted image
etooo ljubimo vas,a vi zenice uzivajte na kafiiiiuser posted image

Bravo za prve korake user posted image   A. se diže uveliko, čuva se i korača uz namještaj, čekam da me obraduje kad pusti rukice user posted image Ali imamo mi do toga još.

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 30773
8.11.2011 23:57:19   
Ašoni
Mi danas u skitnji cijeli dan, skoro ušli u kuću. Našetali se, završavali neke posliće, pa kod prijatelja na Bajram. I oni imaju malo slatko bebče, pa bi A. s njom da se igra kao s igračkom user posted image Ona sad fol velika.  Imali smo problem i oko spavanja, taman jedna zaspi, druga se rasplače, pa probudi onu koja je zaspala i tako u krug user posted image Evo sad spava dubokim i mirnim snom.

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 30774
9.11.2011 0:00:53   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: taurus

ašoni se nije još javila, nadam se da će i njoj odgovarati ovaj termin

znači sutra BBI u 11 i 30user posted image

A ja mislila vi se danas bez nas družile. Odgovara i termin i mjesto. Taman ćemo prošetati do dole. Ali eto mene s A, nema soliranja kao na prošloj kafici. Vidimo se.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1229 1230 [1231] 1232 1233   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1229 1230 [1231] 1232 1233   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Spirala???
almai

Dali mislite da je spirala sigurna zastita od nezeljene trudnoce?

Da (52%)

Ne (25%)

Znam nekog ko je zatrudnio i preko spirale (23%)

Broj svih glasova: 84

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *